in

Kinky ontmoeting met mijn oude lerares

Daar stond ze mijn oude lerares waar ik mijn gehele middelbare school tijdperk over gefantaseerd heb. Mijn eerste grote liefde, ook al was ze nu een stuk ouder geworden, aan haar uitstraling was niks veranderd. Nog steeds erg sexy met haar heerlijke lichaam en zeer karakteristieke en ondeugende lach. Ik kon niet anders dan haar te begroeten. Nu was mijn kans om eindelijk als volwassene echt contact te maken met de grote ster van al mijn jongensdromen. De vertwijfelende blik in haar ogen toen ik haar aansprak spraken boekdelen.

Ze was mij compleet vergeten. Al snel brak het ijs toen ik herinneringen ophaalde aan de tijd dat ze voor mijn klas stond. Uiteraard durfde ik haar niet te vertellen dat ik al menig sok heb bevuild met haar op mijn gedachte. Na wat gesproken te hebben over koetjes en kalfjes, wist ik dat ik deze kans niet kon laten schieten om haar stiekem kenbaar te maken dat ik haar heel erg leuk vind.

Ik ga het gewoon doen.

Toen ik vroeg of zij nog steeds met Willem (haar toenmalige man) een relatie had, verstomde haar blik. Ik zag haar denken hoe weet hij wie mijn man was. Oh oh schoot door mijn hoofd, laat ik hier nu blijken dat ik haar stiekem heb gevolgd via social media? Na wat wikken en wegen liet ze weten dat ze in scheiding lagen. Met alle moeite kon ik mijn inwendige blijdschap onderdrukken. Dit was mijn kans, nu moet en zal ik deze vrouw kenbaar maken dat ik maar wat graag echt in contact met haar kom. Het gesprek liep op zijn einde.

Ik verzamelde al mijn moed en vroeg haar heel bijdehand, Evelien alles leuk en aardig maar ik ben stiekem mijn hele middelbare schoolleeftijd verliefd op je geweest en wil graag een keer met je afspreken. De stilte van seconden, wat minuten leken, en haar blozende gezicht, lieten mij zien dat ze deze vraag totaal niet aan zag komen. De twijfeling in haar ogen spraken boekdelen, deze vraag had ze niet verwacht.

Ze stelde mij een tegenvraag. Denk je dat je mij aan kan dan? Wat een geweldig antwoord! Ik zag de deur op een kier springen en antwoorden bijdehand, je moest is weten wat ik allemaal kan. Na telefoonnummers te hebben uitgewisseld, gaf ze mij een kusje op mijn wang. In mijn ogen was dit een stuk ondeugender dan het in realiteit was, maar gun mij dit pleziertje. De rest van de dag liep ik met een stijve jongeheer van hier tot Tokio.

BDSM liefhebber?

Dezelfde avond kon ik de spanning niet aan en stuurde haar een berichtje. Evelien, ik krijg vanmiddag niet uit mijn hoofd en wil graag een keer met je afspreken. Als een echte diva reageerde ze pas twee dagen later op mijn bericht. Duidelijk dat Evelien twijfelde hoe dit aan te pakken. Ging ze mij afwijzen? Niets was minder waar! Ik had over haar reactie niet durven dromen. In plaats van zoetsappige berichtjes, stuurde ze mij direct dat ze erg dominant is en graag de regie strak in handen nam.

Het escaleerde al snel in pittige vragen die ze naar mij vuurde. Ben je wel eens gedomineerd? Hou je van BDSM? Hoe zou je mij aanpakken als je nu in mijn bed ligt? Duidelijk was dat Evelien er geen gras over liet groeien en direct wilde weten wat voor vlees zij in de kuip heeft. Ook al had ik totaal geen ervaring met dominante vrouwen, ik liet de kans natuurlijk niet lopen. Ik stuurde terug, ook al heb ik weinig ervaring met dominantie, BDSM of eigenlijk alles wat met kinky seks te maken heeft, ik doe alles om bij jou in bed te liggen. Deze onderdanigheid viel duidelijk in goede aarde, want ze wilde mij graag volgende week ontvangen en het leren.

Oefening baart kunst

Met de afspraak voor volgende week in de agenda, wist ik dat ik snel mij moest verdiepen in BDSM. Blogs, verhalen, je kan het niet bedenken en ik zocht online naar informatie om goed voorbereid te zijn voor volgende week. Ik stelde zelfs anoniem een aantal vragen aan een BDSM meesteres die in ons dorp actief was. Ik merkte al snel dat mijn huidige seksuele conditie niet voldoende was om Evelien uren lang te verwennen. Ik ben niet een man van het bezoeken van een prostituee of het bellen van een escort.

Ik moest dus iets verzinnen om alvast te oefenen. Bij een sexshop vond ik een realistische sekspop waarop ik mijn sekstechniek kon oefenen. Erg handig dacht ik om zo deze week mijn seksuele gedachtes kwijt te kunnen en ondertussen alvast te oefenen om het langer vol te houden. Je moest eens weten hoe vaak ik die week de pop gebruikt hebt. Meerdere keren per dag haalde ik Evelientje (gaf mijn sekspop zelfs een naam) tevoorschijn. In elk mogelijke standje, die de flexibiliteit van de pop mogelijk maakte, heb ik haar aangepakt. Uiteraard met de fantasie dat over een paar dagen de echte Evelien hetzelfde stond te wachten.

