in

Mijn tweede lesbische ervaring…

Na mijn eerste ontmoeting met mijn lange, donkerharige godin, begonnen onze erotische en seksuele sms-escapades. Ik kon het niet helpen dat ik dag en nacht aan haar dacht. Ik keek uit naar elk bericht en maakte beelden van alle vuile en sensuele dingen die ik graag met haar wilde doen. Proberen om door onze drukke schema’s te navigeren was een marteling en na 5 dagen van opbouw van seksuele spanningen besloot ik een halve dag vrij te nemen en bij haar te komen lunchen.

Wetende dat ze totaal verrast zou zijn, iets diep van binnen in mij houdt van de onverwachte adrenalinestoot die voortkwam uit opwinding en onzekerheid. Ik belde aan en wachtte met bezwete handpalmen en een kloppend hart dat zwaar in mijn borst bonkte.

Hoorde haar voetstappen naderen en het slot werd ontgrendeld. Ik slikte de enorme brok in mijn keel in terwijl de deur open zwaaide. Haar ja werd breder en ze stond even stil, voordat er een enorme glimlach over haar gezicht verspreidde. Ze stak haar lange, elegante maar sterke arm door de deur naar buiten, greep me bij mijn overhemd en rukte me tegen haar borst.

Onze lichamen kwamen in botsing en ze boog haar gezicht naar beneden om haar lippen op de mijne te drukken. opende onmiddellijk mijn mond en zocht naar haar warme, heerlijke tong. Ik hield van de manier waarop haar lippen op de mijne voelden. Zo vol en zacht met de perfecte hoeveelheid assertiviteit en tedere passie.

We merkten al snel dat we onze weg naar de slaapkamer strompelden, elkaar stukje bij beetje uitkleden tot we helemaal naakt aan het voeteneinde van haar bed stonden.

Ik nam haar van top tot teen in mij op. Haar porseleinen huid was glad en melkachtig en haar ronde, parmantige borsten zo perfect in verhouding tot haar lichaam.

Haar gedefinieerde kaaklijn was een prachtig compliment voor haar hoge jukbeenderen en donkerbruine ogen die schitterden. En ze was op dat moment zeker opgewonden. Haar blik kon een vuur hebben aangestoken met de intensiteit die ze ongetwijfeld in haar buik voelde.

Ik liep langzaam naar haar toe en ze pakte mijn handen vast en verstrengelde haar vingers met die van mij. Ze keek in mijn ogen en glimlachte een ondeugende en zachte glimlach terwijl haar gezicht dichterbij kwam. En gaf me een zachte en lieve kus en sloeg haar lange armen om mijn kleine lichaam, terwijl ze moeiteloos mijn handen achter mijn rug speldde.

Ze stak een hand omhoog en pakte me bij de achterkant van mijn haar en trok mijn hoofd naar achteren om mijn nek bloot te leggen. Ze gaf me een mengsel van kleine kusjes en agressieve beten terwijl ze haar blote huid tegen de mijne duwde.

Gekreun en zware ademhaling ontsnapten uit mijn mond terwijl ik hijgde met de groeiende verlangens die mijn hersenen overspoelden. Ze had me op dat moment alles kunnen aandoen en ik zou graag alle plezier of pijn hebben geaccepteerd die ermee gepaard ging.

Ze trok zich weg en opnieuw met die duivelse glimlach, wierp zich weer op het bed en gebaarde met haar vingers om hierheen te komen.

Ik legde een knie op het bed, gevolgd door de andere, en liep naar haar toe. Ik ging op een knie zitten aan weerszijden van haar lichaam en ging bovenop haar liggen. Waarbij ik onze warme, kwetsbare huid tegen elkaar drukte.

Terwijl ik boven haar zweef, valt mijn lange haar rond mijn gezicht en op het hare. Ze veegt het voorzichtig weg en gebruikt beide handen om mijn haar in een paardenstaart te houden terwijl ze me dichter bij haar mond brengt.

Deze keer is de kus zacht en voorzichtig. Met precisie en nieuwsgierigheid elkaars mond en tong onderzoeken. Elke centimeter van de mond van de ander strelen om niets aan de verbeelding over te laten.

Verdwaald in de euforische gelukzaligheid die over mij is heen gespoeld, trekt ze mijn hoofd weg en zegt op een agressieve en behoeftige toon:  ‘Ga op mijn gezicht zitten. Nu.’ Een beetje geschrokken van de plotselinge verandering in de atmosfeer, deed ik snel wat ze van me vroeg.

Ik tilde mezelf van haar op en werkte me omhoog naar haar gezicht. Voordat ik voorzichtig mijn clit op haar wachtende tong legde. Ze likte me langzaam, waardoor haar mond wijd openging terwijl haar tong van mijn ingang helemaal tot aan mijn clitoris liep. Ze kreunde en kneep haar heupen terwijl ze elke centimeter van me proefde. Mij ​​opdrinken terwijl ik steeds meer in haar mond stroomde.

Elk deel van mij was gevoelig en elke aanraking bracht me tot aan de rand van de climax. Ze wist wat ze deed. Brengt me tot de rand maar laat me nooit de top bereiken.

Haar gezicht zei het allemaal terwijl ik op haar neerkijk terwijl ik me een plezier doe. Extase en opwinding sijpelden uit haar wezen terwijl ze kreunde en mompelde aanbiddingszinnen over mijn sappen.

Plots hoor ik haar zeggen:

‘Verdomme, ik kan er niet meer tegen!’

Ze duwt twee vingers zo ver mogelijk in me en begint ze perfect gewelddadig in me te bewegen. Ik had nog nooit zo’n plezier gevoeld dat gepaard ging met druk en een diep gevoel van voldoening.

Mompelde ze,

‘Fuck ja.’

Voordat ze haar lippen op mijn clit legde en zoog terwijl ze zo diep was als mijn lichaam zou toelaten.

Ik voelde een uitbarsting groeien. Iets dat diep van binnen opbouwde. Iets wat ik niet kon stoppen. Mijn benen begonnen te trillen en er groeide een diep, warm gevoel uit mijn binnenste voordat het geschreeuw uit mijn mond ontsnapte.

Ik schreeuwde zo hard en hield de muur voor me vast terwijl ik begon te spuiten en alles over haar heen spoot. Ze werkte haar vingers steeds harder en begon te kreunen en stuiptrekken alsof ze ook aan het klaarkomen was.

Dat versterkte mijn orgasme alleen maar meer. Toen het één en ander door me heen gierde en ik mezelf niet langer kon ophouden. Ik probeerde haar niet te stikken met de kracht dat mijn heupen in haar mond wiegden. Maar ze greep gewoon mijn kont vast en sloeg haar gezicht nog harder tegen me aan.

Toen ik naar beneden begon te komen, zat ik daar op mijn knieën met mijn ogen dicht en probeerde ik op adem te komen en mijn kalmte op te vangen. Ik tilde mezelf van haar op en veegde haar zweterige en doorweekte mond met oprechtheid en dankbaarheid van haar gezicht.

Ik begon haar lichaam te strelen om de gunst terug te geven toen ze me bij mijn kin pakte en me vertelde dat ze al was gekomen. Ze zei,

‘Kom gewoon bij me liggen.’

Wat vind je ervan?

Gevingerd voor vreemden in de stripclub

Ik gaf mijn beste vriend zijn eerste goede pijpbeurt