in

Mijn bazin Beffen op kantoor had je dat verwacht?

Het is vrijdag en kijk al weer helemaal uit naar het weekend. Jammer genoeg is de dag pas net begonnen en vanmiddag heb ik een afspraak op de planning staan met mijn bazin. Iedereen heeft altijd grote praatjes over haar. Het is een hele knappe vrouw maar wat de mannen op kantoor allemaal niet weten is dat mijn bazin lesbisch is. De mannen op kantoor hebben het er dan ook vaak over hoe ze haar uit elkaar zouden trekken. Hoe ze haar alle hoeken van het kantoor zouden laten zien. Gerard de man met de grote mond hoor ik al weer roepen. ‘ik kruip zo onder het bureau door en dan zal ik haar eens goed beffen. Ik kan dan alleen maar stiekem lachen in mijzelf en denken dat ze dat toch niet met hun zou willen doen.

Beffen vind ze alleen maar lekker als een vrouw dat doet.

Het is nu tien voor twaalf en ik heb een afspraak om twaalf uur. Heb nog even de tijd om snel naar beneden te lopen spullen te pakken en te zorgen dat ik er netjes uitzie. Ren daarom ook snel naar beneden verdwijn het toilet in doe alles wat ik moet doen en pak mijn spullen. Drie voor twaalf precies op tijd en ik klop aan. Goedemiddag mevrouw Willems, ik ben er voor ons gesprek. Achter haar bureau zit een knappe vrouw van middelbare leeftijd. Ze heeft haar haar hoog in een knot en een zilveren ketting die tussen haar grote borsten verdwijnt.  Ze is echt een plaatje om naar te kijken.

Goedemiddag Maria  zegt ze als ze net over de rand van haar bril kijkt. Ga maar lekker zitten dan pak ik even de boeken erbij. We hadden afgesproken om de boeken van de laatste maanden even door te nemen omdat er aardig wat fouten zijn gemaakt door onze vorige boekhouder. Fouten die eigenlijk helemaal niet gemaakt hadden mogen worden en nu ook echt opgelost moeten worden.  De boeken worden op tafel neer gelegd. als ze voor over bukt kan ik zien waar haar kettinkje eindigt.

Precies tussen haar borsten zie ik het hangertje zitten.

Volgens mij is het opgevallen dat ik het heb zitten bekijken en ze krijgt een blosje op haar wangen. Als ze eenmaal terug in haar stoel is gaan zitten en zich nog even opdraait doet ze de luxaflex dicht van het kantoor. Zo niemand hoeft te weten wat wij hier allemaal vinden in de boeken toch? Ik knik en sla de eerste map open. Overal steken kant papiertjes uit van de vorige boekhouder en er is totaal geen duidelijk overzicht. Alles wat niet klopt halen we eruit en leggen dat voor ons op het bureau.

‘ pff wat is het hier warm he?’ Ze knoopt het bovenste knoopje van haar blouse los.

Het is hier zeker warm en ik probeer niet te lang naar haar openstaande blouse te kijken alleen is dit nu toch een stuk moeilijker dan ik had verwacht. Dan staat Ze op heb je de cijfers van de derde pagina ook gezien. Ze staat weer gebukt over de tafel en nu haar blouse verder open is zie ik ook wat voor bh ze aan heeft. Een zwarte met kant dat zal haar vast mooi staan. Zelf heb ik toevallig ook zwart kant aan dus daar in hebben we in ieder geval dezelfde smaak.

Ik bekijk de cijfers op de derde pagina en zie precies wat ze bedoeld. Haal de bladzijde uit de map en leg het op de stapel die met de minuut groter lijkt te worden. Dan ineens voel ik haar voet langs de binnen kant van mijn been glijden. Ik doe net of ik niets heb gevoeld en hoop dat dit per ongeluk is gegaan. Het herhaalt zich nog een keer en dan weet ik zeker dat zij niet alleen maar de cijfers wilt gaan bekijken.

