in ,

Mijn nichtje blijft een nacht logeren

De laatste keer dat mijn nichtje bij ons bleef logeren was al een paar jaar geleden. Ze moet toen nog geen 16 jaar zijn geweest. Natuurlijk had ik wel gezien dat ze zich steeds meer begon te ontwikkelen als jonge vrouw, maar op die leeftijd is het toch nog wel een ‘no go’. Het was een mooi meisje, slank en blonde, lange, haren. Toen mijn vrouw vertelde dat ze dit weekend zou komen, kon ik het niet laten haar Instagram account op te zoeken om te kijken hoe ze er nu uit zag.

Negentien, zo vertelde haar profiel me. En die vrouw die zich een paar jaar geleden nog aan het ontwikkelen was, was een compleet plaatje geworden. Mooie vormen, mooie ogen en een weergaloze lach. Op één van haar geposte foto’s waren haar borsten duidelijk te zien. Ze hadden zich gevormd tot twee heerlijke lustobjecten voor de man!

De bel gaat en mijn vrouw doet open. Het vrolijke vrouwengeluid klinkt uit de gang , mijn jonge dochtertje van 4 is altijd blij als haar nichtje er is. Giebelend komen ze de kamer in en achter mijn dochter aan komt de jonge schoonheid binnen. Ze draagt een strakke spijkerbroek waarin haar lange dunne benen goed tot recht komen. Jammer genoeg bedekt de trui haar bovenlichaam, zodat ik daar weinig aan kan beoordelen. Het is gezellig zo met dat extra bezoek en de tijd vliegt voorbij. Het is tijd dat de kleine naar haar bedje moet en de drie dames in huis gaan naar boven om haar naar bed te brengen. Plotseling gaat de telefoon. Ik neem op en roep mijn vrouw: “Je werk aan de telefoon!”.

“Shit, ik moet vannacht werken. Een collega is ziek naar huis gegaan. Vind je het heel erg?” Nadat ik zei dat we het wel redden zo met z’n drieën pakt ze haar spullen en vertrekt, De kleine slaapt en mijn jonge nichtje komt naar beneden. “Zullen we tv kijken?” vraagt ze en ik zet de televisie aan. Na een uurtje of wat zegt ze opeens dat ze het koud begint te krijgen en ze kruipt wat dichter tegen me aan. De warmte van haar lichaam tegen de mijne is een fijn gevoel. “Mag ik even zappen?” vraagt ze, en ze pakt de afstandbediening.

Ze zapt langs de kanalen en dan, wanneer ze op mijn favoriete kanaal gekomen is, stopt ze. “Ooh.. zegt ze, kijk je hier ook wel eens naar?” Op de tv zijn een man en een vrouw elkaar aan het bevredigen. De porno op tv en haar naast me, maakt me ongemakkelijk en eigenlijk wil ik verder zappen naar een ander kanaal. Maar dan opeens zegt ze “ik heb hier ook wel eens naar gekeken hoor… als soort van voorlichting.” Ze lacht en ik reageer door niets te zeggen maar de tv op hetzelfde kanaal te laten staan.

Ik merk aan haar lichaamstemperatuur dat ze opgewonden raakt van de beelden op tv. In een glimp zie ik trouwens dat haar hand tussen haar benen is beland en ze over haar strakke spijkerbroek over haar kruis heen wrijft. Ik voel me ongemakkelijk en vraag of ze nog iets te drinken wil. Terwijl ik naar de keuken loop vraagt ze of ze het deken mag pakken dat in de hoek ligt. Natuurlijk mag dat. “Ik ga nog even bij de kleine kijken” en loop naar boven toe.

Na een paar minuten loop ik de kamer weer binnen. Ze ligt onder de deken en wanneer ik wil gaan zitten tilt ze deze een beetje op. Dan zie ik tot mijn verbazing dat ze zonder shirt aan onder de dekens ligt. “ik heb wat kleren uitgedaan, ik kreeg het warm” zegt ze. Terwijl ik naar haar bh kijk. Ik ga zitten en ze kruipt opnieuw tegen me aan. “ Maar zo krijg ik het wel weer een beetje koud”. Zegt ze. Haar blote huid warmt mijn armen en ik sla deze om haar heen om haar te verwarmen.

Mijn hand ligt op haar rug nu. Ik streel haar en blijkbaar vind ze dat fijn. Op de tv is de vrouw de man aan het uitkleden en ik merk dat mijn nichtje dit fijn vind om naar te kijken. Ik vraag me opeens af hoeveel kleren ze heeft uitgedaan en voorzichtig laat ik mijn hand op haar rug zakken. Net boven haar middel stop ik even. Maar dan zakt mijn hand lager en voel ik haar kont. Geen spijkerbroek!