BDSM artikelen

De afspraak stond natuurlijk al een tijdje en in de tussentijd was er amper tot weinig contact geweest tussen ons. Dit veranderde een dag voor de afspraak. Uit het niets kreeg ik vroeg in de ochtend een berichtje van Evelien. Dit keer was de toon niet onschuldig en lief, maar erg streng. Ik werd opgedragen om een BDSM shop te bezoeken en had een duidelijke lijst met seksspeeltjes meegekregen. Dienbaar als ik ben haalde ik alles in huis en kon niks meer in de weg staan van onze kinky ontmoeting.

Kinky seks

Gelukkig had ik de trainingsweek gebruikt om seksueel in shape te komen, aan mijn conditie te werken en in te lezen over BDSM. Ik was er klaar voor dacht ik. Opgewonden en met lichtelijke stress reed ik met een tas vol seksspeeltjes en BDSM attributen richting de afgesproken plek. Ik dacht aan te komen bij een appartementencomplex, maar niks was minder waar. Mijn navigatie leidde mij naar een industrieterrein met grote gebouwen en maar weinig bedrijvigheid. Op nummer 14 moest ik wezen.

Daar aangekomen en ik alle moed had verzameld belde ik aan. Na een halve minuut werd er opengedaan en stond ze voor me. Ik had verwacht dat ze gewoon normale kleding aan had, maar ze opende de deur in leren dominatrix kleding. In plaats van een kus kreeg ik een vlakke hand in mijn gezicht en werd me opgedragen haar te volgen. Wij kwamen aan bij een zware metalen deur, ze draaide zich om en deed een masker bij mij om.

Het masker had alleen ademgaten, waardoor ik niks kon zien en mij direct een gevoel van onderdanigheid bekroop. Ze griste mijn tas met seksspeeltjes uit mijn handen en plaatste me in een hard aanvoelende stoel. Ze trok met ferme handelingen mijn kleren uit, tot ik volledig naakt was. De spanning en de indrukken werden mij bijna te veel. Het leken minuten die voorbij gingen zonder ook maar een teken van leven van haar kant. Daar zat ik dan, ik had vroeger veel over Evelien gefantaseerd, maar deze situatie was daar niet in voorgekomen.

Wat doet ze nu?

Ik hoorde haar voetstappen steeds dichterbij komen en voordat ik het wist voelde ik een pijnscheut in mijn borsten. Direct legde ik de connectie met de door mij aangeschafte tepelklemmen. Amper bijgekomen, beval ze mij om op te staan en te knielen. Ik moest haar voeten kussen en als ik dat niet naar tevredenheid deed kreeg ik straf. Als een echte slaaf likte ik haar voeten, maar uiteraard was dit in de ogen van Evelien niet voldoende. Straf verdiende ik volgens haar. Ik werd opgedragen om vooraf te buigen en proberen te ontspannen.

Nog voordat ik tijd had om te realiseren wat we te wachten stond kreeg ik een aantal ferme tikken op mijn kont met een paddle. Ik groeide steeds meer in de rol en genoot met volle teugen van de aandacht die ik kreeg van mijn grote jeugdliefde. Ook al had ik er anders over gefantaseerd, dit was toch wel erg spannend en kon niet wachten op de volgende opdracht. Eindelijk mocht het masker af en kon ik in volle glorie genieten van Evelien die ondertussen haar broek had uitgedaan. Ik moest op de koude grond liggen en zij hurkte precies met haar kut bij mijn gezicht. Zonder echt te kunnen genieten van het uitzicht ging ze vol op mijn hoofd zitten.

Ze bewoog heen en weer en met mijn tong diende ik haar te bevredigen. Haar kutje smaakte erg lekker en ik hunkerde naar meer. Ook al liet Evelien het niet merken, ik dacht te merken dat ze het erg fijn vond en genoot van mijn volle overgave. Mijn stijve lul was ondertussen aardig groot geworden en ik wachtte op het moment dat ik haar eindelijk binnen mocht dringen. Helaas was het nog niet zover. Na minuten lang haar kut in mijn gezicht te hebben, kreeg ik een collar om. Evelien pakte de ketting en trok mij mee naar het bed. Ik zal dit bed nooit vergeten, de raar aanvoelende latex lakens voelde erg prettig aan en gaf mij direct het gevoel dat er iets speciaals te wachten stond. Eenmaal op het bed werd ik vastgemaakt met bondage kettingen.

Mijn armen en benen waren beteugeld en zij begon met kussen van mijn nek, borsten en ze ging steeds lager. Binnen de kortste keren had ze mijn lul in haar heerlijke mond en kreeg ik een zeer intense blowjob. Door mijn trainingsweek kwam ik gelukkig niet direct klaar en kon ik heerlijk genieten van wat ze met mijn kleine vriend deed. Tijdens de gang naar de bed merkte ik al vlammende kaarsen op, zonder te weten waar deze voor diende. Ik was nog heerlijk aan het bijkomen van de blowjob tot mijn lichaam werd opgeschrikt door druipend kaarsvet. Wat was dit spannend! Evelien verloste mij van de bondage kettingen en ging op mij zitten.

Voor mijn gevoel hebben wij uren in alle mogelijke standjes seks gehad. Van de rol van onderdanigheid en dominantie was ondertussen niks meer te merken. Ze gaf mij op momenten zelfs de controle in handen, waardoor ik al mijn opgebouwde fantasieën met haar heb kunnen uitleven. Ik denk dat ik uiteindelijk wel 3 condooms heb volgespoten. Het sigaretje die wij samen op bed rookte na alle actie was één van de lekkerste die ik ooit heb gerookt. Ik merkte aan alles dat zij net zo genoten had als mij. De volgende afspraak was dan ook snel gemaakt.

Wat vind je ervan?

Wanneer een vurige fantasie werkelijkheid wordt

Bejaarden sex is oma’s geheim.