in

Welke grenzen?

Zomaar even een avond op de chat en na even werd ik door dokter Bob aangeklikt. Even een kort praatje en toen vroeg hij “mag ik je 10 vragen stellen” en “jij zegt alleen ja of nee”. Ik dacht: ”kom maar op”. Ik zie wel met wie ik te maken heb. Maar door zijn korte vragen kwam er een bepaald gevoel bij me boven “ik wil hem toch wel beter leren kennen”. Hij prikkelde me op de een of andere manier. Geen idee hoe hij voor elkaar kreeg, want dat lukt niemand bij mij.

Ik zat na 15 minuten met hem op Skype voor een cam-check. Hij vertelde dat hij me een mail zou sturen met verhalen en dat ik die maar eens door moest lezen wat er allemaal kon bij hem. Nog tijdens het Skype-gesprek de mail geopend om te kijken of ik het kon openen.

Na ons gesprek op Skype werd ik erg nieuwsgierig, dus heb ik maar eens een stuk lezen: oefff, er zaten beste heftige verhalen bij. Heftig, eng, opwindend en spannend. Van alles ging er door me heen. Dokter Bob stelde later een aantal datums voor en ik trok de stoute schoenen aan om de afspraak te bevestigen. Tja, het werd al gauw die dag van nog 1 nacht slapen. Hoe dichterbij het kwam, ging er van alles door mijn hoofd: “wat zal hij gaan doen?” en “hoe zal het gaan?”

Door dat ik iets van zijn verhalen had gelezen ging er van alles door mijn hoofd, en uiteindelijk ben ik best onrustig in slaap gevallen. De wekker loopt af en ik maak me klaar en ga op weg. Spanning, kriebels en opwinding golft er door mijn buik. Ook omdat ik ken hem nu wel ken via een chat, maar is het allemaal wel veilig? Ik ga er alleen heen, zonder back up. Maar de prikkels die hij bij me heeft op gewekt winnen de overhand en ik besluit te gaan. Aangekomen eerst maar even buiten een sigaret, om iets tot rust te komen, zoverre dat lukt. Ik druk op de deurbel en er komt iemand van de trap af.

Ik wil hem bekijken, hoe hij eruit ziet maar, oeffff, dat ging snel: de blinddoek zit al voor mijn ogen. Shit, ik wilde zo graag hem eerst even observeren. Ik hoor een lach van hem. Hij merkt mijn gedachten op. Hij doet me handboeien om en voel een zucht en een kreun door me heen gaan. Het wordt er me niet makkelijker opgemaakt want mijn handen worden op mijn rug vast gemaakt. Dokter Bob duwt me naar voren en zegt dat ik een trap op moet en fluistert me van alles in de oren.

Hij heeft een prettige rustige stem, maar ook weer iets in zijn stem dat het spannend maakt. Zucht, zucht, nu de trap op. Lekker makkelijk gezegd met handboeien op mijn rug en een blinddoek voor mijn ogen. Er wordt me nog wel lief in mijn oor gefluisterd, dat hij achter me loopt. Voetje voor voetje de trap op. Blij dat ik boven ben. Mijn gedachten gaan door mijn hoofd, in de hoop dat de blinddoek af mag, nu ik veilig de trap op ben gekomen.

Maar dat gaat niet door, ik hoor zijn lach, volgens mij leest hij mijn gedachten weer. En ik probeer dat nog zo wel te verstoppen. Mijn armen worden de lucht in gedaan en sta daar vast met mijn armen omhoog en krijg een spreidstang en voordat ik kan verder denken kleed Dokter Bob me uit. Daarna nog een stang met boeien tussen mijn benen. Ik heb niet echt veel schaamte gevoel, maar als iemand zo iets doet.

Iemand die je nog niet kent en je bekijkt terwijl ik daar met een blinddoek voor sta, is dat toch wel onwennig, vreemd. Ik voel me achter de blinddoek bekeken worden. Op zo’n moment wil je dan toch wel even weg draaien, als je zo bloot staat. In mijn koppie gaat dan van alles rond.

Die dag heb ik echt mijn grenzen verlegd. Als je me dat van tevoren had verteld dan had ik gezegd: “echt niet, dat gaat niemand lukken bij mij”. Tja, waarom hij wel? Door zijn stem, prikkels, zijn blik. Het complete plaatje. Dan ga je er zelf voor en leg je je vertrouwen in zijn handen. Dokter Bob is erg vakkundig dat merk je al snel en dan laat je je toch wel gaan. Hij is oplettend in alles.

Ik zal een voorbeeld geven: toen hij mijn clitoris aan het verwennen was met een speeltje, merkte ik pas, door zijn woorden, dat als mijn orgasme er aankomt dat ik mezelf inhoud. Ik knijp mijn keel dicht. Dat had nog nooit iemand tegen me gezegd en wist zelf ook niet dat ik dat deed. Heb door hem geleerd dat ik mijn ademhaling moet loslaten en hoe ik zo optimaal van mijn orgasme kan genieten. En hoe…….???? En welke spieren ik allemaal moet gebruiken.

Dokter Bob ik heb heerlijk genoten van alles en ontzettend veel geleerd over mezelf. Ik heb grenzen verlegd. Heel veel grenzen. Ik heb dingen gedaan die ik nooit geloofd zou hebben als iemand dat voorspeld zou hebben. Wat dan?

De lijst is te kort maar…….
• Meerdere orgasmes
• Spuitend klaarkomen
• Klaarkomen zonder aanraking
• Vragen om een naald in mijn tepel (dat was een hard taboe vooraf)
• 1, en 2 vingers in mijn sterretje en zelf een dildo. Nog een taboe.
• Niet schrikken van adembeperking.

Heel bijzonder, waar vertrouwen toe kan leiden en dat in zo’n korte tijd. Daarvoor mijn hartelijke dank en hoop gauw weer eens terug te mogen komen.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Try and Play

Een nieuwe ervaring..