in ,

Lingerie kopen met mijn vriendin Rebecca.

Lingerie kopen. Iedere vrijdag middag ga ik mee met een vriendin vanuit school. Altijd gezellig even winkelen dat is de enigste door de weekse dag dat wij dat kunnen doen. De rest van de week zijn we druk met onze opleiding en stage dagen.

Zoals iedere vrijdag gaan we dan eerst naar haar huis. Waar haar stiefbroer altijd zit te game. Zo een leuke jongen maar dat zegt mijn vriendin zelf ook. Soms krijg ik het idee dat ze hem nog leuk vind ook. Maar ja kan niet he zijn stiefbroer en zus.

Deze vrijdag is het dus weer zover. We komen uit school en rijden naar haar huis. Even der tas weg brengen en snel een boterhammetje naar binnen. Ik hoor het geluid van de televisie alweer . Haar stief broer zit een schiet spelletje te spelen.

De deur op een kier ‘ goedemiddag Ricardo ‘ . Krijg weer eens geen antwoord dat is altijd zo want die zit helemaal in het spelletje. Loop terug naar Rebecca zo heet mijn vriendin en ga bij der zitten. De deur slaat open en Ricardo loopt naar de keuken.

Hij heeft een joggingsbroek aan van Adidas en daarbij een passend vestje lekker simpel maar ook al doet die jongen een jutte zak aan dan vind ik hem nog lekker. ‘ goedemiddag dames, wat gaan jullie vanmiddag doen?’ Dat weet je toch wel ? We gaan even kijken in het winkelcentrum en zien of we nog iets leuks aan lingerie tegen komen zeg ik. Rebecca voegt er aan toe dat we willen gaan kijken voor lingerie waardoor ik een rood gezicht krijg .

” voor wie ga je dat dan aantrekken stiefzusje lief ?’ Ik kijk haar aan en zie dat haar gezichtje helemaal rood kleurt. ‘ kom op we gaan ! Anders is de helft van de lingerie strakjes al weer weg ‘ Zeg ik snel en we pakken onze spullen.

Eenmaal aangekomen bij het winkel centrum voor lingerie!

Eenmaal aangekomen bij het winkel centrum lopen we direct naar de winkel toe waar we moeten zijn. Na even rond kijken loopt rebecca richting een super mooi lingerie setje en we willen dit ook allebei passen. ik net iets anders dan dat zij hem mee neemt maar wel dezelfde stof .

Hup samen een pas hokje in en alles uit en lingerie aan om te passen. Haar lichaam is zo mooi slank en heeft een mooie ronde vormen op de juiste plekken. Als ze het lingerie setje aan heeft staat het haar ook super goed. Ik trek het setje ook aan en we staan elkaar te bekijken. ‘ Nou ik ben er wel uit hoor ik neem hem mee jij ook?’ zegt Rebecca en begint zich terug aan te kleden.

We lopen samen naar de kassa toe en rekenen het lingerie setje af. Eenmaal buiten gaan we nog even wat drinken. We bestellen een cola en een thee want daar had ik echt trek in. Rebecca heeft nog wat honger en neemt een stukje gebak. ‘ Heb je misschien zin om vanavond bij mij te komen slapen’ waarop ik antwoord met ‘ ja hoor is goed moet alleen dan even langs huis voor wat spullen te pakken en het tegen mijn ouders zeggen’. We eten en drinken alles op en gaan richting onze fietsen.

Het begint te regenen nu net dat we op de fiets zijn gestapt. ‘ Zullen we gelijk dan maar naar mijn huis rijden?’ Mijn huis ligt dichterbij het winkel centrum dan die van Rebecca dan kunnen we gelijk schuilen voor de regen. Snel stappen we van onze fietsen af en rennen we naar binnen. Daar houdt mijn moeder de deur al open.

