in

Mijn avontuur met een vreemde

Ik ben niet iemand die zo maar spontaan met iemand het bed induikt. Al helemaal niet met een vreemde. Maar mijn relatie was op een beroerde manier geëindigd. En ik was enorm gefrustreerd. Die dildo deed het niet meer voor me. En toen deed ik iets wat ik nooit had verwacht dat ik zou doen.

De man heb ik gister op een feestje ontmoet. Hij zag er goed uit. Lang. Netjes gekleed. Overhemd, jasje. Hij gaf me een glas wijn. We hebben even zitten kletsen. Het gesprek ging een wat gewaagde kant op. Hij vroeg wat mijn fantasie was. Ik vertelde het hem. ‘Kan geregeld worden’, zei hij. En gaf me een adres. ‘Morgenavond, 9 uur’.

Dus de volgende avond, 9 uur….

Sta ik hier echt? Oke, we gaan ervoor.

Hij houdt de deur voor me open. Een trap naar beneden. In de kelder is een heel grote ruimte. Vrij donker, met hier en daar wat verborgen lampjes voor indirecte verlichting. Ik zie een bed. Een tafel zonder blad. Een paar stevige balken die als een kruis aan elkaar gemaakt zijn. Kettingen die van het plafon naar beneden hangen. Een grote kast waarvan de deuren open staan. Op de planken een verzameling speeltjes. Sommige ken ik wel, van andere kan ik me zelfs niet bedenken waar ze voor moeten dienen. Aan de muur hangen zweepjes, handboeien en touw in allerlei variaties.

‘Kleed je uit,’ zegt hij. Ik doe wat hij zegt. Het is warm buiten, dus ik heb al niet zo veel aan. Een zomers wit jurkje met rozen print, een slipje en mijn beha. Naakt sta ik voor hem. Ik heb alleen mijn sandalen nog aan. Hij bekijkt mij van top tot teen. Zijn blik blijft lang hangen op mijn pas geschoren kruis. Ongewild gaat mijn ademhaling sneller.

‘Draai je om.’

Dat doe ik. Hij komt achter me staan. Ik voel zijn handen op mijn billen. Langzaam glijden ze om mijn heupen en naar boven. Richting mijn borsten. Hij omvat mijn borsten en knijpt plotseling in mijn tepels. Au! Lekker…..

Hij trekt me tegen zich aan. Ik voel de bobbel in zijn broek. Het windt me op dat hij al op mijn lichaam reageert. Zijn handen gaan naar beneden. Rustig duwt hij mijn benen naar buiten en legt hij zijn hele hand in mijn kruis. Een paar vingers kietelen mijn clit en daarna mijn lipjes. Dan slaat hij vol op mijn kut. WOW! Ik weet niet of het pijn doet of lekker voelt. Ik voel mijn lippen tintelen en opzwellen van genot.

Hij leidt mij naar de tafel zonder tafelblad. Eigenlijk is het gewoon een vierkant van balken, met poten onder de hoeken. Ik moet over één van de randen buigen. Mijn polsen worden met touwen stevig aan de tegenoverliggende hoeken gebonden. Mijn enkels worden aan de poten gebonden zodat ik met de benen gespreid sta. Ik kan effectief geen kant meer op…

Hij gaat voor me zitten op de grond. In zijn handen heeft hij een stel klemmetjes. Waar die op moeten is wel duidelijk. En hij bevestigt ze dan ook met de routine van iemand die dit al heel vaak heeft gedaan aan mijn tepels. Eerst doen ze ontzettend pijn, maar als hij blijft strelen, voelt het ook wel weer erg lekker. Uit zijn broekzak komen een paar hangertjes. Huh? Dat zijn dus gewichtjes voor aan de klemmetjes. Aangezien mijn borsten in mijn huidige positie al naar beneden hangen, worden ze door de gewichtjes nog verder omlaag getrokken. Ik kijk ernaar. Dat ziet er geil uit!

