in ,

Mijn ebony collega keek stiekem mee.

Ebony collega, ik werk op kantoor de ene dag is het een stuk drukker als de andere. Nu vandaag is het zo een dag dat er echt haast niets te doen is. In de andere kantoren zie je iedereen druk achter zijn computer zitten alleen weten we eigenlijk allemaal van elkaar dat we niet echt met werk bezig zijn. Doelloos zit ik om mij heen te kijken en trek mijn rokje even goed. Net als ik mijn rokje goed trek zie ik het randje van mij string. TADA ik weet wat ik kan gaan doen. Snel zoek ik een site op waar ze lingerie verkopen en begin druk door alle pagina’s heen te scrollen.

Veel de pagina staan dingen die ik al lang in mijn kast heb liggen. Ben namelijk een vrouw die gek is op lingerie .Het liefste zo stout mogelijk met kant, doorschijnend of een open onder kantje. Als ik er een man of vrouw gek mee kan maken dan koop ik het. Zelfs naar mijn werk heb ik zulke setjes aan je weet maar nooit wat er kan gebeuren denk ik dan.

Met mijn neus zit ik zo in de site dat ik opschrik als er ineens achter mij gepraat wordt. ‘ZOOOOO ben je lekker aan het shoppen?’ Mijn ebony collega van het bureau achter mij staat ineens naast me. Geïnteresseerd kijkt zij naar de site. ‘Heb je al veel van zulke setjes? Zegt zij als zij mij een knipoog geeft. Van schaamte wordt ik rood maar het is nu toch al te laat.

Zij loopt mijn kantoor uit en pakt zijn bureau stoel .

Die neemt zij mee naar mijn kantoor en sluit mijn deur. Dan komt zij naast mij zitten en haar ogen rollen verder over de site. We hebben een heel gesprek over lingerie raar dat ik dit met mijn collega aan het doen ben. De vrouwelijke collega die naast mij is komen zitten is een ebony vrouw. Altijd een goede lach en flirten doet zij als de beste.

Ineens stelt zij de vraag. Trek jij die spannende setjes ook wel eens naar de werkvloer aan? Ik voel de blosjes weer op mijn wangen komen. Terwijl zij dit zegt voel ik haar hand om mijn been te recht komen. Euhm ja eigenlijk wel. Haar hand voel ik steeds iets verder naar boven komen. Ik kijk om mij heen en zie de andere collega’s allemaal achter hun computer zitten. Welke kleur heb je nu aan? En wat voor stof is het?

Rood met zwart kant komt er stotterend uit mijn mond. Hmm Dat zal er bij zo een mooie vrouw als jij wel heel erg lekker uit zien. Op onze deuren kunnen we bordjes op hangen met niet storen en de luxaflex kunnen we dicht doen. Mijn ebony collega staat dan ook op en begint alles dicht te doen. ZO deur op slot en laat mij dan maar eens zien hoe dat eruit ziet.

Zij gaat op haar knieën en kruipt onder mijn bureau  door.

Langzaam laat ik mijn benen open vallen. De kleuren van mijn setje waren al bekend maar ik had niet verteld dat mijn onderkant open was. Als mijn benen helemaal uit elkaar zijn hoor ik mijn ebony collega een kreunend geluid maken. Dit had je niet verteld schone dame . IK lach stiekem een klein beetje en voel dan haar handen over mijn boven benen heen gaan .

Ik had dit ook helemaal niet verwacht van haar. Zij die er altijd zo geweldig uitziet valt dus op vrouwen en zit nu tussen mijn benen. Ik voel haar warme adem over mijn schaamlippen heen gaan. Dan duwt zij mij lippen iets uit elkaar en begint met haar tong over mijn klitje heen te gaan. Ik pak mijn bureau beet omdat ze in een keer op de goede plek zit. Ze gaat door en voert het tempo steeds meer op.

Eigenlijk heb ik nog nooit seks gehad met een vrouw maar als ik voel hij zij mij likt wil ik dit nog wel veel vaker. Ik laat haar dan ook door gaan en als ik voel dat zij haar vingers in mijn kutje steekt . Kan ik eigenlijk niets anders meer dan heerlijk kreunen. Mijn ademhaling gaat sneller hoe meer zij met mij bezig is.

Dan stopt mijn ebony collega en kijkt omhoog.

Ze kijkt met heerlijk geile blik diep in mijn ogen en knipoogt. Geniet je ervan? Ik duw haar hoofd weer naar beneden zodat ze verder kan gaan waar ze gebleven was. Ze geeft nog een paar likken aan mijn klitje en staat dan ineens op.

Ze schuift mijn toetsenbord aan de kant en gaat voor mij zitten. Zo nu kan je mijn kutje ook eens bekijken. Ik zie dat ze niets aan heeft. Haar kutje is netjes geschoren maar voor dat ik haar kutje op eet beginnen we te zoenen. Die ene zoen verlangt alleen maar naar meer . Als ik haar borsten vast pak en aan haar kutje begin te likken hoor ik een aantal dingen op de grond vallen. Haar kutje is zo nat dat heel mijn mondje doordrenkt is met haar kut vocht.

Net als dat ze dat bij mij deed doe ik nu ook mijn vingers in haar kutje. Ze voelt heerlijk strak en een tweede vinger in haar kutje past ook echt maar net. Eerst laat ik ze er rustig in glijden en dan steeds een beetje sneller. Het gekreun wat uit haar mond komt wordt ook steeds sneller maar dan wil ze dat ik stop.

Ik snap er even helemaal niet van wat mijn ebony collega nu wilt.

Voorzichtig schuift ze mij aan de kant en fatsoeneert haar kleding. Maak jij je ook weer even netjes. Ik kijk haar vragend aan. Allebei zijn we niet klaar gekomen wat ik nu wel heel erg graag zou willen. Zo zegt ze dit is een voor proefje. Ik ga nog even kijken of er werk is. Kom je vanmiddag als je klaar bent mee naar mijn huis? De blosjes op mijn wangen beginnen weer te gloeien maar als snel zeg ik ja. Okee vier uur stipt bij mijn auto. Jij bent met het open baar vervoer toch? Weer komt er niets anders uit mijn mond dan ja.

Toch wil iets in mij nog niet dat het nu al voorbij is. Snel sta ik op om achter haar aan te lopen voor dat zij de deur weer van slot haalt. Ik pak haar hand beet en trek haar lichaam naar mij toe. Mijn handen glijden nog een keer over haar borsten en geef haar nog snel een zoen. Een beetje verlegen zeg ik tot vanmiddag lekkertje.

Wat vind je ervan?

-1 Points
Upvote Downvote

Onverwachte parkeerplaatssex langs de A27

Mijn opgezwollen klit