in

Wanneer een vurige fantasie werkelijkheid wordt

Dit verhaal heeft een langzame opbouw en verschijnt over verschillende gedeelten. In dit eerste deel volgen heel wat erotische passages en fantasieën, maar zal nog geen seks plaatsvinden. fantasie over directrice Sofie.

1 september, 6u30. Veel te vroeg om op te staan. Vandaag begon een nieuwe dag in mijn leven. Nadat ik vorig jaar mijn diploma leerkracht lager onderwijs behaalde, zou ik vanaf nu ervaren wat het is om te werken. Een maand eerder botste ik -sneller dan verwacht – op een vacature voor onderwijzer in het 3de leerjaar. De plaatselijke gemeenteschool had vorig schooljaar net één van haar anciens uitgezwaaid, waardoor ik meteen kon beginnen.

De overgang van studentenleven naar het werkleven betekende echter niet dat ik van plan was afstand te doen van mijn ochtendritueel. Als vanzelf gleed mijn hand in mijn boxershort. Ik streelde mijn penis, die al een stevige erectie had. Met mijn duim en wijsvinger trok ik mijn voorhuid op en neer, terwijl ik met mijn andere hand wat speeksel op mijn eikel deed. Ik was al behoorlijk vochtig, maar had nood aan porno. Snel zocht ik mijn vertrouwde rubriek: milf. Sinds mijn puberteit heb ik een zwak voor oudere vrouwen.

In mijn fantasieën kwamen dan ook vaker leerkrachten voor dan leeftijdsgenoten. Ontelbare keren kwam ik klaar met de gedachte dat ik het gezicht van mevrouw Jolijns volspoot, mijn leerkracht Frans van het 3de en 4de middelbaar. Emilie Jolijns was een jonge, rondborstige leerkracht met lang bruin haar. Tijdens mondelinge examens moest ik dan ook alle moeite van de wereld doen om niet te opvallend in haar décolleté te kijken. L’examen oral, zoals ze het zelf zo sexy verwoordde, had in mijn hoofd een hele andere betekenis…

Nadat ik heerlijk was klaargekomen, maakte ik me klaar voor het werk. Ik genoot van het warme water onder de douche en fantaseerde dat er op de gemeenteschool misschien wel enkele lekkere milfs werkten. Tijdens mijn sollicitatie had ik enkel nog maar kennisgemaakt met juf Sofie, de directrice, die er in elk geval al mocht zijn.

Na een kort ontbijt reed ik naar school. Mijn klas had ik enkele dagen geleden reeds op orde gezet. Terwijl ik bezig was met de naamkaartjes in orde te brengen, kwam Sofie binnen. “Goedemorgen Ben, klaar voor vandaag?” “Goedemorgen! Zeker en vast, antwoordde ik.” “Laat dat schooljaar nu maar beginnen.” Pas nu viel het me op wat voor een ravissante verschijning Sofie eigenlijk had. Ze had een echt lationa-uiterlijk. Lang bruin haar, donkerbruine ogen en een licht getinte huid. Ik schatte haar ergens vanachter in de 30. Ze leek me geen al te grote borsten te hebben (waarschijnlijk een B), maar dat werd ruimschoots gecompenseerd door haar stevige kont. Toen Sofie terug naar buiten ging, kon ik het dan ook niet laten haar een tijdje aan te staren.

De dag ging snel voorbij. Om 15u30 ging de bel alweer om naar huis te gaan. Omwille van de hectische dag had ik nog de tijd gehad om veel kennis te maken met de collega’s. Toen ik de kinderen ging afzetten op de speelplaats, kruiste ik Sofie op de gang. Ze vroeg me of ik nog even bij haar kon langs gaan om mijn contract te tekenen. Elke gelegenheid was mooi meegenomen om in Sofies donkerbruine ogen te verdrinken, waardoor ik in gedachten al afdwaalde naar het gesprek.

