in

Verslag van Patiënte W.

Al op 19 januari van het jaar 2006 is mij bekend dat mij iets spannends staat te gebeuren. Wanneer moet nog afgesproken worden, maar S heeft na de bondage in de Showboat, mij geschikt gevonden voor hetgeen hij in gedachte heeft.

Hij wil niets hierover kwijt; vraagt alleen aan mij of ik hem vertrouw. En zegt dat de meeste vrouwen die op de boot rondlopen, dit spannende niet aan zouden kunnen, maar hij weet bijna zeker dat ik het wel zou kunnen.
Wat, wat wat……….. zou ik kunnen en de anderen niet…….. Het enige dat hij ook nog wel los wil laten is, dat ik, zelfs ik, dan eens mijn mond zal houden.

Praat ik dan zoveel?? Vraag ik mezelf af….
Een paar weken later hebben we de datum in de agenda staan: 28 februari, dinsdag in de ochtend zal het gaan gebeuren.

Ik zal 50 minuten moeten rijden………… naakt in de auto met alleen kousen en een lange jas aan. Dat is dus al iets…… nieuws, spannends. Verder hoor ik nog niks.
Een paar dagen voor De Dag krijg ik meer opdrachten: ik moet glad van onderen zijn, nagellak op hebben en lipstick. Meenemen: 10 condooms, een portemonnee en wisselgeld. Rijden naar: het adres in Amersfoort en daar om 10.30 uur aanbellen.

Van alles kan ik bedenken: 10 heren in een fabriekshal, naar een club en de hoer spelen, gekidnapt worden, in een fabriekshal opgetakeld worden. Gelukkig kan ik nog goed slapen…….
Op de bewuste dag zijn de weergoden mij niet goed gezind………. het sneeuwt en er staan ellenlange files. Nagels gelukkig al de avond ervoor gelakt, douchen, alleen de kousen aan, hup jas aan en in de auto. Gek gevoel……. naakt…. en niemand die het ziet. Ach het went….. en nu maar hopen dat ik niet de berm in glijd.

Toch wel een beetje gespannen voor wat komen gaat me in de file gestort en wonder boven wonder 5 minuten voor halfelf voor de deur. De hakjes aan en de lipjes gestift. Tas met kleding voor terug in de auto gelaten en ik bel aan…..

Moet wel even wachten….. en dan gaat de deur open. Degene die de deur opent staat achter de deur…. ik stap binnen en zie een slanke blonde man….met een witte jas aan. Gelijk denk ik: JA……… nu weet ik het…. S had mij bij onze eerste ontmoeting al uitgevraagd hoe ik over DE DOKTER dacht. En daar stond hij dus: Dokter Bob. Wel spannend…

De Dokter vroeg of hij mijn jas aan kon nemen. Ik knoopte mijn jas los en daar stond ik naakt voor hem, fronsend vroeg hij mij of ik zo altijd naar de Dokter ging. Nee, zei ik een beetje opgewonden lacherig, maar dit was mijn opdracht.

Hij zei mij de trap op te gaan en linksvoor de geopende deur in te gaan. Via de slaapkamer kwamen we bij nog een deur die toegang gaf tot.. een kale kamer, met laminaat op de grond en groene kasten. De groene kleur van operatie doeken, die zag ik direct ook liggen……. over een tafel met allerlei medische attributen. Links in de hoek stond een tafel met van die been steunen………. een gynaecologie tafel….. helemaal echt, erboven een lamp en rechts naast de tafel nog een kastje met een aantal, voor mij, zeer vreemde voorwerpen.

Het rook er naar Dettol. Ik nam de hele kamer in mij op en had het koud en vroeg me af wat er allemaal zou gaan gebeuren…. Ik moest midden in de kamer staan met mijn benen uit elkaar, de Dokter kwam voor mij staan. Met zachte, doch stevige handen betastte hij mijn hoofd, kaken en schouders waarna hij verder ging met armen, lijf en benen. Ik kreeg opdracht mijn handen op mijn hoofd te leggen.

Van een tafel pakte hij een soort prikker en ging over mijn hele lijf met de scherpe kant krassen….. Pijn deed het niet, tja ik vind krabben ook erg lekker . Daarna kwam hij met een raderwieltje ( zo een die mijn moeder vroeger gebruikte bij het maken van een naaipatroon) en ging met dat koude ding over mijn rillende lijf. Alle plekjes werden bewerkt.

