in

Try and Play

Bij het betreden van de BDSM-ruimte trekt Hij gelijk mijn aandacht … je kan ook eigenlijk niet om hem heen, grote statige betrouwbare man, grijs sikje en dito snor en kaal, gekleed in witte doktersjas met stethoscoop om zijn nek (gelijk komt mijn herinnering van de doktersspelletjes die ik met m’n jeugdvriendin speelde naar boven). Hij draagt ook lange witte broek…. blote verzorgde voeten in witte gezondheidsslippers.

Hij buigt zich over S, die heerlijk op een onderzoekstafel ligt en zie haar genieten onder de bekwame handen van de dokter. Hij raakt haar afwisselend, aaien, strelen, prikkelen. Allemaal zonder haar edele delen aan te raken. Ook laat hij haar vriend helpen, terwijl de dokter zachtjes fluistert in haar oor. Het is niet te verstaan voor mij maar haar lichaam reageert er mooi op.

Aan het einde dan zet de dokter een elektrische tandenborstel op haar clit…. poefffffff. Dan is een andere dame aan de beurt … haar slanke lichaam ontkleed op haar zwarte highheels na dan … haar handen aan de BDSM-ring boven haar hoofd zijn haar enige houvast. Op het moment dat ze geblinddoekt wordt, gebeurt er iets met mij.

Ik voel haar spanning en haar zenuwen; tot het uiterste gespannen… haar zintuigen op scherp, zo ook de mijne. De dokter betast haar voorzichtig en laat haar lichaam spreken. Door zacht(plumeau) en hard soort prikkelroller die na elkaar en dan tegelijk over de voor- en achterkant van haar lichaam gaan. Haar lijf golft en de plas tussen haar voeten wordt groter, terwijl haar lichaam kronkelt van genot en vraagt om meer.

De dokter gooit een handdoek tussen haar benen…. terwijl hij haar ook toefluistert. Haar benen trillen en zij heeft moeite om te staan. Ik ben nieuwsgierig naar wat hij fluistert. Ze schopt haar highheels uit, als ze haar benen wijd moet doen zodat de prikkelroller ook tussen haar benen doorrolt… De dokter maant haar stil te staan, maar valt haar niet mee.

Ik voel dat ik sterk reageer op wat hij doet en krijg ‘t warm merk ik….. het lijkt of ik voel wat zij voelt…. zoooo spannend. Als hij dan elektriciteit erbij pakt in zijn linkerhand en met zijn rechterduim/wijsvinger het uiteinde pakt om zo vervolgens stroomstootjes tegen haar borst, tepels en de rest van haar lichaam te geven, is voor het eerst dat ik dit life zie en windt me mateloos op merk ik… m’n mond wordt droog, en mijn adem gaat sneller.

Als hij dan ook nog een speciale transparante lamp erop draait en knettert en vonkt als het haar lichaam raakt, terwijl 2 mannen haar ondersteunen en op de been houden, wordt het mij teveel. Ik kan amper staan en trek me terug op een bankje maar heb nog wel zicht op wat gebeurt….. het zweet gutst van opwinding langs mijn rug, tussen mijn benen en ik maak mijn collar even los….poehee, alleen maar kijken.

B., mijn partner, komt naar me toe en zegt: volgens mij wil jij dat ook, ga maar even naar de dokter. Ik durf nog even niet, vind het toch een beetje eng. Ik help een beetje bij de bondage om een dame weer uit haar zweeftoestand te halen en van haar touwen te ontdoen, maar blijf de dokter in de gaten houden als hij met een dame in rood bezig gaat.

Ik sla het aanbod om gebondeerd te worden af, want merk ik, ik wil wat nieuws en heb mijn zinnen echt op Dokter Bob gezet. Ik hou hem nauwlettend in de gaten en als hij bijna klaar is, is er even oogcontact en dapper stap ik naar hem toe en wacht tot hij klaar is met de dame in rood. Ik geef hem een hand en stel me voor en zeg dat ik onder de indruk ben, maar op zijn vraag, wat ik wil, durf ik toch niet te zeggen en laat het initiatief aan hem over… ik geef aan dat alles me intrigeert zolang het niet saai is!!

Onderzoekend kijkt hij me aan en vraagt of ik een erg seksuele vrouw ben…ik beaam dat en op zijn vraag of ik niet schrik van een naakt lichaam, schud ik van nee. Dan ga ik iets bijzonders met je doen, zegt hij rustig …. in een afgesloten kamertje… licht of donker….. jouw feestje. Alleen mijn B mag kijken.

Kleed je maar uit en ga lekker ontspannen op je buik midden op het grote bed liggen… enerzijds spannend, maar ik voel me ook op mijn gemak, vertrouw deze man compleet, de deur gaat op slot. Ogen en mond dicht doen en ik mag alleen met mijn lichaam praten. Subtiel begint hij me te strelen en bij energie spel mag ik aangeven waar zijn hand zich begeeft, zonder dat hij me aanraakt. Dat vergt concentratie merk ik… maar… 4 keer NIET aanraken en 4 keer zijn hand voelen!

