in

Ik werd ontmaagd door een one night stand.

Hoe ik werd ontmaagd.

Hoe ik werd ontmaagd, dat is wel een geil verhaal op zich. Natuurlijk zal ik mijn best doen om het goed te omschrijven. Ik was net 18 jaar en toen ik wist al een tijdje dat ik op mannen viel. Alleen had ik nog nooit een echt serieuze relatie gehad. Seks was voor mij nog een nieuwe ervaring. Toen tenminste nog wel. Inmiddels heb ik dat ruimschoots ingehaald.

Afijn, ik ben ontmaagd door Robin. Een leuke jongen die ik leerde kennen op de kermis tijdens de zomer feesten. Ik was die avond met wat vrienden naar de feest tent en het was super gezellig. Na een paar drankjes zag ik hem staan en ik was opslag verliefd op hem. Hij was ook wel van de mannen, toen we oogcontact hadden kreeg ik een knipoogje van hem.

Mijn hart ging sneller kloppen en ik werd verlegen. Mijn vrienden hadden het door en plaagde me er een beetje mee. Ach ga naar hem toe. Neuh, ik sta hier prima probeerde ik. Als jij daar niet heen gaat, halen wij hem hierheen hoor dreigden ze.  Nou goed, mijn moed bij elkaar geschraapt en ik met het hart in mijn keel naar hem toe gestapt.

Gezellig hier hé begin ik het gesprek, niet wetend hoe ik anders moet beginnen. Ja antwoordde hij, dat is het zeker. Ben je hier met je vrienden vroeg hij. Ja zeker, dat stelletje idioten dat daar staat te grijnzen lachte ik. Haha, ja dat vermoeden had ik al, je moest me zeker van hun aanspreken? Ja, stamelde ik verlegen, dat klopt, maar pas nadat ze doorhadden dat ik je wel een knappe jongen vond.

Vond of vind? Nu je zo dichtbij me staat en zijn ogen boren zich diep in de mijne. Wauw wat een mooie jongen is dit zeg. Nog steeds, van dichtbij ben je knapper en je ruikt heerlijk complimenteer ik hem met het schaamrood op mijn wangen. Je bent uit de kast, maar nog geen vriendje raad hij. Klopt inderdaad, en jij dan? Ben jij wel bezet of ben je alleen naar hier gekomen?

Ik ben single, net als jij  en ook al een tijdje uit de kast, zeg wil je iets van me drinken? De avond vordert snel en ik heb het onwijs naar mijn zin met Robin als het gesprek op sex aan komt. Ik ben nog niet ontmaagd beaam ik met een beetje schaamte. Oh grapt Robin, maar dat is zo geregeld hoor en beide lachen we, hij om de grap, ik van de zenuwen.

We kunnen nog wel iets gaan drinken bij mij thuis

Mijn vrienden komen er bij staan, zeg wij gaan naar huis. Wat ga jij doen? Ga je mee of ga je lekker met je lover mee grappen ze. Tja, goeie vraag het liefste zou ik gelijk met hem naar huis gaan en dat ook volmondig zeggen maar ik wil ook niet te wanhopig over komen dus ik kijk hem alleen maar aan. Wat jij wilt zegt hij, we kunnen nog wel iets gaan drinken bij mij thuis.

Natuurlijk koos ik ervoor met hem mee te gaan en minuten later zat ik bij hem op de bank. Je bent echt nog niet ontmaagd vroeg hij me. Nee dat klopt inderdaad. Ik sta er wel echt voor open hoor mits het maar rustig en liefdevol gebeurd. En Robin besluit de eerste move te maken. Hij schuift dichter bij me en kust me zacht op mijn mond.

Ik ben eerst een beetje verrast maar al snel overwin ik dat gevoel en kus hem passioneel terug. Zijn handen strelen mijn lichaam, mijn hals, borst en zo naar mijn kruis. Door de aanraking, zijn zwoele ogen en de drank ben ik al onwijs geil geworden.

Als zijn handen in mijn kruis komen voelt hij dus ook gelijk mijn keiharde bobbel. Zo zeg, zullen we die eens gaan bevrijden lacht hij. En ik trek direct mijn schoenen en broek uit. Was dit wat je bedoelde vraag ik hem als ik hem in zijn ogen kijk.

