in

Uit eten met mijn vriendin

Het was een mooie zomerse middag en ik besloot om mijn lieve vriendin Eva, die veel te verduren heeft gehad, eens lekker te verwennen met een diner bij ons favoriete restaurantje “de Liefde”. Ze had het zwaar met haar werk en ik heb ook niet de nodige aandacht aan haar besteed. Niet dat ik aan vreemdgaan deed maar zelf was ik ook wat drukker dan anders. Eigenlijk is het ook een beetje een stille hint en het eten is er onwijs lekker dus het mes snijdt aan beide kanten. Ik genieten, zij genieten en met een beetje geluk genieten we daarna nog eens heerlijk thuis in bed.

Vroeg in de middag heb haar een app-je gestuurd dat ze niet hoeft te koken en dat ik een taxi heb geregeld om ons te halen en weer terug te brengen. Ik krijg een blij verraste smiley terug. Dat begint alvast prima. Om zeven uur haalt de taxi ons op en brengt ons naar “de Liefde” Eva draagt vandaag een mooi zomers jurkje met een lage v-hals. Die ene waar haar borsten zo heerlijk uitkomen. Als we aankomen bij het restaurant is het al gezellig druk op het terrasje, gelukkig had ik al een tafel gereserveerd anders hadden we op deze mooie avond binnen moeten zitten.

We gaan zitten en bestellen vast een flesje wijn. Rood, zacht en heerlijk zoet, om een beetje in de stemming te komen. Aan het tafeltje achter Eva zit een bloedmooie dame. Lange blonde haren, een heerlijke C-cup en sprankelende ogen. Haar ogen zijn zo mooi dat ik niet anders kan dan naar haar kijken. Ze merkt het op en ze lacht verlegen. Haar date of man, zit met zijn rug naar ons toe. Tijdens het eten krijg ik steeds het gevoel dat ze naar me kijkt, lacht en soms denk ik dat ze knipoogt. Ik ben niet het type dat aan vreemdgaan doet maar ik zag hier geen kwaad in. Ik lach wat terug en knipoog ook eens. Eva voelt zich in haar nopjes want zij denkt dat ik met haar sjans.

Ze volgde me naar het toilet

Het voorgerecht is inmiddels op en we krijgen een amuse gemaakt met een heerlijke soort drank. Dat in combinatie met de wijn, de heerlijke zwoele avond maakt dat ik me heerlijk ontspannen voel. Zo erg zelfs dat ik meen dat de mooie dame achter Eva, me gebaart dat ik naar de wc moet gaan.
Ik zal me wel vergissen dacht ik nog maar toch, gedreven door de drank en door een beetje spanning besluit ik naar het toilet te gaan. Ik verontschuldig me bij Eva en loop naar de toiletten. In de weerspiegeling van de deur zie ik dat de mooie dame achter me aan loopt. Mijn hart maakt een sprongetje, ik had het toch niet verkeerd gezien. Zou ik het kunnen, vreemdgaan met deze mooie vrouw?

Ik loop automatisch naar de heren wc’s maar voel een hand die de mijne pakt als ik vlak voor de deur sta. Verrast kijk ik in de schitterende ogen van de mooie dame, hierheen zegt ze. Ze trekt me mee het dames toilet in en daar neemt ze me zonder aarzelen mee naar de wc bedoeld voor invaliden.

Ze sluit de deur achter ons en kust me gelijk vol op mijn mond. Haar lippen, haar tong, het smaakt heerlijk zoet. Een vleugje wijn proef ik als ik even slik en op adem probeer te komen. Ik, ik ben nog niet eerder vreemdgegaan stamelde ik. Zo zegt ze, hier had ik eigenlijk al zin in vanaf het moment dat ik je zag. Ondertussen gaan haar slanke vingers over mijn borst, ik zoen haar weer. Ze is zo ongelofelijk mooi, sensueel en zo anders dan mijn Eva. Misschien hadden mijn vrienden gelijk en is vreemdgaan wel een plusje binnen een relatie. Haar handen vinden mijn riem, knopen en voor ik het besef ligt mijn broek op mijn enkels. Ik haak mijn vingers onder de bandjes van haar tuniek en laat deze ook naar beneden glijden.

