in

Rustig op de bank, maar we moeten stil zijn

We waren samen bij een vriend thuis, genietend van het gezelschap, eten en drinken die spontane zomerse bijeenkomsten zo goed bieden. Ze zag er geweldig uit, in een zonnejurk die elke lekkere ronding van haar kleine lichaam omhelsde. Ze is een kop kleiner dan ik, maar we passen op zoveel manieren perfect bij elkaar.

Drank en gesprekken vloeiden, en we genoten van het eten dat van de bbq kwam. Ze bleef me aankijken terwijl ik aan de overkant zat, blikken waarvan mijn hart steeds sneller ging kloppen. Ik wist wat ze wilde. Mij! We wisselden uit met wat voor aanraking we konden wegkomen, een aanraking van de hand hier, een niet zo onschuldige aanraking daar.

Naarmate de avond vorderde, de gesprekken afnamen en het eten koud werd, verdween de menigte. Wij, zonder echte plannen voor de volgende dag en zowel te dronken als te goedkoop om een lift naar huis te krijgen, kozen ervoor om op de bank te slapen. Een andere gemeenschappelijke vriend nam plaats in de love seat naast ons en viel al snel in slaap.

We gingen ook zitten, ze kon een korte broek en een t-shirt lenen om in te slapen. Ik trok gewoon mijn broek uit. We trekken een deken over ons heen terwijl we tegen elkaar liggen lepeltje lepeltje, mijn armen om haar. De kamer werd verlicht door de straatlantaarns buiten, net genoeg om te zien dat haar lichaam zich in mijn armen ontspande.

Ze kroop tegen me aan, wiegde met haar heupen heen en weer en probeerde me op haar gemak te voelen, en bewoog tegen mijn halve erectie. Ik laat mijn vingers om haar buik glijden en kus haar lichtjes in haar nek. Ik word beloond met een zacht gekreun en ze buigt haar hoofd weg om mijn lippen meer te laten ontdekken.

Ik plaagde haar door langs de rand van haar korte broek te strelen en voel kippenvel groeien door mijn lichte aanraking. Haar voeten bewegen op en neer en wrijven over de voorkant van mijn benen. Ik weet wat ze wil, maar laat haar er graag op wachten. Mijn lippen raken haar nek omhoog en sabelde aan haar oor.

‘Ik wil je al de hele nacht’ fluisterde ik.

‘Bewijs het maar,’ antwoordde ze, terwijl ze haar kont tegen me aan drukte.

Ik zeg niets meer en ga terug naar haar nek om te kussen. Zelfs in het donker weet ik dat ze op haar lip beet toen mijn hand in haar korte broek gleed. Geen ondergoed. Deed ze ze voor het slapengaan voor me af of had ze dit al eerder niet aan? Ongeacht. Ik laat mijn hand over haar heuvel glijden en voel de warmte van haar af komen.

Ze schuift tegen me aan en voelt mijn harde pik achter haar en mijn hand voor haar. Ik raak haar langzaam aan en plaag haar, terwijl ik tergend langzaam mijn vingertoppen over haar huid strelen. Ik voel haar hartslag versnellen als ik eindelijk haar clitoris aanraak en erover wrijf in kleine langzame cirkels.

Ik kijk even op, onze vriend lag nog steeds in coma door de drank en de andere vrienden verderop in slaapkamers. Ik laat mijn vingers verder dwalen en ze haakt haar been over het mijne en nodigt me uit om binnen te komen. Ik blijf het langzame geplaag volgen, in en uit glijden, over haar clit en weer terug. Ze grijpt mijn andere arm om en onder haar, verloren voor de wereld behalve mijn vingers.

Ik weet niet hoelang ik deze wonderbaarlijke marteling volhield, maar toen ze terug reikte om mijn pik te grijpen, brak ik eruit. Ze viste door de voorkant van mijn boxershort naar mijn lul en gaf me een paar harde trekken, maar ik had geen hulp nodig om harder te worden. Naar haar verlangen is zo opwindend.

Ze tilde haar heupen net genoeg op om haar korte broek naar beneden te laten glijden en greep mijn pik achter haar vast. In het beetje licht dat er was van de kamer zag ik haar ogen dicht en mond open, hongerig naar wat komen gaat.

Ik gleed moeiteloos bij haar in naar binnen, en al het geplaag van vanavond bouwde hierop toe. Met mijn arm onder haar krulde ik hem om haar heen met mijn hand voor haar mond. Ik drukte me tegen haar aan, zo diep als ik kon. Ik voelde dat ze het van genot wilde uitschreeuwen, maar haar ogen vertelden me alles in het zachte licht.

We lagen zo stil mogelijk samen op de bank en wilden onze vriend, of wie dan ook, niet wakker maken. Ik liet weer een hand over haar huid glijden, van haar borsten naar haar heupen, naar haar clitoris. Ik hield mijn langzame stoten vol, maar versnelde met mijn vingers.

Ik voelde haar dichterbij komen, strakker om me heen worden en haar ademhaling korter en sneller worden. Ik klem een hand voor haar mond terwijl ik haar over de rand duw. Ze schudt en trilt van top tot teen terwijl ik haar stevig vasthield met mijn pik in haar kutje. Ik voel haar om me heen natter worden toen ze kwam, maar probeerde geen geluid te maken. Mijn hand voor haar mond was nauwelijks genoeg om de rust niet te verstoren. Ik kus haar nek en houd haar stevig vast totdat ze weer bij zinnen komt.

“Mmmmm … Jouw beurt?”

Ik antwoord met een snelle beweging van mijn heupen, waardoor ze een gil onderdrukte. Ik wieg mijn heupen in haar, nu sneller maar probeer stil te zijn. Ik hield haar stevig vast en gebruikte haar nu voor mijn plezier. Ik voel mijn eigen orgasme opkomen, haar strakke kutje grijpt mijn pik vast. Nog een paar stoten, en ik houd haar stevig vast. Ik beef en probeer op adem te komen terwijl ze langzaam tevreden tegen me aan wurmt.

Ik glip naar buiten en ze schuift haar korte broek terug over haar perfecte kont. We weten dat we morgen waarschijnlijk moeten opruimen, maar het was het zo waard. We vallen in slaap, zowel verzadigd als tevreden. Een laatste blik in de kamer, en onze vriend sliep nog steeds, zich niet bewust van de losbandigheid een paar meter verderop.

Wat vind je ervan?

Seks op de late avond in de achtertuin is zo geweldig

Een vluggertje met de kinderopvangleraar