in

Verslag van mijn eerste consult bij Dokter Bob.

Wat vooraf ging…
Al een hele tijd was ik verzot op “doktersverhalen” en zo had ik een heel gaaf verhaal gelezen van een patiënte die een Nursingpraktijk bezocht had. Onderaan dat verhaal stond een email adres. Pas na een tijdje drong het eigenlijk tot me door dat ik op zich dus een mogelijkheid had om ook eens door een echte “Dokter” onderzocht te worden als ik gewoon eens een mailtje stuurde naar dat adres. Zo gezegd, zo gedaan. In dat mailtje vroeg ik of die Nursingpraktijk nog bestond en of ik ook eens langs mocht komen als patiënte. Al snel kreeg ik een mailtje terug waarin stond dat de Nursingpraktijk inderdaad nog bestond en dat ik zeker welkom was. De Dokter verzocht me alvast een speciale sublijst in te vullen voor zijn praktijk. Daar ben ik eens goed voor gaan zitten, leuk om te doen, ik kreeg er al helemaal zin in.

De zondag nadat ik die lijst ingevuld en opgestuurd was, werd ik opgebeld……. ”met de Dokter” zei een stem aan de andere kant van de telefoon….. en ja, ik was zo onnozel om te vragen: uuh, welke dokter? Dat bleek dus de Dokter van de Nursingpraktijk te zijn! Tja, ik had immers mijn mobiele telefoonnummer ook op die sublijst ingevuld! Er volgde een leuk en goed gesprek. ‘s Avonds kreeg ik nog een aardig sms’je van de Dokter dat hij het een leuk gesprekje had gevonden die ochtend. Ik stuurde hem een sms’je terug. In het telefoongesprek had de Dokter aangegeven dat ik hem een mail moest sturen met alle vragen die ik had. De Dokter was een paar dagen naar het buitenland gegaan en zou die donderdag weer terugkomen en dan zou hij mijn mail verwachten.

Ik had echter nog geen tijd gehad om een mail te schrijven met mijn vragen in de juiste bewoordingen en de donderdag was al aangebroken inmiddels. Donderdagochtend vroeg rond kwart over negen ging mijn telefoon. “Met de Dokter”…… hoorde ik aan de andere kant………….. de Dokter vroeg hoe het met me was en of ik mijn mail al gestuurd had, maar dat had ik dus nog niet, daarom stelde ik mijn vragen maar direct aan de telefoon. Daarna had ik eigenlijk geen vragen meer, maar ik beloofde toch nog maar een mail te sturen. Het gesprek werd beëindigd, maar nog geen minuut later werd ik weer gebeld…. weer door de Dokter! Hij vroeg me of ik van “spannende dingen” hield. Enigszins aarzelend zei ik toch maar ja, want daar houd ik eigenlijk wel van. Toen zei de Dokter dat hij die middag om één uur tijd had voor een afspraak!

Wow, leuk…! Er ging van alles door me heen: leuk, zenuwen, is het wel verstandig zo snel al, ik heb me helemaal niet kunnen voorbereiden fysiek en mentaal met name. Ik ben eerst maar eens gaan ontbijten, toen ben ik gaan douchen en mezelf klaar gaan maken om te vertrekken. Tijdens het douchen heb ik mijn oksels en schaamstreek nog wat geschoren, want er zaten wat kleine stoppeltjes. Ach ja, eerst dacht ik, als de Dokter met zo’n plotselinge afspraak aankomt, moet hij ook maar niet moeilijk doen over een stoppeltje meer of minder. Maar ja, dus toch maar wat geschoren voor de zekerheid.

Uiteindelijk ging ik op weg, met de auto. Doordat het allemaal zo plotseling was, had ik minder zenuwen denk ik dan anders, ik was me nu toch wat meer aan het concentreren op de weg en de auto, ik moest het oliepeil eerst nog controleren, moest onderweg nog tanken. Onderweg ben ik nog een keer gestopt om wat te eten. Toen ik er bijna was, ben ik nogmaals gestopt, om eerst nog even naar de wc te gaan, mezelf nog wat op te frissen, andere kleren aan te doen (omdat het zo warm was in de auto door het warme weer en ik daardoor best zweette) en ook met name om een andere string aan te doen….. Net toen ik in de wc stond belde de Dokter, om te vragen hoe ver ik was. Lekker voor schut….. ik stond net in de wc, maar ja ik was er bijna……..

Ik voelde me hierna enigszins opgejaagd, omdat ik nu dus ineens de juiste weg zou moeten vinden, want Dokter Bob had de weg naar zijn praktijk heel goed uitgelegd en wist nu waar ik me bevond, dus hoe lang het nog ongeveer zou duren dat ik bij hem zou aankomen…. Maar ja, ik ben niet zo handig in het in een keer vinden van de juiste weg, ook al is het goed uitgelegd. Gelukkig had ik het dit keer wel in een keer goed…..

Ik parkeerde mijn auto maar aan het begin van de straat, voor het geval Dokter Bob mijn zenuwachtige parkeermanoeuvres vanachter een raam op zou merken….. Hierna ging ik lopend op zoek naar het juiste nummer van de straat. Maar toen ik een paar stappen gelopen had, wist ik ineens niet meer of ik het juiste huisnummer in mijn hoofd had, dus ja ik liep maar weer terug naar de auto, waar ik het adres ergens had opgeschreven. Uiteraard had ik gewoon het juiste nummer in mijn hoofd, maar had even spontaan een black-out gekregen door de zenuwen…..

Toch redelijk optimistisch wandelde ik naar het juiste nummer, een gewoon woonhuis. Ik dacht toch wel een beetje van: Kom maar op, Dokter Bob! Maar ja dat was misschien een verkapte vorm van stoer doenerij, want diep in mijn hart dacht ik zo niet….. Ik had ook gedachten van dat ik vast niet de juiste straat en het juiste huisnummer onthouden had wat Dokter Bob tegen me gezegd had…. maar ja, er was nu niets meer aan te doen…..

