in ,

Meesteres opdracht, ik mag alleen maar kijken

Vanavond is de avond dat ik weer eens bij mijn meesteres langs mag komen. We hebben al jaren contact en een keer in de zoveel tijd spreken we af. Ze zij dat we vanavond wat anders gaan doen dan normaal. Eigenlijk ben ik wel een beetje zenuwachtig maar wil er wel voor gaan. Ik heb voor vanavond alleen maar de opdracht gekregen om een lange jas aan te trekken en voor de rest niets eronder. De opdracht heet ‘ ik mag alleen maar kijken’.


20:00 Ik heb mijn lange jas aan en sta voor de deur bij mijn meesteres. Ze doet open en ik moet gelijk door lopen. ‘”niets geen praatjes jas uit en zitten!” Zoals altijd doe ik wat mijn meesteres zegt. Ik doe mijn jas uit maar voordat ik ga zitten stopt zij mij. Langzaam gaat ze met haar zweepje langs mijn tepels naar beneden over mijn buik. Ze laat de zweep glijden langs mijne benen over mijn kont en geeft mij een tik. Zo nu kan je gaan zitten!


“ vanavond gaan wij het anders doen dan dat jij gewend bent. Jij mag vanavond alleen maar kijken. Niet praten en vooral niet met jezelf spelen” ik begrijp er nog niets van maak knik netjes en laat het op mij af komen.
De deurbel gaat iets wat normaal nooit gebeurt. Meesteres loopt naar de deur toe en doet open. Ik hoor ze praten in de gang dit is dus geen slaafje. Een slaafje mag bij binnenkomst niet praten. Er gaan nu verschillende gevoelens door mij heen. Moet ik opstaan of blijven zitten. Ik kies voor het laatste .

Dit spel met de meesteres is anders dan gewend wat is dit spannend zeg!


Ineens staat er een man voor mij. Hij bekijkt mij van top tot teen. Zijn vingers glijden over mijn wang en hij duwt mijn kin omhoog. Ik kijk hem aan en hij geeft mij een knipoog. “ zo deze dame gaat dus toekijken hoe wij gaan genieten? Nou je hebt zeker smaak “ zegt de man tegen de meesteres. “ ja dit is ze . Is het geen lief slaafje? Ze luistert altijd heel goed nu maar eens kijken of ze dit ook kan” .


“ Opstaan ! En loop voor ons de trap op eerste deur rechts! “ Ik voel mij niet op mij gemak als ik doe trap oploop maar doe wat er gevraagd wordt. Ze kunnen zo alles zien maar dat is denk ik ook de bedoeling. Eerste deur rechts Okee daar gaan we waar komen we uit. Dit is de slaapkamer hier ben ik nog nooit geweest . Een mooi groot bed met zwarte lakens en van die satijn rode kussens. Eigen wel hoe ik het had verwacht.


Er staat een stoel in de hoek van de slaap kamer . “ ga jij daar maar zitten. Voor dat we beginnen zal ik eerst even vertellen wat er van je verwacht wordt. Vandaag wordt het anders dan andere dagen. Jij mag hier zitten en alleen maar kijken . Als ik vind dat het genoeg is nodig ik je uit en zal je naar ons allebei moeten luisteren. Heb jij dit duidelijk begrepen? “


Ik mag alleen maar kijken. Voor de rest niets doen totdat mijn meesters mij toestemming geeft . Ze staat daar zo machtig. Ze heeft een mooi leer pakje aan. Eentje met een buste met haar borsten bloot. Alleen op haar tepels zitten van die stickers zodat je die niet kan zien. Dan heeft ze nog een strak zwarte leren broek aan eentje met een rits aan de achter kant. Ben zo benieuwd of die open gaat maar mag ik dat vragen vind mijn meesteres dat goed? Nee ik wacht het allemaal wel af mijn meesters heeft alleen maar gezegd dat ik mag kijken.


De man kleed zich uit en zij begint met haar zweep langzaam over zijn lichaam. Ieder deel van zijn lichaam krijgt de aandacht. De zeep gaat via zijn nek naar beneden zo langs zijn navel. Zijn paal zie ik omhoog komen hmmm. Alleen kijken maar mijn poesje begint te kriebelen.


Ze stapt voor het bed en haar ene hand gaat achter haar rug. Zal het gaan gebeuren mag ik bij mijn meesteres nu eindelijk de rest ook een keer zien. Ze zet haar vingers op de rits en langzaam laat ze hem naar beneden glijden. Er zit niets onder haar broek en langzaam draait ze zich op. Ze bukt voor over zodat de man zo bij haar naar binnen kan kijken en komt terug omhoog. Ik zie haar poesje mooi kaal geschoren .


