in

Ik mis mijn tindermatch!

Het is midden in de zomer en ik heb zomenteen een date met een Tindermatch. We zijn al een behoorlijke tijd aan het chatten en whatsappen en ik hoop dat ze in het echt net zo over komt als op foto’s en in chats. Ze speelt fanatiek toneel, werkt in een boekenwinkel, is intelligent, heeft humor en afgaande op haar foto’s is ze smoking hot. We hebben afgesproken in een zaakje vlak tegenover haar werk, waar ze een idyllisch terras achter hebben. Ik ben er ruimschoots voor de afgesproken tijd, ga alvast zitten bij het meest beschutte tafeltje, neem in de omgeving in me op en bestel wat te drinken. Als ze binnenkomt stelt ze niet teleur, ze draagt een mooie jurk, met een strak bovenlijf en een wijd uitlopende rok, met daaronder gekleurde, nette, maar duidelijk veel gedragen schoenen.

Mijn eerste date met een Tindermatch.

Ze heeft een sprankelende glimlach, een twinkel in haar ogen en is erg beweeglijk. De date begint een beetje ongemakkelijk, maar al snel zitten we honderd uit te kletsen. Na een tijdje besluiten we weg te gaan en naar de bioscoop te gaan. Ik neem haar hand, en hand in hand kletsend lopen we naar de bios, kopen kaartjes en gaan naar de film. We kijken de film echt en zitten niet de hele tijd te flirten, maar mijn lichaam is zich ten volle bewust van elke kleine beweging en ademhaling die ze maakt. Shit, deze meid is een serieuze vangst; sexy, goed gezelschap, leuke gesprekspartner en had ik die puppy ogen al genoemd? Nog geen vijf minuten na onze kennismaking wist ik het, dit meisje moest en zou ik hebben.

Na de date lopen we naar het park, waar we nog een dik uur zitten te kletsen. We raken elkaar aan, de spanning in de lucht is om te snijden. Op een gegeven moment zit ze op m’n schoot en we zoenen. Als het te laat wordt, breng ik haar met de auto thuis en na een gepassioneerd afscheid rij ik zelf ook naar huis. Ik kan aan niks anders denken, dan aan hoe het zou voelen om haar te nemen en ruk me thuis nog tig keer af voor ik ga slapen.

Het contact is leuk, er is spanning en al snel spreken we weer af. En nog een keer. En nog een keer. Deze keer eten we bij mij thuis nadat we eerst een kasteel bekeken en gewandeld hadden. Tijdens het eten kletsen we honderduit. We besluiten een film te gaan kijken en kruipen dicht tegen elkaar aan op de bank. Mijn handen strelen haar op alle plekken waar ik kan – en durf – en al snel zitten we te zoenen. Eerst naast elkaar op de bank, maar al snel zit ze met al haar kleren nog aan bovenop me en wrijft met haar kruis over het mijne.

Het zoenen wordt gepassioneerder met mijn Tindermatch.

Het zoenen wordt gepassioneerder, mijn handen verdwijnen onder haar kleren en al snel gaat haar shirt uit. Ze draagt een schattig topje – een bh heeft ze niet nodig – en meteen schieten er beelden van daddy dom/little girl rollenspellen door mijn hoofd. Ik til haar op, leg haar op haar rug op de bank, terwijl ik op mijn knieën naast haar ga zitten. We blijven zoenen, ik zoen haar nek, haar borsten, streel haar tepels met mijn tong, bijt er zachtjes in. Onder me kronkelt ze als een krols katje en mijn stijve druk door onze broeken heen tegen haar kutje. Ik til haar op, neem haar mee naar bed en leg haar neer. Ik wil haar broek uittrekken, maar ze protesteert. Ze kijkt verlegen, alsof ze zich ergens voor schaamt.

