in ,

Onverwachte parkeerplaatssex langs de A27

Parkeerplaatssex, ik werk als mobiele surveillant in de beveiliging. Vaak heb ik nachtdiensten en moet dan s’morgens vroeg panden openen voor klanten. Meestal heb ik voordat ik naar een opening van een pand moet even tijd en stop ik op een parkeerplaats om een broodje en een bakkie koffie te halen. Hier moet ik dan ook vaak een receptie dienst draaien van een uurtje tot de secretaresses er zijn. Die nemen mij dan over en kan ik mijn nachtdienst afsluiten en alles overdragen aan een collega.

Parkeerplaatssex langs de A27 bij Hank.

Het is inmiddels 05,00 in de ochtend op een dinsdag mijn nachtdienst zit er bijna op maar ik heb trek en besluit langs de A27 te stoppen bij een parkeerplaats in Oosterhout. Ik rijd de parkeerplaats op en er staan nog een aantal mensen in de auto bij de parkeerplaats. Ik parkeer mijn dienstauto en neem even een broodje die ik van thuis heb meegenomen. Helaas heb ik niet zo erg veel tijd, dus pak ik wel koffie bij mijn volgende adres. Voor mij staat een sky blauwe golf geparkeerd.

Ik kan niet veel zien want het is nog donker buiten, maar er zit een vrouw met lang haar in de auto. En zie dat ze steeds door de achteruitkijkspiegel kijkt en dat ze mij in de gaten houd. Ik schenk er verder geen aandacht aan en eet rustig mijn boterham met kaas op.

Ik luister naar Radio 538 met toen nog evers staat op, en zit een beetje rond te kijken. Ineens schrik ik van het kloppen op mijn raam aan de bijrijderskant. Ik draai me hoofd en zie dat de dame van de auto voor mij op mijn raam klopte. Dus ik druk op het knopje om het raam open te doen en daar staat me toch eens toot van een meid. Ik denk dat ze net een jaar of 25 is. Dag meneer heeft u misschien een vuurtje voor me? Ja hoor en ik druk de sigaretten aansteker aan en wacht tot die gloeit om die prachtige dame te voorzien van een vuurtje.

Onverwachte parkeerplaats sex.

Ze begint een praatje, het is nog best wel fris en ze vraagt of ze even naast mij mag komen zitten. Ik had zoiets van wow wat gebeurt mij nu? Maar ik laat me niet kennen en open de deur zodat ze naast mij op de bijrijdersstoel kan gaan zitten. Ik kon alleen zien dat ze een blauw topje droeg maar toen ze instapte zat daar een kort zwart leren jurkje onder. Dit was een genot voor mijn ogen en ik begon er best wel opgewonden van te raken.

Mijn boterham is op ze kijkt me aan en ik ze dat ze het wel leuk vind om naar mij te kijken in me uniform. Ze draait zich naar mij en haar leren rokje schuift iets omhoog. Ik kan net een stukje kant van haar ondergoed zien. Ze heeft door dat ik naar haar zit te kijken en ze legt haar hand op mijn been. Zij vraagt mij of ik nog even tijd heb, ja hoor ik hoef pas over een half uur bij een klant te zijn. Ze heeft het beduidend koud want ik zie dat haar tepels stijf naar voren staan. Inmiddels heb ik een harde lul in mijn pantalon. Met haar vingertoppen voel ik dat ze mijn lul aanraakt. Ze kijkt me aan en zegt zo ben je zo blij om mij te zien? Ik voel het schaamrood op mijn gezicht trekken.

Ik weet me even geen houding te geven. Maar dan legt ze haar hand op mijn harde pik en begint langzaam te wrijven. Terwijl ze haar tieten in me gezicht drukt, ik aarzel geen moment en trek haar truitje opzie om beter bij haar borsten te kunnen. Ze heeft geen Bh aan en neem haar stijve tepel in mijn mond en begin er aan te zuigen.

Hete parkeerplaats sex in de auto.

Opeens maakt ze mijn gulp open en haalt mijn harde en dikke lul tevoorschijn. Ze kijkt me aan en gaat met haar hoofd naar me harde lul en begint er gretig aan te zuigen. Voel dat ze met haar tong rondjes om mijn eikel draait en mijn lul wordt alleen maar harder en harder. Ik laat een arm om haar heen zakken en trek met mijn hand haar rokje verder omhoog. Zodat ik met mijn hand lekker bij haar kutje kan.

Kletsnat is ze hmm, ik begin haar te vingeren terwijl ze mijn harde lul steeds harder en dieper in haar mond neemt. Ik had nooit durven dromen dat parkeerplaatssex mij ooit zou overkomen. Ik voel dat het voor mij niet lang meer duurt voor ik klaar ga komen. Zij merkt dit en stopt met zuigen aan mijn harde lul. Ze zegt ik wil je harde pik diep in me kutje voelen. Ze doet haar kanten slipje uit en draait mijn stoel iets naar achteren. Met haar kletsnatte kut gaat ze boven op mijn lul zitten. Met een paar keer bewegen kom ik hard en diep in haar klaar.

Ze kijkt me aan en zegt zo, toen je achter mij stond zag ik dat je naar mij keek. En ik hou wel van onverwachte parkeerplaatssex, je ziet er goed verzorgd uit. Met jouw wil ik zeker nog een keer afspreken geef mij je telefoon eens zegt ze. We fatsoeneren ons een beetje en ze gaat weer naast mij zitten, en ze zet haar telefoonnummer in mijn telefoon.

Te laat bij de klant door dit avontuurtje.

Ik kijk op mijn klokje in de auto en zie dat ik door deze geile parkeerplaatssex te laat ga komen bij de klant om het pand te openen. ik had daar om half 6 moeten zijn maar gelukkig komen de secretaresse pas rond 7 uur, dus ik heb nog wel wat tijd om alles klaar te zetten voor de ochtenddienst.  Ik bedankt deze geile meid voor deze spannende belevenis, en ben snel naar de klant gereden. Ik heb nu nog steeds contact met haar en we spreken regelmatig af op spannende plaatsen om sex met elkaar te hebben.

Wat vind je ervan?

10 Points
Upvote Downvote

Lesbische seks met mijn beste vriendin.

Mijn ebony collega keek stiekem mee.