in

Mijn sex fotos voor seksjobs24

Afgelopen zaterdag had ik besloten een paar sex fotos voor op Seksjobs te maken. De verkoop van mijn verhalen en slips loopt niet heel super dus ik dacht probeer het met wat hete pics. In de ochtend had ik, al heel vroeg, boodschappen gedaan en de nodige zaken aangeschaft.

Ik wilde lekkere groente en fruit foto’s maken. De avond er voor had ik bedacht wat ik wilde doen en ik had drie “onderwerpen” bedacht. Nadat ik de boodschappen had opgeborgen en een kop koffie had gedronken verzamelde ik de spullen bij elkaar en ging aan de slag.

Eerste trok ik mijn string aan. Ik heb er maar één, een Metallica string, ik hou van hardrock en metal. Daarna ging ik lekker zitten en begon mezelf te vingeren, lekker nat te maken. Mijn vingers gleden door mijn kutje. Glipte naar binnen en weer naar buiten om mijn klit en lippen nat te maken.

Daar maakte ik de eerste sex fotos van,gewoon mijn Poes zonder verder bijzonderheden. Toen was het groene gevaarte aan de beurt. Ik pakte de komkommer die ik die morgen gekocht had. Hij was koud.

Bij thuiskomst had ik de spullen wel nog in de koelkast gelegd. Eerst langzaam maar toen ruw duwde ik de komkommer in mijn kut. Hmmm, voelde eigenlijk wel lekker die kou.

Tijd voor de tweede foto.

Dat ging niet zo makkelijk, de komkommer wilde er steeds uitfloepen. Met mijn ene hand duwde in de komkommer verder naar binnen, met de andere maakte ik de foto. Daarna, hot en sweet. Eigenlijk wilde ik een rode peper maar die vond ik toch wat te klein.

Dus propte ik een rode puntpaprika (hot) naar binnen. Op zich ging dat makkelijk maar ook de paprika wilde er steeds uit. Ik spande mijn kut spieren er omheen. Met mijn toestel in de aanslag sprenkelde ik honing (sweet) over mijn geile klit en lippen..

Klik, tweede foto was gemaakt.

Ik haalde de paprika uit mijn kut, die droop van de honing en nam er een hap van. Hmmmm, mijn kutje smaakt heerlijk. Toen de laatste sex fotos, Banana spleet. Ik schilde de banaan en stopte deze in mijn plakkerige kut. Dat ging een stuk makkelijker.

Zachtjes haalde ik de banaan heen en weer in mijn spleetje. Ik werd er zo heet en geil van. Eerst maar de foto dacht ik en ging ik een positie liggen voor een mooie foto. Ook die was gelukt. Inmiddels was ik zo geil geworden.

De banaan lag naast me. Ik ging op mijn knieën zitten met de telefoon op onder me tussen mijn benen. Ik keek naar het scherm en zag mijn eigen kut in beeld. Er viel een druppel uit mijn kut op het scherm. O was was ik geil.

Ik pakte de banaan en begon mezelf ermee te neuken. Eerst zachtjes maar toen steeds harder en wilder. De banaan werd steeds zachter en weker en er vielen nu stralen geil op het scherm van de telefoon. Ik kreunde, aarrggghhh dit was heerlijk.

De banaan brak, de ene helft bleef in mijn kut zitten. De andere helft smeerde ik uit over mij klit en lippen. Ik plette de hele banaan tot puree. Het was zoooo lekker. Mijn lichaam schokte en ik voelde dat ik klaar zou komen. Het was zo geil.

Mijn hand gleed met de geplette banaan eronder over mijn hele kut en gillend kwam ik klaar. Toen stopte ik mijn vingers naar binnen er langzaam haalde ik de halve banaan er uit. Weer kwam er een hele golf van mijn geil mee.

Ik schuurde met mijn doos over de lakens alsof ik ze neukte. Zo maakte ik mijn kutje enigszins schoon en tegelijk gingen er nog heerlijk na schokjes door mijn kut. Ik keek om me heen, het was een zooitje.

Eerst maar de boel weer opruimen en schoonmaken. Dan de foto’s online zetten. Mochten ze niet verkopen heb ik er in ieder geval een lekker uurtje aan over gehouden. Een uurtje later was ik bezig de foto’s te bewerken en online ze zetten.

De foto’s van mij eigen kutje maakte me weer geil. Toen ik klaar was trok ik mijn slipje uit, spreidde mijn benen en vingerde mijn inmiddels schone kut. Ik had de behoefte om gelikt te worden maar niemand in de buurt. Mijn vingers gleden in mijn mond en ik maakte ze goed nat.

Toen weer naar mijn klitje. Dar kwam in de buurt van een warme tong. Mijn vingers waren warm en nat. Het duurde niet lang, kreunend kwam ik klaar

Wat vind je ervan?

-1 Points
Upvote Downvote

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Seks on the beach

Lingerie kopen met mijn vriendin Rebecca.