in ,

Is hij de baas?

Kom je mee douchen vraagt mijn man? Natuurlijk zeg ik en sta op van de bank. Ik loop naar de slaapkamer om al onze spullen te pakken en leg het allemaal klaar. Terwijl mijn man zichzelf uitkleedt doe ik hetzelfde. We stappen onder de douche en stiekem hoop ik dat het een lekkere douche wordt en dan heb ik het niet over het gevoel van water over je lichaam.

Maar nee, mijn man laat uit niets blijken dat het wat meer gaat worden onder de douche al zie ik wel hoe hij kijkt als ik mijzelf inzeep. Ik blijf wat langer hangen bij mijn borsten en ondanks dat ik zie dat hij wat harder wordt gebeurt er verder niets. Jammer denk ik maar de avond is nog jong.

We zijn klaar met douchen en ik droog mij af. Mijn man droogt zich af en kleedt zich aan terwijl ik mijzelf altijd in de douche afdroog maar in de slaapkamer aankleed. Ik loop de slaapkamer in en kleed mij aan. Gewoon simpele kleding. Een string, een trainingsbroek en een lekker zittend shirt erboven. Een BH draag ik eigenlijk nooit thuis dus die laat ik uit.

Terwijl ik de slaapkamer uitloopt loopt mijn vriend naar binnen. Ik denk nog bij mijzelf dat ik waarschijnlijk zijn sokken ben vergeten klaar te leggen en loop naar de keuken. Wil je ook wat drinken vraag ik hem en ik hoor hem ja zeggen. Koffie of fris roep ik terug.

Doe maar wat fris roept hij weer terug. Ik pak een glas voor hem en schenk zijn fris in terwijl ik voor mijzelf wat sap pak. Ik neem het mee naar de woonkamer en ga op de bank zitten. Mijn man komt naast mij zitten en zet de televisie aan. Gelukkig zijn er een paar programma’s op tv waar we beide van houden dus al snel heeft hij iets gevonden en legt de afstandsbediening weer terug op de tafel.

Hij leunt naar achteren en ik leg mijn benen op zijn schoot. Ik vind het een fijn gevoel om altijd een vorm van contact te hebben met mijn man, dat ik hem voel zeg maar dus ik vind samen zo zitten op de bank gewoon lekker en gezellig. Zijn hand ligt op mijn dijbeen en zijn duim beweegt wrijvend over mijn been. Na een paar minuten duwt hij ineens mijn linkerbeen op de grond en buigt mijn rechterbeen.

Hij laat zijn hand mijn broekspijp inglijden en ik voel zijn hand van mijn knie omhoog kruipen steeds dichter naar mijn kutje toe. Hij kijkt mij aan en zegt dat ik mijn benen verder moet spreiden. Op een bazige toon waarvan ik tintelingen over mijn lichaam krijg omdat ik het best wel geil vind als hij bazig is en zijn wil oplegt en ik ben meer dan bereid om naar zijn wil te buigen op deze manier.

Ik verschuif mijn heupen een stukje zodat ik mijn benen verder kan spreiden. Ineens voel ik dat hij wat tegen mijn kutje aanduwt en het zijn zeker niet zijn vingers. Het duurt een paar seconden voordat het tot mij doordringt dat het een vibrerend ei is.

Hij duwt hem mijn kutje in en zegt tegen mij dat ik het moet laten zitten. Hij trekt zijn hand terug en gaat weer rechtop zitten. En dit is wat ik verschrikkelijk erg vind en tegelijkertijd verschrikkelijk geil. Weten dat hij ook de afstandsbediening voor het vibrerende ei heeft maar niet weten wanneer hij het aanzet. Of ik welke stand.

De spanning van het wachten wanneer hij op de knopjes gaat drukken maakt me vol verwachting. Ik probeer mij op de televisie te concentreren maar ik ben teveel bezig met het ei diep in mijn kutje en de verwachting. Na een minuut of 5 verslapt mijn aandacht op het ei en kan ik mij beter concentreren op het programma wat wij zitten te kijken.

En wanneer ik het totaal niet verwachte zet hij het vibrerende ei ineens aan en ik schiet omhoog. Hij zit precies goed en ik voel de heerlijke trillingen door mijn kutje gaan. Maar net wanneer ik er goed van ga genieten zet hij het weer uit. Mijn ademhaling kalmeert weer en ik word weer rustig.

