in ,

Verleid worden

Iedereen vindt het heerlijk om verleidt te worden. Je gewild voelen en sexy. Alsof je het allermooiste bent wat er op de aardbol rondloopt voor je man. Zo ook ik. En dat gebeurde op deze bijzondere dag.

Na een intensieve dag op het werk kwam ik moe thuis. Nog voordat ik de sleutel in de deur stak deed mijn man al open. Hallo lieffie, lekker gewerkt? Vroeg hij. Mwha ging wel was mijn antwoord. Ik ruimde mijn spullen op en ging even op de bank zitten voordat ik zou beginnen met koken.

Mijn man loopt naar de keuken op een heerlijk bakkie koffie te maken voor me. Geweldig als dat voor je gedaan wordt. Na mijn koffie opgedronken te hebben loop ik naar de keuken om te beginnen met koken. Hij komt gezellig bij mij staan. Dat vind ik zo leuk die onverdeelde aandacht van hem.

Koken is een stuk gezelliger op deze manier. Samen maken we het eten klaar en gaan eten. Gezellig babbelend met elkaar en al zijn aandacht voor mij. Altijd als hij dat doet voel ik mij speciaal omdat ik weet dat hij het behoorlijk druk kan hebben met zijn werk. Nadat wij klaar waren met eten zei hij tegen mij dat ik lekker moest gaan douchen en dat hij wel de afwas zou doen. Hmm heerlijk dacht ik nog bij mijzelf daar ben ik wel aan toe, even heerlijk douchen.

Ik loop de slaapkamer in om mij om te kleden en mijn spullen te pakken. Terwijl ik onder de douche sta hoor ik de deur open gaan en mijn man stapt ook de douche binnen. Hoi zeg ik lachend tegen hem, ook een douche nodig vraag ik hem. Altijd toch als jij eronder staat zegt hij met een lach en hij kijkt me aan op een manier die mij kriebeltjes in mijn buik bezorgt. Hij stapt bij mij onder de douche en pakt mijn douchegel.

Spuit wat in zijn handen en begint mij in te zepen. Ik voel zijn handen over mijn schouders en armen gaan. Soms zacht en soms knedend in mijn spieren. Dit voelt zo ontspannend. Maar dat ontspannen gevoel duurde niet heel erg lang. Zijn handen glijden naar voren en raken zacht mijn borsten aan. Het glijdende gevoel van zijn handen over mijn borsten zorgen juist voor een opgewonden gevoel.

Geen deel slaat hij over van mijn borsten. Vind je dit lekker vraagt hij. Hmm heerlijk antwoord ik. Maar dat weet hij wel dat ik ervan geniet om zijn handen op mijn borsten te voelen dat zie ik in dat alwetende lachje van hem. Hij spoelt mijn lichaam af en pakt de shampoo. Draai je om en doe je ogen dicht voor de zekerheid. Hij begint de shampoo over mijn haar te verdelen en ik voel zijn vingers over mijn hoofdhuid heen gaan.

Daar krijgt iedereen toch weke knieën van denk ik nog bij mijzelf. Hij duwt mijn hoofd een stukje naar achteren om mijn haar uit te spoelen. Hij draait mij terug om zodat ik weer met mijn gezicht naar hem gericht sta. Hij pakt mijn intieme zeep en laat zijn hand tussen mijn benen glijden terwijl hij mij begint te zoenen. Zijn hand glijdt lekker over mijn kutje heen en terwijl zijn tong mijn mond binnendringt duwt hij zijn vinger diep in mijn kutje.

Zijn andere arm slaat hij om mij heen om mij te ondersteunen aangezien ik nu helemaal knikkende knieën krijg. Ik voel zijn vinger over mijn klitje heen gaan terwijl hij mij zachtjes in mijn nek bijt. Ik voel het begin van mijn orgasme aankomen en wil dat hij doorgaat. Maar hij stopt.

Ik kijk hem wanhopig en beledigd aan terwijl ik zie dat alles hem ook niet onberoerd heeft gelaten. Zijn lul is keihard en ik wil hem beetpakken maar hij schut nee. Hij spoelt mijn kutje schoon en zet de douche uit. Vouwt de handdoek open en wenkt me. Ik stap de douche uit en ga voor hem staan terwijl mij helemaal afdroogt.