Toen ik was waar ik moest zijn en op het naambordje naast de deur hele andere namen zag staan dan iets van Dokter Bob (wat uiteraard heel logisch was), begon ik weer te twijfelen en ontzettend zenuwachtig te worden….. Tja, met alle informatie was ik hier terechtgekomen, dus ik belde maar aan…………….

Wie zou er opendoen?

De kennismaking…
De deur ging open en ik durfde haast niet te kijken…. zou er een echte Dokter opendoen of zat ik helemaal verkeerd?
De deur ging open en ik zag nog niemand….. de Dokter hield zich nog even wat schuil achter de deur, maar “gelukkig” was het wel een echte Dokter, met een korte witte doktersjas aan en een stethoscoop om zijn nek. Met een bange blik had ik namelijk even naar hem opgekeken, en daarna mijn ogen meteen weer neergeslagen. Ik zat in ieder geval dus goed……

Kom binnen, zei de Dokter …… ooh, wat was ik zenuwachtig, ik giechelde en balde mijn vuisten en hield mijn handen een beetje voor mijn gezicht….. zo liep ik naar binnen, we gaven elkaar een hand, ik keek de Dokter even aan, maar sloeg mijn ogen heel snel weer neer na de wat strenge kille blik in die doktersogen en stond verder daar maar wat te giechelen in de gang….. Ben je zenuwachtig vroeg Dokter Bob. Ja, zei ik… ja Dokter ….. moet je zeggen…. Ik zal je voorgaan naar de spreekkamer zei Dokter Bob….. en als een mak schaap liep ik achter hem aan….. vol zenuwen, naar boven, naar de spreekkamer…..

Het eerste wat ik zag was een grote gynaecologische stoel met een groen operatielaken en toen ik wat verder keek, zag ik ook de beensteunen aan die stoel/tafel en de lamp er boven….. jee, wat echt……. waar ben ik aan begonnen dacht ik…… Maar ja, ik werd toch min of meer als vanzelf de kamer in getrokken…… wow…… mijn blik viel meteen op een grote tafel met allerlei medische attributen, er hing een kaart voor een ogen test en verder viel mijn oog op een statief waar allerlei enge apparaten met snoeren eraan hingen….

Dokter Bob vroeg nog eens of ik zenuwachtig was….. tja, als dat niet duidelijk was…… dus ik zei weer ja, met een klein giechelend stemmetje, samengeknepen vuisten en mijn handen kinderlijk voor mijn gezicht terwijl mijn ogen schichtig door die kamer heen schoten…. ik kende mijn eigen reacties niet terug…… Dokter Bob vroeg of ik ook zo zenuwachtig was als ik naar mijn eigen dokter ging, waarop ik zei…. een beetje Dokter …..

Oh, wat stond ik daar bang en zenuwachtig te wezen, net een klein kind voelde ik me……

Het eerste lichamelijk onderzoek.

Zo……. zei Dokter Bob, kleed je maar uit…… je kleren kun je daar op die haakjes hangen of op de stoel leggen….. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was deed ik dat ook: ik trok mijn slippers uit, mijn maagdelijk witte rokje, mijn lieve roze shirtje en mijn mooie bh en legde alles over de stoel die in de linkerhoek van de spreekkamer stond. Ik aarzelde even met mijn string…… met schuine ogen kijkend naar Dokter Bob, min of meer in de hoop dat er een wonder zou gebeuren en hij zou zeggen laat dat nog maar even aan, of, bij deze dokter hoef je je slipje niet uit te doen. Hoe kinderlijk van me….. ik voelde uiteraard dat dat allemaal niet echt de bedoeling was of zou gaan gebeuren, dus ik trok ook mijn slipje maar uit…… ik bleef tijdens het hele uitkleden strak naar beneden kijken, hoewel ik voelde dat Dokter Bob alles nauwlettend volgde en in de gaten hield…..Tijdens dat uitkleden ging er van alles door me heen: opwinding, gretigheid om me uit te kleden voor de Dokter dit spel waar ik al zo lang naar verlangd had, maar ik voelde ook spanning, zenuwen, schaamte, ontsteltenis door de ontdekking dat ik me zomaar door een wildvreemde Dokter liet commanderen me uit te kleden en wat ik voor mijn gevoel toch maar al te graag deed eigenlijk….. ooh, wat schaamde ik me toch ook door deze ontdekking…..

Ik draaide me om….. naakt….. aarzelend…… zenuwachtig….. niet wetend wat te moeten doen, waar te moeten kijken….. Dokter Bob zei dat ik in het midden van dat open gedeelte van de spreekkamer moest gaan staan, benen beetje uit elkaar, mijn handen op mijn hoofd….. ooh, ik aarzelde, wilde het liefst naar de andere kant van de kamer terug achteruit lopen, me onzichtbaar maken…. maar ja dat ging niet, ik moest wel daar en zo gaan staan zoals Dokter Bob het wilde…. Mijn handen op mijn hoofd…. dat ging al niet…. ik hield daarbij angstvallig mijn hoofd naar beneden…. maar Dokter Bob zei dat ik hem aan moest kijken…..en toen ik dat niet onmiddellijk deed tilde hij zelf maar mijn kin op en moest ik hem wel aankijken…. in die indringende strenge doktersogen…… ik wiebelde met mijn benen en lijf…. ooh, die doktersogen…… Dokter Bob vroeg of ik niet stil kon blijven staan en of ik dit bij mijn eigen dokter ook zo deed….. Maar waarom deed ik eigenlijk ook zo, vroeg Dokter Bob, ik zei dat ik van alles een beetje opgewonden werd….vind je dat normaal vroeg Dokter Bob….. nee, zei ik….. nee Dokter bedoel je, stil staan dan zei Dokter Bob!

