in ,

Na een dagje werken even lekker ontspannen op twero

Twero. Na een lange dag werken kom ik thuis. Mijn vriendin is nog aan het werk en zal er met een uurtje zijn. Dus heb nog even tijd om iets voor mijzelf te doen. Even alle stress eruit van zo een lange dag. Vrouwen gaan dan altijd in bad of verzinnen wel iets anders maar ik ben geen vrouw haha dus doe dat liever achter een computer.

Ik had aan haar belooft dat ik even op de computer ging opzoeken wat voor vakantie bestemming we dit jaar zouden kunnen gaan doen. Elk jaar gaan we ergens anders heen. we hadden al iets staan maar toen we wilde boeken bleek dat ineens helemaal vol te zitten.

Na een kwartier op het internet te hebben rond gesurft heb ik het eigenlijk wel gehad. Heb een aantal sites opgeslagen in mijn favorieten die kan ik haar strakjes nog wel laten zien. Het zijn verschillende bestemmingen waar ze uit kan kieze. Dan ziet ze toch dat ik er iets aan heb gedaan en denkt zij dat ik er een tijd mee bezig ben geweest.

Eigenlijk heb ik heel de dag al zin in iets anders.

Mijn pik is vandaag ook nog echt niet gaan hangen. Heel de dag staat die al half stijf en wil die alleen maar heel erg graag aangeraakt worden. Het zal dan ook niet heel erg lang duren als ik met mijzelf ga spelen.

Een paar weken geleden heb ik echt een geweldige site gevonden twero. Vrouwen in alle maten en alle leeftijden. Heel veel doen er aan webcammen dat is helemaal geil om te zien. De site heeft iets weg van Facebook. Iedereen heeft een eigen profiel en kan daar foto’s en filmpjes op zetten . Ook kan je er onder reageren als je wilt of zelf er foto’s of filmpje op zetten .

Voor dat ik op deze site ga doe ik snel de deur van de zolder kamer op slot. Je weet maar nooit of ze ineens eerder thuis kan zijn en op zo een moment wil je niet gestoord worden. Alleen maar alle aandacht voor de vrouw waar ik naar aan het kijken ben.

Mijn oog valt op een mooie blondine. Lekker slank en op haar profiel foto op twero heeft ze mooie grote tieten. Er staan ook meer fotos op haar pagina en een filmpje dat ze een klap op haar billen geeft. Zo te zien een echte stoeipoes.

De andere foto’s die op haar profiel staan zien er ook goed uit. Er staat een foto op dat ze helemaal naakt is met de rug naar mij. Ik ben dan toch wel nieuwsgierig hoe haar kutje eruit ziet. Dat is het enigste lichaams deel wat ik niet van haar zie. Eigenlijk heeft ze dat wel goed gedaan want dan houdt ze het toch nog een beetje spannend allemaal.

In de hoek van haar profiel foto staat dat ze live is. Dit is in het groen aangegeven zodat het gelijk opvalt als ze er is. Er is ook een pagina waar je kan zien wie er allemaal online zijn en op de cam actief zijn. Maar Ik besluit meteen actie te ondernemen.

Ik maak mijn broek los en mijn pik was nog niet heel hard. Met één hand speel ik met mijzelf terwijl ik met mijn andere hand de muis naar haar foto stuur.

Het duurt even dat alles geladen is maar dan zie ik haar zitten. Een mooie slanke blonde vrouw die al helemaal naakt zit. Met een geile blik geeft zij een knipoog naar de camera. Door die knipoog komt mijn pik gelijk omhoog.

Ik doe dit wel vaker normaal gesproken ga ik dan een geil gesprek aan met de dame. Hebben we het er over hoe wel elkaar zouden verwennen maar deze keer denk ik dat dat helemaal niet nodig is.

Misschien komt dat ook omdat ik zo geil ben dat als ik ga type het mij te veel afleid. Ik wil gewoon graag naar haar goddelijke lichaam kijken.

Zelf kan je ook je cam aan zetten maar dat doe ik vandaag niet aangezien ik niet zo veel tijd heb.

Vandaag doe ik het gewoon lekker zonder. Ik schuif een beetje onderuit en leun tegen de rugleuning aan terwijl ik mijn pik stevig in mijn handen neem. De doos papieren zakdoekjes heb ik al klaar gezet nu alleen maar genieten.

Ze speelt lekker met haar grote borsten en laat haar vingers over haar tepels geen glijden. Voorzichtig zie ik haar er in knijpen en haar blik veranderd naar een geil sletje.

Het paarse speeltje !

