in ,

Seks met mevrouw de Jong

Ronald loopt naar de gymles. Hij zit in VWO 6. Voor de tweede keer. Vorig jaar is hij gezakt op scheikunde. Balen natuurlijk, maar omdat hij ouder is dan de meeste leerlingen maakt dat hem interressant voor de meisjes.

Ronald is vorige week net negentien geworden en heeft dat goed gevierd. Een flinke hoeveelheid drank en goede muziek maakte het tot een top feest. Esther was er ook. Zij was de populairste meid van VWO 6. Zij was net als hem gezakt en kwam van een andere school. Ze had in een dronken bui verteld dat ze nog maagd was. Hij had ervoor gezorgd dat dat na het feest niet zo was.

Terwijl hij er weer aan terugdacht werd hij weer geil. Hij voelde zijn pik al hard worden. Snel zijn gedachten verzetten. Hij wisselde zijn dagelijkse kleding snel voor zijn sport kleding. Een korte zwarte sportbroek met een zwart T-shirt erboven.  Met zijn 1,94 meter, donkere krullen en blauwe ogen was hij dan ook een aantrekkelijke jongen. Hij kreeg veel complimenten over zijn lichaam. Hij sportte dan ook 7x in de week. Tijdens gym keken meisjes dan ook altijd naar hem. Ze vonden het dan ook nooit erg om bij hem in het team te zitten.

Mevrouw de Jong

Zijn klasgenoten waren dan ook niet de enige die keken. Sinds dit jaar hadden ze les van mevrouw de Jong. Ze was net klaar met de ALO en had de oude meneer Groenweg vervangen. Ronald schatte haar rond de 24 jaar. Ze keek tijdens de lessen regelmatig naar Ronald. Niet alleen om naar zijn gymprestaties te kijken. Zelf mocht ze er ook zeker zijn. Ze was 1,80 meter had mooi lang blond haar en blauwe ogen. Ze was mooi slank en had goede vormen. Hij schatte haar borsten zeker een C-cup.

Toen hij de gymzaal binnenliep zag hij haar als staan. Ze had strakke kleding aangetrokken. Haar trainingsbroek liet haar prachtige kont mooit zien. Ze had een trainingsjack aan en Ronald had het gevoel alsof daar niks onder zat. Ronald liep vlak achter haar langs. Hij was één van de eersten en de anderen keken niet naar hen. Hij was zo geil, dat hij het niet kon laten in haar kont te knijpen. Meteen had hij spijt. Dit kon toch niet, hij kon zijn examen wel vergeten. Maar mevrouw de Jong werd niet kwaad. Ze schrok duidelijk, maar zei niets. Ronald dacht zelfs te zien dat ze haar lippen likte.

Lot

De gymles begon. Ze begonnen met voetbal. Ronald had jaren op voetbal gezeten, dus dit vond hij geen probleem. Er werden gemengde teams gemaakt. Hij had al gezien dat Esther er vandaag niet was. Haar beste vriendin Lot was er wel.

Lot was jaloers aangelegd en wilde altijd alles hebben wat Esther had. Seks bijvoorbeeld. Esther had een duidelijk geile blik in haar ogen, terwijl ze hem aankeek. Ronald knipoogde naar haar en liep verder. Teasen bij vrouwen maakt ze supergeil had hij inmiddels wel geleerd.

Voetbal

Vandaag stond voetbal op het programma. Niet een heel handtastelijk spel was Ronald zijn eerste gedachte. Dit goldt natuurlijk alleen als je het volgens de regels speelde. Ronald kwam niet in het team van Lot terecht. In eerste instantie vond hij dit wel jammer. Tot hij de verdedigingstechniek van Lot haar team ontdekte.  Ze hadden een man-tot-man verdediging.

Dit bood kansen. Lot bleek hem te verdedigen. Beter dan dit had hij niet kunnen dromen, daarom besloot hij er direct werk van te maken. Niet te opvallend natuurlijk,  want anderen hoefden het niet allemaal te zien. Telkens wanneer de bal bij hem kwam, wat best vaak was, moest Lot hem verdedigen. Dit kwam prima uit. Hij greep Lot dan vast bij haar heupen, of wat lager. Hij kneep in haar kont, wat heerlijk aanvoelde. Lot vond het zelf duidelijk ook geil.