Vervolgens begon de Dokter met zijn onderzoek…… hij begon me te onderzoeken…..ojee zeg, die eerste aanraking van die in latex handschoenen gehulde doktershanden….die handschoenen had hij overigens al eerder wat demonstratief voor mijn zenuwachtig heen en weer gaande ogen en bibberende lichaam aan staan te trekken…. ooh, was ik maar nooit naar deze Dokter gekomen… of toch wel 🙂 ?

Dokter Bob gebood me opnieuw mijn weer gebogen hoofd op te heffen, wat ik deed met angstige blik….. hij begon te voelen aan mijn hals, verder naar beneden werkend…. knedend, drukkend, zacht en stevig knijpend….

Mijn borsten kwamen ook aan de beurt en ook mijn tepels werden onderzocht….. ooh, maar ik kon al weer niet stil blijven staan wat Dokter Bob een diepe haast ongeduldige zucht ontlokte en een strenge blik….. steeds gebood hij me ook mijn handen boven mijn hoofd te houden, want die liet ik ook steeds maar weer naar beneden zakken…

Dokter Bob was inmiddels achter mij gaan staan en bevoelde mijn nek, mijn ruggenwervels, de spanning in mijn beenspieren, mijn billen, mijn armspieren…. Opeens zei Dokter Bob heel streng waarom ik toch in vredesnaam niet stil kon blijven staan….. Ooh, ik keek naar beneden, had het vocht al langs mijn benen voelen lopen, dat werd echter steeds erger en toen ik dus naar beneden keek zag ik tot mijn grote schrik wat druppels op de vloer liggen….. Ik zei, ik word er een beetje opgewonden van Dokter ……Vind je dat normaal dat je van een onderzoek bij de Dokter zo opgewonden raakt, zei Dokter Bob….. nee, zei ik…. ik had opeens de neiging om heel grappig te gaan doen en zei, ja, maar mijn eigen dokter is homo, misschien heeft het daar mee te maken…. en ik kon een lach in mijn ogen niet onderdrukken, maar Dokter Bob keek me alleen maar streng en indringend aan en ging verder met zijn onderzoek….. Mijn borsten werden grondig onderzocht en Dokter Bob voelde ook alvast maar eens even tussen mijn benen….. Hij ging weer achter mij staan, verder met het onderzoek……. ik moest mijn benen nog verder uit elkaar zetten en nog verder…. daar stond ik…… benen wijd, handen op mijn hoofd…… nog wel wat zenuwachtig, maar ook lekker geil te wezen en te genieten…..

Gevoeligheidsonderzoek
Dokter Bob pakte vervolgens een instrument van de tafel met alle uitgestalde medische attributen, er zat een klein scherp haakje aan…… oooh, die bewegingen van die hand door de lucht met dat instrument erin….. ik wiebelde weer bang heen en weer, maar ook lekker gespannen en wat opgewonden…… Met dat haakje ging Dokter Bob de gevoeligheid van mijn lichaam testen….. overal: op mijn rug, buik, benen, ik moest mijn voeten een voor een optillen en de gevoeligheid van mijn voetzolen werd getest, dat kon ik goed doorstaan, zonder dat ik moest lachen omdat het kietelde…. Natuurlijk werden mijn borsten, tepels en vagina onderzocht en ook mijn clitoris werd niet overgeslagen…… aaah, dat was een raar gevoel….. beetje pijnlijk wel, apart, maar ook lekker….Het vocht van tussen mijn benen liep nog wat harder naar beneden…. en er waren ook al weer wat meer druppels op de vloer gevallen intussen…. Ik schaamde me….. Dokter Bob vroeg of ik opgewonden werd van dit gevoeligheidsonderzoek…. ik hoefde niet te antwoorden, want hij gaf zelf het antwoord al, beetje wel hè…. zei hij…… oooh…. Toen voelde hij even met zijn vingers tussen mijn benen hoe opgewonden ik dan wel niet was….. hmmmmm, dat vraagt om nader onderzoek zei Dokter Bob…..

Hij pakte een nieuw instrument van de tafel…. het was een soort vork, maar dan wat meer uitgesproken, een soort grote weerhaak was het eigenlijk, daarmee ging hij verder de gevoeligheid van mijn lichaam testen…. dat was een raar gevoel….net of mijn huid een beetje uit elkaar getrokken werd….. ik kon enkele zachte kreetjes niet onderdrukken….. van pijn, genot, spanning, vernedering, schaamte, nieuwe sensaties, van alles door elkaar….. Ik kreeg er ook een beetje kippenvel van……. Dokter Bob vroeg of ik het koud had……..

Zo, dat had ik redelijk goed doorstaan…. Dokter Bob pakte nu een radarwieltje van de tafel….. met haast een glimlach op zijn gezicht kijkend naar mijn nog steeds wat bange gezicht, het vocht druipend langs mijn benen, mijn soms trillende lip, de druppels op de grond, mijn ogen waarin angst, schaamte, maar ook een kleine glimlach van genot, maar daardoor nog meer schaamte….. wat zou er nu komen? Met dat radarwieltje ging Dokter Bob over mijn lichaam om mijn gevoeligheid nog beter te kunnen testen…… dat viel wel mee eigenlijk….. ik begon me weer erg “flink” te voelen opeens….. Ik kreeg weer wat praatjes en zei dat de Dokter ook echt helemaal naar een Dokter rook, ja, uiteraard….. maar ja dat zullen de latex handschoenen wel geweest zijn…….