Hij grijpt haar vast en de andere kant van mijn oh zo machtige meesteres komt naar boven. Hij geeft haar kleine kusjes aan de binnen kant voor haar benen. Ik zie hoe zij geniet van al dit lekkers. Zijn vingers glijden langs haar lippen en na wat keren heen en weer laat hij twee vingers bij haar naar binnen gaan.


Het gekreun is heerlijk om aan te horen . Zijn vingers gaan steeds sneller en zijn tong verdwijnt op haar klitje. Het geluid is oor verdovend en ik kan er niet genoeg van krijgen. Hij probeert er nog een vinger bij te doen en nu die sneller gaat bewegen begint zij te kronkelen. Zijn andere hand zet hij op haar klitje en laat zijn vingers snel bewegen.

Ik voel dat mijn kutje steeds natter aan het worden is . Wil hier zo graag van mee genieten alleen mag ik alleen maar kijken.
Hij beweegt nog een paar keer met zijn vingers over haar klitje en ik zie haar klaar komen. Iets wat ik nog nooit heb gezien bij een andere vrouw maar ze komt spuitend klaar . Een deel van het bed is nat. Wat moet zij dit lekker hebben gevonden.


Ze staat op en bukt zich voorover ‘ slaafje kom jij maar eens even hier. Wij willen weten hoe nat jij bent geworden . Ga maar op bed zitten met je benen wijd. Dan kunnen wij dat eens even goed gaan bekijken.”


Ik ga op het bed zitten en laat mijn benen uit elkaar glijden. Mijn kutje is zo nat dat het vocht eruit loopt. Ik voel handen over mijn rug glijden zo over mijn schouders naar voren langs mijn tepels. De man zit achter mij en mijn meesteres komt voor mij zitten. Haar handen voel ik langs mijn klitje glijden. Hmm wat kan ik hier van genieten.


Even speelt zij met mijn klitje die nu alleen maar nog natter geworden is. Ze stopt en ik weet nu niet wat er gaat gebeuren. Ik voel de man achter mij weg gaan. “ ga jij even op je knieën zitten! Dan gaan we jou eens belonen voor je goede gedrag” . Ik ga op mijn knieën zitten en voel langzaam zijn dikke paal bij mij naar binnen gaan.


Het vocht van mijn kutje zit aan zijn benen ik voel het maar kan er niets aan doen. Hij bouwt het tempo op en ik kan niet meer stoppen met kreunen.


Mijn meesteres gaat voor mij zitten. “ jij plezier dan wil ik ook nog wel even een pleziertje” . Ze schuift haar benen wijd en ik zie een overheerlijk kutje. Haar lippen zijn opgezwollen en haar klitje vraagt om aandacht. Terwijl ik hard genomen wordt lik ik haar klitje en hoor haar kreunen.
Zijn paal voel ik steeds dieper bij mij naar binnen gaan en steeds groter worden. Nog even en dan zal hij klaar komen. Door mijn gelik aan het klitje van mijn meesteres hoor ik haar ook steeds meer kreunen en laat zij haar handen door mijn haar heen gaan.


Ik heb het gevoel dat ik klaar ga komen en hij ook. Ik maak het voor mij meesteres nog even iets lekkerder zodat ze ook klaar kan komen. Allemaal te gelijk wat zal dat lekker zijn. Nog even een paar stoten en ik kom. Ik kan mij niet meer bedwingen en laat alles gaan. Intens en schokkend kom ik klaar en voel het zaad mijn kutje in spuiten.


Voor mij voel ik haar ook tot een hoogtepunt komen en harder kreunen. Wat een genot dit en ook zij komt heftig klaar. Ik lik haar kutje even goed schoon omdat ik ervan heb moge genieten dat is wel zo netjes.


Ze staan op en lopen allemaal achter mij langs. “ zo je mag opstaan en je aankleden. Het spel is afgelopen . Je hebt je super goed gedragen slaafje. We maken zo snel mogelijk een andere afspraak. Sta je er voor open om het dan nog een keer op deze manier te doen? “ ik weet niet wat ik moet zeggen en of ik al mag praten.


Het alleen maar kijken is toch anders geworden dan ik had verwacht. Veel geiler dat ik ooit had verwacht en zou dit natuurlijk veel vaker willen. Ik knik netjes kleed mij aan en loop richting de deur. Mijn meesteres staat bij de deur opening en pakt mijn kin beet. Haar mond komt richting de mijne en geeft mijn een kus. “ dankjewel slaafje goed gedaan” .

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Een hete vakantie op een nudisten camping

Friends with benefits, een avond vol verrassingen