in ,

Wat mij nu toch is gebeurt had ik nooit verwacht!


Wat mij toch is over komen moet ik jullie echt even tot in detail vertellen. Vorige week vertelde ik jullie nog over mijn geile ervaring op twero.com met de blonde slet. Het meisje met de grote borsten en het blonde haar.

Nou daar is een vervolg op gekomen wat je echt helemaal niet zou verwachten maar zo lekker is geweest.

Ik zal even bij het begin beginnen!

De pagina van de dame van de vorige keer had ik opgeslagen in mijn favorieten. Ik dacht als ik dan weer eens even tijd heb dan kan ik haar gelijk terug vinden.

Nu kwam mij vriendin met het idee om een weekendje weg te gaan met een vriendin van haar. Allebei doen we dat altijd een keer in de zoveel tijd en wat daar gebeurt blijft ook daar.

We hebben goede afspraken met elkaar en laten elkaar daar ook gewoon vrij in. Dat is een beetje een voordeel van onze relatie en maakt het alleen maar spannender als we het dan samen doen.

Ik vind het ook even helemaal niet erg om alleen thuis te zijn. Kan doen wat ik wil en alles lekker op het gemakje.

Zaterdag avond had ik voor mezelf gekookt. Ookal is de vrouw van huis moet er toch eten op tafel komen en ik hou niet van de kant en klaar maaltijd. Gewoon Hollandse prak aardappelen met spruitjes en een balletje gehakt.

Na het eten stap ik even onder de douche en trek wat makkelijk aan. De computer had ik al aan laten staan dus daar kruip ik na het douche dan ook gelijk achter.

Hup naar favorieten en ja hoor daar staat ze. Eén klik op de knop en laden die handel. Na een paar seconde verschijnt ze in mijn beeld en staat er dat ze onlinne is. Dat komt wel even heel erg mooi uit. Ik klik op haar profiel foto net zoals de vorige keer en daar zit de blonde slet. Nog helemaal aangekleed alleen wel met een hele mooie inkijk.

Ik kan nu wel heel de tijd naar haar gaan zitten kijken maar misschien is een praatje ook wel gezellig.

‘Goedeavond schone dame! Ben je in voor een gezellig gesprek? Als je mij ook wilt zien moet je het gewoon zeggen hoor. ‘ het berichtje wordt gelijk gelezen en ik zie haar naar voren bukken om het te beantwoorden. ‘Haai goedeavond! Natuurlijk wil ik jou ook zien. Alleen laten we dan even privé gaan goed ? ****. Voeg mij maar toe.

Ze stuur haar Skype adres mee en ik voeg haar gelijk toe.

‘ heey , ik had je net aangesproken op twero.com . Zullen we gelijk de camaras aanzetten? ‘ . Het wordt gelijk gelezen en ik krijg een uitnodiging om de cam aan te zetten. Zo nou deze dame laat er geen gras over groeien.

De mooie dame verschijnt weer in beeld en we beginnen te kletsen. We hebben het eigenlijk over van alles wat.

‘Pff het is hier wel een beetje fris’ zegt ze uit het niets. Ik zie wel dat ze het koud heeft. ‘ Ach meisje moet je opgewarmd worden’ . Als je dat tegen een vrouw zegt schrikt dat ze meestal wel af maar zij niet. Ze komt naar voren en kijkt mij ondeugend aan. Zou jij mij dan snel warm kunnen krijgen.

Ik schrik een beetje van haar antwoord maar vind het wel spannend. ‘ natuurlijk maar ik kan je dat wel allemaal gaan vertellen maar daar krijg jij het toch helemaal niet warm van?’ Ze begint een beetje te lachen maar dan op een sexy manier. ‘ je hoeft het mij ook niet uit te leggen maar als je het mij nou gewoon laat voelen?

Zoals ik al zij heeft deze vrouw geen blad voor haar mond en weet er ook even niets op te zeggen. ‘ wordt je nu verlegen meneer? Het is maar een vraag hoor. Hoef niets van je te weten wil het alleen van je voelen.’ Ik kan nu een uur na gaan denken en dan is mijn kans voorbij. ‘ waar woon je ? ‘ we wisselen de hoog nodigen gegeven met elkaar uit.

Het blijkt dat we een kwartiertje bij elkaar vandaan wonen.

Ik loop naar beneden pak nog even snel een douche zodat alles schoon en fris is. Ze heeft gezegt dat de sleutel in de bloem pot zit. We willen niet te veel met elkaar praten en gewoon van start gaan. Als ik daar aan kom zal zij voor mij klaar liggen zodat ik haar op kan warmen. Vind het allemaal wel heel erg spannend.

Stap de auto in en toets haar adres in op de Tom Tom. Inderdaad dertien minuten rijden en dan ben ik er. Stop voor de deur en loop richting het huis. Sleutel ligt waar ze het heeft gezegt en doe de deur open. De trap op en eerst kamer links.

Daar ligt ze dan de blonde dame. Zonder iets te zeggen trek ik mijn jas en schoenen uit. Knoop mijn broek alvast los en loop op haar af. Ze heeft gezegt dat ze van ruig houd dus dan zullen we dat ook gaan doen.

Ik laat mijn hand door haar haar heen glijden en pak het stevig beet. Trek haar hoofd naar opzij en begin haar kleine kusjes in haar nek te geven. De kleine kusjes stoppen op haar mond en begin haar te zoenen.

Mijn hand glijd over haar borsten naar beneden. Ze heeft geen bh aan en haar string heeft een open onder kant. Haar tepels zijn hard en ik knijp erin. Het geluid wat ze maakt is nu al zo lekker maar dat gaat nog erger worden.

