in

Patiënte A2.

Mijn 2de ervaring bij Dokter Bob Het was zo ver. Het was 10 Sept. De afspraak met Dokter Bob, Ik had de zenuwen weer in mijn lijf. Ik moest ruim een uur rijden voor ik er was, ik wilde nog omdraaien en niet gaan toen ik bij Utrecht reed maar iets hield mij tegen ik ging toch, de nieuwsgierigheid won.

De afgesproken tijd van 20.00 had ik niet gered omdat ik verkeerd gereden was. Daar aangekomen mocht ik gelijk door naar boven, de Dokter zei ‘je kent de weg’ in mijn hoofd ging nog van alles rond ik had het met de Dokter over van alles gehad ik wil graag van alles mee maken de Dokter had al gevraagd ook publiek, dus ik dacht straks zit er publiek wat dan?? Met de zenuwen in mijn lijf opende ik de deur….pffffffffffff er zat geen publiek.. wat een opluchting was dat.

Binnen gekomen mocht ik mij gelijk uitkleden. De Dokter was boos omdat ik 9 minuten te laat was…ik dacht al ojee, ik kreeg gelijk een blinddoek om en moest voorzichtig naar achteren stappen tot ik iets kouds voelde tegen mijn billen, dat was dus het andreas kruis waar de Dokter mij aan vast ging binden. Beide armen en benen werden met riemen vastgebonden ook kreeg ik een touw om mijn armen, lichaam en benen. Machteloos stond ik daar te luisteren naar elk geluidje dat ik maar hoorde…ik begreep al snel dat ik werd behandeld door een zweepje.

De Dokter sloeg mij op mijn tepels want ik was wel 9 minuten te laat op onze afspraak gekomen en daarvoor kreeg ik straf. Al heel snel ontdekte de Dokter dat ik stond te druppelen het geil liep er gewoon uit. Dat was natuurlijk niet de bedoeling van de Dokter. Hij haalde de blinddoek eraf ik moest even knipperen met mijn ogen tegen het felle licht. Omdat het geil uit mij liep en ik wel 9 min te laat was, kreeg ik nu naalden in mijn tepels.

De Dokter gebood mij om te kijken maar dat kon ik niet bij de eerste tepel. Bij de tweede tepel toch maar gekeken; er zaten 3 kleine naaldjes rond mijn tepels was wel even slikken. Toen deed de Dokter er een grote bij precies door de tepel heen dat deed pijn!!! Maar toen ze eenmaal zaten lukte het wel…nu pakte de Dokter het radar wieltje en ging daarmee over mijn hele lichaam…..pffffffff, zucht, ook dat is pijnlijk!!!

De Dokter stopte gelukkig…de naaldjes werden uit mijn tepels gehaald pffffffff wat een opluchting was dat…er kwam wel wat bloed uit dat maakte de Dokter schoon met wat alcohol wat natuurlijk prikte door de kleine wondjes… Toen pakte de Dokter een elektra kastje wat hij aan sloot op het radar wieltje.

Allemaal kleine stroom schootjes schoten door mij heen, ik kon nu niet meer stil staan. Ik ging zo erg tekeer dat ik het touw kon los wurmen dat om mij heen zat dat was een geluk bij een ongeluk want dat was erg fijn dat het los ging ondertussen sliepen mijn handen behoorlijk de Dokter vroeg er naar en maakte me toen los van het kruis. Maar ojee wat gaat er nu verder gebeuren?

Afwachtend op wat de Dokter mij opdroeg stond ik daar naakt en kwetsbaar in de kamer. De Dokter gebood mij om op de onderzoek tafel te gaan liggen, natuurlijk doe ik wat mij gevraagd word. Dan lig ik daar op de tafel met een groen operatiekleed onder mij, ik heb mijn benen op de tafel geplaatst zodat ik mijn benen nog bij elkaar kon houden, want het was erg vochtig van het geil.

De Dokter zag dat al snel en gebood mij om mijn benen in de beugels te plaatsen zo dat hij er goed bij kon, kwetsbaar en met een open kruis lig ik daar op de onderzoek tafel, de tafel lag plat zodat ik niet kon zien wat de Dokter aan het doen was, ik kon alleen maar voelen… ik voelde dat de Dokter mijn clitoris naar buiten haalde en er met iets scherps over heen ging er ging een schokje door mij heen, wat was dat?

Wat deed de Dokter daar? Ik wist het niet, kon alleen maar ervaren, kon alleen maar voelen wat mij weer erg geil maakte de Dokter wilde weten waar mijn ongecontroleerde geilheid vandaan kwam en vroeg me dat, maar ik kon er geen antwoord op geven het gebeurde gewoon. Toen deed de Dokter zijn handschoenen aan zo voor mij ogen zodat ik dat goed zien kon, ik zuchtte flink wat zou er nu weer komen?

De Dokter deed een eendenbek naar binnen brengen en zette deze wijd open nu had hij alle zicht op mijn binnen kant, ik voelde schaamte, maar ja wat kon ik doen? De Dokter ging weer met, naar mijn idee, iets scherps naar binnen, ik voelde de pijn, en zei dus au, de Dokter zei wat is dat nou? Ik zei het doet pijn Dokter.. Toen werd de eendenbek verwijderd en ging de Dokter met zijn vingers op onderzoek uit aan de binnenkant van mijn kut ondertussen werd mijn clitoris gestimuleerd, De Dokter zette nu ook een soort zuignapje op mijn clitoris en die werd daar toch wel groter en gevoeliger van …hier genoot ik zichtbaar van..

toen stopte de Dokter en gebood mij op mijn knieën te gaan zitten op de tafel hij zou iets gaan doen wat ik nog nooit had gehad…slik dacht ik…..wat nu? Ik zou een klysma krijgen. Ik ging op mijn knieën zitten en onderging het voorbereidend onderzoek met mijn hoofd in mijn armen het zweet brak me uit. Toch wel pijnlijk en beschamend zo in mijn anus te worden genomen door van alles… ik werd er behoorlijk geil van.

