in

Onverwacht consult

Mooi, hoe dingen gaan in het leven, mits je het toelaat en openstaat voor nieuwe dingen… Ik ben momenteel op een punt in m’n leven waarbij ik dingen echt wil gaan ontdekken, waarbij ik altijd wel een stille fantasie heb gehad. Heb de nodige bagage des levens en heb door “middelen gebruik” een dwaal spoor bewandeld op seksueel gebied. De echte rush/kick bleef uit, kater werd steeds groter..

Mezelf uiteindelijk weten los te maken van die wereld en ben aan het aftasten waar ik echt puur geil van word, zonder middelen, “smuck of bling-bling”. Ik heb een geweldige partner ontmoet, welke mij geheel vrij laat in mijn ontdekkingsreis, wel de afspraak : “Safe all te way” & “intieme beleving = met elkaar”.

De setting: een zaterdag avond, Swingers-meeting in een club. Met m’n partner een geile avond in petto, spontaan, geen scenario’s. Lekker dansend op de dansvloer in mijn lingerie, zie ik een grote kale man met doktersjas de ruimte binnen komen, gevolgd door een mooie dame.

De Dokter had een doordringende blik, ging dwars door me heen…. en een sterke en zwoele uitstraling, heerlijk… Hmmmm, wat kwamen deze medicus hier doen ? We volgden ze naar een ruimte, welke door de club al reeds was ingericht als SM ruimte, ahh, ……. het kwartje viel…… Kijkend vanuit de deuropening, werd een man gevraagd zich volledig te ontkleden en op de tafel plaats te nemen…. Ik gaf m’n partner aan dat ik wilde kijken, wat door de Dokter werd toegestaan, mits we stil waren.

Ik merkte dat, wanneer de man, geblinddoekt en vastgebonden aan de tafel, werd behandeld door doktersapparatuur, ik enigszins kon voelen wat hij onderging… Heerlijk… Ik merkte dat door dit schouwspel ik niet van mijn partner af kon blijven.

De Dokter was doortastend, streng en kundig, volledig gefocust. Hij was goed in dit vakgebied… Alvorens het was afgelopen, verlieten wij de ruimte, maar de gedachte bleef bij me. Wat later trof ik de Dokter tijdens het eten, waarbij ik de gelegenheid kreeg om vragen te stellen.

Gezien ik laatste gedeelte van het schouwspel gemist had, vroeg me af hoe zo’n sessie zou eindigen. Met hoogtepunt? Ik merkte dat ik een opening zocht om met de Dokter in contact te komen. Zijn doordringende ogen brachten me in verlegenheid. Ik stelde mijn vraag en zijn antwoord was duidelijk: dat moest ik het zelf maar gaan ontdekken.

Ik kreeg de uitnodiging om langs te komen op consult, met weinig bedenktijd… Wooohh, ik stond even stijf van de adrenaline! Boden ze mij dit echt aan? Ik twijfelde en de Dokter zag dit en vroeg aan mij me om te draaien en legde zijn hand op mijn rug… whow… zijn hand deed me direct ontspannen, ik gaf me over…

“Oke”, zie hij met een goedkeurend knikje: “ik zie je zo op de tafel”… Ik kon niets anders doen dan naar het doktersadvies te luisteren…. Hij had de controle over me en ik stond dat toe… Adrenaline gierde door mijn lichaam, wist enigszins wat me te wachten stond maar stapte er toch blanco in…… Volledig naakt op een plank, vastgebonden met 20 strak aangetrokken banden, ik kon geen kant meer op… Voelde als voorspel… Resterend de blinddoek, het ging beginnen, de stem van de dokter werd mijn leidraad.

Zijn aanraking was 2x zo scherp, zijn stem 2x zo luid… Ik sidderde over mijn hele lichaam. Damn, dit voelde geweldig!! De eerste prikkel, een zacht aanvoelend voorwerp glijdend over m’n naakte lichaam, gevolgd door een scherp kammetje, her en der op mijn lichaam. Nog een beetje giechelend gaf ik aan het prettig te vinden. Dit werd direct door de Dokter aangepakt en de intensiteit werd opgevoerd en mijn lichaam werd uitgedaagd op het gebied van pijn … “j…zus, ik genoot…!!

Scherpe dingen prikten over mijn polsen, tepels, en schaamlippen. Een klap op mijn kut, klem op mijn tepel, iedere vezel in mijn lichaam werd wakker geschud. De pijn… de stem van de dokter, vastgebonden… Ik raakte in een soort trance en kreunde steeds dieper vanuit mijn lichaam. Ik keerde in mezelf en verloor het contact met de buiten wereld, echt, ik was weg………

In mijn lichaam was een energiebron aan het ontstaan. Ooooohhh, ik kreunde het uit… weer een pijnscheut, ik inhaleerde het, absorbeerde het als een spons… Mijn schaamlippen waren opgezwollen en ze klopten op het ritme van m’n sterke hartslag… Een trillend apparaat op m’n klit… ik werd gek. Neeeeee, ik wilde nog niet klaarkomen!

Ineens hoorde ik de Dokter zeggen dat hij het woord stop van mij gehoord zou hebben. Nee!! Dat heb ik niet gezegd, niet stoppen!! Weer het trillend apparaat op m’n klit, ik kwam bijna klaar en weer stopte de Dokter…. Nee, ga door…!! Een hand van de Dokter op mijn buik, ik werd er zo geil van. “Ga naar beneden, pak me, neuk me, misbruik me”, ging er door me heen… Mijn lichaam gilde het uit, de opgebouwde energiebron moest er uit…

Een vinger op mijn buik, trilling op mijn klit, een zwoele stem in mijn oor , .. JAAAAAHHH!! Persend en kreunend kwam ik klaar…..en ….. klaar en …… klaar. De blinddoek werd afgedaan en besefte dat ik zweefde. Ik deed snel mijn ogen dicht, wilde terug naar waar ik vandaan kwam… Niet stoppen……… Een tik in mijn gezicht deed me terug keren op de tafel, maar nog was ik er niet helemaal bij. Ik trilde over mijn hele lichaam en had nog vuur van binnen.

De banden werden losgemaakt en eenmaal los hoorde ik de stem van de Dokter naast me in mijn oor. “Ga maar nog eens klaarkomen, zonder stimulatie of aanraking, je kan het”, zei hij….. En…… ineens, vanuit de diepte, kwam er een intense pers naar boven, ZO INTENS. Ik kreunde het uit… Dat ik dit kon…zo heftig…. zo langdurend….. zo maar vanzelf.

Ik mocht van de tafel af en voelde me als slappe was… Zo geil.. Toen mocht ik nog even bij de Dokter op schoot gaan zitten, buik tegen buik. Het contact met de Dokter… Moest in zijn ogen blijven kijken, ik voelde dat ik weer weg dwaalde, maar werd tot orde geroepen door zijn stem en tik in mijn gezicht..

Zijn vinger op mijn neus, ik voelde mijn klit gaan branden en echt, vanuit mijn tenen kwam ik weer klaar….. hoe kan dat toch? Het consult was afgelopen en realiseerde me dat dit zo’n impact op me had gemaakt dat ik er echt even tijd nodig had om bij te komen…Dit was puur en echt safe sex… Hopen op een herhalingsrecept… Woorden schoten me te kort om Dokter Bob te bedanken voor dit spontane consult. Ik hoop dat ik op deze wijze toch mijn dankbaarheid over heb kunnen brengen.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Gedachten, gevoelens en chantage.

De verleiding bij Dokter Bob.