in

Vrij zijn….

Jarenlang weten hoe ik ben, niet in staat over te geven. Wat een gevangenschap….

Lang dacht ik een afwijking te hebben door mijn gevoelens, alleen seksueel opgewonden te raken van mezelf in de dienende, behagende rol te plaatsen. Stiekem in mijn hoofd, om op die manier toch nog een beetje opgewonden te raken. Ik werd ouder en ik kwam erachter dat er vele waren met deze bijzondere voorkeur. Maar welke intelligente erudiete vrouw kan dit met haar ratio verkocht krijgen.

Ik ging chatten en sprak meer mensen, in die jaren zag ik regelmatig een “Dokter” voorbij komen. De gedachte, het idee, wond me op. Maar zelf toenadering zoeken was uitgesloten, ik vind niet, ik word gevonden. Nu jaren later sprak hij me aan op een chatbox. Het gesprek liep direct heel soepel. Hij was duidelijk, geen gegeil, gewoon een gesprek van mens tot mens. Hij was intelligent, niet wanhopig, duidelijk, en een aangename gesprekspartner. Meestal ben ik een gewilde prooi, word heftig bejaagd, maar hij deed dit allemaal niet. Hij liet me zelf komen. Het contact ging dan ook heel snel, intuïtief voelde ik vertrouwen. Door het feit dat hij niets van mij “moest” voelde ik de vrijheid me open te geven, dingen uit te spreken die normaal moeilijk voor me zijn. Telefonische contact was snel gemaakt, en ook dat verliep zo eenvoudig, een prettige warme stem, een rustige man. We hebben een aantal keren gechat, en ook die gesprekken waren leuk; hij was gecharmeerd van mijn (brede)stralende glimlach. Een afspraak volgde snel. Ik verzekerde hem dat hij die glimlach dan niet zou gaan zien. Wat had ik te verliezen? Nee zou nee zijn, dat wist ik.

Ik had van te voren de verslagen van de andere vrouwen toegestuurd gekregen, maar na één verslag gelezen te hebben besloot ik dat ik blanco erheen wilde gaan en heb dus niet verder gelezen. Het zou mijn verhaal worden.

D D-day…Als alleenstaande moeder was mijn week weer eens hectisch geweest, ook deze dag verschilde niet van de andere dagen. Ik was niet geil, stond alleen stijf van de stress. Zoals ik al eerder had gegrapt naar de Dokter had ik meer behoefte aan een ontspannende massage. Eindelijk kwam er een einde aan deze dag en kon ik me op mijn gemak gaan voorbereiden op mijn bezoek aan de Dokter. In mijn hoofd had ik besloten dat deze “seks” therapie goed voor me zou zijn, het zo uitspreken naar de Dokter…over mijn lijk. Paniek……..wat zou ik in godsnaam aan gaan doen? In de middag nog even contact gehad……wat doe ik aan???!!!. Hij vond het allemaal niet zo belangrijk, iets wat lekker zit en waar je je gemakkelijk in voelt. Ik draag altijd rokjes, mantelpakjes vaak, daar voel ik me gemakkelijk in, dat is mijn muur. Het uiterlijk van een gedistingeerde dame. Hij liet vallen dat ik dan maar geen slipje aan moest doen, ik had het zó nodig dat hij dat zei.

De rit duurde een uur. In dat uur voelde ik me zitten met mijn kousen, mijn gordeltje zonder slip. Maar verder ogenschijnlijk niets aan de hand. De zenuwen sloegen toe. Waar was ik in godsnaam mee bezig, naar een wildvreemde man, die ik nauwelijks kende. Dit soort acties passen toch helemaal niet bij mij?
Ineens was ik daar, stond voor zijn huis, trillend. Ik durfde niet aan te bellen. Damn, wat nu, ik belde hem op. Hij lachte en zei dat hij de deur zou open maken.