Totdat Dokter Bob wat aan het rommelen ging….. een sticker op mijn bil plakte en het radarwieltje aansloot op een apparaatje….. oefffff….. ik wist maar al te goed wat dat betekende…… stroom! Ik kon daardoor niet meer blijven stilstaan, spanning voor wat er komen ging, het dilemma tussen angst en genot….. maar Dokter Bob was onverbiddelijk, hij moest mijn gevoeligheid nog verder onderzoeken en ging weer met dat radarwieltje over mijn lichaam, mij ondertussen strak aankijkend….. ik dacht….. oooh, dat valt mee, maar al gauw begreep ik dat er nog geen stroom opstond….. even later zette Dokter Bob de stroom wel aan…. een raar gevoel, een lekker gevoel wel, wat prikken, wat tintelen, soms een beetje pijnlijk, soms een beetje erg pijnlijk waarbij mijn spieren schokten en ik een vrij hard aaaaaaah niet kon onderdrukken…… Wat is er aan de hand vroeg de Dokter……… Ik zei dat het een beetje pijn deed…… Hmmmmm, de Dokter pakte mijn sublijst er eens even bij en zei…… hmmmm….. hier staat dat je een beetje pijn wel lekker vindt…..is dat zo? Ja, Dokter zei ik met een zacht stemmetje, maar toch ook met een beetje een lach in mijn ogen…. Dokter Bob ging met het wieltje over mijn hele lichaam… soms voelde ik mijn spieren weer schokken…. hij ging uiteraard ook tussen mijn benen, op mijn schaamlippen…. aaaaah…… Zo, zei Dokter Bob……. je bent wel heel gevoelig….. want de stroom stond maar op 2 van maximaal 5……

Dokter Bob voelde ook nog maar eens tussen mijn benen… ging even heel diep naar binnen…….. daarna liet hij mij zijn handschoen zien…… Hoe vernederend….. zijn handschoen was ontzettend nat…… en die hand, die doktershand, tussen mijn benen maakte het er niet beter op…… Hmmmmm, zei Dokter Bob….. moet je eens kijken, vind je dit normaal? Dat heeft echt nader onderzoek nodig…… ga maar op de tafel liggen………

De eerste indruk op de onderzoekstafel
Oja…… die tafel….. die stond er inderdaad ook nog…….

Dokter Bob hielp me mee op de onderzoekstafel te komen, ik had namelijk nog die plakker van de stroom op mijn bil met een draad eraan, dus dat moest een beetje met beleid gebeuren….. hoe dapper manoeuvreerde ik me tussen de beensteunen en klom ik op de tafel….. ik deed maar net of ik dat al honderd keer eerder had gedaan en dat het een koud kunstje voor me was en ik er totaal niet van onder de indruk was….. in werkelijkheid kon ik bijna geen adem meer halen….. en liet ik me als een gewillige patiënte op de tafel leiden…… zenuwachtig door al het nieuwe, mijn naaktheid, mijn schaamte, mijn opwinding…… toch klom ik ook best gretig die tafel op en legde mijn benen vol verwachting in die beensteunen……. Ooh, maar wat zou de Dokter allemaal zien en wat zou hij gaan doen en zou ik het allemaal wel goed kunnen doorstaan?

Goed met je billen op de rand van de tafel komen liggen……. zei Dokter Bob….. in mijn volle naaktheid en schaamte schoof ik wat meer naar beneden en probeerde een gemakkelijke positie te vinden… open en bloot… benen wijd….. daar lag ik dan…… helemaal open voor de Dokter …..nu kon hij recht tussen mijn natte benen kijken en in mijn glinsterde vagina…….Aan de ene kant voelde ik me dus zo schaamtevol, zo bloot, vond ik het zo vernederend….aan de andere kant voelde ik me toch best op mijn gemak en probeerde ik me toch lekker te ontspannen…… alhoewel……. mijn ogen volgden angstvallig alle bewegingen die Dokter Bob maakte……

Hij pakte een krukje en ging gewoon midden tussen mijn benen zitten….. tja, dat is wat een Dokter doet, toch? Handen boven je hoofd houden zei Dokter Bob…… daar lag ik……. De Dokter vroeg of ik een vriendje had….. waarop ik ontkennend antwoordde, maar ik zei dat ik wel regelmatig toch seks had…. Hij vroeg daarna of ik me altijd helemaal kaal schoor…. ja Dokter…. De Dokter ging met zijn vingers eerst eens even tussen mijn benen voelen….. ging van binnen mijn vagina voelen… ik voelde de vingers van de Dokter binnen in me… voelen en drukken…… ik kreunde……. ook van buiten voelde de Dokter… mijn schaamlippen werden goed onderzocht en mijn clitoris kwam ook aan de beurt….. Dokter Bob zei dat ik een kleine clitoris had…… verder gingen de kundige vingers van de Dokter in me……. voelen, drukken, kneden….. ik kreunde weer……. Dokter Bob vroeg wat er was….. Het is zo lekker Dokter ….. zei ik…. Lekker? Vind je dat normaal dat je dat lekker vindt als de Dokter je onderzoekt? Nee Dokter…………… maar…. toen kon ik niet meer………. en kwam de eerste keer klaar…… heerlijk!!!!

Hmmmm…… zei de Dokter…. we zullen dat eens wat verder moeten onderzoeken…. hij pakte een eendenbek van de tafel…… ik hoorde het klikkende geluid ervan….. zag het instrument glinsteren en kundig bewegen in de handen van de Dokter…………. en toen tussen mijn benen…….. aaaaaah…….. de Dokter draaide hem goed open…… zodat hij me goed zou kunnen bekijken……. ik voelde me zo open liggen….. zo schaamtevol…. zo lekker ook en zo nat…

Zo……. Dokter Bob ging de gevoeligheid van mijn vagina van binnen eens testen…… ik probeerde hem goed in de gaten te houden….. maar ik moest af en toe mijn hoofd ook rustig neerleggen…. het was te vermoeiend om steeds maar zo mijn hoofd op te tillen….. bovendien lag het veel meer ontspannen. Van Dokter Bob moest ik ook steeds mijn handen boven mijn hoofd houden….. wat ik af en toe wel vergat…. De Dokter gebruikte een instrument om mijn vagina van binnen te testen, ik denk dat het een soort haakje was, zo voelde het een beetje….. het voelde best vreemd en een beetje vervelend haast…maar ook best wel lekker toch…. en ik vond het ook wel prettig dat ik het onderzoek tot nu toe wel redelijk had doorstaan…. Dokter Bob ging ook met dat haakje over mijn clitoris…. een raar gevoel…. pijn…. lekker….. en inmiddels was die clitoris ook niet zo klein meer, maar lekker opgezwollen….Het onderzoek ging weer verder binnen in me….. Het was lekker…… aaaaaah…… weer kwam ik klaar……….. oooooh….. superlekker!! Ik was dankbaar dat Dokter Bob me gelukkig ook klaar líet komen………….

