in

Sex met de buurman.

Sex met de buurman. We dromen er allemaal wel eens van. Een buurman de er te lekker uit ziet voor woorden. Waar je dan ook echt van kan zeggen ik wil sex met de buurman. Maar het enigste probleem is dat we die niet allemaal hebben. Ik woon nu in een hele leuke wijk bij mijn moeder. Een wijk met veel verschillende type mensen. Zelf woon ik hier nu sinds een paar weken. Want eerst woonde ik bij mijn vader. Toen ik hier een paar weken terug kwam wonen.  Ging het stel wat naast mij woonde net weg. Nu zijn er in de afgelopen weken al een paar mensen voorbij gekomen. Sinds gisteren hangt er een verkocht bord op de deur. Ik ben toch wel heel erg benieuwd wat er naast mij komt wonen.

Dinsdag ochtend  een normale door de weekse dag.

Net zoals altijd start ik op met een lekker bakje koffie om daarna snel onder de douche te gaan. Eenmaal onder de douche vandaan kleed ik mij aan en ga ik naar mijn stage plek. Voor de deur zie ik een verhuis wagen staan. Jammer genoeg zie ik niet wie er in de auto zit. Het is nog vroeg en met die ogen van mij is het niet te zien.

Ik stap dan ook in mijn auto. Zet mijn bril op en ga richting mijn stageplek. De dag verloopt zoals wel vaker chaotisch en druk. Helemaal niet erg want dan gaat de dag tenminste lekker snel. Veel bewoners op mijn stage zijn in de war. Weten niet wat ze moeten doen. Gelukkig weet ik dat ik aan het einde van de dag weer mijn rust heb. Dus ik denk altijd maar zo even door zetten en dan zijn we weer thuis.

Zou dit dan eindelijk ‘Sex met de buurman ‘ zijn.

Ik fiets de straat in . De verhuis wagen die er vanochtend nog stond is weg. Wel zie ik dat er al gordijnen hangen . Dat betekend dus dat er nieuwe mensen zijn. Of het een man , vrouw of een stel is weet ik dan ook nog niet. Stiekem als ik voorbij loop kijk ik even binnen maar ik zie niets of niemand. Bij mijn eigen voor deur aangekomen trek ik mijn schoenen uit en stap naar binnen.

“Goede avond jonge dame, wij komen hier naast jou wonen. Is het een beetje een leuke buurt?”. Eerste instantie schrik ik omdat ik niet verwacht had dat er iemand tegen mij zou praten. We maken een praatje over de wijk. De vrouw van het stel die Jasmijn heet is een lange blonde dame. Alles zit op haar lichaam en zit echt een knap kopje op. Haar man Micheal is echt een knappe man. Daar zou ik nou echt eens sex met de buurman mee willen hebben.Het praatje wordt wat langer als normaal we staan wel een uur te praten.

Dan komt Jasmijn ineens met een idee.

Zullen we van de week een dag uit te kiezen om op visite te gaan. Het klinkt allemaal zo gezellig dat ik de kans aanpak en we bespreken gelijk een datum. Datum afgesproken om een hapje te gaan eten bij hun thuis. Ik heb belooft een drankje mee te nemen en we sluiten het gesprek af. Ik loop snel naar binnen ga weer onder de douche en kruip mijn bed in.

De rest van de week gaat zoals normaal. Vrijdag avond kom ik thuis. Doe mijn dagelijks ritueel als ik thuis kom en maak mij klaar om naar de buren te gaan. Trek een leuk zomers jurkje aan met zwarte kant lingerie eronder. Lingerie wat ik eigenlijk elke dag aan heb. In mijn kast liggen echt heel veel setjes . Stiekem ben ik er gewoon gek op.

Helemaal klaar voor een gezellige avond bij de buren.

Voor dat ik aan kan bellen wordt er al open gedaan door Jasmijn.  Jasmijn staan in een super kort rokje met een shirtje wat ver uitgesneden is. Ik kan zien dat ze geen bh aan heeft maar aangezien ik ook op vrouwen val vind ik het helemaal nier erg om te zien. Ik geef haar drie zoenen. Als ze mij voor laat gaan raakt ze net even mijn bil aan. Ik kijk haar aan en krijg een knip oog. Even weet ik niet wat ik moet zeggen maar ik lach vriendelijk.

Micheal zit in de woonkamer. Omdat het de afgelopen dagen zo warm is geweest heeft hij geen shirt aan. Zijn buikspieren zijn groot en heerlijk om naar te kijken. Ik probeer mijn ogen er van af te houden alleen wil dat soms niet helemaal lukken.

Ik neem plaats naast hem op de bank. En jasmijn komt naast me zitten. We kijken televisie en drinken een drankje. Jasmijn komt steeds dichter tegen mij aan zitten.

Ik voel een soort van spanning.

Op een gegeven moment beginnen de drankjes bij mij en jasmijn in te slaan. Micheal zet de televisie uit en zet muziek aan. Echt muziek waar ik van kan genieten. Muziek van nu waar je lekker met je billen kan schudden. Jasmijn staat op en begint te dansen. Tijdens het dansen pakt ze haar jurkje beet en omdat ze hem net iets te hoog doet zie je af en toe haar billen.

Ze heeft hele mooie ronde billen met tatoeages op haar boven benen.  Echt een knappe vrouw om te zien. Ze steekt haar hand uit en wil met mij dansen. Haar handen glijden langs mijn lichaam en ze komt steeds dichter tegen mij aan staan.

Micheal schenkt nog wat nieuw drinken in en gaat in het midden van de bank zitten. Wij staan voor de televisie te dansen en door de drankjes en de gezelligheid worden we steeds vrijer. Als dan haar handen over mijn billen glijden en ze knijpt er zachtjes in begint de rest.