Een man in een wit jasje deed open, een doordringende blik en een innemende glimlach. Mijn jas kon ik ophangen om de hoek. Of ik koffie wilde….koffie!!?? Jeetje nee zeg, ik had van de zenuwen die dag nauwelijks gegeten. Een glaasje water maar, socializen. Ik ben er zo slecht in, gelukkig bood de prachtige ruimte een dankbaar onderwerp. Ik was werkelijk onder de indruk, maar waar waren nu de stoel en attributen waar ik zo “bang” voor was? Geen spoor van zenuwen bij hem. Enorm ontspannen, thank god. Ik was gespannen voor 10. Uiteindelijk, voor mijn gevoel na uren kletsen waar ik me weinig van herinner zei hij “zullen we maar”. Ik mocht me om het hoekje uitkleden, gewoon zomaar uitkleden….”ja”. Ik ging een beetje dood van schaamte, gelukkig voelde hij het goed aan en liet me alleen. Waarom had ik in godsnaam kousen aangedaan!? Ik sloeg vol schaamte mijn armen voor mijn borst en hij opende een deur. Daar stond de stoel….…en een tafel vol attributen, een spiegel over de hele muur, felle lampen!!!!! Ohh nee help, ik wilde wegrennen, zo confronterend. Dit kon ik niet, snel sloot ik mijn ogen, veilig in mezelf. Het onderzoek begon, ik was zo gespannen dat alles voelde als scheermesjes…..Overgevoelig was de conclusie van de Dokter. Ik wist dit, zeker door het sluiten van mijn ogen waardoor ik niets aan zag komen versterkte dit gevoel. Geduldig, zacht, bijna teder voelde ik alles zeer intens. Lichte pijn, pijn, angst, latex handschoenen. Natter en natter werd ik, krachtig kneep ik mezelf dicht. Ik zou niet gaan lekken! Mezelf overgevend tot het niveau waartoe ik in staat ben. Ik voelde respect, vertrouwen. Gemeen als hij was liet hij me steeds weer terugkomen op aarde door confronterende vragen te stellen, ik moest zelfs lachen…….een stralende glimlach die uit mijn tenen kwam. Na een voor mij lang staand onderzoek waarin ik me toch wel nog gespannen voerde hij mij de stoel in.

Zonder enig pardon bracht hij schaamteloos zijn vingers bij me naar binnen, hoe kon hij zo brutaal zijn! En ik……?? Ik genoot!!! , Hoe kon ik daarvan genieten, dit mocht niet!. Een brandende gillende pijn schoot door mijn onderlichaam. Ik hapte naar lucht, hij had zijn hele hand in mij……..Dit kende ik niet, wist niet dat ik hiertoe in staat zou zijn. Ik gilde het uit van de pijn, voelde alle bezig van realiteit verdwijnen. Ik wilde dit niet, maar ooooohhh god, ik wist dat ik meer wilde. Stop…ga door!

Anaal maagdelijk, hoeveel vrouwen zijn dat nog? Ik schaamde me voor mijn maagdelijkheid. Voelde me er, zeker als vrouw met onderdanige gevoelens, niet compleet door. Zijn vingers in mijn anus……Wat een dubbel gevoel, wat een heerlijk gevoel, meer………dat wilde ik, en kreeg ik. Een dildo kwam erin maar ik ben zo nauw en kon het moeilijk verdragen in eerste instantie. Ik voelde me een watje, ik wilde niet teleurstellen. Maar wie stelde ik eigenlijk teleur? Ik liet het gaan. Hij haalde me na voor mijn gevoel een korte tijd terug door me weer aan het lachen te maken. Owww wat was hij gemeen.
“Kom er maar af”….… Ik sloeg mijn handen weer voor me, want die vreselijke spiegel liet me in een glimp zien wie ik was. Ik dacht dat we klaar waren, ik moet toegeven dat ik enigszins teleurgesteld was. Hoop, wanhoop, schaamte, genot…alles had ik gevoeld en ik wilde meer. Hij legde een matje op de grond en zei dat ik op mijn buik moest gaan liggen. Ik was de massage helemaal vergeten. En ik moet een dankbare intense glimlach op mijn gezicht hebben gehad. Ik ging liggen en voelde dat elke spier in mijn lichaam ontspannen was. Een stevige, zachte, heerlijke massage volgde. Voor het eerst sinds ik daar was opende ik mijn ogen en zag tot mijn schrik een enorme dildo naast de stoel op de grond liggen. Had ik die in me gehad?????? Lachend sprak ik het uit, zonder een moment van twijfel pakte hij hem en liet hem weer voelen. Kreunend kermend van genot, pijn voelde ik hoe ik mijn zoveelste G spot orgasme kreeg. Nooit eerder had ik een G spot orgasme gehad met iets in me. Het gevoel is raar, niet spuiten, wel de golven van vocht. Na een lange heerlijke massage, van zelfs mijn voeten, vol plagen, lichte pijn, genot vroeg hij of ik wilde douchen……We zijn uiteindelijk samen gaan douchen, hij waste me…ik liet me wassen en bleef de passieve, bijna egoïstische ontvanger. Het warme water op mijn huid, de zachte handen..

Een onvergetelijke avond, waarin ik me voor het eerst in m’n leven helemaal vrij voelde om te ondergaan te genieten……….…Mezelf over te geven………Zonder me schuldig te voelen.
Dank aan Dokter Bob, voor het genot, het respect, het verleggen van grenzen, voor de humor, voor de hardheid, voor de tederheid. Voor het gevoel van vrijheid…

Een dame…………….

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Contact met Dokter Bob.

Jaaaa, dokter, toe dan, Neuk me alsjeblieft!