in

Avondje uit naar de singles night in een parenclub.

Parenclub. Vrijdag avond wat ga ik eens doen. Ik heb al een aantal vriendinnen gebeld maar die hebben zoals gewoonlijk al weer iets met hun vent staan. Ja ja het is ook wat om als laatste uit het groepje single te zijn. Het heeft ook zijn voor en zijn nadelen. Hun moeten overal verantwoording voor afleggen maar ik kan lekker doen wat ik wil. Gaan en staan waar ik wil. Alleen het alleen zijn is soms gewoon niet zo fijn.

Vroeger gingen ik en vriendin ook wel eens naar een parenclub

Vroeger gingen ik en vriendin ook wel eens naar een parenclub. Een keer in de zoveel tijd was er dan één avond voor singles. Paren konden er dan ook naar toe gaan om een single man of vrouw bij hun seks spelletjes te betrekken. Was altijd wel leuk om heen te gaan misschien is dat dus wel iets voor vanavond.

Ik ga maar eens kijken op de site van een parenclub of er vanavond toevallig niet zo’n avond is. Zie veel verschillende dingen voorbij komen. Maar het is niet wat ik zoek. Oh wacht kijk eens aan single’s toegelaten vanavond. Nou ik weet in ieder geval wat ik ga doen vanavond. Even één avond uit naar een parenclub en eindigen op een lekkere paal.
Dus nu alleen nog bedenken wat ik aan moet . Niet te moeilijk het gaat toch allemaal weer uit. Ik ga voor één net setje. Een zwarte kanten string met rode doorschijnende bloemetjes aan de voorkant. Daarbij natuurlijk een bijpassende bh met half open cups. Zwarte jarretels met kousen en mooie hoge hakken. Een rood jurkje er boven met een mooie decolleté. Denk jij dat dit ook in de smaak zal vallen?

Eenmaal binnen in de club

Het is nu al tien uur dus ik stap in de auto tijd om naar de parenclub te gaan en ben er helemaal klaar voor. Eenmaal binnen in de parenclub is het nog rustig en zijn er meer single mensen binnen dan stellen. Ik ga aan de bar zitten en vraag om een wijntje . Een zoete witte wijn om een beetje in de stemming te komen. Niet te veel natuurlijk want wil van alles genieten.
Na een uurtje zie ik een super knap stel binnen komen. Hij loop vol trots maar zij niet . Het lijkt wel of ze hier voor het eerst is. Ik laat het stel voorbij lopen en lach alleen vriendelijk naar ze. Volgens mij val ik wel in de smaak bij de man maar ik wacht het af. Nooit te snel happen dan is het spel van verleiden gespeeld en dat is juist het leukste.

Ze gaan recht tegen over mij zitten in een andere kamer op een grote ronde bank eentje waar je ook lekker op kan liggen. Het stel begint met zoenen en de man kijkt mij af en toe aan. Ik zie dat zij hem kleine kusjes in zijn nek geeft die stukje bij beetje steeds verder naar beneden gaan via zijn buik. Zij stopt en kijk terug naar boven. Met een klein knikje en een geile blik stemt hij in.

Zij trek zijn boxer uit en een stijve paal komt tevoorschijn. Haar handen glijden naar zijn ballen en ze laat ze door haar vingers heen gaan. Terwijl ze dat doet geeft zij kleine likjes over zijn eikel. Je ziet hem genieten en zijn handen kunnen niet van haar af blijven. Langzaam laat zij haar mond zakken en begin zij rustig op en neer te gaan. Nu ik dit allemaal ziet begint mijn poesje wel heel erg nat te worden. Ik schuif mijn benen uit elkaar en laat mijn handen langs de binnen kant van mij been glijden. Mijn handen raken net mijn stringetje die al goed nat is.

De vrouw staat op en kijkt mij aan. Ze steekt haar hand uit en ik sta op. Haar vingers strelen mijn armen en eindigen in mijn lange haar. Ze trekt aan mij haar zo mijn hoofd op zij en begint mij innig te zoenen. Ik kan mijzelf niet bedwingen en ga op onderzoek uit. Mijn handen zijn opzoek naar iets lekkers. Haar borsten voelen zo lekker aan . Ik laat mijn handen zakken en verdwijn zo in haar slipje. Een heerlijk nat klitje is was ik voel. Voorzichtig glijden mijn vinger toppen over haar klitje en hoor haar kreunen van genot. Rustig aan beginnen en het steeds meer opbouwen.