Haar handen glijden door mijn nek.

Haar handen glijden langs mijn nek en pakken mijn kin beet. Ze begint me kleine kusjes in mijn nek te geven . Dan eindigt ze op mijn mond. Ik kijk haar eerst verbaasd aan maar daarna ga ik mee in alles wat er komen gaat.

In mijn ooghoek zie ik dat de buurman er goed voor is gaan zitten. Zijn hand zie ik over zijn broek heen wrijven en jasmijn is op onderzoek uitgegaan op mijn lichaam. Haar handen voel ik over heel mijn lichaam heen gaan. De binnenkant van mijn benen vind zij zeker een hele spannende plek en ik geniet er ook van.

Ze duwt mij richting de muur en begin mij weer te zoenen. Als ze dan in mijn nek verder gaat moet ik toch even zeggen hoe oud ik ben. ” jasmijn je weet dat ik nog maar net 18 ben he ? ” ze kijkt me aan. Meid dat is toch niet erg of vind je het vervelend ?  Ik knik dat het goed is en ze draait zich om.

Ze pakt mijn hand beet en we lopen samen naar boven.

Als we boven aan komen liggen er allemaal lingerie setjes. ” jasmijn wat is de bedoeling? ” naast mij staat ze zich uit te kleden. Ik zie alles van haar mooie lichaam. Ze trekt een setje aan . ” wil jij ook iets spannends aan ? ” ik pak een setje wat mij aan spreekt. Mooi rood kanten setje met zwarte strikjes. Daarbij mooi zwarte kousen en een jarratel set.

We lopen samen de trap af naar beneden waar micheal in zijn boxer zit. Jasmijn loopt naar de keuken en schenkt nog wat aan. Samen beginnen we weer te dansen voor de televisie.

Micheal zijn boxer begint steeds meer omhoog te staan maar toch durf ik niet zo maar te kijken. Jasmijn gaat naast micheal op de bank zitten en begint hem te zoenen. Ik die nog voor de televisie sta met mijn drankje wordt dan geroepen. ” kom je dit goddelijk lijf ook ontdekken? ” Ik wacht dan ook geen seconde en ga er bij zitten.

Ik kan mij niet meer inhouden.

Zijn handen gaan langs mijn billen en mijn poesje begint te kriebelen . Jasmijn staat op en gaat achter mij zitten. Via achter laat ze haar handen tussen mijn benen glijden over mijn kanten slipje heen.

Nu komt mijn eerste gedachten toch uit. Sex met de buurman. Ik duw jasmijn de bank op en ga op mijn knieën voor de bank zitten. Langzaam trek ik haar slipje naar beneden terwijl micheal met de tepels van jasmijn aan het spelen is. Zijn tong glijdt over haar tepels heen en knijpt er zachtjes in.

Haar kutje ziet er heel erg lekker uit.

Strak met een clit  piercing. Ik schuif haar lippen uit elkaar waar door haar kletsnatte klitje goed te zien is. Eerst geef ik kleine kusjes op haar schaamlippen maar al snel begin ik aan haar klitje te lukken. Haar klitje smaakt heerlijk zoet en kan er geen genoeg van krijgen .

Micheal staat op en laat jasmijn wat verder op de bank liggen. Ik stap op van voor de ban en ga met mijn knieën  de bank op. Ik blijf aan haar natte klitje likken en laat mijn handen over haar tieten heen glijden. Het gekreun boven mij wordt steeds heftiger.

Ik voel dat het gaat gebeuren ‘ sex met de buurman’.

Zijn handen voel ik langs mijn kutje glijden. Zijn vingers glijden over mijn klitje en ik kreun terwijl ik mijn mondje vol heb. Dan voel ik zijn enkel langs mijn been gaan. Eindelijk ga ik zijn dikke staaf in mijn kutje krijgen.

Langzaam voel ik zijn kopje bij mij naar binnen glijden . Hij houdt het alleen niet lang vol om dit langzaam aan te doen. Hard wordt ik via achter genomen terwijl het gedreun van jasmijn steeds geiler wordt.

Dan pakt jasmijn mijn hoofd beet !

Ze pakt mijn hoofd beet en duwt mijn gezicht dichter tegen haar kutje aan. Haar klitje voelt harder als eerst en haar gekreun is oor verdovend. Ik voel de paal die in mijn kutje lekker hard er in gaat ook harder worden. Jasmijn en micheal komen tegelijk klaar . Jasmijn schokt als ik nog een paar keer over haar klitje heen ga en micheal ligt uit te puffen om mijn rug.

We staan allemaal op en jasmijn neemt mij mee naar boven. Samen stappen we onder de douche en we zepen elkaar in. ‘ zo babe we hebben er wel even zin in gehad  he ? Is het voor herhaling vatbaar? ‘ Ik geef haar een kus op der mond. ‘ zeker hoor maken we snel weer een afspraak ? ‘

We lopen naar beneden waar we onderweg op de trap micheal tegen komen. Hij geeft me een kus op de mond. Tot snel buurvrouw. Voldaan pak ik mijn spullen en daarna loop ik naar de voordeur.

Thuis aangekomen !

De sex met de buurman en vrouw gaan nog een paar keer door mijn gedachten . Wat een heerlijke avond met zeker nog een heel geil vervolg. Volgende keer misschien nog spannender dan deze keer . We zullen het gaan zien. Een ding weet ik wel zeker is dat ik twee hele leuke nieuwe buren heb met een spannend randje.

Wat vind je ervan?

Sex met de oma van mijn beste vriend.

Herinneringen aan Arno