Dit is een kans waar al de mannen van kantoor over dromen.

ik als enigste vrouw op de kantoor vloer uit kan gaan voeren. Ik sta op en loop naar de deur. Aan de binnen kant van de kantoor deur zit een sleutel zodat die op slot kan. Ik draai hem dan ook om en loop richting de ramen. Zij heeft net de luxaflex dicht gedaan maar ik hou wel van een beetje spanning. Daarom draai ik ze een klein stukje open zodat als er iemand naar binnen kijkt het ook echt een klein stukje kan zien.

Het enigste wat ik nu wil doen is waar maken wat Gerard altijd zegt. Ik loop richting het bureau en schrijf de boeken netjes aan de kant. Voor dat ik kan zeggen dat ze op moet staan is ze al gaan zitten op tafel. Mijn handen glijden over haar blouse en ik voel dat haar tepels al lekker hard zijn. Zachtjes knijp ik er in terwijl zij haar blouse verder los knoopt. Via haar nek geef ik kleine likjes naar beneden richting haar borsten. Eenmaal daar aangekomen zijn haar borsten al uit haar bh en kan ik die kleine likjes over haar tepels geven.

Haar kletsnatte kutje wil ik beffen.

Die kleine likjes zorgen er voor dat ze mijn hoofd naar beneden drukt. Steeds verder naar beneden tot dat ik bij haar natte kutje aan kom. Dan begint het echte werk. Ik schuif haar Schaam lippen uit elkaar en begin haar te beffen. Daar zit ze dan op het bureau terwijl ik lekker met haar bezig ben. Als ik haar kutje zo lekker aan het beffen ben en steeds sneller ga voel ik dat ze er steeds meer zin in krijgt. Haar lippen zwellen op en haar gekreun wordt steeds harder. Ik weet zeker dat iedereen het op kantoor kan horen maar dat kan mij niets schelen.

Als ik dan even stop om mijn vingers naar binnen te laten glijden zie ik door de luxaflex iemand staan gluren dit maakt het alleen nog maar geiler. Ik zet mijn tong dan ook weer gelijk op haar klitje en dat terwijl ik mijn vingers steeds sneller in haar kutje beweeg. Haar gehijg en gekreun wordt steeds meer en meer.

Beffen en dan spuitend laten klaar komen.

Haar kutje begint te knijpen bij mijn vingers. Ik buig mijn vingers iets naar binnen en als ik daar dan begin te bewegen wordt het gekreun pas echt hard. Het vocht van haar kutje begint langs mijn vingers te lopen en als ik dan verder ga met beffen komt ze heerlijk klaar. Ik beweeg nog een paar keer met mijn vingers en ze spuit alles onder. Wat een geil gezicht is het om haar zo te zien komen.

Rustig laat ik haar uitpuffen op het bureau en dan pakt ze mijn hand beet. Trekt mij naar haar toe en begint mij te zoenen. Denk je nu echt dat je er zo makkelijk vanaf komt? Ze trekt haar kleren weer aan en fatsoeneert zich zelf een beetje. Ik snap niet helemaal waar ze het over heeft.

De boeken legt ze terug in de kast.

Voor vandaag is het werk met de boeken klaar maar jij hebt nog even wat anders te doen. Ze pakt haar auto sleutels en doet de laatste spullen in haar tas. Draait de sleutel van het kantoor van slot en doet de deur open. Alle mannen zijn weer snel gaan zitten aan hun bureau en doen net of ze aan het werk zijn. Zo heren wij gaan er van door! Oh Ja en Gerard je denkt vast dat ik het nog nooit gehoord heb. Maar Maria heeft jou taak overgenomen. Ik begin te lachen en pak haar hand beet. Zo lopen we samen het kantoor uit en hebben de grootste lol.

Wat vind je ervan?

12 Points
Upvote Downvote

Een auto monteur die mij wil helpen.

Ik mis mijn tindermatch!