Ik geniet van de aandacht en de vreemde handen die mijn lichaam verkennen en het voor mij onbekende spel. Draai je maar op je rug zegt hij en weer strelingen, zo zacht, amper raakt hij me aan en moedigt me aan mijn lichaam te laten spreken. Ik vind het nog even lastig om me echt over te geven, ook omdat B. erbij is merk ik…. mijn ademhaling versnelt, ik moet mijn mond open houden en ik vind dat lastig, want zo droog ik uit.

Ik heb enorme dorst en merk dat het licht me irriteert en ook de geluiden van buitenaf en het gegrinnik en de grapjes van B en de dokter. Dan krijg ik water via de dokters mond….. hmmm, love it. Ik concentreer me weer en zie dat hij relaxed rechts van me ligt met ontbloot bovenlijf. Zijn linkerhand ondersteund zijn hoofd, terwijl hij me vriendelijk diep in de ogen kijkt…

B zit links aan mijn voeten, zie dat hij geniet van het schouwspel…. De dokter gaat door met zijn spel en voel mijn spieren aanspannen en weer loslaten en als ik het een beetje help en bijna kom wil de dokter dat ik stop. Ik kom pas als hij het zegt; een lekker relaxed zalig orgasme.

Vervolgens gaat hij tussen mijn benen en duwt ze wijder en zijn buik op mijn buik en ik voel het alweer stromen zo zalig geil dit en allemaal zonder mijn kutje te stimuleren. Dit gaat nog even door. Ook het drinken uit zijn mond en dan gaat hij van me af.

Hij houdt mijn rechterbeen vast en B mijn linkerbeen, zo kan ik geen kant op en dat in combinatie met zijn vingers……. die gaan afwisselend zacht en steeds harder en intenser op zo’n manier over mijn lijf dat ik moet schaterlachen of ik wil of niet, het werkt heel bevrijdend.

Dan gaat hij op zijn zij naast me liggen en zegt, nou dat was het… ik denk hij maakt een grapje…. maar hij neemt nog meer afstand….B lacht om de uitdrukking op mijn gezicht en ik… ik weet niet wat ik hier mee moet… kennelijk is dat vermakelijk, maar ik voel me opeens heel klein en onzeker en de dokter zegt “jaahaa….wat ga je hiermee doen…” Ik denk koortsachtig na… had hem immers tegen B horen zeggen dat hij niet met me zou sexen.

Mijn kontgaatje wordt opgerekt eerst met 1 vinger, dan met twee vingers en daarna 2 vingers van twee handen. Ik maak ik dierlijke geluiden en de dokter vraagt: doe je nou een koe na? Als de dokter mij nog verder oprekt met 2X2 vingers slaak ik een kreet en ontsnap ik aan zijn greep en draai weg op mijn rug. Hij duwt mijn benen achter mijn hoofd en voel me zo kwetsbaar zo.

Dan begint hij me te fisten terwijl hij de deur open doet…. de vreemde stemmen en het idee dat ik bekeken word maken me ongelooflijk geil, al zie ik ze niet. Ik ontspan/span mijn spieren aan, om de hand die mijn kutje fist… Zalig geil en zo diep en mijn kut lijkt nog steeds groter te worden ….. Hij trekt zijn hand uit mn kut en als ik op dat moment klaar kom zegt de dokter: stop, en ik onderbreek mijn orgasme tot dat hij zegt : NU!! en hij slaat fiks in mijn gezicht en duwt met zijn hand op mijn onderbuik en ik squirt……… en blijf spuiten zolang hij dat wil.

Een kwiek tenger opaatje aait over mijn hoofd en zegt vertederd: meid wat kan jij genieten zeg… en…. zoent mijn wang. De dokter pakt zijn hand legt hem op mijn venusheuvel, legt zijn vingers over mijn lipjes en maant hem zijn hand niet te bewegen…

Laat maar zien wat je kunt zegt de dokter en ik voel mijn spieren als een lift omhoog te trekken en weer te laten dalen. Ik word uitgenodigd tot…. Het vocht spuit tegen opa’s hand, af en aan en nog meer squirten …. dit heb ik nog nooit meegemaakt stamelt hij.

Ik vind hem aandoenlijk en besluit zijn zachte lid te pijpen…. hij geniet en warempel er komt leven in….. het oude baasje weet niet wat hem overkomt en knuffelt allerliefst en zegt… meisje, dat kan helemaal niet…. ik kan medisch gezien geen stijve krijgen…

Dokter Bob neemt afscheid… hij moet vroeg weg en geeft zijn visitekaartje….. Hij wil natuurlijk wel een verslag…. dus, bij deze :)) Kusssss

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Eerste keer…..alleen kijken

Welke grenzen?