Hij kijkt me aan, doe je broek nu uit. Alles vraag ik? Nee alleen je broek. Ik trek mijn broek uit en ga weer zitten. Spreid je benen wat ik natuurlijk weer doe. Hij laat zijn hand over mijn benen heen gaan en over de stof van mijn string. Hij trekt mijn string een stukje omhoog waardoor die tussen de lippen van mijn kutje heen gaat en over mijn klit heen wrijft. Dit voelt zo lekker.

Hij trekt wat harder en zet het ei weer aan. Steeds weer trekt hij aan mijn string waardoor alles zo gevoelig wordt en samen met de trillingen van het ei maakt dat mijn kutje lekker nat voor hem. Precies zoals hij het wilt hebben. Met zijn vrije hand gaat hij naar mijn tepel en zachtjes knijpt hij erin.

Ik kreun maar hij zegt mij stil te zijn. Hoe moet ik stil zijn als iets zo lekker voelt? Hij laat mijn tepel tussen zijn duim en wijsvinger rollen en weer kreun ik. Hij stopt gelijk met spelen met mijn tepel. Je moest stil zijn zei ik je toch. Ik knik ja. Hij vraagt of ik wil dat hij verder gaat.

Weer knik ik ja. Dan moet je stil zijn. Doe je dat. Ik kijk hem wat bozig aan omdat ik niet wil toegeven maar door hoe hij kijkt legt hij al snel zijn wil op en ik knik gelaten ja. Goed zo zegt hij en gaat weer verder. Het is zo moeilijk om stil te blijven maar het lukt mij al kan ik niet stil liggen, maar dat hoeft ook gelukkig niet.

Hij trekt nu wat harder aan mijn string en ik voel dat hij over mijn kutje en klitje heen schuurt. Ook trekt hij nu wat harder aan mijn tepel lettend op mijn gezicht dat hij mij geen pijn doet. Hij vindt het lekker en geil om precies die grens te vinden bij mij dat het mij dat randje te vinden tussen pijn en genot en al snel vindt hij die. Zo vind je het lekker he. Wetend dat ik niet mag praten knik ik ja terwijl ik op mijn lippen bijt om niet te kreunen.

Ik zie aan zijn ogen dat hij dit zo geil vind. Je zit bijna geen kleur meer in zijn ogen zo groot zijn zijn pupillen geworden. Hij stopt en zegt me mee te komen naar de slaapkamer. Ik sta snel op en loop er naar toe terwijl hij achter mij aan loopt. Vlakbij de deur grijp hij mijn haar en vraagt of het zo snel moet.

Ik wilde wat zeggen maar de blik in zijn ogen vertelt mij dat hij geen antwoord verwacht alleen maar dat ik luister dus ik houd mijn mond en loop langzamer. In de slaapkamer trekt hij mijn string en shirt uit en duwt me op het bed. Hij kleedt zichzelf helemaal uit en eindelijk zie ik hoe hard hij is.

Ga op je rug liggen en dat doe ik. Spreid je benen. Gebruik je handen om je kutje voor mij te spreiden ik wil zien hoe nat ik je maak. Ik ben altijd wat verlegen in het begin en gelaten breng ik mijn handen naar mijn kutje om die te spreiden voor hem. Goed zo, ik zie dat je al lekker nat bent voor mij.

Hij draait zich iets om en pakt wat. Omdat ik niet goed kan zien wat het is wacht ik gelaten af wat hij gaat doen. Ineens voel ik zijn vingers en voel dat hij glijmiddel heeft gepakt. Heel mijn kutje wordt ingesmeerd door hem. Over mijn klit heen glijdend mijn kutje in. Zelfs iets verder naar beneden over mijn kont heen waar hij zijn vinger lekker over heen laat glijden.

Hmm zegt hij je klitje is al lekker opgezet en begint er aan te zuigen. Normaal is dit een te intens gevoel maar nu voelt het zo lekker. Hij laat twee vingers mijn kutje inglijden terwijl hij blijft zuigen en likken. Het is zo moeilijk om nu stil te blijven dat ik een kreun niet kan onderdrukken waarop hij mij aankijkt met een alwetende lach op zijn gezicht. Laat je horen zegt hij en ik ben blij dat ik niet meer stil hoef te zijn.

Voel je klit en ik laat mijn vingers over mijn klit heen gaan. Voel je dat, voel je hoe opgezet je klitje is. Ja zeg ik en ik laat lekker mijn vingers erover heen gaan. Hij laat zijn vingers uit mijn kutje glijden. Ik ben zo gefocust op mijn eigen vingers en hoe lekker mijn klitje voelt dat ik schrok toen hij in eens een dildo diep mijn kutje in liet glijden.