‘ Mam vanavond hoef je niet te rekenen op mij met het eten en vannacht kom ik niet thuis. Ik blijf bij Rebecca slapen okee? ‘ Ondertussen loop ik de trap op naar boven en verdwijn mijn kamer in. Daar pak ik alles wat ik nodig heb en loop weer terug naar beneden. Rebecca en mijn moeder zitten op de bank te kletsen. ‘ Ohja haha is goed hoor dan zie ik je morgen’ Ik had natuurlijk helemaal niet gehoord of mijn moeder er antwoord op had geven.

Rebecca zegt mijn moeder netjes gedag en we lopen weer naar onze fietsen toe. Gelukkig regent het nu al weer wat minder en kunnen we weer rustig op het gemakje fietsen. Aangekomen bij het huis van Rebecca zetten we de fietsen gelijk achter in de tuin.

Binnen aangekomen lopen we naar de keuken en beginnen we het avond eten te maken. Lekker nasi met sate daar hadden we allebei trek in. Rebecca komt met het idee om vanavond een filmpje te gaan kijken . Dat vind ik een goed idee en heb ik ook wel zin in. Na het eten stappen we allebei onder der douche en gaan we naar haar slaap kamer.

Allebei trekken we ons nieuwe lingerie setje aan en beginnen fotos te maken . Een beetje stoute fotos maar we moeten er ook heel erg hard om lachen. Omdat we zo hard aan het lachen zijn hebben we niet eens door dat iemand ons staat te bekijken vanuit de deuropening. Ricardo staat daar en je ziet dat hij hele andere ideeën heeft bij dit. Ongestoord gaan we verder waar we mee bezig zijn.

Na een kwartier gek te hebben gedaan en alle fotos door te hebben gekeken merkt ze op dat Ricardo er staat. Ze pakt snel een deken en gaat er achter zitten. Ricardo lacht ‘ ach Rebecca ik heb alles al gezien hoor.Sta hier al een tijdje en stiefzus wees niet bang je mag er zeker wezen’ Rebecca krijgt een hele rode kleur en laat de deken weer zakken.

Iets wat ik helemaal niet verwacht gaat ze doen. Ze staat op en loopt richting Ricardo. Staat voor hem en bekijkt hem van top tot teen. Op een punt van zijn lichaam blijft ze hangen. ‘Zo meneer volgens mij heb jij niet alleen bekeken hoe dit er allemaal uit ziet maar er ook over gefantaseerd’

Ricardo krijg een hele rode kleur in zijn gezicht en ik moet er stiekem een beetje van lachen. Rebecca komt terug lopen en gaat naast mij zitten. Ze laat haar vingers langs mijn wang glijden. ‘ zullen we eens gaan kijken of die broek van hem nog strakker kan komen te zitten?’ Voordat ik hier antwoord op kan geven. Zet zij haar liepen op de mijne.

We beginnen innig met elkaar te zoenen en ik laat mijn handen over heel haar lichaam heen glijden. Eerst over haar borsten waar ik haar tepels door de stof heen voel. Langzaam gaan mijn handen over haar buik naar beneden.Over de voorkant van haar slipje die al aardig nat aan het worden is. Ik Steek mijn hand uit richting ricardo’ Kom op wie a zegt moet ook b zeggen’ .

Hij komt bij ons zitten maar volgens mij is die best geschrokken omdat wij ineens hier aan beginnen. Ik geef hem langzaam kleine kusjes in zijn nek en rebecca doet dit aan de andere kant. Beneden zien wij zijn broek strakker komen te zitten en daar aangekomen trekken wij zijn broek uit.

Een heerlijke grote dikke paal komt te voor schijn en we kunnen onze handen er niet vanaf houden. Onze handen glijden over zijn paal naar beneden en zijn ballen glijden door onze vingers. Rebecca bukt voor over en laat haar mond op zijn eikel terecht komen. Ik buk ook naar beneden en samen beginnen wij met het bewerken van zijn heerlijke paal.