Ik glij verder naar beneden via haar buik. Daar kom ik aan bij haar klitje die klets nat is. Mijn mond gaat daar naar toe en zuig aan haar klitje. Een beetje hard en dan weer iets zachter. Ze kronkel over het bed en ik laat mijn vingers in haar natte kutje glijden.

Twee vingers passen er makkelijk en en versnel het tempo zodat ze lekker klaar kan komen. Maar voor dit alles stop ik . Ik trek mijn broek uit en bak haar hoofd beet.

Mijn pik laat ik over haal lippen heen glijden en haar mondje gaat open. Ik duw mijn ook naar binnen en hou haar hoofd met twee handen beet. Mijn pik gaat lekker diep in haar keeltje en haar eigen vingers zijn bezig met haar klitje.

Ik hou het nog even vol zodat ze merkt wie er de baas is en neuk haar wat harder in haar mondje.

Duw haar van mij af en draai haar om. Voor mij zie ik een klets nat kutje waar het vocht uit loopt. Ik geef haar een harde tik op haar billen en duw mijn pik in haar kutje. Ze draait haar hoofd om en ik zie haar genieten. Pak haar haar beet en trek eraan terwijl ik haar kei hard pak van achteren.

Ik voel haar kut steeds meer samen knijpen en voel dat ze klaar gaat komen.

Maar voor mij is het nog niet zover en laat haar nog harder kreunen. Mijn vingers glijden via voor over haar klitje en nu gebeurt het voor haar helemaal. De druk op mijn ook wordt nu heel intens en haar gekreun is nog harder als eerst.

Na dat ze is klaar gekomen haal ik mijn pik uit haar kutje en ze draait zich gelijk om. Ik pak haar hoofd weer beet als dat ik daarnet deed maar ze gaat zelf al stevig aan de gang. Haar tong gaat over mijn eikel en haar vingers knijpen zachtjes in mijn ballen.

Ze weet hoe het allemaal werkt en zo zal ik dus ook snel klaar gaan komen.

Voor dat ik dat mij heb kunnen bedenken versnelt ze het tempo en neemt ze mijn ook diep in haar mondje. Zo tegen haa huigje aan voel ik dat ik klaar ga komen.

Ik spuit heel haar mondje vol en ze slikt het allemaal netjes door. Ze gaat nog even door en verspild geen druppel.

We zitten samen even bij te komen en roken een peukje .

‘Zo dame , heb je het een beetje warm gekregen? ‘ Ze kijkt mij aan. ‘ warm babe ik ben heet maar wil niet afkoelen kunnen we niet voor nog een ronde gaan. ‘

Een tweede ronde.

Heb niets een wat terug kunnen zeggen en ze gaat met haar benen wijd voor mij op de bank zitten. Dat kan ik natuurlijk niet weerstaan en begin opnieuw aan haar klitje te zuigen.

Ze kronkelt weer over het bed heen en haar nagels zet zij in mijn rug. Het geluid van haar gekreun wordt steeds harder en als ik mijn vingers in haar poesje steek voel ik het samen trekken. Ik wil nog niet dat ze komt en sta terug recht op.

Mijn pik is al weer lekker stijf door haar kletsnatte kutje en ik laat mijn ook over haar klitje heen glijden. Eerst een beetje spelen voordat ik haar nog een keer goed zal nemen.

Ik schuif haar lippen wat verder opzij en zie haar gaatje die glimt van geilheid. Gelijk als ik dat zie verplaats ik mijn pik daar heen en neem haar hard.

Ze schokt als ik hem zo diep in haar steen en ik pak haar tieten beet . Niet zachtjes maar lekker hard en knijp in haar tepels.

Haar handen glijden naar beneden en ze speelt met haar klitje. Hierdoor wil ik alleen maar harder en sneller. Ik doe dat dan ook en wil niet in haar kutje klaar komen dat is maar saai.

Ik trek haar naar boven toe en spuit heel haar gezichtje vol. Ze was te laat met haar mondje open doen dus het zit op haar wang, neus en lippen.

Ze kijkt mij geil aan en lokt het zaad van haar lippen af. Zo de tweede ronde was nog lekkerder als de eerst.

Wat een geil beest is zij.

Ik draai mij om en begin me aan te kleden. ‘Het is tijd dat ik naar huis ga’ knoop mijn broek dicht en loop naar beneden. Achter mij staat het blondjes sletje als ik de deur open wil doen.

Ze pakt mijn hand en komt tegen me aan staan. Haar lippen komen dichterbij en ze geeft mij een zoen. Die overgaat in een geile tongzoen. Ik laat mijn hand naar beneden glijden en ga nog even over haar klitje.

‘ zo dame nu blijf je in ieder geval heet achter’ Ze lacht en zegt ‘ dankjewel voor vanavond. Ik sluit de deur achter mij en stap terug in de auto.

In de auto zit ik na te denken hoe dit allemaal heeft kunnen gebeuren. Van gewoon even achter twero.com zitten naar een geile date. Niet eentje die ik snel zal vergeten.

Hoop dat ik nog een keer samen met haar kan komen . Dan zal ik haar nog heter maken dan dat ik nu al heb gedaan. Ik kan in ieder geval zeggen dat ik er een goede ervaring bij heb zitten.

Wat vind je ervan?

-1 Points
Upvote Downvote

Na een dagje werken even lekker ontspannen op twero

Een avondje in onze vaste kroeg loopt uit op iets geils met de barman.