in

Snelle date in Flevoland

Nadat ik gisteren puur toevallig een oproep las van een mij onbekende dame… “spannende avond”? stuurde ik haar een korte berichtje met… ”man/vrouw en locatie?” Ik dacht, ach…… ik kan er altijd onderuit als het te ver is, en niet geschoten is altijd mis. Was een nogal spontane actie moet ik zeggen.

Het antwoord was: Flevoland. Laat ik daar nou ook net wonen… en al snel raadde ik naar wie ze toeging… Dokter Bob dus! Vrijwel om de hoek. Dus ik wilde wel mee! (lol) Ik ken hem immers al langer, en weet dat het meestal spannend is 🙂

Enfin, onderweg naar Dokter Bob meteen al SM … hagel in m’n gezicht… au au!… Bij binnenkomst moest ik meteen doorlopen naar boven, zonder om me heen te kijken. De inmiddels vertrouwde blinddoek om en wachten……. tot ik voetstappen op de trap hoorde.

Na wat gerommel voel ik koude handen onder mijn kleding, nagels krassen over m’n rug. Ik begreep dat dit niet Dokter Bob was, want die hoor ik rond ergens te rommelen. Dan een vrouwenstem… owww de dame dus, waarmee ik gisteravond heb zitten kleppen! Verder hoor ik niemand.

De dame vindt dat ik teveel kleding aan heb, dus m’n bovenkleding gaat uit en er wordt hard in m’n, oh zo gevoelige, tepels geknepen! Even later moet ik gaan staan, en ook m’n onderkleding gaat uit. Verschillende zwepen op m’n rug, wel lekker eigenlijk 😉

Wat later gaat de voordeurbel……… Ik hoor mannenstemmen en voetstappen de trap opkomen. “Ga maar even achter haar staan en houd haar goed vast!” zegt Dokter Bob. Mijn handen moet ik in m’n nek leggen, en bij m’n ellebogen word ik door de mij onbekende heer vastgehouden. Hij schrikt en heeft moeite me in het gareel te houden, als Dokter Bob zijn hand op mijn buik legt en ik dubbelklap van de energetische orgasmes.

Daar reageer ik nogal heftig op. Wat later moet ik me omdraaien en de man… uitkleden… nog steeds geblinddoekt, wat niet echt meevalt…….. meer zweepslagen, zowel op zijn rug als op de mijne…
Ik moet op mijn rug op bed gaan liggen, met opgetrokken knieën. De andere heer gebruikt mijn knieën als steun. Ondertussen wordt hij anaal genomen, met een voorbinddildo door de dame.

M’n blinddoek gaat af dus ik kan eindelijk wat zien! Als hij aangeeft te moeten plassen lopen we met z’n drietjes gezellig mee naar het toilet, wat er natuurlijk in resulteert dat hij acuut niet meer KAN plassen. Ondertussen staat de dame haar voorbinddildo keurig te wassen, waarna ze besluiten dat ik ook wel even voorover kan buigen. Met m’n hoofd tussen Dokter Bob z’n voeten wordt ik geneukt door de dame.

Nadat de heer eindelijk van z’n plas is verlost, komt hij weer terug in de slaapkamer. Hij moet op z’n rug gaan liggen, op de grond, een met een stang boven hem. Ik moet over hem heen gaan staan, en daarna door de knietjes. Ik probeer mijn volle billen zo prettig mogelijk op zijn gezicht te laten landen. Hij stikt half en terwijl ik op z’n gezicht zit, wordt hij met zweepjes geplaagd, dus af en toe geef ik hem maar lucht 😉

Enkele energetische orgasmes later ga ik van hem af, en zit even bij te komen, maar nee… ‘Ga jij eens op je rug op de grond liggen’, zegt Dokter Bob en zet meteen z’n voet (met schoen!) op m’n buik……… en ook daarvan… sja… moet ik klaarkomen. Ik kan het niet tegenhouden, ook al zou ik willen, ;). \

Gedurende deze spelletjes hoor (en later ook zie) ik dat ook de dame bepaald niet ongevoelig is op de energie van de handen van Dokter Bob. Ze komt dan ook regelmatig tot een intens hoogtepunt! Ze mag op bed gaan liggen, op haar rug. Ik lig een beetje uitgeteld naast haar even bij te komen.

Op een gegeven moment komt ze zooo heftig klaar dat ze helemaal out gaat……. helemaal van de wereld 🙂 Intussen zet Dokter Bob af en toe even z’n hand ook op mijn buik, waardoor de orgasmes maar door m’n lijf heen blijven denderen. Als ze weer wat bij is en ik half beduusd lig bij te komen (ik had ook nooit iemand ‘out’ zien gaan eigenlijk) vinden ze dat ik de heer wel even mag bedienen.

Terwijl ik hem pijp weer de hand van Dokter Bob op mijn rug…….. en ik voel m’n kutje steeds nauwer worden van alle orgasmes…………… Dan word ik afgeleid door het heftige klaarkomen naast me……. ik kijk op en zie dat de heer inmiddels de dame aan het vingeren is…….. en ze komt heftig spuitend steeds tot een hoogtepunt.

Mooi gezicht 🙂 Terwijl ze zich gaat opfrissen……. ben ik zowat alweer 20 orgasmes verder…… ik denk dat ik zo tegen de 60-70 in ieder geval aanzit…(Maar toch wel dankbaar voor de buikspieren, dankzij de sportschool, lol).
Na nog wat rek en strekoefeningen, en hand- en spandiensten, besluiten we ons aan te kleden, drinken beneden nog wat, kletsen nog wat en dan is het jammer genoeg toch al snel weer ongeveer 23.00, tijd om op huis aan te gaan.

Al met al inderdaad een spannende avond :)), pfffffffffffffffffffffff
Thanks

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nog meer vreemde praktijken, publieke werken.

Gedachten, gevoelens en chantage.