Top

Wie is Dokter Bob?

Dokter Bob aan het woord.

Dokter bob, Ik ben al jaren bezig met deze fascinerende hobby: dokterspel. Dertig jaar geleden heb ik na wat fantasieën de stoute schoenen aangetrokken en voor het eerst een speelmaatje gezocht voor dokterspel. Toen de eerste keer nog via een advertentie maar……………… met succes. Via een ervaren dokter/patiënte deed ik mijn eerste ervaring op, zowel als dokter als dominant. In het begin onwennig: geen ervaring, geen coach, geen spullen en geen speelruimte. Maar na 3 jaar toch het begin gemaakt van een eigen speelruimte, gewoon op zolder met een zelfgemaakte gynotafel met hele mooie zelfgemaakte beensteunen.

Het verkrijgen van de eerste patiënten was ook lastig maar opeens begon het te lopen met het algemeen worden van internet. Via MSN en chat werd het leggen van contacten gemakkelijker. En…… in 2004 schreef patiënte C haar eerste verslag. Het enge lekkere en heftige van haar eerste SM ervaring en haar eerste dokterspel wist ze precies vast te leggen.

Andere mensen die dat verslag lazen kregen ook de kriebels en wilden een afspraak maken en die verslagen smaakten naar meer. Meer verslagen, meer ervaringen, meer aantoonbaar dat deze Dokter heel serieus is. Op die manier kregen alle patiënten die hier voor het eerst kwamen de opdracht hun ervaringen op papier te zetten.

Het eerste verslag is van ca. 10 jaar geleden. Daarna kwam de ontwikkeling van Nursingpraktijk Amersfoort tegenwoordig Nursingpraktijk Flevoland) pas goed op gang. De tweede gynotafel, een specifiek ingerichte speelruimte en jaren spullen verzamelen gaven de Praktijk steeds een professioneler aanzicht. Na de verhuizing binnen Amersfoort en de derde gynotafel is het aantal verslagen zo fors dat er 100 pagina’s bereikt werden. Patiënten vertelden me dat het tijd werd om eens een intro bij die verzameling te schrijven en daar zit ik dus achter
m’n PC om m’n eigen gedachten eens op papier te zetten.

Mijn kick

Mijn principe bij dokterspel is “als een echte dokter geen sex heeft met zijn patiënten dan doet deze Dokter dat ook niet”. Dus mijn kick is geen recht op en neer seks. Maar wat dan wel? De ultieme kick van mijn kant van het spel is macht. Er komen veel relatief onervaren speelmaatjes en wat is er dan leuker om te horen ”ik wist niet
dat ik zoiets kon”, en ”ik kon altijd maar 1 orgasme krijgen”.

De macht over de angst van de ander, gelijktijdig met het genot, de macht over de schaamte en de lust. Niets is leuker om achteraf te horen dat iemand er na al die jaren achter komt, dat het overgeven en je overleveren aan een dominante man een unieke ervaring is. Het leuke is dan ook naar mate ik meer ervaring op doe (> 300 verschillende speelmaatjes) het ook steeds makkelijker gaat.

Het ”lezen” van een nieuw speelmaatjes gaat soepeler en ik pas m’n spel dus steeds makkelijker aan op de wensen en grenzen van m’n patiënten. Ik doe niet alleen maar dokterspel maar sinds een jaar of 10 ook vele andere vormen van SM. Vaak intensief, heel persoonlijk en vaak dan met minder afstandelijkheid, en meer lichamelijk contact. Daarvan zal je in deze verslagen meer van terug vinden dan in de specifiek doktersspel verslagen.

Het eerste contact

De meeste contacten verlopen tegenwoordig via via. Als iemand je persoonlijk aan kan bevelen, is het leggen van dat soort contacten gemakkelijk. Via chatboxen en Skype is dat wat lastiger. Door het grote aandeel fakers ben ik
door schade en schande wijs geworden: chatten is oké, maar zolang ik iemand nog
niet persoonlijk aan de telefoon heb gehad ga ik er maar van uit dat de andere kant
een faker kan zijn.

Zolang dat het geval is steek ik niet erg veel moeite in een poging mijn verhaal te vertellen en ben ik ook niet echt geduldig. “Lees de verslagen maar en laat maar wat van je horen”. Veel mensen zijn alleen maar nieuwsgierig, maar doen zich voor als geïnteresseerd in een spel. Dat soort vage contacten op chatboxen maakt dat ik erg kritisch ben. Maar als iemand het lef heeft om te bellen (of zich te laten bellen), dan tonen zij daarmee aan, dat er in principe ook voldoende lef is om een volgende stap te maken.