Hij loopt wat door de kamer. De tafel staat een beetje in een hoek, dus ik kan niet zien wat hij doet. Er kriebelt wat op mijn billen. Pats! Een zweepje met meerdere leren reepjes bijt in mijn vlees. Niet vreselijk hard, maar het laat mij schrikken. Ik kronkel, maar zit goed vast. Nogmaals de zweep. Harder dit keer. Dat levert vast een striem op. Ik voel zijn hand weer bij mijn clit. Als hij die streelt, voel ik de warmte helemaal door mijn buik gaan. Tegelijkertijd voel ik de zweep over de binnenkant van mijn

bovenbeen gaan. Pats! En nog een keer! Hij slaat nog een derde keer, maar duwt dan ook twee vingers in mijn kut. De combinatie van pijn en genot overspoelt me.

Heeft hij nou ook een vinger bij mijn kontgaatje? Ja dus. Langzaam duwt hij die erin. Dat is een nieuwe ervaring. Vingers in mijn kut en eentje in mijn kont. Ik wiebel wat. Ik wil meer.

‘But plug,’ mompelt hij. Ik voel wat glijmiddel bij mijn anus. En dan iets hard en koud. ‘Die komt uit de koeling,’ grinnikt hij, als hij mij ziet kronkelen. Die plug is best groot en rekt me aardig op. Nog een pets. Nu met zijn vlakke hand op mijn bil.

De touwen bijten in mijn polsen, de rand van de tafel duwt in mijn liezen. En mijn borsten worden pijnlijk naar beneden getrokken. Het is een ongemakkelijke houding. Toch voel ik hoe mijn kut steeds natter wordt, omdat hij mijn clit en mijn lipjes blijft plagen. Hij merkt het ook. ‘Goed zo,’ zegt hij. ‘Mijn slet moet lekker geil worden.’

Dan voel ik iets anders bij mijn kut. Dat moet de eikel van zijn pik zijn. Plotseling realiseer ik me dat ik geen idee heb hoe groot hij is. Die heb ik niet van te voren gezien. Geen idee wat me te wachten staat. Hij aait wat heen en weer over mijn clit. Plagerig. Ik voel mijn kut samentrekken. Ik wil hem. Net als ik wil roepen dat ik hem in me wil, stoot hij in één keer hard en diep naar binnen. Mijn vingers grijpen de rand van de tafel.

Holy fuck!

Ik ben qua formaat best wel wat gewend, maar dit is echt enorm. Ik kreun van genot. En een beetje van de pijn, want hij past maar net. ‘Bevalt hij je?’ vraagt hij. Ik kan alleen maar knikken. Hij beneemt me de adem. Even blijft hij zo staan. Zijn pik stijf en kloppend in mijn kut. Ik wil kronkelen en bewegen, maar ik ben goed vastgebonden en kan alleen maar stil liggen en het ondergaan. De sensaties van de plug in mijn kont, de tepelklemmen en die enorme pik die me compleet vult, maakt me gek.

Dan trekt hij langzaam terug. Ik voel zijn eikel er bijna uitglijden. Hij stopt en ramt weer naar binnen. Damn, hij is echt groot. En zonder genade. Nu stoot hij ritmisch op en neer. Ik voel zijn broek langs mijn dijen schuren. Die heeft hij dus niet uitgetrokken, alleen zijn harde pik door de gulp naar buiten gehaald. Zijn ballen kletsen tegen mijn clit. Zijn handen knijpen in mijn billen.

Hard. Hij gaat steeds harder. Zo diep… Ik hoor hem grommen achter me. Hij doet me pijn, maar toch wil ik meer. Ik hoor kreunen en gilletjes. Dat ben ik zelf, bedenk ik me. Als een beest berijdt hij mij van achteren. Af en toe schiet zijn lul compleet uit mijn kut. Dan bromt hij gefrustreerd en steekt hem er weer in. Hij weet precies het plekje in mijn kut te raken waar ik het meest gevoelig ben. Steeds weer komt hij daar tegenaan. Als hij dat blijft doen, ga ik spuiten. Zeker weten! ‘Neuk me,’ roep ik. ‘Ik wil harder!’ Hij voldoet aan mijn eis. Ik probeer met hem mee te bewegen, voor zover dat lukt in mijn vastgebonden positie.

‘Lig stil!’ gromt hij. En mept met twee vlakke handen op mijn billen. Dan grijpt hij het zweepje weer en slaat tegen mijn borsten. Stil liggen lukt echt niet!

