in

Naar de parenclub met een collega.

Ik werk op kantoor en doe dit al ruim tien jaar. In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende collegas gehad maar nooit zaten er mannelijke collegas tussen die net als mij een kinky kant hadden. Ik ben iemand die juist de grenzen opzoekt. Mij kan je dan ook vaak vinden in een parenclub. Heel lullig maar waar allemaal saaie mannen die eerder gek zijn op cijfertjes dan het vrouwelijk lichaam.

Nu sinds een paar weken werkt er een super leuke man op de afdeling zijn naam is Robert. Robert is net als mij 32 en geniet ook van het leven. Het voordeel van robert is dat die vrijgezel is. Nou ik ook dus een en een is twee zou je zeggen. Op de afdeling hebben we al een paar keer gezellig staan te kletsen en het is ook echt een flirt. Er zijn al een aantal opmerkingen voorbij gekomen. Ook al een paar keer over een parenclub maar ik weet niet of die dat als grapje bedoeld.

De vrijdagavond borrel net zoals elke vrijdag.

De laatste dag van de week drinken we na werk met zijn alle een drankje. Gewoon op de afdeling en bespreken we wat we het weekend allemaal in de planning hebben staan. Van dagjes weg met de kinderen tot aan luieren op de bank alles hoor je voorbij komen. Mijn drankje is op en eigenlijk ben ik van plan om het hier af te ronde en thuis nog een drankje te nemen.

Ik loop dan ook richting mijn kantoor maar voordat ik de sleutel in het slot kan steken staat daar robert. ‘Zo en wat gaat deze jonge dame op een vrijdag avond doen?’  Eerst kijk ik hem in zijn mooie blauwe ogen aan. ‘Euhm ik was van plan om naar huis te gaan en lekker daar nog een drankje te pakken’ .Zijn ogen rollen over mijn lichaam maar ik doe net of ik dit niet zie. ‘ Dat helemaal alleen? Wil zo een mooie dame dan niet liever samen een drankje doen?’

Even weet ik niet wat ik moet zeggen. Ik krijg ook een warm gevoel van binnen dus er zal wel een blosje op mijn wang staan. 

‘ Wie zou er dan met mij mee gaan?’ Dat is het eerste wat er in mij op komt. Of het heel erg handig is wat ik zeg weet ik niet maar ik wacht het allemaal wel af. Ondertussen maak ik de deur open van het kantoor en stap naar binnen. Gelijk achter mij aan stap Robert mijn kantoor ook binnen en doet de deur dicht. ‘ Zo dit praat een stuk makkelijker voordat al die oren mee zitten te luisteren’. Van ongemak begin ik een beetje te lachen en pak mijn tas in. ‘ Maar ik wil wel met jou mee. Alleen kunnen we het ook anders aan pakken.

Je weet ook stiekem wel dat wij elkaar van iets anders kennen.

Er gaat van alles door mijn hoofd maar ik zou echt niet weten waar ik hem dan nog meer van zou moeten kennen. ‘Wacht we doen het zo. Jij gaat naar huis trekt iets spannends aan en daarna kom ik je ophalen en gaan we naar de plek waar jij mij van kent’ Ik twijfel geen seconde ik hou van de spanning. Ik pak dan ook mijn spullen. Loop langs hem ‘over een uurtje Kesperweg 186 ben je er dan? ‘

Zijn hand glijd langs mijn kont en nu weet ik zeker dat dit een hele leuke avond kan gaan worden. ‘ is goed zie ik je met een uurtje’ In de terug weg naar huis in de auto ben ik mij rot aan het denken waar ik hem van zou moeten kennen. Ik zet de auto voor de deur en stap uit. Eenmaal binnen ren ik snel naar boven en pak mij meest stoute lingerie uit de kast. Een zwart kanten setje met open kruis. Tenslotte moet het onder de kleren er ook goed uitzien toch? Daarboven een rood jurkje met goede inkijk en hoge hakken ik ben er klaar voor. Haren los make up even netjes doen en loop weer naar beneden.

Daar gaat de deur bel al precies optijd.

Robert netjes in pak en die is nu helemaal om op te vreten. ‘ Zo jij weet wel hoe je je moet kleden he?’ Door dat Robert dat zegt krijg ik toch een extra goed gevoel. ‘Weet je al waar we heen gaan?’ Als ik in de auto stap zie ik twee oog masker liggen en begint alles mij te dagen. Hij komt in dezelfde parenclub waar ik altijd kom. Vanavond is daar een gemaskerde avond waar je alleen al stel naar binnen mag. Daar ga ik normaal gesproken niet heen omdat ik niemand kan vinden.