Ze ligt in haar ondergoed onder het deken en dicht tegen me aan! Mijn pik wordt stijf en ik begin geil te worden. Mijn hand zakt voorzichtig naar beneden en ik leg mijn hand op haar ronde billen. Ze reageert niet dus ik voel me vrijer en op het moment dat de meid op tv de pik van de man uit zijn broek neemt knijp ik zacht in haar billen. Me nichtje kijkt me aan, lacht en ik verdrink ik haar ogen. Ze haalt haar hand onder haar schouder weg en legt deze om middel. Ondertussen streel ik haar onderrug en raak ik af en toe haar billen aan. Dan merk ik dat haar ander hand naar haar kruis is gegaan en ze zichzelf aan het strelen is. Nu zie ik mijn kans schoon en laat mijn hand voorzichtig onder haar slip zakken.

Mijn nichtje laat het toe. Nu voel ik haar strakke billen niet alleen, ik merk aan het bewegen van haar lichaam dat ze mer haat hand haar kutje aan het strelen is. “Vind je dit opwindend om naar te kijken?” Vraag ik. Haar hand komt uit haar kruis vandaan. Ze kijkt me aan en zegt: “Ja..het lijkt me wel heel lekker…” Het valt even stil. “Heb je dit nog nooit zelf gedaan?” vraag ik. Terwijl ik op tv zie dat de vrouw de man aan het pijpen is.

Even wacht ze en dan zegt ze kort, maar verlegen “nee” . Maar tegelijkertijd legt ze haar hand op mijn lul. Ze begint de harde bobbel te strelen. Dan laat ik mijn hand langzaam zakken naar haar slipje, iets meer nog, net wat naar beneden. Ze slaakt een zucht en doet haar benen iets van elkaar. Ik laat mijn hand wat zakken en leg mijn vingers tussen haar kruis. Het natte vocht trekt zich samen om mijn vinger en ik steek hem in haar kutje. Ze kreunt en ik vinger haar langzaam en geniet van haar genot.

Ze haalt haar hand weg uit haar kruis en met beide handen komt ze nu aan mijn kruis. Mijn nichtje maakt mijn broek los en haalt mijn stijve lul er uit. Zachtjes begint ze me af te trekken, terwijl ik haar nog steeds bevredigd met mijn vingers. “Kom maar met je mond dan” zeg ik. En druk met mijn andere hand haar hoofd wat naar beneden. Mijn nichtje doet haar mond open en pakt mijn dikke pik beet met haar handen. Dan duwt ze hem in haar mond en gaat met haar mondje heen en weer.

Mijn pik wordt stijver en ze wanneer ze mijn ballen begint te strelen, merk ik dat ik op knappen sta van genot. Ze kijkt met een half oog naar de tv en ziet de dame daar aan de eikel van de man likken. Ze besluit bij mij hetzelfde te doen. De streling van haar tong brengt me in extase.

De hand die in haar kutje zat haal ik er uit en trek daarmee haar hele slipje uit. Dan trek ik haar van me af en leg haar op de bank. Daar ligt ze, met alleen nog haar bh aan op mijn bank. Ik ga boven op haar liggen en begin haar te kussen. Mijn handen pakken haar tieten en trekken de bh opzij. Haar harde tepels komen al snel in mijn mond en ze pakt mijn billen en duwt me in de richting van haar lichaam. Wanneer mijn lul haar kutje in gaat voel ik haar warme geile vocht. Wie had dat gedacht, ik neuk mijn jonge nichtje! Voor ik klaar kom in haar strakke kutje trek ik mijn lul er uit. Met mijn handen dwing ik haar om te gaan zitten en wanneer ik voor haar sta, opent ze haar mond.

Met haar handen trekt ze mijn eikel bloot, legt haar mond om mijn penis en begint me opnieuw te pijpen. Op dit hoogtepunt ben ik niet lang meer te houden en laat de sperma gaan. Haar mondje zit helemaal vol en ze slikt. Voldaan zakken we beide neer op de bank. Wanneer ze in slaap valt, til ik haar op en breng haar naar bed. Wat zullen we beide lekker slapen!

Niemand anders dan wij tweeën hebben ooit geweten van deze spannende logeer partij. Toen ze de volgende dag weer vertrok, fluisterde ze nog wel even “Het was fijn, bedankt”.

Wat vind je ervan?

11 Points
Upvote Downvote

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Haar eerste webcam! online sex contact

De pizza bezorger