Oefeningen op de onderzoekstafel
Zo……. zei Dokter Bob……. nu gaan we je kutspieren eens even testen…… trek je kutspieren maar eens samen….. hmmmmm……. kutspieren? Wat klonk dat trouwens vreemd uit de mond van de Dokter, banaal haast, kutspieren….. zou daar geen andere term voor zijn? Maar ach ja, het ging eigenlijk ook gewoon om m’n kut, dus waarom niet gewoon alles bij de naam noemen dacht ik nog…… en ja ik lag daar nu eenmaal toch al met inderdaad mijn kut open en bloot volledig schaamteloos……. Nou ja, die kutspieren dus aanspannen…. tja…… ik deed maar wat….. Nee, zei Dokter Bob… dat is je buik… je kutspieren bedoel ik! Ik wist echt niet wat ik moest doen hoor…… Hmm, zei Dokter Bob…. wacht, ik help je wel even….. en Dokter Bob stopte zijn vingers in me…… duw ze er maar uit……. dat deed ik…….. zo… dat zijn nu je kutspieren….. oké…. ik voelde ze! Ik moest even oefenen van de Dokter …… hij stopte zijn vingers in me…. ik duwde ze eruit…. hij stopte ze er weer in en ik duwde ze er weer uit…. goed zo, zei Dokter Bob, tja, kutspieren zijn niet zo goed ontwikkeld bij jonge vrouwen en vrouwen die nog geen kinderen hebben gekregen…

Daarom nog maar wat oefenen….. Dokter Bob pakte een dildo…… ik keek een beetje schuin naar beneden en zag voor mijn idee een hele grote dikke dildo….. ooooh…. zei ik….. maar zonder pardon duwde de Dokter hem bij me naar binnen……. aaaah, tja, eigenlijk was het ook wel heel lekker…… ik moest de dildo eruit duwen en nog een keer en nog een keer en nog eens…… en natuurlijk kwam ik hiervan klaar…….!!

Maar Dokter Bob vond dat ik nog niet goed genoeg geoefend had met mijn kutspieren….. wat een heerlijke dingen eigenlijk, die kutspieren, ik was opeens enorm blij dat ik ze had….! Dokter Bob pakte een pingpongballetje…… wat zou ik daar nu mee moeten doen dacht ik….. maar ik begreep het al snel…. De Dokter stopte het pingpongballetje in me en ik moest het eruit persen….. om mijn kutspieren nog meer te oefenen….. hup…. pingpongballetje eruit…… op de grond….. ooh, wat schaamde ik me…. ik lag daar ongegeneerd pingpongballetjes uit me te persen… en dan dat geluid als dat balletje op de grond terecht kwam….. nog een keer…. en nog een keer….. Toen deed de Dokter er twee pingpongballetjes in….. toe maar… zei de Dokter…. máár…. één voor één….. en hup daar ging ik….. één balletje…. op de grond…. het andere balletje….. dat bleef gelukkig ergens op de tafel hangen… Zo…. zei Dokter Bob…. je krijgt twee pingpongballetjes mee en daar ga je twee keer per dag mee oefenen thuis, dat schrijft de Dokter je voor…..

Nader onderzoek
Oké,…… nu zal ik nog eens even checken hoe het van binnen met je gesteld is….. zei Dokter Bob….. en hij stak een paar vingers in me….. waarop ik reageerde, met mijn heupen draaide…. de Dokter voelde verder….. hmmmm….. zei hij…. en deed er nog een vinger bij…. en nog een…. en nog een….. aaah… er zaten vijf doktersvingers in me….. ze voelden me…. ze bewogen….. en ik begon te zweven….. ooooh…. zo lekker….. en weer kwam ik klaar…… maar Dokter Bob ging daarna toch nog even door met voelen….. kletsnat was ik…… ik vroeg me af hoe het er daar van onder inmiddels allemaal uitzag……. ik voelde die vingers, die doktershand in me bewegen….. op en neer…. en de strakke blik van Dokter Bob op me gericht…. en….. aaaaaaaaah…… weer kwam ik klaar….. heerlijk!!

Dokter Bob liep weg om wat te gaan pakken….. en ik begon weer wat praat te krijgen…. ik zei u hebt wel een stethoscoop om, maar u doet er bij mij helemaal niets mee…. tja…… Dokter Bob keek me alleen maar aan met een strakke blik…. haast ook een beetje meewarig….. van jee wat heeft die patiënte toch weer een praatjes, dadelijk piept ze wel anders…… Ik zei ook nog…. oooh, er zitten allemaal van die rode puntjes op m’n huid van dat radarwieltje…. maar Dokter Bob zei dat dat de volgende dag al weg zou zijn…

Hij kwam terug met in zijn handen een vreemd apparaatje, met ijzer of zo erin verwerkt….. ik keek er nieuwsgierig naar…. maar die nieuwsgierigheid maakt al snel plaats voor angst…… bange angst en lekkere angst……. ik lag daar ook zo lekker overgeleverd te zijn toch wel aan de handen van de Dokter….. ik vond het leuk dat er nu weer iets nieuws ging gebeuren en iets wat ik nog niet kende…. bovendien vertrouwde ik de deskundigheid van de Dokter gewoon heel erg…… maar de angst kwam doordat de Dokter ging rommelen met de stroomdraad die ook nog ergens aan me hing en waarvan de plakker nog op mijn bil zat…… hij stopte dat apparaatje in m’n vagina…. ik moest eerst zelf nog even met mijn handen mijn schaamlippen open houden……. dat apparaatje gleed naar binnen….. Zo…. zei Dokter Bob, ik ga nog eens wat verder met die kutspieren….. eens kijken hoe ze hierop reageren.