Hij betastte haar kont en heupen. Toen besloot hij zich te laten vallen. Boven op Lot. Snel greep hij naar haar borsten. Hij kneed er snel en hard in. Lot kreunde zacht. Wat gaf dit hem een geil gevoel. Hij voelde zijn pik harder worden. Mevrouw de Jong kon dit vanuit haar oogpunt zien. Ze floot af. “Ronald je zit al de hele les aan anderen, doet weinig mee en nu verzaak je duidelijk weer, blijf na de les maar even.” Bij het opstaan kneep Lot nog snel in mijn lul. Ik kon niet wachtten om hier meer werk van te maken. Ik keek haar geil aan en wist, dit wordt nog meer.

Nablijven

De les is afgelopen en ik wacht rustig tot iedereen weg is. Mevrouw de Jong loopt naar me toe en zegt: “Vind je het normaal om een meisje zo naar haar borsten te grijpen?” Ik probeer nog te antwoorden: “Ze wilde zelf duidelijk ook, dus waar…” Maar ze onderbreekt me: “Geen smoesjes vandaag, doe maar vijftig push-up en tien squats” Ik ga op de grond liggen en begin me op te drukken. Mevrouw de Jong blijft kijken met een geile blik in haar ogen. Na de 50 push-ups ga ik staan. Mevrouw de Jong is duidelijk onder de indruk van mijn kracht. Ze laat niets blijken. “Nu tien squats, Ronald,” zegt ze met een  hogere, geile stem. Ik begin met mijn squats, maar doe iets fout. “Met je geile kont naar mij toe.” hijgt mevrouw de Jong. Hierdoor weet ik waar ik aan toe ben.

Seks

Direct stop ik met mijn squats en duw haar tegen de muur en steek mijn tong in haar mond. Ze schrikt, maar zoent direct terug. Mijn handen gaan haar lichaam af, waardoor ik al snel ontdek dat ze onmogelijk een bh kan dragen. Haar borsten voelen zelfs door de dunne stof van het trainingsjasje zacht aan. Haar kont wordt goed door mij gekneden. Zij laat haar handen op de vrije loop, waardoor ik haar handen door mijn haar voel gaan, mijn borstkas voel betasten en ten slot op mijn pik tot rust komen. Ze begint te kneden en ik voel mijn pik snel hard worden.

Haar handen gaan weer naar boven en pakken de onderkant van mijn shirt vast. Ze trekt mijn shirt uit, waardoor mijn afgetrainde borstkas te zien is. Ze stort zich op mijn borstkas, waardoor ze tijdelijk de leiding heeft. Dit duurt niet lang, want ik besluit ook iets te willen zien. Ik doe haar jasje open en zie haar twee mooie borsten in al hun glorie eruit komen. Haar tepels zijn hard en ik begin er op te likken, daarna knijp ik in haar borsten en maak haar tepels nog harder. Continue kreunt en hijgt ze. Ze moet bloedgeil zijn wanneer ze nu al zo hard kreunt. De hele gymzaal vult zich met haar gekreun.

Pijpen

Ik besluit verder te gaan en pak haar haar, die ze in een staart heeft gedaan, en duw zo haar hoofd naar beneden. De hint is duidelijk, want ze gaat op haar knieën zittten. Ik doe ook mijn sportbroek en onderbroek naar beneden en sta, op mijn schoenen na, naakt voor mijn gymdocent.

“Niet eens helemaal glad geschoren, een beetje mannelijk, daar houdt ik wel van” zegt ze. Ze kijkt naar mijn pik. “Het is zo groot” weet ze nog uit te brengen. Ik duw meteen mijn stijve lul bij haar mond naar binnen. Direct schuif ik mijn lul tot diep in haar keel. Ze begint te kokhalzen, waardoor ik mijn pik iets terug trek. “Pijp me”,  beveel ik haar. Ze pijpt heerlijk, zo heerlijk dat ik bijna het gevoel heb om klaar te komen. Dit wil ik natuurlijk niet, want wie weet wat nog komen gaat.

