in ,

DEEL 1 : Waar het allemaal mee begon met mijn vriendin miranda!

Waar moet ik beginnen. Ik zal eerst maar eens wat over mijzelf vertellen denk dat dat wel leuk is. Mijn naam is Melissa en ben vijfendertig jaar oud.

Woon in een super mooie vrijstaande woning met mijn man. We hebben er allebei bewust voor gekozen om geen kinderen te nemen. Verder zijn wij nu bijna acht jaar getrouwd. Alleen ik loop al bijna twee jaar met een groot geheim rond.

Een geheim dat als dat uitkomt heel onze wereld om zijn kop zal zetten. Maar of ik het nog lang geheim kan houden weet ik niet. Het knaagt aan mij en het gevoel wordt alleen maar groter en groter.

Ik zal jullie vertellen hoe het allemaal is begonnen.

Mijn beste vriendin Miranda kwam weer eens langs. Wij kennen elkaar al meer als twintig jaar. Zijn samen naar school geweest en hebben de grappigste dingen uitgehaald.

Zij is ook al een aantal jaar getrouwd en wonen samen. Alleen is er de laatste tijd iets wat mij steeds meer aan haar opvalt. Ze is meer handtastelijk ja ik weet niet hoe ik het uit moet leggen maar ik vind het niet erg .

Vandaag gaan we naar de wellness en daarna uit eten.

Even gewoon een vrouwen dag dat doen we een keer in de zoveel tijd en is altijd super gezellig.

Daar is ze toeterend in haar auto staat ze op mij te wachten. Ik pak snel mijn tas en loop richting de deur. Sleutels, telefoon en portemonnee ja ik heb alles.

Goedemorgen lieverd , een beetje lekker geslapen? Ik geef haar drie zoenen en ze begint te rijden. Gelukkig is het niet zo ver en zijn we er met een half uurtje. Na het meezingen en gek doen in de auto komen we aan en stappen we uit.

Gereserveerd op naam blok! Roept ze als we bij de receptie staan. Wellness voor twee met alles erop en eraan klopt dat mevrouw? Haha het kon ook niet anders ik dacht alleen een massage alleen zij heb alles weer geregeld. Geef der een kus op der wang . Ze weet wat ik nodig heb.

Aangekomen in de kleedkamers beginnen we ons uit te kleden.

Op de een of andere manier heb ik het idee dat Miranda mij van top tot teen zit te bekijken maar besteed er geen aandacht aan. Doe mijn hand doek om en wacht tot zij ook klaar is.

Het duurt even maar ze is zover. We lopen de ruimte uit en gaan op de massage tafel liggen. Mijn handdoek doe ik af en lig daar alleen in mijn string. Weer voel ik haar ogen glijden over mijn lichaam.

Er komt een masseur binnen met de mede deling dat het allemaal wat later wordt. We lopen een half uurtje uit dames maar hier hebben jullie alvast een zoete witte wijn dan komen jullie de tijd wel door. Ik blijf rustig liggen en het wordt tussen ons in op een tafel gelegd. Dankjewel hoor dat gaat op deze manier vast wel lukken.

Kom een beetje omhoog een neem een slokje . Heerlijk zoet en ga terug liggen. Miranda neemt ook een slokje en staat op. Ze komt naast mij staan en haar handen laat ze over mij rug glijden. Alvast een voor proefje op de echte massage zegt ze met een glimlach op haar gezicht.

Haar handen glijden over mijn rug.

Eigenlijk is het best lekker en laat haar ook haar gang gaan. Ze gaan steeds meer langs mijn zij en haar vingers raken de zijkant van mijn borsten aan. Dan begint ze aan mijn benen . Eerst mijn kuiten en dan steeds een beetje hoger. De binnenkant van mijn benen komen niets te kort en voel soms dat ze net iets hoger gaat tegen mijn string. Ik weet niet of dit de bedoeling is maar het gevoel gaat van genieten naar spanning.

Van het soms aanraken van mij string gaat het steeds naar meer aanraken en haar handen gaan over mijn billen. Ze raakt mijn string weer aan en ik ben bang dat ze het gaat voelen. Door die kleine aanrakingen is mijn poesje nat geworden en mijn string dus ook. Door Dat ze het voelt blijft ze er nu wat langer over heen gaan en ze vraagt mij om om te draaien.

De voorkant moet ook even gebeuren vind je niet? Ik krijg een beetje een kleur als ze dat zegt. Ze komt boven mij staan. Haar handen glijden via mijn hals zo naar mijn borsten. Ze hangt boven mij en heeft haar handdoek om. Zonder een moment na te denken trek ik hem los en hij valt van haar af. Haar borsten hangen boven mij en ik raak zachtjes haar tepels aan.

Er wordt op de deur geklopt. Miranda pakt snel haar handdoek op en ik draai mij weer om. Zo dames zijn jullie er klaar voor. Twee mannen stappen binnen. De ene man begint gelijk bij Miranda met masseren. Het enigste wat ik mij kan bedenken is wat is er net gebeurt en ik wil de rest nu ook. Na een half uur lopen de mannen weg. Ik kijk Miranda aan en loop naar haar toe.

Volgens mij hebben wij iets af te maken !

Trek haar overeind en begin haar te zoenen. Onze handen gaan over elkaar lichaam en langzaam laat ik mijn hand naar beneden zakken. Wacht! Hier hebben we niet onze privacy. Ze trekt mij mee richting de saunas . haald haar pasje door de scanner en we kunnen naar binnen.

