Een spannend afspraakje!

Ja je leest het goed. Hier bij ons kan je opzoek gaan naar echt een spannend afspraakje. Eentje waar je echt helemaal voor kan gaan. Via onze zoek opties zie je welke sites de meeste matches voor jou heeft. Dit wordt aangegeven door middel van een hartje. Hoe meer het hartje gevuld is hoe meer die site de kans heeft voor een vrouw of man van jou dromen. Dit maakt voor jou het vinden van jou spannende afspraakje alleen maar makkelijker en wie wil dat nou niet. Geen gedoe meer om al die sites af te moeten speuren om te vinden wat jij wilt. Met een paar klikken op de knop ben je een stuk dichter bij je doel.

Een afspraakje wat echt is !

Er worden veel verschillende dating sites en app’s aangeboden op het internet. Alleen daar zien wij ook heel veel slechte referenties vandaan komen. De sites die bij ons aangeven staan zijn helemaal gecheckt op slechte referenties. natuurlijk kunnen wij niet alles na kijken maar voor ons is een ding erg belangrijk en dat is dat er echt een afspraakje uit kan komen. Op de sites staan geen nep profiel wat op heel veel andere sites wel gebeurd. Daar willen wij jullie voor behoeden. Veel geld kwijt raken aan iets wat toch nooit echt gaat gebeuren zit niemand op te wachten en hier doen wij niet aan mee.

Waardoor is het makkelijker?

Dat zullen we je gelijk uitleggen. Je kan een aantal zoek criteria invullen. Dit kan je allemaal invullen. Onder het kopje voorkeur kan je de leeftijd bepalen en waar je naar opzoek bent. Het volgende kopje is categorie daar kan je verschillende dingen aanvinken. Dat zijn bijvoorbeeld algemeen, erotisch, en gelovig maar er staan nog een aantal andere categorieën. Dan komen we bij het volgende kopje aan en dat is intentie. Dit spreekt eigenlijk voor zichzelf. Wat is de bedoeling voor jou om je in te schrijven op een dating site. Wil je vreemdgaan of gaat het echt on dagen. Vink aan wat het voor jou is. Het laatste kopje is ook niet geheel onbelangrijk. Optie dat is de laatste. Hier bedoelen wij mee of het voor jou belangrijk is dat een site bijvoorbeeld een app heeft of dat je er kan videochatten. Misschien is er voor jou wel iets anders in dit lijstje belangrijk vink het dan aan.

Wat is belangrijk voor een afspraakje?

Het is natuurlijk een goede opstap om de juiste site te vinden voor jou afspraakje maar daar is al het werk nog niet mee gedaan. Wij zouden jullie toch nog graag een aantal belangrijke punten willen meegeven zodat de afspraak echt kan slagen.

Belangrijk:

  •  Lees het profiel waar je interesse in hebt goed door. Zo voorkom je vragen die misschien al zijn aangegeven in het profiel en weet je al een beetje waar die genen naar opzoek is.
  • Ga niet alleen op de foto af. Tegenwoordig zijn er zoveel apps die een foto veel mooier laten lijken dan dat het in werkelijkheid is. Het kan ook zijn dat iemand niet gelijk bij je in de smaak valt maar toch iets heeft. Geef die gene dan wel een kans. Het karakter van iemand kan veel goed maken en van een mooi bord eet je vaak niet alleen.
  • Geef het niet op na een keer. Het is bijna nooit in een keer raak. Zet door en laat je niet te snel uit het veld slaan. Je kan zo maar jou ware tegen komen.
  • Spoor niet gelijk aan op een ontmoeten ( tenzij jullie dat natuurlijk allebei gelijk willen) . Leer elkaar eerst een beetje kennen. De basis de rest kan later altijd besproken worden.
  • Ben je toch nog een beetje terug houdend om te ontmoeten dan zijn er ook nog andere optie. Begin eens met elkaar een keertje te bellen of toch al een stapje verder video bel elkaar.
  • Een berichtje sturen lijkt heel simpel maar er zijn toch een aantal dingen die niet gelijk goed uit kunnen pakken. Je berichtje beginnen met heey schatje kan iemand juist doen bedenken niet te antwoorden.
  • Bereid je zelf goed voor als het aan komt op een date. Het is van zelf sprekend maar zie er verzorgd uit en wees vooral jezelf.
  • Een afspraakje hoeft niet altijd ergens een bakje koffie te zijn. Wees creatief en Kijk naar leuke activiteiten in de buurt. Wie weet vinden jullie dit beide leuk.