in

Zooooo dichtbij

Op weg naar Dokter Bob… spookt het door m’n hoofd… ‘wat haal je je nu weer op de hals!’ Maar de nieuwsgierigheid wint, ik parkeer en loop naar de deur…voordat m’n vinger van de bel af is, wordt er al opgedaan… Ik ratel maar wat, om de zenuwen te verbergen, vraag een glaasje water, gooi kauwgum weg … ik weet me niet echt raad … totdat je plotseling mijn hoofd vastpakt ……..

zooooo, meisje, dus jij wil iets spannends?’ Als ik niet direct reageer pak je m’n hoofd nog steviger, tot ik stamel … ‘ja, ik denk het?’ Meteen daarop pak je een blinddoek en doet die om … het is dan ook meteen pikkedonker, doodeng! Ik moet de trap op naar boven met m’n handen op m’n rug … maar ben volkomen gedesoriënteerd, dus stiekem voel ik toch met m’n linkerhand zodat ik enigszins de leuning en muur kan volgen, om dan toch steeds vast te staan ….

Tot overmaat van ramp draai je me op de gang boven, een paar keer om m’n as, waardoor ik al helemaal niet meer weet hoe ik het heb! Je duwt me naar achteren en ik kom vrij onzacht in aanraking met een muur … M’n boezem gaat heftig op en neer…ik spreek mezelf toe … zodat ik geen paniekaanval krijg.

Voor ik het weet trek je m’n shirt over m’n hoofd, m’n broek volgt al snel… je krast met je nagels over m’n blote vel… kippenvel veroorzakend. Je draait me om, met m’n gezicht tegen de muur… op de een of andere manier voelt dat wat veiliger … tot je ook m’n BH losknipt … ook m’n string gaat uit en weer gaan je nagels over mijn vel … Ik begin al wat te kronkelen van geiligheid.

Je pakt weer m’n handen en zet me ergens neer, waarna je m’n handen met boeien aan kettingen boven me vastmaakt en ook m’n voeten zet je wijdbeens vast. Je loopt weg en ik test hoe vast ik sta … VAST dus … geen ontkomen meer aan! Ik hoor je zeggen ‘even wat leuke dingetjes pakken’ en denk … ohjee … en tegelijkertijd … yes!
Ik voel wat over m’n lijf kriebelen … en dan in 1 keer een klap … ik probeer te raden wat het is … ik denk een flogger.

Doffe klappen … makkelijk te verdragen. Dan opeens een heel gemene zweep (ik denk dat het een zweep is tenminste, die blinddoek zat nog keurig voor m’n ogen) … het brandt, het bijt! Dan weer (zag ik later) met 2 houten latjes … klappen overal, ook redelijk te verdragen. Tot ik zo dom ben om te vragen wat dat ene ding nou was … als ‘beloning’ voel ik die nog eens… ‘deze?’ vraag je dan ook nog … waarop ik roep jaaaa, auwwww, die!

Inmiddels hang ik wel van geiligheid te kronkelen in m’n boeien … weer gaat er iets over m’n huid, het krast, overal, ook langs m’n steeds natter wordende kutje … en af en toe knijp je uiteraard gemeen in m’n tepels … die nogal gevoelig zijn. Ik hoor je rommelen … hoor een stekker (wat hoor je toch veel als je niks ziet) en schrik me lam…ik denk: neeee … geen elektra toch! Hij gaat aan … nee … geen elektra, maar een lekker trilding … die overal langsgaat … ook langs m’n kutje. Ik hang in m’n boeien … want steeds als ik dreig klaar te komen, haal je hem weg!

Opeens besluit je me los te maken … ik sta te zwaaien op m’n benen, en weer pak je m’n handen en begeleidt me naar waar je me wil hebben … het valt niet mee als je dus gewoon echt niks ziet! Uiteindelijk lig ik, in een stoel … en je legt m’n benen in steunen en snoert ze vast… zo ook m’n armen … en lig ik open en bloot, weerloos, overgeleverd … Ik moet zeggen dat dit gedeelte een beetje een “blur” is.

Ik ben zo vaak klaargekomen dat het precieze verhaal een beetje is opgelost in orgasmes. Je hoeft je hand maar op m’n buik te leggen, en ik kom al klaar! De blinddoek gaat af, ik knipper tegen het licht … en ik kijk je aan … alleen daarvan begint van alles door m’n lijf te denderen … tot tranen aan toe klaarkomen!

Ik heb ook nog nooit zoveel geluid gemaakt tijdens dit klaarkomen… Na zeker 20 orgasmes, maak je me los, en volgen er nog een paar … daarna mag ik even op bed gaan liggen … bijkomen … dacht ik! Ik denk dat er nog zeker 30 orgasmes volgen … maar eerlijk is eerlijk, ik kan er dan ook geen genoeg van krijgen!

Tijdens uitrusten vraag je me: ‘ben je weleens in subspace geweest?’ waarop mijn antwoord ontkennend is. Je vraagt ‘vertrouw je me?’ en ik zeg ja…

Je praat me zachtjes helemaal van de wereld, ik voel alles ontspannen, kan alleen nog maar zuchten in plaats van praten…heel bijzonder. Daarna nog een hele tijd liggen we op bed, en steeds weer kom ik door, alleen al de aanwezigheid van je hand boven mijn buik, tot een climax. Als je me vraagt hoe vaak ben je klaargekomen? Ik zou het eerlijk niet weten, maar zou me niks verbazen als het zeker tegen de 60/70 loopt…
De weg naar buiten, naar m’n auto, was dan ook moeizaam. Je bent nu eenmaal “rupsje-nooit-genoeg” of niet, he!?

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vreemde praktijken no. 1

Vreemde praktijken II.