Top

Sexbook

Wat is Sexbook?

Sexbook is een moderne variant van Facebook en bied iedere bezoeker de mogelijkheid om in contact te komen met een leuke date. Waar je op Facebook geen erotisch getinte teksten of foto’s mag plaatsen, mag je dit bij ons wel! Graag zelfs waar daarvoor is Sexbook bedoeld. Inmiddels heeft onze website al duizenden leden en dit aantal stijgt nog elke dag. Ook benieuwd naar wat en wie Sexbook is? We leggen het je graag uit!

Gratis aanmelden

Op Sexbook krijg je de kans om geheel gratis aan te melden. Je kunt zo de pagina rustig bekijken en onderzoeken of het wel iets voor jou is. We weten bijna zeker van wel, maar nu moet jij daar nog achter komen. Dagelijks melden zich nieuwe leden aan en kun je dus nieuwe profielen bekijken. Hiervoor is een handig systeem bedacht waardoor je na aanmelding dagelijks updates krijgt van de nieuwe profielen en de laatste ontwikkelingen op onze website. Hierdoor mis je nooit meer iets!

Gratis aanmelden op twerro

Op zoek naar een date

Als je een profiel hebt aangemaakt op Sexbook kun je op zoek gaan naar een leuke date. De meeste leden zijn op zoek naar een erotisch contact. Dit kan zijn om te chatten, alleen elkaars foto’s en profielen te bekijken, of misschien wel om echt met elkaar af te gaan spreken voor een geile date. Een date is natuurlijk altijd leuk maar je hebt waarschijnlijk wel zo jouw voorkeuren. Dat is geen enkel probleem bij Sexbook, want er is voor iedereen wel een leuk contact te vinden.

Mag ze blond zijn of juist donker? Houd je van een volle dame of een mooi, slank modelletje? Of val je misschien wel op het zelfde geslacht? Alles kan en niets moet is ons motto. Dus ook jij kunt een leuke, spannende date vinden op Sexbook. Door gebruik te maken van de filters kun je snel bij profielen komen die jou interesseren.

Wat is er mogelijk op Sexbook

Op Sexbook is heel veel mogelijk. Zo heb je de mogelijkheid om met de andere leden te chatten en zelfs te cammen. Je kunt elkaar een knipoog sturen en zo laten zien dat je interesse hebt in de dame of heer. Ook kun je een duimpje achter laten bij een foto. Hiermee toon je dat je de foto hebt gezien en hem leuk vind. Altijd fijn om te ontvangen. Uiteraard kun je zelf ook foto’s en berichten plaatsen waar andere leden op kunnen reageren. Op deze manier ontstaat er een inactief contact wat misschien wel eens uit kan groeien tot een geil contact.

Webcammen op Sexbook

Zoals we al eerder zeiden is het bij Sexbook ook mogelijk om te cammen. Dagelijks gaan er diverse dames weer achter hun cam zitten en wachten op een erotisch gesprek. Misschien wel met jou. Wat ze laten zien en hoever ze gaan is aan hun zelf, maar de dames zitten er omdat ze het een opwindend idee vinden dat jij naar ze kijkt. Na een erotische chat is het natuurlijk ook mogelijk om met ze af te spreken en zo nog even verder te spelen. Dus waar wacht je nog op?

Gratis aanmelden

Een date in jouw buurt

Via de website kun je op zoek gaan naar een leuk contact of date bij jou in de buurt. Doordat er zoveel leden zich al hebben aangemeld kunnen wij met recht zeggen dat er in elke omgeving meerdere profielen te vinden zijn. Dus ook bij jou in de buurt. Sexbook is er voor jou en jouw wensen, welke dit dan ook zijn.

Seksuele voorkeuren

Dat Sexbook er voor iedereen is blijkt wel uit het feit dat je voor elk soort contact op Sexbook terecht kunt. Of je nu wilt afspreken, cammen of alleen maar chatten, het kan allemaal. De meeste profielen gaan voor een hetero contact, maar ook als je als man op mannen valt of als vrouw op vrouwen, kun je bij ons terecht. Er zijn zelfs profielen die van een (bd)sm relatie houden of een andere fetisj hebben. Op Sexbook kun je jezelf zijn en eventueel een soortgenoot of seks partner vinden.

Hoe verloopt een eerste contact?

Een eerste contact kan op verschillende manieren ontstaan. Zo kun je een knipoog sturen om te laten zien dat je interesse hebt. Ook kun je een duimpje geven onder een foto of er zelfs een reactie onder plaatsen. Maar natuurlijk zou je ook een chat met het profiel van je keuze aan kunnen gaan. Hierbij willen we graag de tip mee geven om niet direct om een date te vragen maar eerst kennis te maken. Wanneer je direct om een date vraagt, wil dit sommige dames nog wel eens afschrikken. Stel jezelf dus eerst voor en luister naar wie zij is. Zo leer je elkaar al een beetje kennen en kun je daarna een leuke chat hebben met misschien wel een date tot gevolg.

De do’s en don’ts op de datingsite

Dat je op Sexbook niet mag adverteren met verboden diensten of producten is natuurlijk logisch. Ook accepteren wij geen nep profielen. Zo weet je zelf ook zeker dat als je contact met een van de dames of heren hebt, deze ook echt zijn en open staan voor een gesprek of contact met jou. Tevens adviseren wij om echte foto’s van jezelf te gebruiken, dit om eventuele teleurstellingen bij een date te voorkomen. Wat je zeker wel moet doen op onze website is op de foto’s bekijken. Deze vertellen al een heleboel over het profiel dat er achter zit. Dit is vaak een eerste stap naar elkaar beter leren kennen.

Gratis aanmelden

Hoe maak ik een goed profiel

Een goed profiel vertelt iets over jezelf. Het maakt de bezoeker nieuwsgierig naar wie je bent. Vertel dus wel iets maar nog niet alles. Dan blijft er niets te vragen meer over. Plaats ook een foto waarop je duidelijk herkenbaar bent. Een foto van een penis zien ze later wel. Een goed profiel heeft dus een kleine omschrijving en een duidelijke foto. We merken dat profielen met teksten als “komt later” of “vraag maar” vaak worden genegeerd. Wil je dus opvallen, dan is dit je kans.

Echte profielen op Sexbook

Op Sexbook kom je alleen echte profielen tegen Alle nieuwe aanmeldingen worden handmatig gecontroleerd en bevestigd. Zo weet je zeker dat je met een echt iemand zit te praten en niet met een computer of berichtencentrale. Wij vragen je dan ook altijd om het profiel naar waarheid in te vullen. Wanneer wij twijfels hebben over vrouwelijke profielen dan worden deze verwijderd. Kom je toch een profiel tegen waar jij je twijfels over hebt, meld het ons dan zodat wij actie kunnen ondernemen.

120 gratis credits

Wanneer je een profiel aan maakt op Sexbook ontvang je direct van ons 120 gratis credits. Hiermee kun je direct aan de slag. Aanmelden is helemaal gratis en heeft geen enkele verplichtingen. Wij werken niet met een abonnement.

Gratis aanmelden

Account verwijderen

Wij hopen natuurlijk dat je het ontzettend naar je zin hebt op Sexbook en nog lang bij ons blijft. Maar misschien wil je toch jouw profiel verwijderen. Wellicht heb je een leuke date gevonden of ben je gewoon niet meer op zoek. Wil je er mee stoppen, dan kan dat heel gemakkelijk daar in jouw account op profiel verwijderen te klikken. Het account word dan direct verwijderd en je ontvangt geen berichten meer.