in ,

Schoonmaakster gezocht, is wat ik typ in Google.

Er gaan allemaal verhalen rond over een schoonmaakster haar naam is simone die heel anders is dan alle andere. Eentje waarvan je van op aan kan dat je vreemd gaat. Nu is het misschien heel raar maar ik geloof er niet in.

Iedere man heeft zichzelf in de hand en kan er zelf voor kiezen of hij de verleiding aan gaat en daar een stap in verder maakt. Iets in mij zegt dat ik er achter wil komen of het echt zo is. Aan de andere kant twijfel ik of ik dit wel moet doen.

Na een tijdje zoeken op het internet heb ik een schoonmaakster gevonden. Gewoon een normale cv met de aantal jaren ervaring op het gebied van schoonmaak en dat ze in een hotel heeft gewerkt als serveerster. Er staat ook bij dat ze nog beschikbaar voor vier uurtjes in de week is.

Ik kan er nu lang over na gaan denken maar dat heeft geen zin en kom ik er nooit achter. Ik schrijf netjes een mail met dat ik een schoonmaakster zoek voor een aantal uur in de week en of zij die zou willen invullen voor mij.

Na een paar minuten krijg ik al een berichtje binnen.

Mail van simone: Goedemiddag meneer de Graaf, ik zou graag de schoonmaak werkzaamheden bij u thuis willen komen doen. Heb voor aanstaande donderdag morgen om 10 uur nog wel een plekje vrij. Weet niet of het dan voor u lukt ? Het huis zal ik van onder naar boven schoonmaken en als er wasgoed ligt vouw ik die ook nog netjes op. Met vriendelijke groet Simone.

Ik stuur nog even netjes een mailtje terug dan ik het goed vind en dat ik haar graag donderdag morgen zie verschijnen. Nou dat is allemaal toch best snel geregeld.

Donderdag morgen om 09: 45 ben helemaal gedoucht en zit rustig op de bank te wachten. Kijk nog even wat televisie voordat zij er zo is. Er gaat vanalles door mijn hoofd maar ze zeggen dit toch niet voor niets. Zo een verhaal wordt toch niet voor niets verzonnen.

Daar gaat de deur bel. Precies op tijd zelf nog iets voor tijd. ” Goedemorgen , u had gereageerd op mijn advertentie voor een schoonmaakster? Nou hier ben ik dan mijn naam is Simone en ik kom u huisje spik en span maken”. Voor mij staat en charmante jonge dame. Mooi lang donker bruin haar en kuiltjes in haar wangen. Een beetje een girl next door simpel maar het heeft toch iets.

” euhm ja natuurlijk kom binnen. Ik zal je even vertellen waar de spullen staan die je nodig hebt”. Ik wijs haar alles aan en het enigste wat ze doet is vriendelijk lachen. Ze pakt de spullen ” meneer waar kan ik mijn jas kwijt?” Oh ja helemaal vergeten . Ze trekt haar jas uit waar een zeer aangenaam figuurtje onder vandaan komt. Wel gewoon netjes aangekleed. Een spijkerbroek met shirtje.

Haar jas aan de kapstok en ik hoor haar naar boven lopen. Veel gestommel en gestuntel haha die stofzuiger snoer zal wel weer eens één keer in de knoop zitten. Na een aantal minuten hoor ik hem aan gaan. Nou dit valt toch allemaal mee met de verhalen die ik gehoord heb.

Een uurtje later hoor ik de schoonmaakster terug naar beneden komen.

” Zo boven is alles weer lekker schoon de was is opgevouwen en heb overal een dweil doorheen gehaald”. Zonder mij om te draaien omdat ik lekker aan een boterhammetje zit zeg ik dat het goed is. ‘ Als je wil kan je beginnen aan de keuken’? Ik hoor haar naar de keuken lopen en weer aan het werk gaan.

Mijn eten is op en ik ga mijn bord naar de keuken brengen. Daar zie ik der staan en nu begin ik het allemaal te begrijpen. Voor mij in de keuken staat Simone de schoonmaakster. De schoonmaakster heeft haar haar los gedaan en staat op hoge hakken. Niet alleen dat valt op zij heeft een schoonmaakster pakje aan met lingerie . Okee je weet wat je van te voren hebt gezegd . Loop door zet je bord weg en ga terug zitten.

Eenmaal terug in de woonkamer weet ik niet hoe ik mij moet gedragen wat een heerlijke vrouw om te zien. Alles zit erop en eraan en is nog goed gevuld ook. Niets op aan te merken alleen maar lekker om naar te kijken.

Ze komt de woonkamer in lopen met haar plumo en neemt de kast af waar de televisie op staat. Eerst de bovenste plankjes om vervolgens naar beneden te werken. Onder het rokje wat tot de helft van haar billen komt heeft zij een open string aan en haar lippen glimmen.

Ik kan mijzelf niet bedwingen en er begint iets te groeien in mijn broek. Maar laat dit totaal niet merken aan de schoonmaakster . ‘ Zo ik haal nog even een doek over de vloer zie nog allemaal vlekken’. Zonder dat ik de kans heb om iets terug te zeggen begint ze aan de vloer. Ze gaat op haar knieen zitten en haalt de doek langzaam over de grond. Hmm hoe kan je deze verleiding inderdaad weerstaan maar ik hou mij sterk.

