in , ,

Mijn vriendin miranda en waar het allemaal mee begon. Deel 2

Onderweg naar de auto kunnen mijn vriendin Miranda en ik al niet van elkaar afblijven. Haar handen glijden over mijn rug als we bij de auto staan. Voor dat we in de auto stappen steekt ze nog een sigaretje op. Zo even bij komen van al het lekkers en wat er nog komen gaat.

We weten even niet wat we tegen elkaar moeten zeggen . Alles wat er net is gebeurt hadden we denk ik allebei niet verwacht. Ik kan jullie alleen zeggen dat ik er geen moment spijt van heb en dat ik hoop dat we snel verder zullen gaan.

De geur van mijn vriendin Miranda en haar sigaret verdwijnt in mijn neus. Ik ben nu een aantal maanden gestopt maar als ik dit ruik begin ik er toch weer trek in te krijgen. Ik pak haar hand beet en neem een trekje van de sigaret. Ze begint te lachen. Ik maak hem wel uit zegt  mijn vriendin Miranda en ze loopt naar de andere kant van de auto.

Kom stap in we gaan verder !

Zo je kunt instappen hoor de deur is open. Ik had het niet door dat de deur al van slot af was en stap een beetje zenuwachtig in. Haar hand legt ze neer op mijn boven been en laat hem langzaam naar boven glijden. Zo lieverd ! Waar gaan we heen. Ik weet wel een plekje maar wil je dat wel ? Ik breng geen woord uit en knik alleen maar. Is dat een ja vraagt Miranda. Euhm ja we gaan ervoor. Okee dan moeten we even een stukje rijden maar ik weet zeker dat we daar ongestoord ons gang kunnen gaan.

Hier kan ons geile spel alleen maar meer gaan worden.

Twintig minuten verder rijden we een afgelopen bos paadje op. Wat uiteindelijk uitkomt op een kleine parkeerplaats tussen de bomen. Hoe weet je dit plekje vraag ik met een verbaasde blik. Haha Jos en ik kwam hier vaker vandaar dat ik het weet.

We parkeren de auto en mijn vriendin Miranda stapt uit. Ik ga ook naast de auto staan en leuk tegen de auto aan. Zo nu hebben we lang genoeg gewacht. Miranda komt dicht tegen mij aan staan en laat haar vingers door mijn haar heen glijden. Ik voel haar lippen in mijn nek verdwijnen en daar beneden begint bij mij al iets te kriebelen. Kleine kusjes in mijn nek die langzaam richting mijn mond gaan.

Voor dat ik het weet staan we geil met elkaar te zoenen. Ik voel haar tong bij mij naar binnen willen en we gaan ervoor. Onze tongen kronkelen . Ik weet het zeker we zijn allebei heel erg geil aan het worden. Nog geiler dan dat we net bij de wellness werden.

Bij de wellness met mijn vriendin Miranda was pas het begin!

We wisten allebei dat het daar niet zou stoppen en om het nog geiler te maken heb ik mijn slipje niet meer aangetrokken. Haar hand glijd naar beneden eerst langs mijn borsten. Ze pakt mijn tepels beet die nu al erg hard geworden zijn. Na even te hebben gespeeld glijd haar hand verder naar beneden. Haar vinger toppen glijden over mijn schaamlippen heen. Stiekem er elke keer even tussen tot dat ze mijn klitje raakt.

Ze stopt en doet het achter portier van de auto open. Gooit de spullen die er op de achter bank liggen in de achterbak en duwt mij de auto in. Daar lig ik dan op mijn rug met mijn benen nog buiten de auto.

Ik duw haar met mijn voeten achteruit en speel met mijn kutje. Kijk maar eens hoe geil het kan gaan worden. Ik laat mijn vingers over mijn klitje glijden en haal het vocht naar boven. Als ik met mijn klitje speel pakt ze haar eigen kutje ook beet. We spelen samen een paar minuten tot dat Miranda het niet meer kan houden.

Mijn benen duwt ze uit elkaar en ik zie haar hoofd er tussen verdwijnen. Kusjes die over mijn schaamlippen gaan zijn zo geil. Ik ben daar gevoelig en voel dat ik steeds natter aan het worden ben. Dan schuift ze mijn lippen uit elkaar. Haar tong glijd over mijn klitje en het enigste wat ik alleen nog maar kan doen is genieten. Mijn gekreun wordt steeds meer en meer.

Niet alleen ik maar ook jij moet genieten van al het lekkers.

Alleen wil ik ook heel erg graag verwennen. Ik vraag of ze haar onder kleding uit wilt trekken en of ze boven mij wil gaan zitten zodat ik haar kutje kan likken. Ze denkt er geen moment over na en komt met haar natte kutje boven mijn gezicht hangen. Een likje en ik voel haar lichaam samen trekken. Dit is een goed teken en ga op mijn gemakje steeds een beetje sneller. Standje negenenzestig in een auto op een verlate parkeerplaats met mijn beste vriendin. Wie had dit allemaal ooit verwacht.

Samen wil ik tot dat geile hoogtepunt gaan komen!

We blijven door likken en ik hoor aan haar gekreun dat zij tot haar hoogte punt gaat komen. Ik ga steeds een beetje sneller en ik voel haar tong ook steeds sneller gaan. Hmm allebei ons gekreun samen is zo geil. Nog even en dan komen we samen klaar. Ik stop even zodat we tegelijk kunnen komen en ja hoor daar is het moment. Eindelijk komen we allebei tegelijk klaar en het geluid is oor verdovend.

Alleen hoe gaan we nu verder. Dat is wat ik graag wil weten.

Miranda klimt van mij af en we gaan allebei recht op zitten. Het eerste wat ze doet is een sigaret opsteken . Ja zegt ze die smaakt dan het lekkerste na een goed potje seks. Ik krijg een hele rode kleur en begin te lachen.

Nu vraag ik mij toch iets af Miranda. Dit gebeurt toch allemaal niet zomaar? Nu ik het gevraagd heb ga ik toch wel een beetje twijfelen of ik dat had moeten doen. Zetten we hiermee onze vriendschap niet op het spel? Ze draait zich naar mij toe. Schat dit is wat ik al jaren wil. Ik ben gek op je en nee ik wil niet bij mij man weg en jij volgens mij ook niet toch ? Waren houden we dit dan niet geheim en genieten we gewoon niet van de momenten dat we samen zijn. Onze mannen zullen er nooit achter komen.

Daar heeft ze een punt onze mannen weten niet beter dan dat we goede vriendinnen zijn en veel met elkaar opschieten . Ja ! We gaan dit samen aan. Ik geef haar een kus op der mond en stap uit om voorin te gaan zitten. Miranda stapt ook uit en we rijden samen weer terug naar huis.

Dit is hoe het allemaal begonnen is voor ons twee. Iets wat ik nooit had verwacht maar nu al zo een lange tijd duurt. Geil hebben we het gehad en dat is nu nog niets anders geworden. Alleen dat we steeds meer dingen uitproberen. Speeltjes ontbreken bij ons ook zeker niet. Alleen hebben we allebei nog een ding wat we willen. Wacht jij dat ons nieuwe verhaal er weer opstaat? Wij zijn nog lang niet klaar en uit gegeild.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

DEEL 1 : Waar het allemaal mee begon met mijn vriendin miranda!

Een buurt bbq met een super geil eind.