Na het bellen en nog eens bellen en vaker chatten ontstaat bij beide partijen soms voldoende vertrouwen om een spel af te spreken. Ik gebruik altijd het specifieke subjeslijstje daarbij om grenzen af te spreken. Soms willen speelmaatje nog niet die grote stap in een keer maken en willen ze eerst een ontmoeting of meekijken bij een
spel. Dat kan allemaal. Tevens is het mogelijk een vriendin of (SM)partner mee te
nemen bij het spel.

Tenslotte moet de speelmaatjes zich op hun gemak voelen (het spel van dokter bob is al spannend genoeg) en het liefste natuurlijk snel terugkomen voor een vervolg afspraak.

En dan?

En dan de eerste afspraak. Altijd spannend, eng, stressvol maar dat is ook wat de meesten willen. Uiteindelijk is de overgave altijd mooi en uiteindelijk ook meestal een verlossing. Speelmaatjes maken zich altijd erg druk over wat wel en wat niet, hoe verloopt zo’n rollenspel als een dokterspel? Ik kan toch niet toneelspelen? Zo’n rollenspel loopt gewoon zoals het loopt. Alsof je gewoon bij je huisarts op bezoek gaat. Gelukkig, na al die jaren ervaring ben ik niet meer zenuwachtig, dus ……… druk op de deurbel en geef je over aan de ervaring van de Dokter!

En verder?

Naast pure dokter spelletjes doe ik ook wat zaken daarnaast zoals in deze set verslagen te lezen is. Bij speelmaatjes waar het bijzonder mee klikt, doe ik soms mijn best om een onvervulde fantasie uit te werken. Door m’n ervaring en m’n contacten kunnen dat soms hele leuke dingen zijn: speelmaatjes hun eerste bi ervaring op laten doen, een eerste keer een bezoek aan een SM feest, het organiseren van SM etentjes, opleiden van nieuwe dokters en verpleegsters, het organiseren van workshops op dit gebied en het coachen van beginners op het SM vlak.

Energiespel

In de loop van de jaren kwam ik er achter dat er soms dingen gebeurden die je niet zo 1-2-3 kan verklaren. Deze zaken kwamen er simpel op neer: beïnvloeden van mensen zonder dwang of vraag. En, als je het dan over SM-seksuele spelletje hebt….het laten klaarkomen van vrouwen. Zonder seksuele stimulering, alleen met praten en minimale niet-seksuele aanrakingen. Voor degene die “geeft” een absolute kick, omdat niet veel mensen dit kunnen geven. Voor de ontvanger ook iets heel bijzonders, je buik laten golven zonder seksuele stimulatie. Niet omdat je mij opwindend vind maar omdat “het kan”. Omdat je je lijf kan laten gaan en het enige wat je daarvoor moet doen is overgave aan je eigen lijfgevoel.

Proberen??? ……..doe maar.

Ik hanteer daarin een paar regeltjes:

• Veel mag en niets moet.
• Een open en eerlijke communicatie is vereist. Dat kan o.a. via skype: nursingpraktijk@hotmail.com. Hoor ik daarna niet van je….dan verwijder ik je weer van mijn contactenlijstje
• Een juiste klik is voor mij veel belangrijker dan leeftijd en uiterlijk.
• Jouw grenzen en de mijne moeten worden gerespecteerd.
• Bij eventuele afzeggingen dit gewoon per telefoon doen en niet als een lafbek per mail o.i.d.
• Minimum leeftijd 18 jaar.
• Een spel met een man alleen is mogelijk, mits je je laat vergezellen door een vrouwelijke partner, om je handje vast te houden.

Dokter bob heeft heel wat te bieden en ik heb veel speelmaatjes. Ik kan daarom ook kritisch zijn. Je hebt lef en je maakt een afspraak … of je blijft fantaseren en chatten. Veel plezier met het lezen van de verslagen. Ik hoop dat het begint te kriebelen, neem gewoon contact op en ontdek of het jouw kick en fantasie is. Realiseer je bij het lezen van de verslagen dat dokter Bob steeds hetzelfde is alleen de ervaring van de patiënte is steeds anders.

Tot ziens in de praktijk,

Dokter Bob
Nursingpraktijk@hotmail.com