De Dokter had mijn anus nu voldoende opgerekt en vroeg mij mee te lopen naar de badkamer daar moest ik in bad gaan zitten met mijn anus omhoog zo dat hij er goed bij kon er werd een dildo op de douche slang aangesloten het water werd op temperatuur gebracht en de dildo bracht de Dokter in mijn sterretje ik voelde het water in mijn darmen lopen….mmmmmm dat voelde wel prettig op ten uur hield ik het niet meer…ik had aandrang.. maar er moest nog wel iets meer bij vond de Dokter. Toen zei ik weer dat ik het niet meer hield…en mocht ik gelukkig op de toilet gaan zitten…zo beschamend, ik moest de Dokter aankijken en mocht toen het water er uit laten lopen. pfffffffff wat een opluchting is dat…de Dokter liep weg als ik klaar was moest ik terugkomen naar de onderzoek kamer.

Ik nam even de tijd voor mijzelf de Dokter kwam kijken of alles wel goed ging, toen ging ik terug naar de onderzoek kamer, ik mocht weer op de tafel plaats nemen, benen in de beugels, de Dokter pakte een dildo en ging daar flink mee aan de slag ondertussen werd mijn clitoris nu gestimuleerd door een trillend iets en ik kwam klaar…de Dokter stopte nu. Ik dacht dat het nu afgelopen zou zijn maar niets was minder waar!!!

De Dokter wist dat ik het geil vond om een slaaf te hebben en me daar ook eens op te kunnen uitleven en hij zei dat hij de slaaf zo zou laten komen maar ik moest eerst er uit zien als een Meesteres ik kreeg een leren korset aan wat hij op mijn rug aanreeg met de touwtjes. Ik stond daar maar…..ik ook met mijn grote mond… hij zou het toch niet echt gedaan hebben??

En zo ja wat moet ik dan??? Angst, schaamte, er ging echt van alles door mij heen op dat moment. Kan ik dat wel? Wil ik dat wel? Wat moet ik nu? Pffffffff ik moet echt leren mijn grote mond dicht te houden!! Zwetend en afwachtend op wat er komen gaat sta ik daar dan weer in de kamer met alleen mijn leren korset aan, ik vroeg de Dokter wel of ik mijn string aan mocht, ik dacht als er dan iemand komt is dat tenminste bedekt…het mocht gelukkig van de Dokter. Nadat ik mijn string aan had zei de Dokter dat hij een teleurstelling had voor mij….. er was geen slaaf…. pfffffffffff, een pak van mijn hart dus.

Nu moest ik met mijn handen tegen het kruis gaan staan en mijn billen naar achter de Dokter pakte een zweepje wat hij flink liet zwiepen. Ik begon erg te zweten, ik beet op mijn lip, ik had dat nog nooit gehad. De eerste tik pffffffff auw, de tweede tik.. auw.. Ik begon hem behoorlijk te knijpen het deed best pijn maar pijn is fijn dacht ik, de Dokter zei dat hij mijn billen rood wilde hebben en ging zo poosje door tot ik niet meer stil kon blijven staan.

De Dokter pakte een dildo en begon mij daarmee te neuken, de rode billen de pijn en de dildo zorgde al snel voor een orgasme. Ik hijgde en zweette en de Dokter liet mij even bij komen maar vond het nog niet genoeg… Mijn billen moesten weer naar achter benen uit elkaar.

Hij sloeg met het zweepje tussen mijn benen op mijn clitoris oeffff auw…. Ik kon niet stil staan maar mijn billen moesten naar achter gebood de Dokter mij, mijn billen waren van hem nu zei hij, ondertussen kneep hij ook behoorlijk in mijn tepels, ik kreunde, ik was erg opgewonden het vocht liep er weer erg uit. Zeiknat was ik, de Dokter zei dat hij ging tellen met de zweep slagen tot 100!!! Ik dacht 100?? Pffffff, nee, das veel te veel…maar ik zei niks…ik onderging het allemaal.

Gelukkig hebben we de 100 niet gehaald. De Dokter heeft de dildo weer in me kut gedaan en ik kwam weer klaar. Nu moest ik de dildo daar laten zitten zonder hem te laten vallen. Ik kneep in mijn kut spieren en hield de dildo vast ik liet hem niet vallen…de Dokter vroeg mij hoe vaak ik klaar gekomen was maar ik kon het niet precies meer zeggen een keer of 5 zeker!!! Oké zegt de Dokter we gaan door tot je 10x klaargekomen bent…Ik dacht neeeeeeee, ik ben kapot, dat red ik niet…maar ik zweeg weer.

Gelukkig stopte de Dokter wel en vroeg mij of ik wat te drinken had verdient. Ik knikte van ja en mocht mij gelukkig aan gaan kleden…
Wat was het weer een heerlijke ervaring….en had ik terug gewild bij Utrecht??
Ben blij dat ik toch weer ben gegaan. Beneden hebben we nog wat gedronken en besproken wat er allemaal gebeurd was…ik vond het weer heerlijk!!!!

Bedankt Dokter Bob voor weer een heerlijke ervaring erbij!!

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Lieve dokter Bob

Hi dokter Bob