Ik leg haar neer op het bed en trek haar slipje uit. Haar lippen zijn gezwollen en vocht loopt uit haar poesje. Mijn lippen geven kleine kusje op haar klitje wat vervolg wordt door kleine likje. Achter mij voel ik twee handen die langzaam steeds meer naar mijn kutje toe gaan. Zijn vingers glijden tussen mijn lippen. Wat een genot mijn tong gaat steeds sneller en ik voel haar schokken van genot. Zijn vingers maken plaats voor iets heel anders. Ik voel zijn dikke paal in mijn natte grotje gaan. Hmm hij gaat steeds harder en dieper. Dit is zo onwijs geil. Hij trekt zijn paal uit mijn kutje en ik stap opzij.

Ik zie hoe hij hem bij haar naar binnen laat glijden en ze heerlijk te keer gaan. Door alle opwinding heb ik niet gezien dat er een andere man in de hoek van de kamer is gaan zitten. Een aantrekkelijk uitziende man die met zichzelf aan het spelen is. Ik kijk hem aan en hij knipoogt. Alleen door de knipoog begint alles van binnen te kriebelen. Zonder enig twijfel stap ik op hem af. Zijn paal is Zo lekker groot. Ik zet mijn benen over die van hem en laat mijn poesje over zijn paal heen glijden.

Alle remmen gaan los . Ik heb hier de macht en bepaal het ritme. We beginnen rustig en de man draait met zijn ogen van genot. Achter mij hoor ik het andere stel genieten en zeggen dat ze bijna komt. Ik wil dat ook en bouw het tempo op terwijl ik daarmee bezig ben pakt hij mij beet en tilt mij op.

Dit standje heb ik nog nooit gedaan maar het is zo lekker. Ik voel zijn lekkere paal dieper bij mij naar binnen glijden. Mijn kutje is zo nat dat je het hoort soppen en het sap langs mijn benen voel lopen. Hij zet mijn rug tegen de muur aan zodat de net even wat meer kracht kan geven. Ik laat mijn handen door ze haar heen glijden naar zijn rug. Ik kan mij niet meer inhouden en zet mijn nagels in zijn rug. Hmm wat is dit een genot.

Eenmaal terug op de grond draait hij mij om. ‘ zo jongen dame nu gaan we er pas echt voor’. Ik zit op mijn knieën en voel hem bij mij naar binnen glijden. Ahh hij bukt voorover en pakt mijn borsten beet. Ik voel zijn paal kloppen in mijn poesje en weet dat hij tegen het einde zit. ‘ schatje ik ga komen ‘. Door deze enen zin en al het genot kan ik het niet meer houden. Je hoort mijn billen op zijn boven benen kletsen. Hmm ik kom ook. Nog een stoot en ja hoor het is zover . Ik kreun alles bij elkaar en kom heerlijk klaar.

De man kijkt mij lachend aan ‘ zo lekkerding jij weet wel wat je lekker vind he?’ Ik sta op en fluister zachtjes in zijn oor ‘ dit is nog maar een klein stukje van wat ik allemaal nog meer kan’. Het andere stel ligt in elkaars armen en hebben het over hoe lekker het allemaal was. Je ziet in haar ogen dat ze zo geil is als boter en nog heel graag veel meer wilt. Ik kijk haar aan en ze krijgt een rood gezichtje. Het enigste wat ik doe is haar een knipoog geven. Pak ondertussen mijn spullen en loop weer langs de man. Ik steek mijn hand uit. ‘ zullen wij hier nog een vervolg op gaan maken?’

Nadat ik dat gezegt heb lopen we samen hand in hand richting de uitgang . Daar zijn ook de aankleedhokjes en we stappen samen het hokje in. ‘ haha ja dit kunnen we ook nog wel samen doen. We hebben nu toch alles gezien’. We kleden ons aan en lopen naar buiten.

‘Zo ik zal mij eerst even netjes aan je voorstellen mijn naam is Marco’ . Ik kijk hem lachend aan en stel mij ook netjes aan hem voor. Nadat we ons peukje op hebben gerookt en nog even hebben zitten kletsen is het tijd om naar huis te gaan. Maar voor dat ik afscheid kan nemen en naar de auto wil lopen pakt de man mijn hand nog beet en trekt mij naar zich toe. “ wij zouden hier toch nog een vervolg op maken?” Zijn handen glijden langs de binnen kant van mijn benen. “ hier heb je mijn telefoon nummer . Bel mij maar wanneer je tijd hebt. Zo een avond uit in een parenclub en eindigen op een lekkere paal wil ik vaker mee maken”.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Erotische massage tijdens mijn eerste seksafspraakje

Fotoshoot met een vriendin