We horen hem kreunen van genot en willen dit geluid alleen maar sterker maken. we voeren het tempo wat op en zijn lichaam begint te trillen. Ineens uit het niets staat hij op. ‘ Nu ben ik naakt maar ga ik ook nog al het lekkers van jullie zien?’

Ik begin rececca rustig uit te kleden en zij doet dat bij mij. Als we alles uit hebben gaan zijn handen over onze delen van het lichaam en rebecca draait zich om en gaat op zijn hondjes zitten. Ze wil dat ik voor haar gaa liggen en laat haar tong langzaam over mijn klitje heen gaan. Achter haar schuift Ricardo langzaam zijn paal bij haar naar binnen. Eerst begint het heel rustig en Rebecca kreunt van geilheid. Hij gaat steeds een stapje sneller en haar gekreun wordt steeds harder.

Ik wil zo graag klaar komen.

Mijn kutje wordt hier zo nat van dat ik het allemaal ook graag wil voelen. Haar tong gaat steeds sneller over mijn klitje en haar vingers voel ik bij mij naar binnen glijden. Eerst een vingers en dan doet ze er nog eentje bij. Ik hoor mijn kutje soppen zo nat ben ik en wil niet dat ze stopt met al dit lekkers.

Door het gekreun en alle geilheid voel ik het opkomen dat ik snel klaar ga komen. Ik wil dit nog wel uren voelen maar wil ook zo graag snel klaar komen. Ik hoor Ricardos ademhaling steeds sneller gaan en die van Rebecca ook.’ hmmm ga door ik wil komen nu !’ Rebecca laat haar vingers dieper in mij glijden en ik kom schokkend klaar.

Ricardo stoot nog een paar keer in het klets natte kutje van Rebecca waardoor Rebecca heerlijk klaar komt. Haar gekreun is zo hard dat je gewoon zeker weet dat ze het echt lekker vond. Hij haalt hem er daarna langzaam uit. Rebecca en ik kruipen naar voren om hem ook een lekker hoogtepunt te bezorgen. We beginnen hem weer te zuigen samen maken we hem helemaal gek zodat wij het zaad allemaal in ons mondje krijgen.

Na een paar keer goed op en neer te gaan komt hij heerlijk klaar. Als het zaad spuit hij over onze gezichtjes heen en in onze mondjes. Hij komt zo veel klaar dat we er allebei genoeg aan hebben en we verspillen geen druppel. Alles druppelt langs onze lippen maar het smaakt zo lekker.

Tijd om ons weer aan te kleden.

‘ Zo dit had ik echt helemaal niet van jullie verwacht maar wat zijn jullie een stel geile donders zeg. We zullen hier maar niets over zeggen tegen onze ouders he?’ Rebecca kijkt mij lachend aan en zegt ‘ haha nee laten we dit maar voor ons zelf houden dat is dan ons geheimpje’ We kleden ons alle drie aan en gaan op de bank zitten.

Rebeccas stief vader komt binnen lopen. ‘ Zo dames en heer hebben wij een beetje een leuke dag gehad’ We beginnen alle drie te lachen. ‘ Ja hoor meneer we hebben een super leuke dag gehad zeker voor herhaling vatbaar’ Zegt Rebecca waarop haar stief vader antwoord met ‘ Zie je nou wel zo erg is het alleemaal niet op een stief broer en vader te hebben’

‘Ohja voor dat ik het vergeet ik neem je moeder vanavond mee voor een avondje uit maar jullie vermaken je wel toch?’ Ricardo knikt vriendelijk en kijkt met een grijns naar ons. Zijn vader loopt naar boven waardoor ricardo zachtjes fluisterd. ‘Misschien kunnen we het vanavond nog eens dunnetjes over doen maar dan neem ik jullie allebei goed onder handen’ Nu hij dat heeft gezegt gieren de kriebels door mijn kutje en hoop ik dat het net zo geil wordt als vanmiddag.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Mijn sex fotos voor seksjobs24

Een avondje uit met mijn beste vriend is anders gelopen dan dat ik had verwacht.