Stop met jezelf aanraken en spreid je kutje voor mij. Ik doe wat hij zegt en voel hoe hij de dildo met lange halen in en uit mijn kutje laat glijden. Zijn andere hand glijdt verder naar beneden en hij laat voorzichtig een vinger in mijn kontje glijden. Ik moet er even aan wennen maar al snel geniet ik ervan.

Hij laat de dildo uit mijn kutje glijden en laat het topje ervan tegen de opening van mijn kutje liggen. Zachtjes slaat hij op mijn klitje. Het doet een klein beetje pijn maar het genot is hoger. Het feit dat hij dit lekker vindt om bij mij te doen zorgt ervoor dat mijn genot nog hoger is. Hij blijft op mijn klitje slaan.

Dan weer strelend en dan weer tikjes erop. Het maakt me gek. En ondertussen blijft hij zijn vinger in mijn kontje glijden. Hij stopt met alles. Ga op je knieën zitten. Nu! Terwijl ik mij omdraai om op handen en knieën te gaan zitten krijg ik een tik op mijn billen.

Sneller!! Dat dominante!! Oh heerlijk. Ik ga zo zitten dat mijn schouders op het bed leunen en mijn kont omhoog is. Ik voel dat hij de dildo weer tegen mijn kutje aandrukt. Pak het aan en speel. Ik laat mijn hand tussen mijn benen glijden en ik pak de dildo aan en duw hem dieper mijn kutje in. Dieper hoor ik mijn man zeggen en ik duw het nog dieper mijn kutje in.

Ondertussen heeft mijn man zijn harde lul ingesmeerd met glijmiddel en komt hij op zijn knieën achter mij zitten en ik voel het topje van zijn paal tegen mijn kont aandrukken. Ik laat de dildo nu stil in mijn kutje zitten terwijl ik mij ontspan om de lul van mijn man in mijn kontje te kunnen nemen. Ik voel hoe hij mij oprekt en vult.

Deze keer lukt het mij gelukkig om hem helemaal toe te laten en ik geniet van het gevoel. Blijf doorgaan zegt mijn man en ik begin weer de dildo in mijn kutje te bewegen. Iedere keer als mijn man terugtrekt laat ik de dildo diep in mijn kutje glijden. Steeds en sneller duwt hij zijn lul in mijn kont. Hij zorgt ervoor dat hij nu tegelijk met de dildo hard en diep in mij stoot.

Het maakt me helemaal gek en ik voel hoe het sap van mijn kut op mijn hand drupt. Hij slaat me harder op mijn kont. Dan voel ik het weer links dan weer rechts. Hij maakt me helemaal gek. Ik voel dat ik bijna ga komen en hij merkt dat aan mijn bewegingen. Hij begint nog harder te stoten dat het bijna pijn gaat doen en ik hoor hem zeggen, ik wil dat je nu klaar komt, en ik laat me gaan.

Ik voel hoe mijn kutje verkrampt, mijn kont opgerekt wordt door zijn stoten en ik kan niets meer tegenhouden. Ik duw de dildo zo diep mogelijk in mijn kutje en terwijl mijn man komt kom ik ook klaar. Nu drupt het niet meer. Ik voel mijn kutsap over mijn hand heen gaan, de vingers van mijn vriend hard op mijn heupen, zijn lul kloppend in mijn kont en zijn gekreun in mijn oren.

Ik kom lang klaar en voel hoe heel mijn lichaam trilt. Dit is zo lekker. Mijn man leunt over mij heen terwijl we beiden op adem proberen te komen. Ik voel alles kloppen en tintelen. Ik haal de dildo weg en ik voel hoe mijn man zich terugtrekt uit mijn kont. Hij komt naast me liggen en ik draai me om zodat ik tegen hem aan kan liggen.

Hij kust me en noemt me een lekker geil ding. Nou jij anders ook zegt ik terug. Na even zo gelegen te hebben staan we op en lopen weer de douche in. Samen heerlijk onder de douche houdt hij mij vast en zegt ik hou van je.

Ik kijk hem aan en zeg ik ook van jou terug. Hij begint mij in te zepen. Mijn lichaam is zo gevoelig nog dat ik al snel meer wil. Maar ja dat is weer een ander verhaal. En ja, hij is de baas over mijn lichaam!!!

Wat vind je ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Een beetje wijzer

Vreemde praktijken no. 1