Ze vertelt me dat ze zich hier niet op voorbereid had en zich niet geschoren had. Ik vertel haar dat ik daar niet mee zit en ga door. Er komt een kanten slipje tevoorschijn. Sexy, maar stiekem had ik ik op schattig meisjes ondergoed gehoopt. Het idee van dit schattige meisje in een Hello Kitty onderbroek doet me bijna ontploffen. Ik zoen met haar slipje nog aan over haar fulva, haal m’n vingers onder het slipje door – shit dit meisje is zeiknat -, lik m’n vingers af en besluit haar slipje ook uit te trekken. Weer stopt ze me, opnieuw verlegen, bijna beschaamd. Ze vertelt me dat ze nog niet toe is aan “echte seks”. Ik vraag haar of het goed is als ik haar bef, en ze knikt verlegen. Het slipje gaat uit, een beetje verlegen.

Ik vraag haar of het goed is als ik haar bef.

Ik ga bovenop haar liggen, zoen haar op haar mond en zoen me opnieuw een weg naar beneden. Haar vagina is behoorlijk behaard, maar niet compleet overgroeid. Ik lik de omgeving kort, sabbel op haar lipjes, maar heb niet echt het geduld haar lang te plagen – het liefst had ik haar gewoon vastgebonden en dit meisje op mijn lul gespietst. Ik val aan en doe m’n uiterste best. Haar handen gaan door mijn haar, ze kronkelt zich in allerlei bochten en ze kreunt heftig en hoog. Ze komt klaar, haar hele lichaam spant en ontspant zich en ze hijgt van de inspanning. Ik geniet ervan dat ik haar bevredigd heb. We liggen nog tijdje naast elkaar – ik met ontbloot bovenlichaam, maar mijn spijkerbroek nog aan, zij naakt.

Ze moet eigenlijk naar huis en ik begin met opstaan om me aan te kleden. Ze vraagt me “en jij dan?”. Even flitsen er beelden door me heen van hoe ik haar in haar mond neem, of dit onervaren, schattige meisje me laat aftrekken, maar tegelijkertijd realiseer ik me iets. Ik wil voor dit meisje zorgen, en het feit dat zij genoten heeft is voor mijn bevrediging genoeg. Ik mompel iets in de trend van “Oh, dat komt volgende keer wel” en ga verder met me aankleden. Zij kleed zich ook aan, ik breng haar thuis. Vlakbij haar ouderlijk huis zitten we nog een behoorlijke tijd in de auto te kletsen en nemen we uiteindelijk afscheid met een gepassioneerde zoen. Ik rij naar huis met een grote grijns op m’n gezicht.

Kort daarna verandert dat. Ik heb een gemiste oproep van haar. Na de gemiste oproep heeft ze me gewhatsappt. Ze vertrekt binnenkort naar het buitenland voor school, vind me heel leuk, maar denkt dat het beter is dat ze haar tijd en aandacht aan haar familie besteed in haar laatste weken in Nederland. Ik ben gebroken, maar snap haar ook wel. Ik stuur haar een geëmotioneerd bericht toe dat ik dat snap en dat we vrienden blijven.

De tijd daarna blijven we appen.

De tijd daarna blijven we appen. De spanning blijft. We delen foto’s, updaten elkaar over ons leven en blijven flirten. Ze weet dat ik aan bdsm doe en is daar zeer in geïnteresseerd, alhoewel ze er niet heel openlijk over praat. Als ze aangeschoten is appt ze soms enorme teaseberichten. Één keer appt ze me aangeschoten na een feestje op haar werk, dat ze zou willen dat ik daar was om haar te nemen en biecht op dat ze rape play fantasieën heeft. Hoewel ik soms op het punt sta om naar haar in de auto te stappen, blijft het bij praten. Ze vertrekt naar Londen, maar het contact blijft. We appen over werk, school, mijn kinderen, de relatie met haar ouders, wonen in Londen en nog veel meer.

We geilen elkaar ook op, sturen geile foto’s, fantaseren wat we met elkaar willen doen, vertellen onze fantasieën. Ze blijkt niet alleen over rape play te fantaseren, maar ook over daddy dom little girl, ze wil graag dat er voor haar gezorgd wordt. Ze fantaseert over ruw genomen worden, maar is eigenlijk te bang om seks te hebben. Dit gaat lang zo door en ik besluit wat olie op het vuur te gooien: voor haar verjaardag krijgt ze van mij wat seksspeeltjes. Ik weet dat haar vibrator stuk is en geef haar een vervanger – naast wat andere speeltjes.