In mijn liezen was dat gevoelig, een vreemd prikkelend gevoel, komt zeker door het littekenweefsel.
Daarna…… maakte hij een draad aan het wieltje vast; ik kreeg een plakker op mijn rug en met de zijkant van dat ding ging Dokter Bob over mijn lichaam: dat prikkelde van een beetje tot heel erg…….. dat het soms pijn deed. Het was stroom, die met stootjes zacht of hard kwam. Hierna moest ik op de tafel liggen……. (en nu komt het , dacht ik…….. een beetje beverig) mijn benen moesten in de houders….. die ontzettend koud waren.

Daar lag ik met open kut voor een vreemde Dokter. Ik moet zeggen dat mij dat een opgewonden gevoel gaf. Daar ik zoveel vertrouwen in S. had….. wist ik dat er, ondanks alle enge apparaten, niets mis met mij zou gaan.
Dokter Bob ging eerst met een soort tang in mijn neus kijken…… daar schrok ik een beetje van, ik dacht dat de aandacht alleen naar mijn kut uit zou gaan.

Ook mijn mond werd geheel geïnspecteerd. Alles werd schoon en netjes bevonden. Ik lag plat op het bed en keek tegen de luxaflex van een raam aan. Hulpeloos, machteloos wachtend op wat komen ging. Vrij hardhandig werd mijn buik afgetast, de darmen ingedrukt en de baarmoeder gevoeld.

Dokter Bob ging toen op een krukje tussen mijn benen zitten. Had handschoenen aangetrokken en ging in mijn kut voelen……… moet zeggen dat ik dat heerlijk vond. Geil opwindend zo helemaal open gespreid te liggen voor deze Dokter. Maar ja nog niet wijd genoeg. Het ijskoude speculum werd er bruut in gestopt en daar gingen mijn lippen open… al wijder. Met een of ander spateltje werd er inwendig lang de randen gevoeld…. een heel speciaal kriebelig gevoel.

Plotseling kreeg ik de groene doek, die over mijn buik lag, over mijn hoofd heen gegooid. De Dokter vertelde dat hij er nu ik er zo mooi open bijlag, een studente bij zou halen, die les zou krijgen en op mij mocht oefenen. Ook kwam er nog een professor bij… Plots werden er vier handen op mijn buik gelegd. Ze werden geteld………. twee waren koud en twee waren warm. Ik had niemand binnen horen komen, dus dacht dat dit nep was…… ik kreeg vast 2 handschoenen op mijn buik om de suggestie te wekken dat er nog iemand was.

Mijn borsten kregen iets opgezet…….. er werd gepompt en ik voelde hoe mijn tieten opgezogen en uitgerekt werden…. Elke keer een beetje meer. Dit is dus een vacuüm pomp dacht ik. Wel op plaatjes gezien, maar nog nooit gevoeld. Elke keer werd er meer gepompt tot ik het gevoel had dat mijn vel zou scheuren……… dat riep ik ook.. Maar dat zou niet gebeuren zei de Dokter, en toen hoorde ik een lachje van een vrouw, er was dus wel iemand bij! Ik wilde heel graag zien hoe mijn tieten er zo in die zuigers uitzagen: heel voorzichtig ging de doek een stukje omhoog……….. wat een gezicht.!!!! Mijn tieten 3 x langer misschien wel meer in dat glas….

Ondertussen had ik het nog steeds koud.. mijn handen werden door kleine zachte vrouwen handen gemasseerd. De Dokter meldde dat mijn tepels nu mooi groot waren voor de volgende behandeling…. Ik voelde koud nat over mijn tepel en tepelhof strijken….. handschoenen werden aangedaan en ja hoor…… ik hoorde de verpakking van een naald openscheuren…. Waar zou die komen?? De eerst ging door mijn tepelhof, maar niet horizontaal, maar er recht in…. dacht ik. Zo kreeg ik rond elke tepel naalden……. elke keer verwachte ik een naald dwars door mijn tepel…… bang hoe dat zou voelen..

De naalden in de tepelhof, voel ik nauwelijks…. toch rilde ik van spanning elke keer …….. als er weer een verpakking openging. En ja hoor………. mijn linker tepel werd stevig vastgepakt, ik spande……. en voelde…. hoe de naald er helemaal doorheen ging. Wanneer de volgend……… de verpakking ging open… de tepel werd geklemd…. en AU, die voelde ik wel! Dwars door mijn tepel……. een gevoel van sensatie…. dat ik dat gewoon kan….. Dokter Bob zei dat ie foto’s zou maken…… leuk.

