in

Jeetje….

Ik was als altijd weer nerveus, maar toch niet zo heel heftig omdat ik dr. Bob al eens had meegemaakt en voelde dat hij uit was op beider plezier en het leek me niet iemand die geobsedeerd was om eens goed te laten zien wat hij allemaal kon en hoe zeer hij me onder controle kon houden.

Bij binnenkomst kreeg ik eerst een kop koffie om een beetje rustiger aan te beginnen dan de vorige keer. Dr. Bob vroeg wat ik graag zou willen. Ik had veel moeite met die vraag, omdat ik niet op eigen initiatief naar hem toe was gegaan, dus hoe kon ik dan zeggen wat ik zelf graag wou.

Ik had me ook helemaal niet voorbereid op zo een vraag. Ik wou geen pijn, want zenuwen, kou en pijn zijn geen goede combinatie. Volgens mij heb ik maar wat ontwijkend geantwoord. Eigenlijk heb ik ook helemaal geen specifieke wensen of fantasietjes. Dr. Bob ging boven iets klaarzetten en ik bleef in de keuken.

Toen hij terugkwam kreeg ik een blinddoek om, ik wou nog zeggen dat ik kon afknappen op een blinddoek maar dat heb ik maar niet gedaan. Overgeven en genieten zou het moeten worden en niet tegenstribbelen. Hij greep me bij mijn haar, de ruwe aanpak en ik liet het rustig gebeuren. Ik werd naar boven geleid en daar tegen een muur aangeduwd.

Dr. Bob pakte me ruw aan en hij heeft me langzaam uitgekleed, me steeds tegen de muur duwend. Ik werd meegenomen naar het midden van de kamer totdat ik een hard randje tegen mijn benen voelde, ik stuitte tegen een tafel en ik werd gecommandeerd om erop te gaan liggen. Ik was erg gespannen, een blinddoek en dan ook nog eens vastgebonden.

Alles in me kwam in opstand en dit is niets iets waar ik nu direct op zat te wachten. Ik voelde een band rond mijn benen strakgetrokken worden, een arm ging vast, mijn andere been ging vast. Ik probeerde me te ontspannen maar verdomme ik wou dit niet. Ik had er geen ervaring mee en ik wil gewoon een gevoel van bewegingsvrijheid behouden.

Weer ging er een band vast om mijn been, weer eentje om mijn arm, toen eentje rond mijn middel, net boven en net onder mijn borsten. Het werd er niet leuker op. Kalm aan, ademen en het over je heen laten komen. Er ging een vibrator tussen mijn benen en ik kon een beetje ontspannen, vibrator op mijn tepels en dat was een rotgevoel want ik had het koud.

Handen gingen over me heen, die vibrator weer. Ik piepte, soms van ingespannen ellende en soms van genot. Er ging iets wat kraste over me heen, een raar gevoel, lichte pijn, kieteling en gekras. Weer die vibrator tussen mijn benen. Dat ik klaargekomen ben dat weet ik niet meer. Het moet wel zo zijn want ik had daarna weer pijn in mijn hoofd, diepe pijnlijke steken waar ik een beetje bang van word.

Toen dat afgezwakt was voelde ik me wel zachter worden. Ik werd losgemaakt en meegenomen naar een andere kamer. Ik kreeg een duw en viel achterover op een waterbed. De vibrator was er weer en ik kwam klaar. Dr Bob kwam naast me liggen en ging opeens klaarkomen terwijl zijn hand alleen maar op mijn schaamheuvel lag. Ik probeerde, ontspande en uiteindelijk liet mijn geest mijn lichaam winnen.

En ik bleef door gaan tot ik weer klaarkwam. De hand weer op mijn buik, ik weigerde, de vibrator kwam weer en ik kwam weer klaar. De hand weer op mijn lichaam.

Weer die vibrator en ik moest hem aankijken, het werd allemaal steeds intenser, mijn lijf gleed weg, mijn armen strekte uit, ik bleef hem aankijken maar mijn ogen werden zwaar, ik draaide ze weg maar hij riep dat ik moest kijken naar zijn gezicht. Ik voelde de vibrator amper nog, mijn wereld werd zachter en ik gleed nog dieper weg. Ik voelde hoe mijn ogen sloten, maar ik voelde ook tranen over mijn wangen lopen. Ik hoorde zijn stem en kwam daardoor weer een beetje terug, het gevoel kwam ook weer terug en ik kwam klaar, heftig en diep.

Dr. Bob kwam tegen me aan liggen en ik zei dat ik nog een beetje wou huilen en hij hield me vast. Het was over, ik heb me aangekleed en we hebben in de keuken wat gedronken voordat ik weg ging. Ik voelde me goed maar doodmoe en een beetje verward maar dat heb je gemerkt.

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Een nieuwe ervaring..

Beetje laat maar…