Toen ik een halfuurtje later naar bureau wandelde, merkte ik niet veel beweging meer op de gangen. De meeste collega’s waren blijkbaar al naar huis. Ik klopte tweemaal op de deur en stapte binnen, maar blijkbaar iets te snel! “Oei Ben! Kan je in het vervolg even wachten vooraleer je binnenkomt?” Sofie trok nog snel een blouse aan, maar kon niet beletten dat ik een glimp van haar sexy bh had opgevangen. Mijn gedachten flitsten voorbij. Ik besefte dat dit zo’n typisch moment was dat ik in mijn fantasieën nog vaak zou oprakelen. Sofie droeg een zwart satijnen BH, die weinig verhulde. Ik had me blijkbaar van cup vergist, want ze had dikkere borsten dan ik dacht, minstens een C! “Sorry, ik wist niet dat je…” “Ja hoor, geen probleem, ik weet dat je het niet zo bedoelde.” “Ga nu maar zitten, dan tekenen we nog even de contracten”. “Het leek wel een eeuwigheid te duren vooraleer ik dichterbij durfde te komen.” Van nature was ik zeker niet verlegen, maar je directrice op dag één al in haar BH zien is nu niet iets wat je dagelijks mee maakt. Sofie trok het haar duidelijk niet al te erg aan, of dat hoopte ik toch.

Nadat ik mijn contract had getekend, fietste ik voldaan naar huis. Ik kon amper wachten tot vanavond. Mijn gedachten sloegen op hol. In mijn hoofd speelde ik enkele scènes van vandaag al na en gaf ze een alternatief, sexy einde. Ik fantaseerde hoe Sofie me vol overgave pijpte op haar bureau, waarna we heerlijke seks hadden op de zetel in de lerarenkamer. Ik mijn fantasie zat ze met haar sappige kutje [I]woman on top[/i]. Zij bepaalde het tempo, terwijl ik hevig bij haar naar binnen stootte. De gedachte alleen al maakte mijn boxer nat.

“Wat een hectische dag”, dacht Sofie toen ze het alarm van het school opzette. 1 september staat voor haar steeds gelijk met een dag vol stress, drukte en heer-en-weergeloop. Nieuwe kinderen welkom heten, ouders ontvangen en niet te vergeten: nieuwe leerkrachten wegwijs maken. Ben had vandaag wel de hoofdvogel afgeschoten. Toen hij na 20 minuten nog steeds niet op haar bureau was langs geweest, dacht ze dat hij hun afspraak was vergeten. Omdat voor de rest niemand meer op school was, had ze het zichzelf comfortabel gemaakt. Vermits haar bureau op de bovenste verdieping onder het dak ligt, betekent dat: zichzelf zo luchtig mogelijk kleden op warme dagen. Ze trok haar blouse uit en genoot van de ventilator-lucht doorheen haar bruine haren. Sofie dacht aan haar man, die nu voor een week naar Valencia was voor het werk.

Vóór zijn vertrek, hadden ze op seksueel gebied een serieuze stap verder gegaan. Voor het eerst hadden ze anale seks gehad. Sofies voelde het nog steeds aan haar kontje. De gedachte aan Michaels thuiskomst, maakt Sofie botergeil. Ze hadden heerlijke seks samen. Je zou het misschien niet verwachten van een directrice van een school, maar Sofie was nymfomane. Ze genoot keer op keer intens van seks, verlangde steeds naar meer. Teder kon ze ook wel smaken, maar een stevige vrijpartij ging voor haar gepaard met sm. Sofie verlangde ernaar om Michael terug vast te pakken, zijn penis diep in haar te voelen (Michael was met 19 cm niet klein geschapen). De gedachte maakte haar helemaal nat.

Sofie gleed wreef met haar handen over haar borsten. Doorheen haar bh kneep ze zachtjes in haar tepels, terwijl ze met haar tong over haar lippen streelde. Ze kon zich niet meer inhouden. Wat hield haar tegen om de gordijnen toe te doen, zich helemaal uit te kleden en zichzelf een onvergetelijke vingerbeurt te geven? Niets, zo dacht ze bij zichzelf. Haar rechterhand gleed over haar borsten, naar haar broek. Met een snelle handeling was haar knoopje al los. Haar hand gleed verder over haar heuvel naar beneden. “Hmmmm”, kreunde ze zachtjes, terwijl haar ademhaling de hoogte inging. Ze bedacht bij zichzelf dat ze op haar smartphone een seksfilmpje had van Michael en zichzelf. Terwijl ze enkele vingers bij zichzelf naar binnenbracht, scrolde ze als een bezetene door haar gsm. Tot haar gezoek onderbroken werd door twee snelle kloppen op de deur.