Achter haar op een stoel zie ik een vibrator liggen . Ik ben benieuwd of ze daar ook nog iets mee gaat doen en ja hoor . Ze leunt een beetje achter over en pakt het paarse speeltje. Ik denk dat het speeltje zo een twintig centimeter is . Groot genoeg om een vrouw heerlijk te laten klaar komen.

Laat het speeltje tussen haar grote borsten glijden en ik begin gelijk iets sneller met mijn pik te spellen. Je hoort het speeltje trillen en ik ben zo benieuwd als ze hem op haar klitje zet wat er dan zal gaan gebeuren. Ze maakt mij hier zo geil mee maar het kan natuurlijk altijd erger.

Het paarse speeltje gaat naar boven en verdwijnt in het pijp grage mondje van het blonde sletje. Eerst zuigt ze heerlijk aan de eikel en dan laat ze hem diep in haar keeltje zakken. Hoe geil zij daar mee speelt als ze dat in het echt zou doen dan heeft ze zo een mondje vol met warm zaad. Ik weet ook wel zeker dat ze dat dan wel graag zou willen.

ze laat zich voorover zakken en pakt de camera beet. Ze richt hem wat meer naar beneden zodat je haar lekkere kutje ziet. Nu zie ik haar mooie strakke poesje te voorschijn komen. Netjes geschoren en in een mooie vorm.

Het speeltje gaat nog even tussen haar borsten en ze laat hem over haar buik naar beneden zakken. Eerst laat ze het trillende speeltje over haar schaam lippen heen glijden en even over haar klitje. Haar oogjes draaien gelijk naar achter maar ze haalt hem er weer vanaf. Je kan zien dat haar poesje als goed nat is en ze duwt heb bij haarzelf naar binnen.

Je ziet aan haar gezicht dat ze er echt van geniet en het gekreun wordt steeds heftiger. Haar prachtige lijf kronkelde alle kanten op en het is een genot om naar te kijken. Haar andere hand speeltje met haar borsten. Hoe sneller ze het paarse genot bij haar naar binnen duwt hoor harder ze in haar tepels knijpt .

Ze haalt het speeltje uit haar kutje en laat het trillen op haar klitje. Haar lippen schuift ze uit elkaar en je ziet het vocht eruit lopen. nu wordt het alleen maar nog geiler en ik kan het bijna niet meer houden. Ik zou zo graag willen dat ze dat voor mij neus zou doen. Dan zal ik haar eens goed verwennen met mijn tong op haar klitje en mijn vingers in haar strakke gaatje .

Snel pak ik de doos met papieren zakdoekjes want ik ga zo al klaar komen. Eigenlijk wil ik dit nog helemaal Niet maar opdat ik zo weinig tijd heb moet ik wel klaar gaan komen.
Ik trek nog een paar keer een mijn pik die op klappen staat en spuit zo al mijn zaad in het zakdoekje. Het is zo veel dat ik aan een doekje niet genoeg heb .

Ik ben precies op tijd klaar en heb er echt van genoten.

Beneden hoor ik de voordeur open gaan en mijn vriendin te trap op lopen. Snel knoop ik mijn broek dicht en loop ik naar de zolder deur. Die ik snel van slot af haal voordat ze het door heeft.

Doe de deur open en daar staat mijn vriendin. ‘ Goedenavond lieve schat , heb je lekker gewerkt? Ik sluit even hier de computer af en dan kom ik naar beneden. Ik geef haar een kus en loop terug.

‘ je hebt een heel rood hoofd voel je je wel goed?’ Ach schat het is hier ook zo warm op die zolder. We moeten eens voor een raampje gaan kijken waar je het de vorige keer over had.

‘Zei het toch al tegen je . Is niet te harde zo warm op die zolder kamer ‘. Ik begin te lachen en loop naar de computer.

Ik druk snel op het knopje toevoegen aan mijn favorieten zodat ik de volgende keer gelijk op haar pagina terecht zal gaan komen. Ze is een hele geile dame daar wil ik natuurlijk nog wel meer van gaan zien.

Dan kan ik met haar misschien een geil gesprek voeren zodat het nog geiler wordt dan dat het nu al is geweest en wie weet vind ik nog wel iemand anders die nog lekkerder is. Er is genoeg aanbod dus ik kom zeker wel aan mijn trekken op twero.

Dus mocht je ooit eens zin hebben om naar iets lekkers te kijken. In alle vormen leeftijden en maten . Dan zal ik als ik jou was zeker een kijkje gaan nemen op twero. daar zit voor iedereen wat lekkers en je kan altijd van de een naar het andere profiel gaan.

Wat vind je ervan?

-2 Points
Upvote Downvote

Een avondje uit met mijn beste vriend is anders gelopen dan dat ik had verwacht.

Wat mij nu toch is gebeurt had ik nooit verwacht!