in

Sex met de oma van mijn beste vriend.

Sex met oma. Eigenlijk durf ik het niet eens te vertellen maar soms met je het gewoon van je af schrijven . Het begon allemaal een aantal jaren geleden. ik kwam er achter toen ik een studie keuze moest gaat maken. Waar veel jongens de kant van het administratieve of de sport kiezen was dat bij mij een heel ander verhaal. Ik wilde niet in de cijfers en met sport had ik het al helemaal niet. Het vak waar ik het meeste mee spijbelde was dan ook sport en spel. Simpel gezegd was het gewoon niet mijn ding.

Ik koos daarom ook voor verzorging. Niet met kinderen, niet met gehandicapten maar voor de ouderen zorg. Mijn doel was om de verpleegkundige opleiding te gaan doen en te eindigen op niveau 4. Dat werk wilde ik dan graag uit gaan voeren in een verzorgings- tehuis met dementerende ouderen. Een doelgroep waar normaal veel vrouwen aan de slag gaan maar ik ben anders dan veel jongens .

Ouderen mensen geven mij een goed gevoel. Als ik ze dan ook nog kan helpen in de laatste fase van hun leven dan is dat alleen maar een eerbaar beroep.

Dat was in eerste instantie mijn keuze tot dat dit gebeurde.

Eenmaal begonnen aan mijn opleiding zat ik in een klas met 15 andere meiden en 1 jongen. Een beetje hetzelfde type dat als ik zelf ben. Nuchter , vriendelijk en zorgzaam als ik mij zelf zou moeten opschrijven. Meteen na de eerste dag van school waren wij dikke maten. We wisten wat we aan elkaar hadden en ja tussen al die meiden stonden we samen sterker .

Iedere woensdag middag waren wij vrij van school. We hadden dan de tijd om wat leuke dingen te doen en gingen ook altijd gelijk uit school naar de oma van mijn beste vriend. De eerste paar keer dat we daar waren was zijn oma er niet. We aten daar dan wat en luisterde naar muziek. Soms zaten we ook nog wat huiswerk te maken. Zijn oma had dan al alles klaar gezet omdat ze wist dat we kwamen en zelf was ze dan naar de senioren bingo om de woensdag middag.

De fotos die er in het huis stonden trokken mij altijd wel erg aan. Zonder haar in het echt te hebben gezien zag ze er op de fotos altijd erg verzorgd uit. Om heel eerlijk te zijn was het een hele mooie vrouw. Een volslanke vrouw met een enorme boezem en een dikke kont. Dit wel allemaal zo dat het er nog mooi uitziet. Een lieve glimlach en nog altijd donker geverfd haar.  Niet een oma die je zo snel zal verwachten.

De eerste woensdag middag dat oma er wel was .

We stapte het huis binnen van de oma van mijn beste vriend. Alles stond zoals altijd al klaar op tafel. Ik deed mijn jas uit en zetten mijn tas op de grond. Alleen er was iets anders. Vanuit de kijken kwam er een geur. Een geur dat iemand stond te koken. Mijn beste vriend liep naar de keuken toe en begroete de vrouw die daar stond. Mijn mond viel open. Wat een adembenemende vrouw. “is dat jou oma?” Terwijl ik dit zeg begin ik een beetje te stotteren. Op de fotos was ze al heel erg mooi maar nu ze zo voor me staat wordt het alleen maar erger.

Ze draait zich om en geeft mij een hand. ‘Hallo jij bent vast Jaco ? leuk je nu eens in het echt te zien. Ga maar lekker zitten ik ben voor jullie een eitje aan het bakken en dan gaan we lekker eten.’ Na een kwartiertje komt zijn oma met de eitjes naar binnen lopen. Ze gaat naast mij aan tafel zitten. ‘Zo we kunnen eten jongens!’  Terwijl ze dit zegt legt ze haar hand op mij been.

‘Eetsmakkelijk’

Is wat ik alleen nog maar op dat moment uit kan brengen. Daar haar aanraking gaat er een heel gek gevoel door mij heen. Een gevoel wat ik niet zo snel krijg . Ineens heb ik ergens enorme zin in maar zou dat nu door haar komen. Wat er nu door mijn hoofd heen gaat is sex met oma.

We eten het eitje op en zitten wat te kletsen aan tafel. Na het eten ruimen we met zijn drieën alles op en gaan ik en mijn beste vriend weer aan tafel zitten. De studie boeken worden weer op tafel gelegd en de muziek staat aan. De oma van mijn beste vriend is nog druk bezig in de keuken. Haar heupen gaan langzaam heen en weer op de muziek die aan staat. het is de muziek van deze tijd maar toch vind ze het leuk.

Dan ineens gaat de telefoon.

Mijn beste vriend wordt gebeld door zijn zusje. Na een gesprek van een aantal minuten komt hij terug gelopen naar de tafel. ‘Jaco vind je het erg als ik even een uurtje weg ben? Mijn zusje haar ketting is van de fiets gevallen en die krijgt ze er niet zelf meer op . Als ik er nu even met de auto naar toe rij dan kan ik haar helpen’ Ik vind dat geen enkel probleem en zeg dat ik hier op hem blijf wachten. Zijn oma vind het ook geen probleem en gaat terug de keuken in.

Hij pakt zijn jas en stapt naar buiten. Oma is in de keuken nog bezig en staat nog steeds te draaien met haar heupen op de muziek. Ik zelf ben de grafieken aan het maken die vorige week al af moesten zijn . Ineens staat ze achter mij. Haar handen legt ze op mijn schouders neer. Als ze dat doet laat ik langzaam mijn hand over mijn kruis heen glijden. Onder de tafel zodat ze het niet kan zien. Althans dat denk ik .