Ze kruipt richting mij haar haren vallen langs haar borsten en precies voor mijn voeten stopt zij. Mijn jogings broek staat stijf hopen dat ze dit maar niet ziet. ‘ Er zit hier nog een vlekje op de bank’ Dat vlekje zit precies tussen mijn benen. Haar hand leunt op mijn benen en ik voel hem langzaam naar boven gaan.

De spanning is steeds meer voelbaar.

De spanning die ik voel is niet meer te houden. Ze laat het doek uit haar handen vallen en kijkt mij aan. ‘ Ik denk dat deze jongen nu wel wat aandacht verdient’. Ze haalt mijn dikke paal uit mijn broek en laat haar handen er over heen glijden. Al die aanrakingen zijn heerlijk.

Langzaam glijden mijn ballen door haar vingers heen en ik wordt steeds geiler. Haar mond komt steeds dichterbij mijn paal en ik voel haar ademhaling. Het puntje van haar tong gaat over mijn eikel en dan begint het pas echt. Steeds meer geile likjes gaan er over heen en ze laat haar mond er om heen zakken.

Haar warme mond maakt het genot alleen maar steeds erger en ik pak haar hoofd beet. Mijn handen glijden door haar haren en ze bouwt het tempo steeds en beetje meer op. Ze kijkt mij aan en haar ogen zeggen genoeg. Zij vind het net zo geil als dat ik het vind.

Ze stopt en ik vraag of ze meer wil. ‘ Nee laat mij dit afmaken dat is alles wat ik wil’. Ze zakt weer naar beneden en mijn ballen krijgen nu de volle aandacht. Ze neemt ze in haar mond en geeft er kleine kusjes aan. Ik ken dit gevoel helemaal niet maar het voelt zo lekker. Ze doet het zachtjes maar dat is precies goed.

Langs mijn paal voel ik haar tong weer helemaal naar boven gaan en ze begint mij weer heerlijk te zuigen. Ik wil mijn paal diep in haar mondje en doe dit dan ook. Pak haar hoofd beet hem zet hem er goed op. Doordat ik dat doe hoor ik haar kreunen. Mijn eigen vrouw zou tegen stribbelen die houdt daar helemaal niet van. Die wil alles rustig aan en niet extreem. Maar deze houdt er wel van dus ga ik ervoor.

Nog een paar keer stoot ik diep in haar mondje . Voordat ik klaar kom haal ik hem er snel uit. Zodat ik alles in haar gezichtje kan spuiten. Met haar vingers haalt ze het zaad er vanaf en likt het op. ‘Dat is allemaal van mij en zal geen druppel verspillen van jou heerlijke zaad’.

Ik wil haar ook verwennen maar ze staat op. Pakt de plumo en gaat verder aan de andere kast. Net of er helemaal niets gebeurt is. Ik weet nu niet wat mij is overkomen maar snap alle verhalen wel. Als het bij hun ook allemaal zo is gegaan kan ik het helemaal begrijpen dat ze haar niet stoppen.

Als ze bukt zie ik dat het vocht langs haar benen loopt en ze het dus wel heel erg lekker vond. Af en toe zie ik haar hand naar haar poesje te gaan hierdoor wordt ik gewoon weer geil.

Ze gaat zitten op de rand van de trap. Haar benen schuift ze uit elkaar en nu zie je helemaal hoe nat zij is. Haar vingers glijden langs haar lichaam naar beneden en stoppen op haar klitje. Daar begint ze lekker met zichzelf te spelen. Ze kreunt van genot en haar andere hand komt helpen. Ze steekt twee vingers in haar kutje en hoor het soppen.

De vingers op haar klitje gaan steeds sneller en ik wil zo graag helpen maar het is ook zo geil om er naar te kijken. Mijn broek komt weer strakker te zitten alleen al van haar geluid. Ze is zo lekker met zichzelf bezig. Ze laat haar hoofd naar achteren vallen en ze komt kreunend klaar. Het was zo heftig dat zichzelf laten spuiten. Haar vingers gaan nog een paar keer in en uit haar kutje en het vocht blijft komen zo veel en zo lekker.

Hmmm o oeps dat moet ik dan nog even snel opruimen. Als ik dat heb gedaan dan ben ik klaar of heb jij misschien nog een ander klusje voor mij? Ze zakt door haar knieeen en ruimt het netjes allemaal op. Haar kutje staat wijd open en zou daar zo graag in willen.

‘ Ik ga even mijn kleren pakken moet nog een ander huisje schoon maken en daar mag ik niet te laat komen’. Nu moet ik het haar toch nog vragen en dat ga ik ook doen. Ik hoor haar terug naar beneden komen. Zal ik er voor zorgen dat je nog een keer zo lekker klaar komt lekkerding?

Ze kijkt mij aan ‘ Wees niet bang schatje dat doe we de volgende keer wel dan maken we er helemaal iets lekkers van. Wil jou zaad niet alleen in mijn mondje en in mijn gezicht hebben maar ook lekker in mijn kutje.’ Ze pakt haar tas en geeft mij een kusje op de mond. Volgende week weer zelfde dag zelfde tijd met mij als schoonmaakster ?

 

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

Een geil weekendje Amsterdam

De lingerie verkoper