Dokter Bob verbond de stroomdraad met het apparaatje wat nu in me zat…. angstvallig volgde ik zijn bewegingen en ik wist niet hoe ik moest reageren…. ik probeerde me maar groot te houden in afwachting wat er komen ging….. De Dokter zette de stroom aan….. en inwendig voelde ik het een beetje schokken….. apart, lekker… het deed niet eens echt pijn….. het was gewoon wel lekker, gewoon een vreemd gevoel al die prikjes van binnen….. de Dokter zette de stroom ietsje hoger….. lekker….. aaaaaah…… aaaaaah…… weer kwam ik klaar…… heerlijk, heerlijk!!! Dokter Bob deed ondertussen maar even het raam dicht, ondanks de warmte, want ik maakt best wat geluid…. tja, het was ook gewoon lekker en ik liet me gewoon gaan, ook qua geluiden, ik kon gewoon niet anders……

De katheter.
Dokter Bob nam rustig de tijd en ging wat klaarmaken voor het volgende gedeelte…… ik zag hem watten pakken, een klein flesje, een stalen kom, een grote fles en een langwerpige verpakking……. ooooh… dat was niet moeilijk te raden…… de beruchte katheter……… Dokter Bob maakte eerst wat watten vochtig met de vloeistof uit dat kleine flesje….. alcohol natuurlijk….. daar kwam hij al aan…. met een paar handige vegen maakte hij mijn vagina schoon…. oehhhhh, eerst voelde het wat koud….. toen begon het te branden en nog erger te branden en net toen ik dacht helemaal in vuur en vlam te staan van onderen, werd het wel een aangenaam gevoel eigenlijk…… Dokter Bob zette de kom tussen mijn benen neer en scheurde vervolgens demonstratief de verpakking van de katheter open….. mij ondertussen nauwlettend aankijkend….. ik weet niet goed wat hij op mijn gezicht zou lezen…. ik denk een mengeling van angst, ontsteltenis, bravoure en genot, maar ook spanning….. ik zag de gele katheter en ik vond hem toch wel wat dikker dan ik had gedacht…. moest dat bij me naar binnen…. en dan in een opening waar nog nooit iets in was gegaan, alleen maar uit? Ik was benieuwd hoe dat zou voelen…. misschien was het wel heel vervelend….

Dokter Bob ging op het krukje tussen mijn benen zitten….. demonstratief tilde hij de volle grote fles met vloeistof op, ondertussen mijn reacties peilend….. ik probeerde vol moed een lach op mijn gezicht en in mijn ogen te leggen… maar of dat helemaal lukte? Dokter Bob schroefde de dop van de fles en goot hem leeg in de kom…. kloekkloekkloek……

Hij pakte een instrument en zei…. zo ik ga eerst eens even kijken hoe het met dat gaatje daar gesteld is….. gelaten onderging ik het….. gespannen om en benieuwd naar de nieuwe sensaties in zulk een maagdelijk gaatje nog……

Vervolgens pakte Dokter Bob de katheter en deed er wat glijmiddel op…… en schoof hem naar binnen…. ik hield mijn adem haast in… maar voor ik het wist zat hij er eigenlijk al in….. het viel erg mee. Dokter Bob rommelde wat verder daar tussen mijn benen…… hij zette een schaar als klem op de katheter en hij vulde een injectiespuit met vloeistof uit de kom…… Hee zei hij …… heb jij ondertussen die katheter er al weer uit geperst……. ja dus…. was totaal onopgemerkt gebeurd…. ik dacht ook al heel blij van dat ik er niet zo veel van voelde allemaal…… wat uitdagend zei ik tegen Dokter Bob… tja, had u dat ballonnetje maar op moeten blazen……. ach ja, hier reageerde Dokter Bob gewoon niet op……. hij deed de katheter er weer in… ik voelde hem naar binnen glijden….. vulde het uiteinde van de katheter, het ballonnetje, nu wel met water en hield vervolgens triomfantelijk de lijn van de katheter wat omhoog…. zo, nu hou ik je gewoon vast aan dit touwtje…… ooh, ik begon me inderdaad ineens wel een beetje afhankelijk te voelen….. de katheter was afgeklemd en ik kon dus gewoon niet plassen en Dokter Bob zag er vooralsnog niet naar uit daar iets aan te gaan doen…… sterker nog…… de kom vol met vloeistof en de injectiespuit zei me genoeg……. En ja hoor….. Dokter Bob ging naast me staan en vulde de eerste injectiespuit met vloeistof en spoot die in de katheter en in mijn blaas dus……. ik voelde er nog niet echt veel van……..maar de spanning, Dokter Bob die naast me stond en me steeds strak aankeek…… oooooh, wat vond ik het spannend…… de volgende volle spuit ging erin en nog een…… zo, zei Dokter Bob, er zit nu 150 ml in……. oké…. ik drukte wat op mijn onderbuik zelf, maar ik vond het nog meevallen eigenlijk……. ik vroeg hoeveel er ongeveer in ging gemiddeld….. Dokter Bob zei zo’n 350 ml…. ik rekenende snel uit dat ik dan dus nog vier spuiten te gaan had, dus zeven in totaal….. dat zei ik tegen Dokter Bob…. maar eigenlijk kon ik het me ook niet echt voorstellen….. want toen de Dokter de volgende spuit vulde en die bij me naar binnen spoot….. toen begon ik wel wat te voelen hoor…… druk op mijn blaas…. maar dapper en ook wel een beetje uitdagend bleef ik Dokter Bob aankijken…… of zeiden mijn ogen toch wat anders?

