in

Moederdag…

Mensen die mij kennen weten dat ik niet veel vrije tijd heb. Met een ex die maar 4 weekenden per 3 maanden in Nederland is, zijn vrije weekenden schaars. Over het algemeen verdoe ik dan mijn tijd ook nog met mannen die met iedereen seks willen hebben (behalve met mij), of als zij net klaar zijn gekomen zeggen dat ze over 10 min bij de BBQ van hun dochter moeten zijn. Doei.

Vaak ben ik dan amper aangeraakt en ga dan ook niet echt bevredigd weg. Sterker nog. Meestal ben ik pijn gedaan op plekken (tepels) die ik niet wil en is het één grote teleurstelling die ik nog lang (letterlijk) voel. Je zou zeggen na 20 jaar went dat. Ach, soms wel. De verwachtingen worden inderdaad minder hoog.

Dan is de teleurstelling ook niet zo groot. Tegenwoordig schrijf ik in inderdaad niet direct op een wall dat hij een hufter is :p (doe ik iets subtieler). Laatste keer piemeltje-kutje contact kan ik mij niet eens meer herinneren. Volgens mij ben ik weer maagd geworden :p

Dus ik dacht. Laat ik eens gek doen. Ik ga naar Try & Play in Lelystad. Heel veel slechter dan mijn laatste date kan het niet worden. Helaas kon een vriendin (om een goede reden) niet mee. Een vriend kon (om een minder goede reden) niet mee. Dus ik ging alleen op pad.

Via KT wilden nog wel wat onbekende mensen mee, maar dat wilde ik niet. Ik wilde de vrijheid hebben om naar huis te vluchten. Half 3 was ik klaar met mijn deuren te schilderen en ging ik richting Lelystad. Net over 3 was ik bij Party Players. Nu kende ik PP nog van 10 jaar terug en toen was het mij niet bevallen. Maar ik moet zeggen dat het geheel echt wel opgeknapt is.

Ondanks dat ik wist dat er bekenden zouden zijn, had ik toch de zenuwen. Kan ik dit wel? Ik kwam met mijn ex al 13 jaar in parenclubs, maar nooit alleen. En al die 13 jaar maar 1x seks met iemand anders dan mijn toenmalige man. Stel voor dat er nou niemand interesse heeft in mij? Of stel voor dat alleen een randdebiel interesse heeft? Of…..
Na het betalen (heb ik die 10 euro borg echt over het hoofd gezien bij de website), eerst omkleden.

Daar zat een man al lang te wachten op zijn internetdate. Ben ik blij dat ik die niet gemaakt heb. Omdat ik niet zo vaak meer naar feestje ga had ik besloten uit te pakken met de net te dure kousen, laarzen, leren rok en corset (met BH want zonder durf ik hem echt niet aan). Binnen, bij de bar zag ik Mrs. Renee lekker met Rosa spelen aan het kruis. Dr. Bob stond met een stel te praten.

Ik kreeg door Marcel (?) een rondleiding door het gebouw. Terug bij de bar, daar een poosje met wat mensen staan praten. Dokter Bob vroeg op ik op de massagetafel wilde gaan liggen. Tuurlijk wilde ik dat wel. Ik weet dat hij meestal meer geeft dan neemt en zeker niet over mijn grenzen heen gaat. Rok en corset gingen makkelijk uit (tegenwoordig wat maten te groot).

Omdat ik (op mijn kinderen na) eigenlijk nooit mensen aanraak of aangeraakt wordt kwam iedere aanraking binnen als een mokerslag. Zo zachtjes als de aanrakingen waren, zo hard kwamen ze binnen. Handen, uienkam, sik, bijten/happen. Heel af en toe registreerde ik wel dat er mensen keken. Ik realiseerde mij dat het voor hun waarschijnlijk heel saai is om te zien (het was geen seks), maar het was voor mij het lang terug. Iemand die mij aanraakt. Zonder dat hij er iets voor terug wilt. Alleen maar los laten, niet denken……euuhhh een H. die niet denkt?

