in

Lesbische seks met mijn beste vriendin.

We hebben het er vaak over gehad. Lesbische seks maar bij ons blijft het altijd alleen bij praten. Ik en mijn beste vriendin Miranda maken er wel eens grapjes over. Maar soms heb ik het gevoel dat het voor haar helemaal geen grapje is.Een keer in de zoveel tijd logeren we bij elkaar en houden we een film avond. Nu zaten we van de week al te bedenken welke film we zouden gaan kijken. Honderden titels kwamen er voor bij. Tot nu toe hadden we nog steeds niets uitgekozen. Vanmiddag had ze ineens een heel ander idee. Ze had een lesbische seks film gezien bij de videotheek en of ik zin had om die met haar te kijken.

Zullen we een lesbische sex film kijken?

Misschien is dit voor haar wel een manier om te ontdekken wat ze echt wil. Ik weet het niet. Eigenlijk heb ik haar ook nog nooit met een vriendje gezien. Op haar vraag heb ik dan ook maar ja gezegd. Als zij dat graag wilt zien is dat geen probleem. Lesbische seks kan misschien best spannend zijn om naar te kijken. Ik stuur haar alvast een apje dat ik de boodschappen doe voor vanavond. Berichtje aan Miranda :  Ik loop zo even naar de jumbo.

Neem alvast lekkers mee voor vanavond. Is 20 uur een mooie tijd bij mij thuis? Binnen enkele seconde krijg ik een apje terug. Berichtje van Miranda : is goed hoor ben 20 uur bij jou. Neem de film lesbische seks film mee en dankjewel voor al het lekkers alvast.

Vijf voor acht gaat de deur bel.

Daar is ze dan aller eerst krijg ik drie zoenen en ze loopt de woonkamer in. Ik heb alles al klaar gezet voor de film avond. Hapjes drankjes alles staat er al. Voor dat we film kijken gaan we eerst altijd douche en onze nacht kleding aan.

Omdat het bij ons altijd laat wordt als we film kijken kunnen we dat maar beter van te voren doen. Geen een van ons twee heeft dan nog zin om te douchen als het zo laat is. Gedoucht en omgekleed komen we beneden weer aan. Miranda doet de film in de dvd speler en ik ga alvast onder het dekentje op de bank zitten.

Dan begint onze lesbische seks film.

In de film spelen twee knappe dames. Het gaat om een rollenspel waarbij de ene dame de dokter speelt en de andere de patiënt. Ze beginnen elkaar uit te kleden en ja ze beginnen te spelen met elkaar. Ik moet stiekem eerlijk zeggen dat dit toch wel iets met mij doet. Maar dat ga ik natuurlijk niet tegen Miranda vertellen. We kijken de film helemaal af en hebben onder tussen goed zitten snoepen van al het lekkers op tafel.

Ik moet het toch aan je vragen Miranda waarom hebben we nu naar deze film zitten kijken? Ze krijgt een heel rood hoofd en begint met haar haar te draaien. Ik wilde gewoon weten of ik het wat vond. Zegt ze dan heel zachtjes. Nou en wat vind je er van?

Ik krijg niet gelijk antwoord ze bukt voorover en pakt het glas drinken wat er nog stond van tafel. Omdat ik zie dat ze niet weet wat ze moet zeggen ga ik wat dichter bij zitten en pak haar hand beet. Je weet dat je tegen mij alles eerlijk kan zeggen he?

De lesbische seks die we stiekem wilde.

Het is heel raar maar ik kan mij niet inhouden en begin Miranda te zoenen. Ze stribbelt niet tegen en de kleine zoen wordt steeds heftiger. Ik schuif haar badjas van haar armen af. Haar ontblote boven lijf is lekker om naar te kijken. Ze heeft niet al te grote borsten maar precies genoeg om lekker beet te pakken. Dit doe ik dan ook en als ik haar borsten in mijn handen heb geef ik langzaam kleine kusjes via haar hals richting haar tepels. Als ik bij haar tepels aan kom speel ik met mijn tong eerst langzaam en dan sneller. Tepels die heel gevoelig zijn. Als ik er mee speel begint het zachte gekreun al langzaam op gang te komen.

Dit doet er alleen maar voor zorgen dat ik steeds meer zin krijg in dat natte kutje van haar. Ik laat mij dan ook verder naar beneden zakken. Als ik aan kom bij haar kutje voel ik eerst met mijn vingers. Ja hoor ze is klets nat van alles. Ik ga dan ook verder en laat mijn vingers in haar kutje glijden. Haar klitje bewerk ik met mijn tong en begin haar steeds geiler te beffen. Ineens duwt ze mijn hoofd weg en wil ze dat ik mij op draai. Ze wil dat ik boven haar kom hangen zodat ze mijn kutje ook kan likken. Voor dat ik mij om kan draaien trek ik alles uit en zet mijn kutje op haar gezicht.  Dit is echte lesbische seks en ik vind het zo lekker.

Hoe sneller zij gaaf likken hoe geiler ik wordt en haar kutje helemaal op wil eten. Haar kutje is zo nat aan het worden dat ik het vocht er zie uit lopen. We gaan steeds sneller en het gekreun wordt steeds harder. Je voelt dat we op elkaar wachten om samen klaar te kunnen komen. Daar is dan ook het moment. Met hard gekreun komen we tegelijk klaar.

Ik laat mij van haar af glijden na deze geile lesbische seks.

We gaan naast elkaar liggen op de bank en zijn nog aan het bijkomen van wat er net allemaal gebeurt is. Gelukkig staat er nog drinken op tafel en neem snel een paar grote slokken. Ben je ook zo moe? We kunnen anders nog een film in bed kijken.

Allebei vinden we het een goed idee en pakken onze spullen. Kruipen ons bed in en zetten de film aan. Zonder na te denken kruip ik dicht tegen haar aan en geef ik haar een kus op de mond. Is dit het begin van iets heel moois?

Wat vind je ervan?

Geile huisvrouw houdt van harde seks.

Onverwachte parkeerplaatssex langs de A27