Gelukkig mocht ik heel even kijken naar mijn doorboorde tepels……. helaas waren toen de stagiaire en de professor weg. Ik kreeg de doek weer over mijn gezicht. De anderen kwamen weer binnen.
De naalden werden er een voor een uitgetrokken…… die door mijn hele tepel waren gevoelig. De linker bloedde ook denk ik… ik voelde hoe een zachte hand met een doekje mijn borst afveegde. Mijn kut kreeg ook een oprekking na het speculum.

Dokter Bob bewerkte met zijn vingers en gelei mijn kutje en rekte die als maar meer op. Ik moest op gegeven moment de kutspieren aanspannen en daarna ontspannen. Elke keer als ik dat deed, voelde ik zijn hand meer naar binnen glijden…….. en ja op gegeven moment…wat is zo gevuld…… helemaal vol……. zijn hand bewoog….. rond…. en ik had een zalig orgasme gevoel, opgewonden en geil…….

Ook de stagiaire speelde een tijde met mijn kut, de Dokter vertelde dat zij een beetje van vrouwen hield en daar som lekker mee speelde als ze de gelegenheid kreeg. Nou van mij mocht ze ! lekker! Het volgende wat er gebeurde….. was super spannend en raar en opwindend…… Dokter Bob vertelde dat ik een volle blaas zou krijgen en niet zou kunnen plassen, al zou ik dat willen…… gek dacht ik……… hahah als ik plassen moet.. laat ik het zo lopen.

Nou wat ik toen voelde…….. ik weet niet wat er gedaan werd…… ik hoorde water….. en allerlei geluiden………. voelde mijn buik zwellen en kreeg een al meer opgeblazen gevoel……ik knapte bijna….. Dokter Bob, begon ondertussen mijn klitje te bewerken met een soort vibrator…. au, au, ik moet plassen…….. en lekker, mijn klitje, ik kom klaar ik spuit……. ik spuit.

Maar plassen kan niet, mijn buik staat op knappen…….. en tot overmaat….. krijg ik een dildo in mijn kontgaatje…… die ook groter word…….. ik begin te kronkelen……. vol , vol heel vol ben ik en geil en ik schreeuw en kreun en kronkel tijden het continue klaarkomen. Zegt de Dokter nog doodleuk dat ik straks na 10 tellen klaar mag komen…… hahahaha, grapjas.

Onderwijl begint hij te tellen………… ik zet me schrap voor wat komen gaat bij de 10…….. verwacht pijn. Verwacht ik weet niet wat… maar nee….. ik mag gewoon verder genieten en klaarkomen.
Het stel dat meehelpt gaat de kamer uit. Dokter Bob haalt de doek van mijn gezicht. Ik moet van de tafel af. even bijkomen hoor……… het duizelt me een beetje.

Ik kijk naar mijn buik…….. zie een slang uit mijn kutje die met een soort schaar afgeknepen vastgeplakt ligt op mijn buik…… ziet er beetje eng uit… En oei, oei,……. mijn buik doet zeer en is dik…… Ik ga staan……. moet midden in de kamer….. benen wijd boven een steek staan……. en proberen te plassen.

Gek……… het kan me niks schelen dat de vreemde Dokter mij zo laat staan….. ik vind dit wel geil… Maar er komt geen plas.. Hij haalt de schaar los en knipt het slangetje door……. uit het slangetje loopt mijn plas…….. Jeetje…….. dit is dus een katheter……….. Helemaal leeg loop ik…………. maar nu……. hoe komt de slang uit mijn blaas….. moet ik trekken? Dokter Bob laat mij zien dat het slangetje opgeblazen is door water en als een ballonnetje voor mijn plasgaatje de boel dicht stopt.

Ik bedank Dokter Bob voor het vakkundige onderzoek. Vond dit zeer verrassend en zeer opwindend en geil.
Beneden (nog steeds bloot) krijg ik koffie die gezet is door G & S die meededen met het spel………. al wat ik verwacht had….. Wel een beetje gedacht dat S er zou zijn, maar G……… was een leuke verrassing!
Op naar de volgende keer als patiënt of assistent.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Hi dokter Bob

Moederdag…