Vingeren

Ik geniet nog even van het soppende geluid van al het vocht in haar mond door deze pijpbeurt, maar trek dan mijn pik terug. Ze hijgt al van de pijpbeurt. Dit maakt me extra geil. Ze gaat weer staan, waardoor ik haar lichaam weer in volle glorie kan bewonderen. Ik grijp direct haar kont, en duw mijn stijve pik tegen haar broek aan. “Voel je mijn geile pik?” vraag ik haar. “Neuk me, neuk me hard!” antwoordt ze.

Ik ga, terwijl mijn pik nog tegen haar aandrukt, met mijn hand bij haar broek naar binnen. In tegenstelling met mij, is zij wel glad geschoren. Ik voel mijn pik kloppen van de geilheid en zij lijkt het ook te merken. “Maakt een kaal poesje je geil?” vraagt ze. Ik besluit niet te antwoorden, maar ga met mijn hand nog lager. Ze is ontzettend nat en mijn hand is direct ontzettend vochtig. Ik vind haar opening en ga met mijn middelvinger naar binnen. Ze begint hard te kreunen.

Terwijl ik haar vinger, betast mijn ander hand haar borsten en masseert deze. Ik speel met haar tepels en knijp in haar zachte, mooie borsten. Zij steunt met haar handen tegen de muur, om niet om te vallen. “Stop ik kom klaar” zegt ze plotseling. Ik haal mijn vinger uit haar natte kut, en trek haar broek omlaag. Ik had al gevoeld dat ze een kanten slipje aanhad. Het geile, roze slipje stond haar geweldig. Maar hij mocht natuurlijk niet aan blijven.

neuken

Ook haar slipje trok ik uit. Ik leefde de droom van elke middelbare scholier, de geilste docent van de school, stond naakt voor me. Ik duwde haar tegen de muur en begon haar hard  te neuken. Haar benen verstrengelde ze om mee heen en ze kreunde hard. Hoe harder ik neukte hoe strakker haar grip werd. Snel kwam ze klaar, ze kreunde enorm hard en ik was bang dat ze ons ergens in school konden horen. Snel schudde ik dat van me af. Ik kwam lleen nog niet, dus ik besloot door te gaan.

Ik beval haar op handen en voeten te gaan staan, natuurlijk deed ze wat ik zei. Op zijn hondjes stootte ik mijn pik weer in haar. Ik greep haar staart en trok zo haar mooie blonde haar naar achteren. Deze machtspositie maakte me extra geil. Ze kreunde en hijgde van genot. Ik vond alles zo geil, dat ik haar op haar kont begon te slaan. Ze voelde de pijn en schreeuwde ook duidelijk. Ik sloeg haar een aantal keer, terwijl ik bleef stoten. Mijn ballen raakten haar kut, zo diep stootte ik haar. Haar kont begon flink rood te worden.

Hoogtepunt

Mijn hoogtepunt kwam steeds dichterbij. Ik liet mijn pik uit haar en duwde haar tegen de grond. Mijn zoveelste seksfantasie zou ik op haar loslaten. Terwijl ik mijn pik in haar, nogsteeds ontzettend natte, kut stak, sloeg ik haar borsten. Ze werden rood en zij liet pijnkreten los. Ik besloot nog verder te gaan. Ik legde mijn handen rond haar nek en begon haar te wurgen. Terwijl ik zag hoe ze genoot van dit moment begon ik echt mijn hoogtepunt te voelen. Ik kneep haar keel nog wat harder dicht en stootte nog een aantal keer flink hard. Op het moment dat ik klaar kwam, trok ik mijn pik uit haar en ik spoot mijn sperma over haar hele lichaam heen.

Ze lag op de grond te hijgen, terwijl ik mijn kleding bij elkaar zocht. “Tot volgende week en dan hoop ik op weer zo’n leerzame les” zei ik terwijl ik haar hijgend achter liet.

In de kleedkamer kleedde ik me om. Ik keek op mijn telefoon en zag een berichtje van Lot. Een tijd, adres en emoji van aubergine en perzik. Ik wist genoeg. Dit  werd ook nog een hele geile avond.

Wat vind je ervan?

Seks op een advocatenkantoor.

Geile huisvrouw houdt van harde seks.