Als hij de handdoek tussen mijn benen laat gaan om mijn kutje af te drogen voel ik dat ik nog steeds dichtbij zit maar hij gaat niet verder. Hij neemt mij mee naar de slaapkamer en duwt me op mijn rug op het bed met mijn benen over de rand. Hij gaat voor mij zitten op de grond en pakt een scheermes en alle benodigdheden. Ik vind het heerlijk als hij mij scheert. Ik kan het zelf ook wel maar wanneer hij het doet is het zoveel lekkerder. Hij pakt een beetje scheerschuim en smeert mij zachtjes in. Hij begint mijn kutje te scheren en ik kan

er niets aan doen dat ik nog meer opgewonden raak door dit gevoel. Helemaal als hij mijn kutje wat spreid om overal goed bij te kunnen. Af en toe laat hij stiekem een vinger over mijn klitje heen glijden om mij te plagen of hij laat een vinger een heel klein stukje in mijn kutje glijden. Hij weet dat ik hier helemaal hoorndol van kan worden en ik kan een klein kreuntje dan ook niet onderdrukken.

Hij pakt de washand die hij al klaar had liggen en haalt het resterende scheerschuim van mijn kutje af. En precies zoals ik gehoopt had gebruikt hij zijn tong om het even te controleren of hij alles goed glad heeft geschoren. Alles weer goed glad zegt hij en duwt mij verder het bed op zodat ik er helemaal oplig. Hij gaat half naast mij zitten en begint mij te strelen.

Van mijn enkels langzaam omhoog naar mijn knieën en dijen. Aan de binnenkant van mijn dijen tot vlakbij mijn kutje. Over mijn heupen naar mijn buik en hoger naar mijn borsten. Zachtjes knijpt hij in mijn tepel en ik hol mijn rug omdat het zo lekker voelt. Hij komt naast mij liggen en begint mij weer te zoenen terwijl hij mijn lichaam blijft strelen. Hij komt iets overeind en laat zijn mond zijn hand overnemen.

Ik voel hoe hij aan mijn tepel zuigt wat ervoor zorgt dat het nog natter begint te worden tussen mijn benen. Oh wat wil ik hem graag in mij voelen nu. Ik verschuif een beetje zodat ik zijn lul beet kan pakken en gelukkig laat hij het toe. Aangezien hij op zijn knieën is gaan zitten schuif ik nog wat verder zodat ik hem lekker in mijn mond kan nemen terwijl hij mijn lichaam bespeelt. Ik weet dat hij geiler wordt nu omdat hij wat ruiger wordt.

Hij gaat sneller over mijn klitje heen met zijn vinger, dieper in mijn kutje en ik hoor hem zachtjes kreunen. Hij draait mij op mijn buik en trekt mij aan mijn heupen omhoog. Streel jezelf zegt hij en hij kijkt naar mij terwijl ik mijn hand tussen mijn benen laat glijden en mijn klitje begin te strelen. Heel even laat hij zijn vingers mijn kutje inglijden voordat hij zijn lul het over laat nemen. Ik voel hoe hij zijn lul in één keer diep mijn kutje in laat glijden en hem er weer helemaal uit laat glijden.

Ik voel hoe hij me steeds weer opnieuw vult met zijn lul terwijl ik mijn klitje blijf strelen. Steeds harder en sneller gaat hij terwijl hij mijn heupen vastgrijpt. Steeds dichter kom ik bij mijn orgasme en ik kan niet wachten erop. Maar weer stopt hij en draait mij op mijn rug. Gaat tussen mijn benen liggen pakt ze vast en spreid ze zover mogelijk. Streel jezelf zegt hij weer en terwijl ik dat doe steekt hij zijn lul weer diep in mij. Ik zie hoe hij kijkt naar ons. Naar hoe zijn lul mijn kutje inglijdt en mijn vingers over mijn klitje heen.

Ik zie het genot op zijn gezicht en eindelijk zegt hij nu en kan ik mijzelf laten gaan terwijl hetzelfde doet. Hij kijkt mij aan terwijl we beiden klaarkomen wat het voor mij nog heftiger maakt omdat ik het gevoel krijg dat hij niet alleen in mijn lichaam zit maar ook in mijn hele wezen op dat moment. Ik voel de golven over mij heen slaan terwijl ik klaarkom en tegelijk voel ik dat ik heel nat klaarkom wat het voor hem nog geiler en lekkerder maakt wanneer hij tegelijk klaarkomt.

Ik streel hem over zijn rug terwijl mijn benen nog om hem heen geslagen zijn. Langzaam ontspan ik en kijk hem aan met een verdwaasde grijns. Lekker geil ding zeg ik tegen hem waarop hij zegt jij ook. Hij kust mijn lippen en echt ik hou van je. Ik kijk hem diep aan. Ik ook van jou zeg ik terwijl ik hem terug kus.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Shit ik durf eigenlijk niet

Een beetje wijzer