in

Mijn Herontmaagding………..

Een heel kort stukje voorgeschiedenis: Dokter Bob leerde ik kennen via een chat en ik bezocht hem de 1e keer met mijn vriend en Meester. Later bezocht ik hem met mijn bijna man en Meester en nog later waren wij op een huisfeestje bij Dokter Bob…..

Ik trouwde en werd na een jaar weduwe.

Nu 2 jaar later na het overlijden van mijn man spreken Dokter Bob en ik elkaar een paar keer op MSN. Het is tijd om ergens overheen te stappen en als ik iemand vertrouw is het Dokter Bob. Als mens biedt hij mij meer dan alleen als Dokter Bob; hij biedt mij zichzelf, opnieuw eng want in die hoedanigheid ken ik hem niet, en weer heb ik de bibbers. Er is veel twijfel maar ook de drang; het is tijd om weer vrouw en sub te worden.

2 jaar geen sex, geen mannenlijf, geen BDSM. Ondanks het verlangen kan ik de verleiding, nou ja verleiding van alle klunzen op de chats weerstaan. Geen behoefte aan platte sex, en geen behoefte aan Dominanten die sub zijn of
“kleuter“ BDSM beoefenen. Ik verlang naar ogen , een stem, natuurlijke dwang… Ik bel aan en Dokter Bob doet open, het is lang geleden dat ik hier was (ruim 3 jaar), koffie of een blinddoek? Ik lach, toch maar eerst koffie….. tien minuten later is dan toch die blinddoek er en sta ik boven in de slaapkamer mijn handen vrijwillig (jawel!) aan een stang.

Spanning veel spanning in mijn lijf juist over dit stuk…. Kan ik het nog, ben ik nog een sub waar een Meester trots op kan zijn? Jank ik al bij het eerste het beste klapje? De Dokter speelt met zachtheid; wat klappen, een zweepje, een plak…. In mijn hoofd is het druk….. Beelden van vroeger, clubs, openbaar spel, workshops, gemixt en gefocust op elk dingetje wat ik NU voel… doet het zeer? Mijn oren gespitst; wat pakt hij nu? Weinig ontspannen en toch wil ik dit zo graag, wil ik zo graag weer die pijn voelen… het onverwachte… en hij is goed, hij spaart mij nog van alle kanten. Het is mijn feestje…. Ik reageer op zijn lijf wat inmiddels ontbloot is, een warm mannenlijf tegen mij aan….. hij plaagt, laat me voelen, trekt terug….. En ik reageer nog steeds zoals ik altijd deed. Ik word gewoon enorm geil van dit spelletje (het vrouwtje doet het nog).

De Dokter laat nu ook zijn pik voelen, ik grom en doe mijn best hem beter te voelen, maar wat ik ook doe, die gelegenheid krijg ik niet. Uiteindelijk vraag ik of ik hem in mijn mond mag. “Dan sta je verkeerd” is het antwoordt, knielen dus! Ik kniel, maar mag nog geen seconde proeven, och, en ik wil zo graag een warme kloppende pik in mijn mond… zooooo lang geleden, zo lekker, zo lekker…ik bied mijn mond aan, mijn tong, heel even mag het.

Net als ik denk hmm: pik weg. GRRR, ik vraag of het alsjeblieft even wat langer mag. En dan mag het: het is heerlijk, ik geniet, zuig, sabbel, neem hem diep (kots omhoog). Wow, zooooooooooo, lekker dit!! Ik word voorover op het bed geduwd, de tandenborstel helpt mijn snel naar een hoogtepunt. Veel te snel, ha nog 1, en nog 1… Het is echt mijn feestje, ik mag komen en komen en komen.

“Op bed op je rug”, zo rustig die stem, maar ook zo dwingend. Ik weet niet hoe snel ik op mijn rug moet gaan liggen. Ik denk niet meer na over dik zijn en blubbers. Weer die tandenborstel; oneindig veel kom ik klaar, de tel volledig kwijt, een stem die mij zegt telkens opnieuw in zijn ogen te kijken. (oneindig goed dit, hij dwingt mij te
beseffen dat ik voor hem klaar kom en voor niemand anders). Soms is het moeilijk, zijn er tranen, hij zegt dat ik ze mag laten komen. Ik wil het niet, druk het verleden weg. Dit is een nieuw begin, dit is van mij. Help, elke keer als ik kom, verlies ik vocht hij likt, zuigt, man o man, wat kan deze man niet???? Dan mag ik hem nog weer pijpen, hij heerlijk liggend en ik mag volledig mijn gang gaan (nahh, ik houd het netjes, hahahahah) maar ik geniet wel volop van deze echte pik van vlees en bloed, dik en hard en hij kan precies tot achter in mijn keel. Mjammie, maar ook likken, zijn ballen in mijn mond… ohwwwwwwwwww dit mag uren doorgaan!!!!