Er ging nog een spuit in…… en nog een….. en nog een….. ik hield het wel vol hoor, maar voelde mijn blaas groeien en een erge druk ontstaan in mijn onderbuik….. het voelde vreemd, ook wat vervelend, maar toch ook wel weer lekker, maar wat zo spannend was en zo vervelend eigenlijk ook….. Dokter Bob was de baas…. hij had de touwtjes in handen en ik kon gewoon niet plassen…. ik was volledig afhankelijk en kon kreunen en piepen wat ik wilde, maar dat hielp toch allemaal niet…….. Ik dacht dat ik eindelijk klaar was, maar Dokter Bob vulde nog een injectiespuit met vloeistof…… ooooh zei ik….. nog meer….. ja, zei Dokter Bob….. uitdagende meisjes krijgen er een extra….. aaaah…… Tja, er was niks aan te doen…. daar lag ik met een pijnlijke drukkende blaas en ik kon gewoon niet plassen….. wat voelde ik me beschaamd en vernederd en afhankelijk………

En nu zei Dokter Bob….. ga ik eens kijken hoeveel ruimte er daar beneden nog is….. ooh nee…… dacht ik….. dat kon ik niet aan… ik stond op knappen…. en daar kon echt niks meer bij hoor…… nee Dokter Bob…. alstublieft…. maar onverbiddelijk schoof Dokter Bob een dildo naar binnen en bewoog deze heen en weer…… en heen en weer…………. ooooooh…… aaaaah……. dat was zo een heerlijk gevoel….. zo lekker…………. dat lekkere gevoel in mijn onderbuik….. met die licht drukkende pijn…. dat gevoel zo lekker gevuld te zijn… de afhankelijkheid….. dat lekkere stoten van die dildo in me…… het heerlijke gevoel dat ontstond in mijn hoofd, mijn onderbuik, mijn kut, heel mijn lichaam……. ooooooooh, ik liet me gaan……. liet me zo gaan…… en kwam klaar…… lekte langs de katheter….. plaste vervolgens alles onder….. en Dokter Bob ging maar door…… heen en weer met die dildo…… ik kwam nog een keer…… heerlijk…. ik liet me helemaal gaan…. gaf me over aan alle sensaties die ik voelde…….. liet alles lopen……alles werd door en door nat…… en nog hield Dokter Bob niet op….. het ging maar door…… en….. aaaaaaaah….. weer kwam ik klaar…….. zo ontzettend geil, zo ontzettend heerlijk….. alles was nat…… heel die blaaskatheter leeg……maar ooooh, wat voelde ik me voldaan…..

Omdraaien…
Dokter Bob liep terug naar de tafel met alle instrumenten, zocht iets……maar vond het niet en kwam terug met een mesje en sneed daarmee de katheter door, zodat het vocht uit het ballonnetje kon stromen en de katheter er uit gehaald kon worden……ook dat was wel weer een lekkere sensatie…..een beetje schrijnend gevoel ook en dat bleef ik nog lang voelen…..

Hup….. zei Dokter Bob…. draai je nu maar eens even om en ga op je knieën op de tafel zitten….. ja dat deed ik dan maar…… oooh, ik schaamde me…. ik was al min of meer wat gewend aan de positie die ik net de hele tijd in had moeten nemen…. maar dit voelde weer zeer vernederend…… en toch…. ik draaide me maar al te graag om en ging op mijn knieën zitten….. ooh, wat voelde ik mijn billen de lucht in steken….. is het zo goed vroeg ik onzeker aan de Dokter ….. ja het was goed……..

Zo…. ik zal nu dit gedeelte van je eens goed onderzoeken zei Dokter Bob…. en ja…. ik kon geen kant op….. met mijn billen in de lucht bovenop de onderzoekstafel van de Dokter…. onder zijn strenge ogen die alles zagen……

Ik voelde de vingers van de Dokter bij me naar binnen glijden….. voelde ze in mijn kleine gaatje drukken en wrijven…………o ooooh, wat zou hij ervan denken…. ik schaamde me…. Ik kon tussen mijn benen door kijken en zag dat de Dokter een dildo pakte…. en ook deze zag er nou niet echt heel klein uit…. in ieder geval voor mijn idee veel te groot voor mijn strakke gaatje…….Maar Dokter Bob zette hem op mijn sterretje en probeerde hem naar binnen te duwen…… ooooh…. maar dat ging niet meteen…. daarom deed de Dokter wat glijmiddel op de dildo en voelde ik zijn vingers met glijmiddel ook weer bij me naar binnen glijden…… en even later voelde ik de druk van die dildo…. langzaam naar binnen…. aaah….. al snel begon de Dokter ermee te bewegen….. erin… eruit….. erin…. eruit….. Dokter Bob vond echter dat ik veel te veel geluid maakte en ik kreeg een rubberen gag in mijn mond die hij opblies….. Daar lag ik, totaal overgeleverd, met die gag hangend uit mijn mond en ik kon nu alleen nog maar wat kreunen….

De Dokter bewoog weer met die heerlijke dildo…. erin… eruit….. erin… eruit….. ik wist niet meer hoe ik had….. dat heerlijke gevoel….. de schaamte omdat de Dokter ongegeneerd met die dildo heen en weer bewoog in mijn kontgaatje, mijn billen die voor mijn gevoel nog uitdagender de lucht in gingen steken…. de schaamte en vernedering wat er allemaal mee zou komen uit mijn gaatje en de onmiskenbare luchtjes die ik begon te ruiken, het kwijl dat langs mijn mond naar beneden liep….. maar Dokter Bob kende geen genade en bewoog heen en weer met die dildo….. heen en weer…… oooh…. en ik… ik kon me alleen maar helemaal laten gaan…. het was zo ontzettend lekker en zo heerlijk geil… het kon me niet meer schelen….. al zat alles onder de kak, het geil, het nat en het zweet…. ik liet me gewoon gaan…. aaaaaaaaaaaaaah……. en ik kwam klaar… ik kwam ongenadig klaar! En nog was het niet afgelopen en ging Dokter Bob door met zijn bewegingen……en aaaaaaaah…… daar kwam ik alweer klaar…. helemaal los…. helemaal mezelf lekker laten gaan!!!