Ik pak het masker van de stoel . ‘ Ik weet precies waar we heen gaan maar weet je zeker dat je dat met mij wilt? Je weet wat voor spannende dingen er in een parenclub gebeuren he?’ Robert knipoogt en legt zijn hand op mijn been en laat hem langzaam naar boven glijden. ‘ Dit zal niet mijn eerste keer zijn en vooral niet de laatste keer samen met jou’ Hmm die zin die blik en vooral die hand laten mijn kutje al beginnen te kriebelen.

Aangekomen bij de parenclub .

Hij stapt uit en komt naar mijn kant toe lopen. Doet netjes de deur voor mij open en sluit hem achter mij. Hij pakt mijn hand beet en laat zijn lippen langs mijn nek glijden. Tot dat ze uitkomen bij mijn mond. ‘Heb je er een beetje zin in? zodra we binnen zijn zal er niet meer veel gepraat worden’ We lopen snel naar binnen en zien dat het al erg druk is.

We gaan bij de bar zitten en bestellen allebei wat te drinken. Zijn handen glijden opnieuw langs mij benen naar boven en ik kan het haast niet meer houden. Rustig probeer ik om mij heen te kijken . Veel stellen zijn al druk bezig met allemaal lekkere dingen en het liefste wil ik dat ook.

Ik kan hem dan ook niet meer weerstaan. Neem een grote slok van mijn drankje en buig naar hem toe. Mijn lippen gaan langs die van hem en ik geef hem een klein kusje. Daarna fluister ik zachtjes in zijn oor. ‘ Ga je met mij mee?’ Ik pak zijn hand beet en loop voorop. Ik weet een heel mooi plekje en neem hem daar mee naar toe. Het is een privé plek waar ik alles met hem kan doen wat ik wil.

Het ronde bed in de parenclub.

Hij gaat zitten op het bed en nu gaat het feest voor hem beginnen. Langzaam laat ik het jurkje van mij lijf af glijden. Mijn lingerie hou ik aan zodat die dat goed kan bekijken. Zijn handen pak ik en laat die over heel mijn lichaam heen glijden. Ik zie nu al dat die het lekker vind want zijn broek zit een stuk strakker.

Op mijn knieën ga ik voor hem zitten. Er komt op dat moment nog een stel binnen lopen die aan de andere kant van het bed gaan zitten. Het doet hem net als mij helemaal niets en we gaan dan ook door. Zijn broek knoop ik los maar ik mag hem nog niet uitpakken. Hij pakt mij bij mijn kin beet en begin mij heftig te zoenen. ‘ Meisje dit is toch wat je wilt?’ Hij trekt aan mijn haar en doet mijn hoofd iets naar achteren. Zijn lippen verdwijnen door heel mijn nek en ik voel mijn kutje natter worden.

Dan laat hij mijn los en ik mag verder waar ik mee bezig was. Eindelijk mag ik hem er dan uithalen en dat doe ik dan ook. Zijn pik is lekker groot en neem en dan ook helemaal in mijn mondje. Als ik iets geil vind is het het verwennen van een man.

Pijpen in de parenclub is zo verschrikkelijk geil.

In mijn handen neem ik zijn ballen die ik langzaam door mijn vingers laat glijden. Mijn tong gaat over zijn eikel en ik laat hem een aantal keer goed naar binnen glijden. Zijn handen gaan door mijn haren. Op de achtergrond horen we het andere stelletje ook goed los gaan . Hij duwt mijn hoofd verder naar beneden en ik voel hem in mijn mondje kloppen.

Ik weet zeker dat die zo heel mijn mondje vol gaat spuiten maar ik wil hem nog even laten wachten. Mijn hoofd duw ik omhoog en lik nog een paar keer goed aan zijn eikel. Dan laat ik mijn tong er helemaal langs glijden. Ik hoor zacht gekreun van hem en hij pakt mij haar stevig beet. Dan kijk ik naar boven en knipoog naar hem.

Zijn pik duwt die diep in mijn mondje en ik voel al zijn warme zaad in mijn keeltje spuiten. Schokkend komt hij klaar en ik verspil geen druppel.

Even laat ik hem op adem komen.

Ik sta op en trek mijn jurkje terug aan. Samen lopen we richting de bar van de parenclub. We bestellen weer een drankje. Hij buigt zich naar mij toe. ‘ Dit is pas ronde een lekkerding .’ zijn hand laat hij over mijn klets natte kutje glijden. Als hij tussen mijn lippen door glijd voelt hij dat het lekker nat is geworden. Hij haalt zijn hand weg en likt aan zijn vinger. ‘ Je smaakt nog zoeter als ik dacht’

Wordt vervolgt.

Wat vind je ervan?

Een afspraakje met mijn boekhoudtser.

Voorbehoedsmiddelen