Ze stuurt me een filmpje van hoe ze het opent – en door het filmpje en de afstand schemert door hoe het zou zijn om haar daddy dom te zijn. De fantasieën blijven, maar verder komt het niet. Ze komt een aantal keer in Nederland, maar vermijd het met mij af te spreken, omdat ze vooral familie en vrienden wil zien. Ik blijf hopen. Een tijdje later zit ze een keer in geldnood. Ze vraagt me of ze 300 euro kan lenen. Ik vertel haar dat dat kan, op voorwaarde dat ze me het terugbetaald voordat ze me weer ziet, want ik wil niet dat er een financiële afhankelijkheidsrelatie bestaat als we elkaar weer zien. Ze gaat akkoord, belooft me het snel terug te betalen en ik maak haar 375 euro over, zodat ze het in ieder geval ruimschoots redt die maand.

De tijd gaat voorbij en op een gegeven moment begint het geld tussen ons in te staan. Ik moet er om zeuren en merk dat het de lol eraf haalt. Ik blijf zeuren, en elke keer wordt het terugbetalen uitgesteld. Uiteindelijk bloeden onze gesprekken dood. Ik heb spijt als haren op m’n hoofd dat ik haar dat geld ooit overgemaakt had, ze had het immers ook van haar ouders kunnen lenen en hoewel ik snap dat ze geen zin had in een preek van haar ouders, baal ik ervan dat dit nu tussen ons in staat.

Inmiddels zijn we meer dan een half jaar verder.

Die 375 euro is jammer. Inmiddels zijn we meer dan een half jaar verder en heb ik dat allang afgeschreven. Ik hoop nog steeds een keer op een bericht dat ze het over gemaakt heeft, maar baal eigenlijk ook vooral van m’n eigen stommiteit. Ik wil voor dit meisje zorgen en hoewel de afspraak over elkaar niet zien op zichzelf een verstandige afspraak is, vrees ik dat dit betekent dat ik haar nooit meer zal zien. Toch fantaseer ik nog regelmatig over haar, over wat ik met haar zou doen als ik haar weer zag. In een boze bui denk ik wel eens dat ze het dan maar in natura moet terug betalen, maar eigenlijk zou ik gewoon ons oude contact terug willen – met zowel de vriendschap als de seksuele spanning.

Meisje, deze twee zijn voor jou.

Fantasie 1 (DDlg).

Mijn telefoon gaat. Het is eind van de middag en ik zit na een dag werken in de auto naar huis. Ik zie dat jij het bent. Even twijfel ik, zou het echt kunnen? Ik neem op en begroet je. Je vertelt me dat ze in Nederland bent en vraagt me of ik zin heb om haar te zien. Ik kan het niet nalaten en vraag wanneer je kan. Timide vraag je me of ik vanavond wat met je wil eten. We spreken af in een restaurantje. Bij de volgende afslag stop ik even om het nieuwe adres in m’n navigatie te zetten – bijna doe ik er nog even een vreugdedansje bij – zet een lekker muziekje op en rijdt snel door naar het restaurant. Als ik aankom zit je er al.

Je hebt een witte blouse aan, met daaronder een geruite plooirok tot net boven je knieën. Ik zie hoge kousen en schoenen met een lage hak. In alles doe je denken aan een klein schoolmeisje. Een verlegen schoolmeisje, want als ik aankom sta je verlegen op en twijfelt duidelijk wat te doen. Ik geef je een dikke knuffel en fluister in je oor dat ik haar gemist heb. We zitten tegenover elkaar, eten samen en praten. Er heerst spanning tussen ons, niet alleen seksuele, maar ook de spanning van het onuitgesproken conflict. Als het gesprek even stil valt, zeg je plots “sorry”. Je legt je hand op mijn hand en we kijken elkaar aan. Ik kan niet boos blijven, zeg je dat het goed is en er lijkt een last van je schouders te vallen.