En weer omdraaien…
Toen moest ik me weer omdraaien….. oooh, wat schaamde ik me….. die dildo die in mijn kont was geweest zat vol met kak, er lagen allemaal klodders poep op het laken….. er zaten poepvlekken op me, ook aan de voorkant….. bah….. en er hing uiteraard een luchtje….. oooh, ik voelde me zo vernederd, net een beest, helemaal onder de prut, poep, geil, zweet…….. grrrr… ik begon erover te piepen, maar Dokter Bob zei dat hij wel een schoon laken onder me zou leggen over dat vieze laken heen en dat deed hij gelukkig…..

Dokter Bob wilde nog even controleren hoe het inmiddels met mijn orgasme zat……. hij vingerde me….. gebruikte een dildo…… en Dokter Bob gebood me hem steeds aan te blijven kijken….. ooh, al die bewegingen in me…. ik was inmiddels zo gevoelig geworden…… ik werd gewoon helemaal gek!!! Ik kromde mijn hele lichaam, dacht dat ik vloog en zweefde en dat mijn onderlichaam in brand stond en uit elkaar spatte……!!! Heerlijk!!! Ik kwam…. en ik kwam….. en nog een keer…!!!! Zo heerlijk!!! Ik greep de Dokter vast en liet mezelf zo ontzettend lekker gaan! Ik zweette zo ontzettend, kletsnat was ik en ook de zweetdruppels van Dokter Bob vielen inmiddels op me……….

Dokter Bob liep weg…. en kwam terug met een flesje massagelotion…. en smeerde daar mijn bovenlichaam mee in…… lekker… die lekkere zachte lotion vermengd met mijn zweet….. die aanrakingen over mijn uitgeputte lichaam….. die beloning na al die inspanning….. wat werd ik daar heerlijk loom en lekker van…..

Maar het was nog niet klaar……. Dokter Bob zorgde dat ik nog een paar keer klaar kwam….. ooooh, het leek wel of het steeds lekkerder werd… dat ik steeds verder wegzweefde… ik vloog weg naar van alles en nog wat in mijn hoofd, ondertussen geil wordend van al die heerlijke gevoelens in mijn onderbuik, diep daarbinnen…. in mijn hele lijf….. ik wilde nog meer…. nog meer… mijn hoofd barstte haast uit elkaar… mijn lichaam ook en…. mijn lichaam moest het opgeven…. het kon het gewoon niet meer….. zo heerlijk…. zo lekker…. en uitgeput en uitgeteld lag ik daar tenslotte op die onderzoekstafel…… maar met een lach in mijn ogen en op mijn gezicht…..

Dokter Bob legde zijn hand op mijn buik en zei…… zo…… hoe vond je het……. en… vanaf nu mag je weer jij zeggen hoor…….. Nou, hoe ik het vond leek me wel duidelijk toch?

De afsluiting
Ik mocht van de onderzoekstafel afkomen en me heerlijk gaan douchen….. weliswaar onder toeziend oog van Dokter Bob, maar ja, dat was natuurlijk niets in vergelijking met welke schaamtevolle posities ik net voor hem had gelegen….. ik douchte me heerlijk en voelde me ook heerlijk…. lekker voldaan en ook trots op mezelf dat ik mijn eerste consult zo goed had doorstaan…….

We liepen weer terug naar de spreekkamer waar ik mijn kleren aan ging trekken en Dokter Bob alvast wat op ging ruimen….. wat was het een rotzooi…. maar dat maakte Dokter Bob niets uit zei hij….. als het nat op de grond maar wat opgedaan was…. ja… de grond lag vol met spetters en water…… wat een bende………

Ik voelde dat ik moest plassen en zei dat tegen Dokter Bob en wilde al naar de wc lopen, maar dat ging natuurlijk niet door, want Dokter Bob pakte een po en daar moest ik op gaan zitten…. nou, dat deed ik braaf hoor… schamen hoefde ik me toch al haast niet meer….. nou, ik zat daar op die po en wilde plassen….. Dokter Bob bleef naast me staan en we kletsten wat…t oen ik zei dat ik me daardoor niet kon concentreren zei Dokter Bob dat ik gewoon even geduld moest hebben…. maar ja, ik zat daar maar en zat daar maar te drukken en te persen…. maar er kwam niks….. toen zei Dokter Bob doodleuk dat het een soort valse aandrang was omdat die katheter er net in had gezeten en dat gewoon een schrijnend gevoel had overgelaten….. tja…… ik wist niet hoe snel ik van die po af moest komen…..

We gingen naar beneden naar de huiskamer en dronken gezellig wat en praatten na over dit eerste consult. Dokter Bob zei dat ik een goede patiënte was geweest, zeker voor een eerste consult. Hij was tevreden… maar ik moet nog wel verder onderzocht worden……

Als opdracht moest ik een verslag schrijven van mijn ervaringen…… tja…. bij deze………!!!

Wat ik nu na het schrijven van dit verslag ook zo leuk vind….. is dat lang geleden ik een verslag las van een patiënte die voor de eerste keer bij Dokter Bob op consult ging….. ik had toen nooit kunnen denken dat ik ook eens in die zelfde positie zou zijn…. heerlijk……een droom is uitgekomen……. thanx Dokter Bob!

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Eerste ontmoeting met Dokter Bob.

Lef, het draait allemaal om lef