in

Mijn verjaardagscadeau.

Vandaag was het dan eindelijk weer. Een nieuwe afspraak bij dokter Bob, ik heb ernaar uit gekeken. Ik heb dit mijzelf maar als cadeau gegeven. Een verjaardagscadeau. Apart cadeau, nou ik vind van niet. Sta bij de dokter voor de deur en daar komt het moment dat ik denk waarom sta je hier weer?

Ik voel een beetje spanning. Stap uit en bel aan. De dokter doet open en ik mag naar binnen. Hangt mijn jas op en tot mijn schrik krijg ik een blinddoek om. Ik word naar boven begeleid en daar trekt de dokter mijn kleding uit.
Jeetje, wat hoor ik? Iets van een ketting, voor ik het weet sta in vastgebonden. Handen in de lucht, benen in de spreidstand. Heel eng en spannend, ik kan niets zien.

Ik hoor natuurlijk wel wat. Maar wat is hij van plan, wanneer voel ik iets? Ineens voel ik iets scherps over mijn huid rollen en mijn tepels worden tussen het scherpe ding en de vingers van de dokter gedrukt. Gevoelig, maar zo lekker. Het wind mij op. Dan moet ik mijn mond opendoen en er wordt een spreider opgezet. Sta ik daar vastgebonden en met mijn mond open. Ik kan niet weg en kan niet praten. Nu heeft hij nog meer de overhand.

Ik hoor een bekend geluid: een zweep. Ik voel hem op mijn lijf; zachtjes en toch ook iets aan de scherpe kant. Er komt een andere bij die voelt breder. Mijn huid tintelt en vraag om meer. Een zweep tussen mijn benen: zo op mijn doos, het is gevoelig maar ook zo lekker. Af en toe krijg ik tussen door even een knuffel om weer wat op adem te komen. Of wil de dokter alleen maar heel dichtbij zijn om mijn onregelmatige ademhaling te horen? Ik heb een droge mond, kan niet slikken en toch sta ik ook te kwijlen.

Ik hoor weer wat anders, het is zo’n opbouw van spanning omdat je niet weet wat je gaat voelen. Een vibrator op mijn clit. Het is heerlijk, ik kan mij zelf niet meer in houden en begin te kreunen van genot. Net voordat ik bij klaarkom stop hij. Ohhh waarom denk ik, het is fijn en ik wilde al best klaarkomen. De dokter gaat achter mij staan. Ik voel een vinger richting mijn anus en denk nog: nee, liever niet. Ik laat het gebeuren en probeer meer te ontspannen, het voelt niet verkeerd.

Op het moment dat ik dat denk komt er een speeltje naar binnen. Het voelt lekker, ook op deze manier voel ik mijn g-spot. Er gaat ook nog een vibrator op mijn clit. Het voelt heerlijk, zo lekker dat ik er nog beter voor ga staan, mijn knieën knikken ervan, ik kom klaar, spuitend, …….. kom ik klaar!!!!!!

Alles is nat, zo nat dat ik zelf zou uitglijden als ik niet vast stond. Dan stopt de dokter en hoor hem zeggen “ik zal is even de bak pakken die je de vorige keer erbij wilde hebben”. Ik weet al welke bak. De doos met naalden. Waar en hoeveel gaat hij er nu gebruiken. De spanning bouwt weer op, het idee van die naalden het wind mij zo op.

Ik hoor de verpakking opengaan, mijn tepels tussen zijn vingers en hij zit al door mijn tepel, nu zal de andere kant ook wel aan de beurt zijn. Ik hoor weer een verpakking, de andere tepel wordt gepakt, naald gaat erdoor heen. Aauw, deze deed pijn.

En dan………. hoe erg kan het zijn? De deurbel gaat, alles stopt en ik sta daar vastgebonden. Hoor hem naar beneden lopen. Ik schud al “nee” binnen in mij voel ik mij boos. De deur gaat open ik hoor een vrouwenstem en jeetje, ook een mannenstem. Is dit echt? Als ze maar beneden blijven, hoop ik. Dit kan niet, kijk nou hoe ik erbij sta. Ik kan niet weg, maar mijn gedachten zeggen vlucht. Mijn lichaam denkt gaan ze naar mij kijken. Zullen ze het geil vinden? Willen hun handen mij misschien aanraken?

Dan hoor ik de dokter zeggen “ik ben boven bezig, maar willen jullie wat drinken. Koffie doen? Boven? “ Nee, nee, dat kan niet. Ik sta hier. Er gaat te veel door mijn hoofd. Ik laat het los en laat het gebeuren. Daar komen ze dan, ze gaan op hun gemak in de speelkamer zitten. Ik heb nog steeds de blinddoek om en voel dat ik word bekeken.
Dan gaat het verder er wordt aan hun vertelt dat ik niet van anale spelletjes hou.

Ik voel een mega schaamte opkomen. En het gaat verder; ik word anaal gestimuleerd en mijn clit ook. Het idee dat hun naar mij kijken is zo enorm geil dat ik er zelfs van geniet. De dokter legt uit aan het bezoek dat ik een natte dame ben. Al snel kom ik weer klaar. Het stroomt uit mij. Tja……nat. Dan mag ik op adem komen, eindelijk dat rot ding uit mijn mond……ik kan weer slikken.

Ohh, wat fijn. En ineens worden de naalden uit mijn tepels getrokken. Oh, dat is gevoelig. Ik word los gemaakt en dan sta ik daar toch wat ongemakkelijk. Denk bij mijzelf laat mijn blinddoek maar om, want dat is wel lekker veilig, maar natuurlijk gaan we hier niet voor veilig en de blinddoek gaat af. Dat is toch wel een schaamte dingetje. Valt gelukkig mee: de mensen zijn open en door hun rust voel ik mij naakt best erg op mijn gemak.

Een glas water doet mijn goed. Mijn benen voelen wat zwaar, niet raar ik sta al 1,5 uur. Ik mag even rusten door heerlijk te kunnen liggen. We praten nog wat en de mensen wensen ons een fijne avond verder en verdwijnen weer. Gek, mensen die ik nog nooit ontmoet heb, die keken naar mijn lijf en mijn orgasmes……
Ik word gestreeld en gekriebeld, het voelt fijn, heerlijk ontspannen, ik voel dat ik mij over kan geven er word op een bepaalde manier op mijn buik gedrukt, geknepen, het voel raar en apart, wel erg lekker.

Een orgasme krijgen door het stimuleren van mijn buik, het klinkt vaag, maar het bestaat en het voelt gaaf. Het is prettig om ook zo een orgasme te krijgen. Zo kan mijn clitje nog even extra uitrusten.. Er gebeurde deze avond nog veel meer spannends..

Na veel nieuwe sensaties, gezelligheid, genot, nattigheid en spanning zit dit geweldige verjaardagsfeestje erop.
En diep in de nacht rij ik met een zeer voldaan gevoel naar huis. Nu in gedachten wat mijn volgende verjaardagsfeestje zal brengen. Hoe vaak mag je jarig zijn per jaar?

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Een bezoek aan Dokter Bob.

Een verslag van mijn eerste sessie bij Dokter Bob