Mission Impossible. Maar als moederdag-cadeautje kon ik het proberen toch???? Omdraaien op mijn rug. Er volgt een energiespel waarvan ik nog wel een poosje spierpijn van zal hebben. Het steeds weer een soort van klaarkomen. Het blijft bijzonder. Klaarkomen zonder intiem aangeraakt te worden. Op een gegeven moment is alleen blazen in mijn oor genoeg om een orgasme in werking te zetten.

Na een poosje hoor ik in mijn oor een aanbieding om naar een bed te gaan voor een vervolg-massage. Wat wankel sta ik op mijn benen en volg naar een kamertje. Deur gaat op slot, laarzen gaan uit. Er volgt een heerlijke massage en ….. De ontlading komt met een enorme huilbui. Waar ik normaal gesproken weg zou kruipen in mijzelf (wie wilt er nu dat een ander ziet dat je huilt), mag het nu niet. Ik mag best huilen maar dan wel open ogen.

Er volgt nog het één en ander wat mij niet helemaal helder meer is :p (dat loslaten komt echt nog wel). Na afloop lopen we naar de douche. De massageolie van me afspoelen. Onder de best wel warme douche krijg ik het enorm koud. Ondertussen komt het vaste rukkertje weer kijken. Prima. Ik heb er geen last van hem.

Ik word door Dokter Bob omgedraaid en tegen de douche wand gezet. Hij pakt zeep en begint daar mijn kut mee in te zepen. Hij pakt nog meer zeep en….. hij zit opeens anaal. Dat is meer dan 15 jaar terug en toen kon ik een half jaar niet meer zitten. Favoriet is het niet, maar vervelend voelt dit niet. Het is gezellig onder de douche. Bij het afdrogen helpt dokter Bob mij. Mijn benen zijn niet zo stevig en stabiel meer.

Na het douchen gaan we eten bij de BBQ (goed geregeld en prima vlees). Ik drentel wat rond en kom weer met beide benen op de grond. Praat wat met deze en gene. Dan staat dokter Bob daar weer. Of ik mee kom? Ik word mee getrokken naar een bondage ring. Op mijn slip na word ik uitgekleed en kreeg een blinddoek om. Ik moest de ring vasthouden. En weer voelde ik handen, mond, sik enz. Soms voelde ik meer handen dat 1 persoon logischerwijze kan hebben.

Wel grappig hoe slecht sommige mannen kunnen luisteren. “Wel stevig vasthouden” hoorde ik de dokter zeggen tegen een man. Nou, hij durfde mij bijna niet vast te houden. Weer een energiespel en ja, dan kan ik onverwachte bewegingen maken. Ik breek niet. Na een poosje mocht ik weer naar de massage bank.

Iemand kreeg de opdracht mij te beffen. Ook dat durfde hij niet. Hij was voornamelijk met 1 vinger aan het aaien (dat kietelde op een niet erotische manier) Pas na nog meer aanwijzingen (De dokter zou er bijna een cursus in kunnen gaan geven :p) ging hij met zijn vingers naar binnen. Er kwamen steeds meer handen bij. Geen idee of het mannen of vrouwen waren. Maakte ook niets uit op dat moment.

Rechts was het inderdaad een man. “Te hardhandig”. 1 man vond het schijnbaar interessant dat ik klaar kon komen als iemand in mijn oor blies. Die bleef blazen toen dokter Bob een cola ging halen. Het was apart, intens, mijn basis/houvast was ik kwijt. Bob, die dingen in mijn oor fluisterde waarvan ik nog steeds niet weet wat waar is of niet. Hier en daar laat mijn geheugen mij in de steek.

Ik weet dat ik een paar keer een tik in mijn gezicht kreeg, maar ik heb geen idee meer wanneer. Na dit spel had ik nog wel even tijd nodig om bij te komen. Nadat dokter Bob naar huis was gegaan kreeg ik nog van iemand een uitnodiging om in het bad te kruipen, maar sorry ik was op.

Alles was supergevoelig en dus ben ik maar naar huis gegaan. Bedankt Try & Play voor de leuke bijeenkomst. Bedankt lieve dokter Bob voor de heerlijke middag/avond. Bedankt dat ik even mijzelf mocht zijn en even egoïstisch mocht zijn en mocht nemen wat jij gaf.

Kusssss

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Verslag van Patiënte W.

Mijn eerste afspraak bij Dokter Bob (Patiënte B).