De maaltijd is over voor we het weten. Buiten wordt er even getwijfeld wat te doen, we staan naar elkaar kijken. Je leunt tegen me aan en ik geef je een kus op je haren. Je kijkt omhoog en na een seconden raken onze lippen elkaar. Ik vraag je of je bij me komt slapen. Je knikt, maar zegt niks. Ik pak je hand en even later zitten we in de auto. Er gaat een playlist met foute muziek aan en een beetje ongemakkelijk rijden we naar mijn huis. Mijn hand streelt soms je been en jouw hoofd rust soms op mijn schouder. Als ik de auto geparkeerd heb, blijf ik zitten. Ik kijk je aan en zeg dat ik een aantal afspraken met je wil maken. Als we naar binnen gaan ben ik de baas. Je doet wat ik zegt en vertrouwt erop dat ik voor je zorg.

Ik vertel je je safewords, groen, oranje en rood en vraag of er nog grenzen zijn. Je antwoord niet, maar gaat mee naar binnen. Binnen in de hal kan ik niet wachten. Ik pak je vast bij je haren en trek je mond naar de mijne toe. We zoenen wild hijgend in de donkere hal. Ik zeg je dat je je om moet draaien, zodat je met je rug tegen me aan staat. Mijn handen gaan in je blouse. Alweer zo’n geil topje. Ik kneed je borsten, knijp zachtjes in je tepels en zoen je nek. Je kreunt en kronkelt. Terwijl ik met m’n mond je nek blijf zoenen en met één hand je borsten blijf kneden, til ik met m’n andere hand de voorkant van je rok op.

Je blijkt ditmaal een gewoon, simpel katoenen slipje te dragen. Mijn hand streelt even over de voorkant, en daarna tussen je benen. Je slipje is drijfnat en je geeft een kreuntje. Ik fluister in je oor dat je een stout, geil meisje bent. Je draait met je kontje tegen mijn stijve aan. Even denk ik erover om je hier op je knieën te laten zitten, met m’n pik diep in je mond – even de ergste druk van de ketel halen. Ik besluit dat ik je beter mee kan nemen naar m’n kamer, pak je hand en trek je mee. Eenmaal op mijn kamer loop ik naar de kast, pak een stropdas en bind je handen op je rug. Ik ruk je blouse open en trek heb naar achter, zodat hij om je boeien zit.

Met één hand op je schouder zeg ik je te knielen. Als je op je knieën voor je zit, kijk je omhoog. Ik word gek. Ik pak je bij je haar vast en duw m’n gezicht in je kruis, terwijl ik met m’n andere hand m’n blouse los knoop. Als ik deze los heb laat ik je haar even gaan om blouse en shirt vast te pakken, terwijl jij door mijn broek heen op mijn keiharde staaf sabbelt. Als ik m’n shirt uit heb, trek ik je aan je haar iets naar achteren en kijk je aan. Met m’n andere hand knoop ik m’n broek open. Je blik gaat onwillekeurig naar beneden, naar mijn kruis. Ik heb geen boxer aan, dus mijn pik stuitert meteen naar buiten.

Je likt over je lippen en ik zeg je je mond te openen en me aan te kijken. Je steekt uit jezelf je tong naar buiten en ik leg m’n eikel tegen het puntje aan. Tergend langzaam schuif ik m’n lul je mond, m’n handen in je haar. Als ik hem er half in heb, stop ik en haal hem er weer uit. Dit doe ik een tijdje, steeds iets sneller en steeds iets dieper, tot ik diep achter in je keel zit. Ik weet dat ik dit niet lang ga volhouden. Nog een paar stoten en dan trek ik je helemaal over m’n lul heen, zo diep als kan. Met een diepe zucht loos ik m’n zaad achter in je keel. Er loopt een druppel over je kin en ik veeg hem op en steek m’n vinger in je mond.

