in ,

Ik neukte de biseksuele moeders van mijn vriend

Dit verhaal komt van toen ik 18 jaar oud was. Ik had een geweldige vriend genaamd gio met wie ik bijna elke dag omging. We zagen elkaar het grootste deel van de dag op school en waren na school meestal bij mij thuis. Ik was een paar keer bij hem thuis geweest, maar niet zo lang. Ik wist dat hij bij zijn moeder en zijn stiefmoeder woont, die allebei biseksueel zijn.

Ik kende Gio’s moeder niet zo goed, maar ik kende haar naam, Rosa … Mevrouw Rosa was een  prachtige Hete huisvrouwen. De eerste keer dat ik haar ooit persoonlijk ontmoette, was ik verbaasd over haar mooie lichaam, dikke benen, dikke kont en een absoluut onberispelijk gezicht. Ik vermoed dat ze ongeveer 30 jaar oud was. Gio’s verjaardag kwam eraan en hij nodigde me uit voor zijn feestje. Het was een stel van onze vrienden die gewoon bij Gio thuis rondhingen. We gingen door het feest en terwijl Rosa en haar vrouw gewoon rondhingen. Een stel van onze vrienden bracht de nacht door, waaronder ik.

Alle jongens speelden videogames terwijl ik naar de badkamer ging. Toen ik langs de deur van Rosa liep, stond deze een beetje open en kon ik wat geluiden horen. Ik stond stil om te luisteren, toen realiseerde ik me dat Rosa en haar vrouw aan het neuken waren. Ik, een typische 18-jarige, moest een kijkje nemen. Zodra ik door de kier van de deur keek, zag Rosa me. We maakten oogcontact en mijn hart sloeg toe, ze zei dat ik binnen moest komen. Ik keek om me heen en keek door de gang om er zeker van te zijn dat Gio’s deur dicht was. Ik ging de kamer binnen waar de beide vrouwen helemaal naakt waren en het leek ze niets te schelen of ik keek.

Ze waren allebei buitengewoon mooi, allebei Latina. Ik kon mijn ogen niet van Rosa afhouden, die het net zo warm had als ik me had voorgesteld. “Nou hallo” zei ze. “Hé, sorry dat ik niet gewoon door ben gelopen, ik dacht dat ik iets hoorde …” “-we don’t mind baby” zei Rosa’s vrouw. Ik was tegelijkertijd geschokt en verward. We hadden gewoon wat lol, ik heb je eerder naar me zien kijken”, zegt Rosa tegen me. “Ja, het spijt me, maar je bent onweerstaanbaar.” “Wil je met ons meedoen?” vroegen ze. Ik kon niet geloven dat dit serieus gebeurde. “Tuurlijk”, zei ik.

Ik trok mijn kleren uit en klom in bed. Dit is nog maar het begin van de leukste avond van mijn leven. Rosa stelde me voor aan haar vrouw Luisa. Ze was een jongere vrouw, waarschijnlijk rond de 22. Net zo mooi als Rosa. Ze was een zwaarder meisje, maar nog steeds prachtig, en had een enorme kont met een sexy vorm. Ze begon zonder aarzelen mijn lul te zuigen. Ik was al keihard en ze begon me te deepthroaten. Ik keek naar Rosa en ze vingerde haar kutje.

Het zag eruit als het mooiste poesje ooit. Ik zei dat ze dichter bij me moest komen, ze luisterde. Ze ging naast me liggen en begon tegen me te praten. Ze keek me in de ogen en zei met haar fantastische accent “Hoe voel je je schatje? Vindt je dit leuk? ‘Ik antwoord met niets anders dan een hoofdknik voordat ze met me vrijt. Luisa’s pijpbeurt werd nog lekkerder met tonnen voorvocht en speeksel dat borrelde aan de basis van mijn pik.

Ik pak Rosa bij haar billen en beweeg haar naar mijn lul. Luisa beweegt en Rosa schuift mijn natte lul recht in haar kutje. Ik had het gevoel dat ik zou klaarkomen. Ik zat tot mijn ballen diep in haar kutje en realiseerde me dat ik geen condoom droeg. Ik wou het niet vragen, want het kon me eerlijk gezegd niets schelen. Ze begon mijn pik te berijden terwijl Luisa zichzelf aan het neuken was met een dildo. De manier waarop Rosa me neukte was onverklaarbaar. Ik heb nog nooit zo goede seks gehad. Ik voelde het aankomen, dus ik was klaar om terug te trekken. Toen het kwam, voelde het alsof ik er niet uit kon komen, ik wilde alles in haar spuiten, maar dat lukte niet.

De allerlaatste seconde glipte mijn pik er uit en ik spoot over haar dikke kont en rug. Ik greep haar vast toen ik kwam wat voelde als een eeuwigheid. Ik merkte al snel dat Luisa mijn lul aan het zuigen was en mijn sperma aflikte. Ik hield Rosa nog steeds vast en had zin om nooit meer los te laten. We maakten ons schoon en ik ging terug naar de kamer waar ik de jongens vertelde dat mijn maag me in de maling nam. Ze geloofden het zonder enige verdenking. Ik kon niet geloven wat er was gebeurd en het is nog steeds gek om hieraan te denken.

Wat vind je ervan?

13 Points
Upvote Downvote

Ik neukte mijn schoonzus naast mijn vrouw!

Ik heb mijn drugsdealer geneukt