Ja zo ongeveer wel, laten we het ons lekker gemakkelijk maken en gelijk mijn bedje in duiken zegt hij. Ik loop al half naakt achter hem aan naar de slaapkamer. Daar kleed hij zich ook snel uit en kruipen we onder de lakens. Ik kus hem op zijn mooie lippen terwijl mijn hand naar zijn pik gaat. Zacht begin ik hem af te trekken. Zijn hand sluit zich ook om mijn lul en hij volgt het zelfde ritme als mij.

Ik lik over zijn eikel en proef zijn zoute voorvocht

Ik kus hem nog eens op zijn mond, zijn warme tong voelt heerlijk en smaakt ook nog eens onwijs lekker. Dan ga ik langzaam via zijn hals naar beneden. Eerst naar zijn linker tepel waar ik langzaam rondjes om draai met mijn tong, dan naar zijn rechtertepel waar ik zacht in bijt. Dan lik ik over zijn buik en verdwijn langzaam onder de dekens. Ik lik over zijn eikel en proef zijn zoute voorvocht. Ik lik over de schacht van zijn pik naar zijn ballen.

Zijn ballen zuig ik zacht mijn mond in en dan laat ik ze weer los, ik kom iets om hoog en zuig in een beweging zijn eikel tot diep in mijn keel. Oh wat een heerlijke pik heeft hij zeg. Ik pijp hem een tijdje en als hij harder gaat kreunen, dan stop ik. Ik wil door jou worden ontmaagd fluister ik hem in zijn oor als ik over hem heen kom zitten. Snel en behendig smeert hij wat vaseline op mijn sterretje en dan voel ik zijn kloppende eikel er zacht tegen aan drukken.

Hij kijkt me geil en zwoel aan, kust me en zegt, de rest is aan jou.. Zachtjes begin ik naar achter te drukken. Zijn keiharde stijve boort zich zacht maar zeker in mijn kontje. Het doet zeer, het brand een beetje maar het is ooo zo geil.

Ik kus hem op zijn mond en begin langzaam op en neer te bewegen als zijn eikel eenmaal lekker in mijn sterretje zit. Steeds een beetje harder schommel ik op zijn pik op en neer. Hij dringt dieper en dieper bij me binnen. Als ik wat overeind kom, begint Robin me lekker af te trekken en knijpt met zijn andere hand zacht in mijn tepels.

Een overdaad  van sensatie gaat door me heen, ik word door deze lekkere jongen geneukt, ontmaagd en ik berijd hem bijna als een amazone. Ik hoor hoe hij geniet van mijn strakke kontje als ik steeds sneller op zijn lekkere paal rijdt.

Hij begint te kreunen en ik merk dat hij bijna klaar gaat komen. Ik heb ook niet lang meer nodig maar ik weet me nog net in te houden. Dan ineens hoor ik hem luid kreunen en voel zijn pik diep in me schokken en trillen. Hij spuit zijn warme zaad diep in mijn kontje.

Moe en voldaan glij ik van hem af. Ho even zegt hij, jij bent nog niet klaar gekomen schatje. Hij draait zijn rug naar me toe, smeert vaseline op zijn kontje en zegt, dit maagdelijke kontje is voor jou. Jij hebt jezelf ontmaagd, dus nu mag je het bij mij doen, maar wel rustig he?

Verrast kijk ik hem aan. Jij bent ook nog maagd? Inderdaad antwoord hij, net als jij. Hihi lachte ik, nee schatje, ik ben geen maagd meer nu. Ik druk mijn eikel tussen zijn billen. Langzaam en zacht begin ik wat druk te zetten tot ik voel dat mijn eikel zich naar binnen perst.

Zijn sterretje voelt heerlijk aan om mijn pik en zacht begin ik hem te neuken. Hij kreunt luidruchtig, gaat het wel vraag ik hem. Ja hoor, het is heerlijk, neuk me, neuk me maar wat harder met die heerlijke paal van je.

Steeds sneller neuk ik hem in zijn kontje, harder en dieper stoot ik bij hem binnen. Tot ik zo geil ben dat ik mijn hete zaad diep in hem spuit, kreunend en steunend kom ik klaar met mijn pik diep in deze mooie jongen. Als we uitgepuft zijn, kussen we elkaar en vallen daarna samen in slaap. Nadat we wakker werden hebben we het nog eens dunnetjes over gedaan en daarna gingen we ieder ons eigen weg.

Ik denk nog vaak terug aan die nacht aan hoe ik werd ontmaagd en hoop eigenlijk dat ik die mooie jongen nog eens ergens tegen kom. Volgende week is het weer kermis dan hoop ik echt dat ik mijn eerste man dan weer mag zien.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

De liftster

Tinder, verveling op zaterdag avond!