Maar ook hier komt weer een eind aan…. En dan????? Een hand boven mijn buik? Een hand boven mijn buik? “Kijk mij aan” zegt de Dokter! Ik kijk, hij zegt “het mag”… Het mag?……. Die ogen…… mijn buik trekt samen, huh? Ik kijk en kijk, hij knikt “het mag wel, doe maar”. Ik kijk en voel en ik krijg een orgasme en geen kleintje ook, ik knal uit elkaar en hij raakt mij niet eens aan!

Dit laat zich nog een paar keer herhalen, ik moet er erg aan wennen. Raar, lekker, maar ik vind het met handen lekkerder. Ik ben zo nat en als de Dokter even over mijn G plek aait roep ik meteen: “pas op, want ik maak alles nat”. Hij zegt dat we toch maar even naar de gyno stoel gaan. Oehhh, schrik, maar ik beland toch in die stoel natuurlijk, latexhandschoen, glijmiddel. Nee, nee, help, gag. Waar ik bang voor was is dat het niet meer zou passen. En die hand heeft er echt ooit ingezeten en soepel ook, erin en eruit net zo makkelijk. Maar voor nu doet het zeer, ik ben te gespannen denk ik, ik huil en ben bang. De Dokter stopt en gaat door met vingers en laat me ongelooflijk lekker spuiten en plassen tegelijk de vloer is zo nat.

De douche in. Lekker even schoon, denk ik, maar de Dokter zegt “op je knieën in bad”. Nee, dat zal toch niet, denk ik… Hij kijkt en ik ga op mijn knieën….. Je gaat toch niet plassen Dokter? Wil ik dit? Ik zeg dapper dat ik goed ben opgevoed, open mijn mond en steek mijn tong naar buiten. Hij doet het echt! Hij plast over mij heen! En in mijn mond! Geil en wat voelt het lekker weer op deze manier onderdanig te zijn. (Toch ook wel beetje trots op mezelf, want ik zou dit never nooit niet zomaar doen voor iemand. Maar Dokter doet zoveel voor mij en in dit geval is het, wat je geeft krijg je terug) Hij zegt zachtjes: “je hebt wel lef”.

Dan spoelt hij mij af, maar de Dokter zou de Dokter niet zijn als dat natuurlijk ook niet met de nodige macht gaat. Hij laat de douchekop over en langs mijn lijf gaan, mijn kutje schoon, en dan onverwachts gaat die douchekop zo over mijn haar. Damn! Ik heb zo’n hekel aan zeiknat haar. Mijn make up was al een zooitje, ik zie er lekker uit.
Afdrogen en terug naar bed….. even uitpuffen? Nee hoor. Of ik wel eens in de zevende hemel geweest ben… Ik denk aan een club of iets, dus ik zeg nee. Er gaat een sterrenhemel aan boven het bed.

Ik huil, ik lach, ik huil, ik lach en hij neemt alle tijd om dit proces te laten plaatsvinden. 2 jaar geen sex. Geluk voert de boventoon. Ik leef, ik ben vrouw, ik heb sex, ik voel mij niet schuldig. Dit mag! Hij neemt mij in zijn armen en laat mij weer “op mind” komen. Dan zijn mijn tepels aan de beurt. Dat ik daar op kon klaarkomen wist ik wel (en op mijn oren, hahahah) maar hij weet het ook met het puntje van mijn neus te bewerkstelligen. Hij laat mij nog eens hard werken en klaarkomen op zijn ogen en zijn stem. Maar dan is het echt op, ik ben moe zo moe. Koffie? Aankleden en naar beneden om wat te drinken….

Ik kan schrijven en typen wat ik wil, de gevoelens van deze avond zijn niet op papier te vangen. Alles wat hierboven staat doet teniet aan wat ik voelde en beleefde. Dank, heel veel dank aan de Dokter die mij deze her-ontmaagding zo gunde. Die doseerde met grote deskundigheid. Die deze avond niet te extreem speelde, want er was zo al genoeg om te herontdekken. Heb je spijt? Nee, helemaal niet! Het was even moeilijk, het voelde als vreemdgaan.
Maar ik ben erdoor, het leven gaat verder. Ik mag er zijn, ik mag sub zijn, ik mag vrouw zijn. Ik ben er nog niet, moet de wereld van BDSM, swingen, weer leren kennen. De juiste mensen, de juiste plaatsen. Maar dankzij hem heeft deze wereld weer een geil slettebakkie terug. Dank je wel Dokter Bob. Je hebt wat van mij tegoed. Tot je dienst zal ik maar zeggen.

Wat vind je ervan?

-2 Points
Upvote Downvote

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

De hele dag elkaar gek maken en dan…

Buitenspel…