in

Ik neukte mijn schoonzus naast mijn vrouw!

Af en toe gaan mijn vrouw Sam en ik samen met ons gezin op vakantie. We gaan meestal naar de besneeuwde bergen en naar een hotel met een grote spa. Dus het was ook deze keer zo. Al op de eerste dag van ons verblijf ging Sam met haar zus Liz naar de SPA om een ​​massage te krijgen. Haar man Dave en ik zaten aan de bar en dronken een biertje of twee. Toen ze niet terugkwamen zoals gepland, begaf ik me naar de SPA-zone om ze te controleren.

De dame aan de balie vertelde me dat ze een gratis upgrade hadden gekregen, maar dat ik welkom was om de kamer binnen te gaan omdat de masseurs de kamer uit waren vanwege een noodgeval. Daar aangekomen lagen ze allebei op hun buik op hun massagetafels. Een roomdivider scheidt de twee van elkaar. Dus hoewel ze allebei in dezelfde kamer waren, konden ze elkaar niet zien. Behalve de Tibetaanse muziek was er niets te horen. Precies toen ik iets wilde zeggen, bleef de lucht in mijn keel steken toen ik Liz ‘blote voetzolen zag. Ik ben altijd al verliefd op haar zus geweest en moest me vaak beheersen om niet over haar heen te vallen.

Nu lag ze daar met haar perfecte voeten, naakt, haar lichaam alleen bedekt met een handdoek. Ik kon mezelf niet helpen. Ik moest naar haar toe. Toen ik bij haar tafel kwam, begon ik zachtjes haar voeten te masseren. Met de resterende olie aan haar voeten gleden mijn vingers op en neer over haar voet. Ze kreunde. Mijn pik zwol op en wilde uit mijn broek. Ik nam hem toen in mijn hand en liet hem tussen Liz ‘voetzolen glijden in de hoop dat ze het niet zou merken. Maar ze merkte het op. In plaats van te schreeuwen en me bloot te stellen voor mijn vrouw, greep ze mijn pik met haar voeten en trok me af. Wauw, het voelde beter dan ik me altijd had voorgesteld.

Ik wilde nu meer. Met mijn handen duwde ik de handdoek van haar heupen om haar perfecte kont te zien. Alsof ik aangetrokken werd door een magneet, zocht mijn tong een weg naar haar natte poesje. De smaak toen ik binnenkwam met mijn tong deed me bijna klaarkomen. Ik kon er geen genoeg van krijgen en at haar poesje zoals ik nog nooit eerder met Sam deed. Ze kreunde steeds harder en stond op het punt te komen. Maar ik wilde haar echt neuken met mijn harde pik en klom op de tafel om hem erin te stoppen. Langzaam maar hard bleef ik haar neuken totdat we allebei klaarkwamen. Schuldgevoelens overwonnen me. Wat had ik gedaan? Maar bij die gedachte hoorde ik Liz zeggen: “Jullie hebben Sam net geneukt en nu kan een van jullie mij neuken. Dat is indrukwekkend!”. Vanaf dat moment was het weer een vakantie.

Wat vind je ervan?

Ik heb eindelijk mijn vriends beste vriend geneukt

Ik neukte de biseksuele moeders van mijn vriend