De spanning in mijn kut bouwt zich op. Hij blijft onverminderd hard stoten. ‘Niet klaarkomen,’ zegt hij. Wat? Hoe dan? Ik grijp de rand van de tafel nog wat harder. Focus op de tepelklemmen. Door de gewichten zwiepen mijn borsten pijnlijk op het ritme van zijn stoten. Daardoor kan ik mezelf iets afremmen.

Dan houdt hij op. Nee!

Ik word losgemaakt van de tafel en moet op mijn rug op de grond gaan liggen. Er komen handboeien om mijn polsen. Daar zit een ketting aan die aan de muur vastzit. Ik krijg ook boeien om mijn enkels. Er zit een stok tussen, zodat ik mijn benen niet kan sluiten. De but plug blijft waar hij is. Ik moet mijn voeten omhoog houden, zodat hij een mooi uitzicht heeft op mijn kut. En de but plug in mijn kontgaatje. Hij glimlacht en slaat dan met de zweep op mijn schaamlippen. Fuck! Ik gil. Van pijn. Of plezier. Ik weet het niet meer. Alle gevoelens lopen door elkaar. Ik ben zo geil dat het me ook niet meer uitmaakt.

Hij duwt mijn knieën richting mijn schouders en stoot zonder pardon zijn grote pik weer in mijn kut. In deze houding kan ik hem niet tegen houden en ben ik voor de tweede keer volledig aan zijn grillen

overgeleverd. Weer gaat hij hard en diep. Op een hoger tempo dit keer. Ik voel de spanning in mijn buik weer opbouwen. Ik weet niet of ik het deze keer tegen kan houden.

Omdat ik op mijn rug lig, kan ik hem nu zien. Hij heeft zijn overhemd uitgedaan. Het is een grote gespierde man. Flink wat borsthaar. In zijn zakelijke kleding zag hij er heel netjes en vriendelijk uit. Maar nu is hij behoorlijk imponerend. Hij torent boven mij uit. Zijn handen knijpen in mijn borsten. Zijn pik in mijn kut. Rammend, stotend… ‘Kom maar’, hijgt hij. ‘Nu mag je komen.’

Meer heb ik niet nodig. De spanning in mijn kut explodeert. Golven van genot rimpelen vanuit mijn kruis over mijn hele lichaam. Ik voel vaag hoe ik zijn pik uit me duw doordat ik stevig spuit. Hij duwt me tegen de grond, zodat ik niet bewegen kan. Ik zie mijn benen trillen in het ritme van de trillingen in mijn kut. De golven blijven komen. Hij steekt zijn pik weer in mijn kut en begint weer te pompen. Mijn kut trekt zich samen om zijn pik. Ik wil hem nog dieper in me voelen. Hij gaat met zijn volle gewicht op me liggen, zodat hij nog dieper doordringt.

Als ik dacht, dat ik klaar was…. Niet. De spanning bouwt binnen enkele seconden weer op. En ik kom voor een tweede keer klaar. Zo hard ging ik nog niet eerder. Ik weet niet waar ik het zoeken moet. Mijn hele lichaam schokt.

Zijn tempo gaat omhoog. Ik hoor onze lichamen tegen elkaar kletsen. Hij gromt. Stoot sneller en sneller. Oh shit! Ik ga nog een keer komen! Ik trek wild aan mijn boeien. Dit keer komt hij ook klaar. Zijn pik klopt en schokt. Hij duwt hem zo diep als hij kan. Ik voel het warme zaad diep in me spuiten. Ik schreeuw het uit van genot. Ja!!!!

Zwaar ligt hij op me. Langzaam stoot hij nog een paar keer in mijn kut. Zo lekker. Zijn pik en mijn kut passen nu precies bij elkaar. Alles is nu zo gevoelig. Als hij zijn pik uit me trekt, voelt het leeg. Ik wil die pik altijd in me voelen.

Hij maakt me los, raapt mijn kleren bij elkaar en duwt me de trap op naar boven. Naar de voordeur. Dan sta ik in mijn blote kont buiten. Snel schiet ik mijn jurk aan en stap in mijn auto. Ik weet niet eens hoe hij heet. Maar het was precies wat ik wilde. Dit was mijn fantasie. En meer. Drie orgasmes op rij…

 

Anoniem ingezonden: Bedankt J,

Wat vind je ervan?

Happy hour in de club met een militair

De hitte, de zon, denk alleen aan kutje likken.