Ze draagt geen BH en haar heerlijke borsten zijn stevig, rond, haar tepels zijn keihard. We stoppen met kussen en ik neem haar tepel in mijn mond. Zachtjes zuig ik er aan en oh wat is dit toch geil. Mijn boxer gaat mijn jeans achterna en daar staat mijn paal, groot en mijn eikel glimt van het voorvocht. Hmmm fluistert ze, zo’n grote pik had ik niet verwacht.

Ze zakt op haar knieën en likt mijn eikel schoon, daarna neemt ze hem zonder moeite heel diep in haar mond. Oh god wat kan ze lekker pijpen zeg. Al snel heeft ze een heerlijk ritme te pakken en als ik er nu niets aan doe, dan spuit ik haar mooie bekkie vol met mijn zaad.

Oh stop even kreun ik. Ik wil meer, ik wil je neuken.. Ze stopt en staat op, ze zoent me passioneel. Haar tong en mond smaken inmiddels een beetje zout door mijn voorvocht. Ik draai haar met een zachte maar dwingende hand om en duw haar zacht voorover. Haar heerlijke kont komt naar achter ik trek haar string naar beneden en zonder veel moeite stoot ik mijn paal diep in haar. Ze kreunt en zucht als ik haar langzaam begin te neuken.

Toe maar fluistert ze, neuk me harder en spuit maar lekker in me. Ik pak haar heupen vast en begin haar harder en harder te neuken. Haar heerlijke lichaam kronkelt van genot en ze kreunt steeds een beetje harder en harder. Veel meer heb ik niet nodig en ik kom heftig in haar natte, lekkere kutje klaar. Nagenoeg tegelijk komt zij ook klaar en ze zegt met nu niet te stoppen. Met het laatste beetje energie dat ik nog in me heb stoot ik nog een paar keer hard en diep in haar. Haar kutje trekt samen om mijn pik en schokkend komt ook zij lekker klaar op mijn pik.

Ze zoent me weer op mijn mond, ze likt het geil nog even snel van mijn pik en zegt dan, laten we maar snel terug gaan naar onze tafels. En, vroeg ze terloops, hoe bevalt vreemdgaan je? Nou bijzonder goed moest ik wel beamen. Ondanks dat het voelde alsof ik lang weg ben geweest viel het uit eindelijk nog wel mee.

Vreemdgaan is toch best goed bevallen

Gefatsoeneerd en een beetje moe kom ik weer terug bij de tafel. Eva zegt, mooi op tijd, het hoofdgerecht komt er net aan. Na het hoofdgerecht nemen we nog een heerlijk gran dessert, daarna laten we een taxi komen om ons naar huis te brengen. Onder weg voel ik hoe Eva mijn been streelt. Haar hand pakt zacht mijn hoofd en draait het naar haar toe. Ze zoent me passioneel op mijn mond en ik zoen haar gretig terug. Door mijn hoofd spookt nog mijn vreemdgaan van zojuist, dus ik heb niet heel lang nodig om weer bloedje geil te worden. Eva ziet het, hmm jij hebt er zin in vandaag zeg.

Ze moest eens weten. Thuis gekomen hebben we heerlijk de liefde bedreven. Na een lang en uitgebreid voorspel waarin Eva zeker 4 keer klaar is gekomen, “de daad” zelf waarbij ze nog eens 3 keer klaar kwam, knuffelden we nog wat na. Goh dat was heerlijk zeg fluistert Eva zacht. Waar had ik dit aan te danken? Gewoon omdat je voor mij de mooiste en liefste bent, lieg ik. Eigenlijk was het gewoon schuldgevoel omdat het best een goed idee was, dat vreemdgaan. Ondanks dat het niet helemaal eerlijk is natuurlijk, ik heb nu wel weer een pluspuntje gescoord bij Eva..

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Friends with benefits, een avond vol verrassingen

De liftster