Haar hand glijd langs mijn wang. ” Jaco je weet toch wel dat als ik achter je sta ik zo naar beneden kan kijken? ‘ Ik voel een rode gloed over mijn wangen heen trekken en weet niet wat ik terug moet zeggen. ‘So Sorry mevrouw dit is echt niet mijn bedoeling maar ik ken dit gevoel ook helemaal niet’ Er komt een kleine glimlach op haar gezicht en ze blijft achter mij staan.

Achter mij hoor ik haar ergens mee bezig zijn.

‘Jaco je zat er zo naar te kijken maar als je je nu eens om draait?’ Voorzichtig draai ik mij om en daar staat ze dan. Haar blouse heeft ze open geknoopt en onder haar blouse heeft ze geen bh aan. ‘Als je mij nu eens aanraakt en kijkt wat je gevoel dan doet?’ Ik weet niet wat ik moet zeggen en pak voorzichtig haar volle borsten beet. Meteen begint er iets te groeien in mijn broek. Met mijn ander hand glij ik over mijn kruis. In mijn gedachten komt er alleen maar op sex met oma.

Haar ogen kijken alleen maar naar mijn kruis. Ze loopt naar de bank terwijl ze mij mee trekt aan mijn riem. Als ze eenmaal op de bank zit maakt ze mijn broek los. Uit mijn boxer haalt ze mijn stijve pik. Eerst begint ze er een beetje mee te spelen met haar handen maar dan ineens neemt ze hem vol in haar mond. Haar zachte lippen glijden om mijn eikel en ik kan mij niet inhouden om niet te kreunen.  Haar ander hand glijdt langs mijn ballen waar ze dan mee begint te spelen. Zo kan je merken dat het een vrouw met ervaring is.

Na dat ze een kwartier stevig aan mijn pik heeft zitten zuigen stopt ze ineens. Net terwijl ik alleen maar meer zin krijg om haar mondje goed vol te spuiten. Ze staat op en draait zich om. Haar gerimpelde maar toch nog stevige billen laat ze onder haar rok tevoorschijn komen.

Sex met oma op zijn hondjes .

Als ik haar billen wat meer uit elkaar schuif zie ik haar schaamlippen en kutje te voorschijn komen . Het ziet er allemaal nog goed uit en kletsnat. Sex met oma is dus echt wel heel erg geil. Ik schuif mijn stijve pik tussen haar lippen door en doe dit voorzichtig. Als ik dit doe schuift ze haar kont hard naar achter. ‘Jaco je hoeft echt niet bang te zijn ik kan wel tegen een stootje’ Zegt ze met een knipoog.

Ze zit voor over gebogen tegen de achter kant van de bank. Ik zet mijn voet op de bank neer zo dat ik haar wat harder kan stoten. Daar beginnen we dan ook. het spel is te geil voor worden en ik ga steeds dieper in oma haar kutje. Ze is kletsnat en haar gekreun is oor verdovend. Als ik haar dan een klap op haar gerimpelde billen geef gilt ze het uit. ‘Harder Jaco harder’ is wat er dan uit haar mondje komt . ‘Krijg ik strakjes wel al jou zaad in mijn geile pijp bekje’.

Het zijn de woorden die je niet zal verwachten van een oma maar het klinkt allemaal zo lekker. Ik voel haar kutje samen knijpen en begin met haar klitje te spelen. Alles is zo lekker om aan te voelen dat ik door blijf gaan. Als ik haar kutje strakker om mijn paal voel glijden en haar gehijg sneller en sneller gaat weet ik dat ze klaar gaat komen. Door dat zij zo geil klaar komt begint het bij mij ook te komen.

Ze draait zich snel om.

Ze draait zich snel om en gaat weer om de bank zitten. Zonder dat ik iets hoef te zeggen neemt ze mijn pik diep in haar mondje. Ze zuigt er aan of dat ze nog nooit anders heeft gedaan. Ik kan het dan ook echt niet meer lang volhouden. Ik pak haar hoofd beet en spuit heel haar keeltje vol. Ze trekt nog een paar keer aan mijn pik en haalt dan haar tong langs mijn eikel.  Uitgeput maar zeer voldaan trek ik mijn broek weer omhoog en help haar met aankleden.

‘Zo is dit wat je verwacht had van sex met oma?’ Als ze dit zegt krijg ik weer een rood gezicht maar ik knik netjes. ‘Mevrouw eigenlijk wil ik ook nog wel iets anders ervaren. Mag ik u zoenen?’ Ze pakt mij gezicht beet en we beginnen te zoenen. Mijn pik die net slap was begonnen begint dan al weer te groeien. Ik kan niets anders meer zeggen dan dat sex met oma echt een aanrader is.

We horen de bel gaan.

Snel doen we onze kleren weer netjes  en ik leg mijn pik zo in mijn boxer zodat je niets ziet. Aan de tafel neem ik weer plaats en ga verder met de grafieken waar ik mee bezig was. Mijn beste vriend komt binnen en vertelt het verhaal van zijn zusje aan zijn oma. Dan kijkt hij in mijn schrift . Zo het wil niet echt lukken met die grafieken he. Ik begin een beetje ongemakkelijk te lachen. ‘Nee misschien moeten we het even samen doen’ .

Hij gaat naast mij aan de tafel zitten en we zijn nog een aantal uur bezig geweest met het maken van het huiswerk. Oma vraagt omdat we zo ijverig bezig zijn of we vanavond blijven eten. Mijn beste vriend belt gelijk zijn ouders en ik de mijne. Zo hebben we nog een hele avond daar gezeten en ga ik iedere woensdag nog steeds mee naar de oma van mijn beste vriend.

Wat vind je ervan?

10 Points
Upvote Downvote

De hitte, de zon, denk alleen aan kutje likken.

Sex met de buurman.