Ik stap binnen maar krijg niet de kans om rustig te gaan zitten. Ik wordt tegen de deur aan gezet en we beginnen weer te zoenen. Langzaam krijg ik kleine kusjes naar beneden over mijn lichaam. Stoppen doet ze net boven de rand van mijn string die ze naar beneden duwt. Mijn kutje is geil en nat en wil alles voelen. Ze schuift mijn lippen uit elkaar en begint aan mijn klitje te likken. Mijn handen gaan door haar haar en omdat ze zo stevig doorgaat zal ik snel klaar gaan komen. Ik voel het opkomen maar wil nog helemaal niet.

Haar vingers komen weer dichter in de beurt bij mijn poesje. Ik zet mijn benen wat meer uit elkaar . Zodra ik dat doe steekt ze haar vingers in mijn kutje. Gelijk begint ze heen en weer te gaan een haar vingers voel ik bewegen. Hmm nu ga ik gillen van genot. Mijn geluid wordt steeds harder en kan het niet meer houden. Haar andere hand zet ze op mijn mond en kijkt mij aan. Schatje kijk uit we zijn niet alleen . Terwijl ze dat zegt kan ik het niet meer houden. Schokkend en kreunend van genot kom ik klaar.

Nog steeds zo geil als boter !

Ik kijk haar aan en weet even zo snel niet wat ik moet zeggen. Als ze om hoog komt begin ik haar te zoenen. Ze stopt en fluisterd  in mijn oor dat ze hier al maanden over droomt. Ik krijg een rode kleur maar vind het wel een heel fijn idee.  Een vrouw die het geil vind met mij. De sauna deur klikt open en we stappen eruit.

Richting het Turks stoombad pak ik haar hand beet. Voor het bad zijn de kleedhokjes  met een douche. Ik trek haar mee naar binnen. Ik zij toch al ! Wij zijn nog niet klaar. Onder de douche tast ik heel haar lichaam af. Tot dat ik bij haar klets natte kutje terecht kom. Voorzichtig laat ik mijn vingers bij haar naar binnen glijden.

alleen zij wil het anders .

Op het randje van het bankje gaat ze zitten en laat haar benen uit elkaar glijden. Op mijn knieën ga ik voor haar zitten en begin aan haar klitje te zuigen. Mijn vingers doen ook gelijk mee en ze probeert het gekreun beperkt te houden. Elke keer ga ik een stapje sneller en ik voel haar poesje samen knijpen. Nu weet ik zeker dat ze hier van genot. Het knijpen wordt steeds meer en het geluid wordt steeds meer. Ze gaat zo heerlijk klaarkomen en ik doe mijn vingers anders in haar kutje. Zo dat ik bij haar spotje kan komen. Trillen is wat ze doet en het wordt geiler en geiler. Haar tepels zijn goed stijf en ze pakt ze zelf beet en knijpt erin.

Daar komt het al haar sap loopt langs mijn vingers en ze komt spuitend klaar. Dit is precies wat ik wilde bereiken en wat is ze geil als ze klaar komt. Ze is zo aan het schokken dat het blijft komen.

Ik stop maar ze kan niet van mij afblijven . Schatje ! Laten we even een bad nemen goed? Als we echt nog zo geil zijn kunnen we altijd nog verder gaan toch?  Als ik dit tegen haar zeg gaat er eigenlijk nog meer door mijn hoofd heen. Maar dat is latere zorg eerst maar eens genieten van een dagje wellness.

We lopen het pashokje uit en komen een man tegen. Zo jeetje wat heb jij een rood hoofd. Heb je het zo warm? Ik moet lachen en geef snel antwoord voor Miranda. Ja joh die komt net uit de sauna als je dat niet gewend bent is dat echt heel erg warm. We beginnen allebei te lachen en stappen het Turks stoombad in.

Zo even lekker ontspannen na al die inspanning.

Eenmaal in het bad weten we even niet wat we tegen elkaar moeten zeggen. Maar omdat we hier toch niemand kennen en de verleiding te groot is . Ga ik bij haar op schoot zitten . met mijn benen wijd schuif  ik op haar schoot.  We zijn alleen en de man die we net tegen zijn gekomen ging richting de andere baden.

Mijn handen glijden door haar haar en ik kijk haar in de ogen. Kan jij mij alsjeblieft vertellen waar dit vandaan komt? Vraag ik haar. Ondertussen kunnen mijn handen niet alleen maar bij haar haar blijven en verdwijnen ze onder water over haar borsten.  Ik schuif met mijn lichaam wat dichter tegen haar aan zodat niemand anders mee kan kijken. Hierdoor verdwijnen haar handen ook onder water en gaan die ook naar mijn borsten toe. Mijn tepels zijn erg gevoelig en vinden het gevoel alleen maar geil. Mijn kutje en ik weet ook zeker dat haar kutje weer goed nat aan het worden zijn.

Al meerdere keren is het vandaag gebeurt maar we beginnen weer te zoenen.

Het enigste is dat we uit moeten kijken dat we niet te ver gaan. Ze duwt mij van zich af. Sorry we moeten stoppen iedereen kan ons hier zien . Ik stap uit het bad en zij volgt mij. Samen lopen we naar de kleedhokjes  toe en kleden ons aan. Het is heel moeilijk om van elkaar af te blijven.

Wil je weten hoe het verhaal verder gaat want dit is nog niet alles. We moeten nog naar de auto en daar gebeuren nog veel meer stoute dingen. Wacht dan op het tweede deel !

Wat vind je ervan?

Een avondje in onze vaste kroeg loopt uit op iets geils met de barman.

Mijn vriendin miranda en waar het allemaal mee begon. Deel 2