“Oei Ben!”. Snel trok ze haar hand uit haar broek en trok ze het blouseje aan dat op haar bureau lag. Ben kwam binnen en kon nog net een glimp van haar bh opvangen. “Hopelijk blijft hij aan de andere kant van het bureau en ziet hij niet dat de knop van mijn broek nog open staat”, dacht ze bij zichzelf…

Sofie drukte de alarmcode in en stapte in haar auto. “Dat was daarnet op het nippertje”, mompelde ze zacht. De confrontatie met Ben was op het nippertje. Had hij niet geklopt, had hij haar al vingerend aangetroffen achter haar bureau. Die gedachte maakte haar gegeneerd en geil tegelijkertijd. Ben was niet onknap en mocht er best zijn. Hij was 22 jaar, pas afgestudeerd en slank gebouwd. Ben was misschien niet breed gespierd, maar had een verzorgd uiterlijk, iets wat ze erg apprecieerde bij een man. Hij had zwart kort haar en bruine ogen. Beeldde ze zich het in of kon Ben zijn ogen niet van haar afhouden?

Sofie was best fier op haar uiterlijk, een beetje ijdel zelfs. Met haar C-cup en dikke kont kon ze Michael in no-time rond haar vinger winden. De gedachte dat Ben haar had aangetroffen deed haar verder fantaseren. “Zou hij me een handje helpen”, dacht ze al grinnikend? De gedachte maakte haar botergeil. Met haar ene hand aan haar stuur, zocht ze met haar andere hand de warmte van haar poesje. Ze bedacht hoe ze haar afgebroken vingersessie meteen zou afmaken wanneer ze thuis was. Het eten kon wachten, ze wou nu zo snel mogelijk een orgasme.

Het was lang geleden dat Sofie zich nog zo opgewonden had gevoeld. Ze smeet haar handtas op bed, haar jas op de grond en plofte op bed. Sofie zette snel haar bluetooth aan en schakelde de tv aan op gsm-modus. Na enkele seconden zoeken vond ze het seksfilmpje met Michael. Sofie smeet haar laarzen op de grond en deed haar collante uit. Op haar nachtkastje lag haar vertrouwde tarzan–dildo, haar beste vriend nu Michael voor enkele dagen weg was. De dildo gleed zonder moeite naar binnen in haar inmiddels kletsnatte kutje. Ondertussen lag Sofie helemaal naakt op bed, met haar benen wijd open. Terwijl ze met haar linkerhand haar borsten verwende, duwde haar rechterhand de dildo steeds harder bij haar naar binnen. “Hmmmmm Michaël, neuk me!”, riep ze toen ze de seksscène op het tv-scherm bekeek. Op het scherm was te zien hoe Michael Sofie op z’n hondjes nam, terwijl Sofies handen vastgebonden waren.

Sofies gekreun overstemde het geluid op het filmpje! “Oooooooooh ja, ja ja komaan!” Sofie beleefde opnieuw hoe Michael haar op haar rug draaide en zich gulzig op haar poesje wierp.” Hij befte haar onophoudelijk en liet terwijl 3 vingers bij haar naar binnengaan. Ondertussen wreef Sofie al niet meer in haar borsten, maar kneep ze steeds harder in haar tepels. Ze voelde haar hoogtepunt naderen. “Hmm Michael, bef me!”, schreeuwde ze uit. Sofies poesje trok samen en spoot een ganse stroom naar buiten. Sofie wist niet was ze beleefde.

In haar hele leven had ze nog maar 3 keer gesquird. De laatste keer was meer dan 5 jaar geleden! Het filmpje was inmiddels bijna afgelopen. Toen Michael zijn tong terugtrok, herkende ze plotseling het gezicht van Ben. Ze fantaseerde hoe Bens tong glom van haar vaginaal vocht, nadat hij haar minutenlang intens had bevredigd. Sofie schrok van haar fantasie. Zou ze dan toch meer verlangen van haar nieuwe collega? Vluchtig dacht ze na over wat Ben zou hebben gedacht na het genânte voorval. Gezien zijn leeftijd zal hij zichzelf wel aftrekken met de scène voor zich, dacht ze bij zichzelf.

Sofie kon niet vermoeden dat ze erg dicht bij de waarheid zat. Die avond spoot Ben drie dikke klodders sperma tot op zijn hoofdkussen, terwijl hij heftig fantaseerde over zijn nieuwe directrice. “Wat als deze droom werkelijkheid wordt, dacht Ben bij zichzelf. Zou dat kunnen?

Wordt vervolgd.

Wat vind je ervan?

-2 Points
Upvote Downvote

De geile moeder van mijn vriend

Kinky ontmoeting met mijn oude lerares