in

Seks op de late avond in de achtertuin is zo geweldig

Mijn vriendje was dit weekend aan het babysitten, maar om een ​​of andere vreemde reden bleef hij eraan denken om mijn keel te bedekken of me voorover te buigen en me te neuken, terwijl hij mijn gekreun hoorde en smeekte om dieper te gaan en me te vullen met sperma.

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik hem dit weekend zou zien, maar gisteravond laat bleef hij me vertellen hoeveel hij me te eten wilde geven, maar dat zijn broers en zussen nog wakker waren. Uit het niets grapte hij dat we in zijn achtertuin moesten neuken. Lachend vertelde ik hem dat ik het vies vind om in zijn achtertuin seks te hebbe omdat het al maanden niet is verzorgd.

Maar toen begon ik me te herinneren dat we de eerste keer dat we neukten in zijn achtertuin … het regende, we gingen helemaal achter het huis, hartstochtelijk zoenen voordat ik op mijn hurken ging zitten en hem hoofd gaf, terwijl ik zijn dikke lul zo diep mogelijk nam Hij keek naar hem terwijl zijn ogen naar achteren rolden, hijgend terwijl ik de onderkant van zijn pik tot aan de punt likte … God, ik hou ervan om deze man gek te maken … maar hij brengt me naar de airco-unit, buigt me voorover, trekt op mijn jurk, glijdt in mijn druipende poesje en verliest het na 4 slagen van mij terwijl ik achterover buig en smeek om meer. Het was een onverwachte nacht, maar mijn God, het was onvergetelijk.

Dus ik vertelde hem dat ik langs zou komen. Ik droeg deze magere huisjurk van dijbeen lengte, niets eronder.

Ik kom daar en we komen bij zijn achtertuin … wat op dit punt zeker een jungle is, maar het gebied bij de deur was vrij en het kijkt toevallig uit op de straat, hoewel er bladeren waren die het hek bedekten. Hij draait me om, lul eruit en kust me hartstochtelijk. Een hand op zijn pik, we vrijen terwijl ik hem masseer voordat hij een borst uit de bovenkant van mijn huisjurk trekt en aan mijn tepel zuigt. Ik voelde dat ik natter werd en meer opgewonden van alles. Hij tilt mijn jurk op en vindt mijn clit, waardoor ik binnen een paar seconden klaarkom. Hongerig naar hem, ging ik op mijn hurken zitten en nam zijn nu kloppende pik in mijn mond, hem zuigen terwijl ik naar hem opkeek. Ik wilde absoluut dat hij wist dat ik er geen probleem mee heb om zijn kleine sletje te zijn, waar we ook waren. Hij pakte mijn haar en neukte mijn mond met zo’n seksueel verlangen terwijl ik naar hem bleef kijken om zijn reacties te zien.

Al snel trekt hij me omhoog, kust me weer, masseer ik zijn pik … Ik trek mijn andere borst uit de bovenkant van mijn jurk en hij verslindt snel mijn tepel, vingert me weer, voordat hij me omdraait. Hij slaat zijn pik tegen mijn kont voordat hij rond reikt, me nog wat vingert terwijl zijn andere hand bezig was met mijn tepel, mijn nek en rug kuste terwijl ik tegen hem botste … Ik kijk rond om te zien of er iemand aan het kijken was. Ik wilde echt dat iemand zag dat hij me behaagde … en temidden van die gedachten kwam ik zo hard dat mijn benen het bijna begaven.

Hij buigt me voorover en ik voelde dat hij op zijn hand spuugde om de punt nat te maken … en ik dacht bij mezelf “hij heeft geen idee dat ik nu druipnat ben …” Hij glijdt in me en ik kan voelen zijn lichaam trilt. Hij neukt me hard en sterk en grijpt mijn heupen terwijl ik zijn dijen pak om hem aan te moedigen me zo diep te neuken als hij wil. Hij fluistert iets tegen me, maar ik hoorde het niet, en het duurde niet lang of hij klaarkomt diep in mijn poesje.

Ik heb moeite om rechtop te staan, maar hij helpt me, trekt me naar zich toe en kust me nog een keer voordat ik vertrek.

Ugh … ik ben zo’n slet, maar ik vond het heerlijk om terug te lopen naar mijn auto en zijn sperma langs mijn dijen te voelen druipen. Ik heb dit uit een andere ervaring geleerd … maar dat zal ik een andere keer delen.

Wat vind je ervan?

Die keer heb ik mijn eigen regel overtreden

Rustig op de bank, maar we moeten stil zijn