Ik buig me voorover en fluister in je oor dat je een braaf meisje bent. Daarna help ik je overeind en zoen je. Terwijl ik je zoen duw ik je rustig naar het bed, totdat je met de achterkant van je benen tegen het bed aan komt. Je valt achterover en ik trek je schoenen uit. Je handen zijn nog steeds vastgebonden en je ligt met je benen wijd. Duw je rokje naar boven en zie hoe nat je bent. Ik zet je benen op de rand van het bed, zodat je bekken omhoog gekanteld wordt en ik er goed bij kan.

En lik de binnenkant van je ene bovenbeen, daarna je andere bovenbeen. Ik herinner me als gisteren hoe dit kutje proeft, dus hier ga ik van genieten. De kusjes komen steeds dichter bij je kruisje, maar telkens als ik er bijna ben, begin ik weer bij je knie. Als ik er genoeg van heb druk ik m’n neus door je slipje heen tegen je natte doos. Je ruikt zoals ik me herinner, en ik kan niet wachten. Je slipje schuif ik opzij en er komt een enorme kliederboel te voorschijn. Omdat het zonde is je vocht verloren te gaan, begin ik snel met likken. Zachtjes sabbel ik op je buitenste schaamlippen, steek m’n tong zo ver als ik kan in je vagina, lik je aarsje en eindig bij je klitje.

Het kost weinig moeite je tot een denderend orgasme te likken en ik herinner me weer hoe het voelt om jou klaar te maken. Terwijl je orgasme wegebt leun ik over je heen en zoen je. Mijn pik is weer keihard en staat voor je ingang. Als je orgasme weggeëbd is druk je je heupen omhoog. Ik begrijp de hint en druk mezelf langzaam naar binnen, terwijl ik je blijf zoenen. Je bent nat, strak en heerlijk. Je slaat je benen om me heen en we genieten samen even van het in elkaar zitten. Daarna begin ik te bewegen. Het begint langzaam, maar al snel wordt het tempo hoger. Na een paar minuten besluit ik dat ik het anders wil.

Ik zet je op je knieën en druk je met je hoofd in het kussen. Opnieuw schuif ik je slipje opzij en dring ik bij je binnen. Ik pak met twee handen je heupen vast en neuk je snel en hard. Als ik bijna kom geef ik een paar tikken op je billen en trek uit je. Ik maak je los, leg je in missionaris standje en terwijl je me met je beiden handen naar binnen trekt en me innig zoent spuit ik je vol. We blijven een tijdje zo liggen knuffelen, totdat we besluiten te gaan tandenpoetsen, douchen en naar bed te gaan.

We kruipen naakt, lepeltje-lepeltje tegen elkaar aan. Je draait een beetje met je kontje en binnen no-time ben ik weer hard. Je draait je hoofd en zoent me. Ik begin zachtjes je kontje te strelen en je kreunt. Ik pak glijmiddel, smeer je aarsje en m’n pik in en zet m’n eikel tegen je kringspier. Met één hand op je heup en m’n andere in je haar, vertel ik je te ontspannen en druk mezelf langzaam naar binnen. Het duurt even, maar uiteindelijk zit ik helemaal in je. Ik blijf stil liggen, totdat je zelf ongeduldig met je heupen begint te bewegen.

Ik maak tegenbewegingen, terwijl de hand op mijn heup zich verplaatst naar je klitje en je begint te vingeren. Het tempo wordt hoger en hoger, totdat je met een diepe zucht klaarkomt. Ik houdt het niet meer en spuit je voor de derde keer die avond vol. Ik sla m’n armen om je heen, en terwijl we nog diep in elkaar zitten, vallen we in slaap.

Fantasie 2(rape play)

Het is vrijdagnacht en ik lig te slapen. Ik wordt ergens wakker van en het duurt even voordat ik doorheb waarvan. Mijn telefoon gaat. Ik ben net te laat en kijk wie me gebeld heeft. Twee gemiste oproepen. Van jou. Ik ben nog aan het twijfelen of ik zal terugbellen als m’n telefoon weer gaat. Ik neem om en mompel iets. Je neemt op en vertelt me dat je net terugkomt van een feestje, maar nog niet toe aan bed. Je klinkt aangeschoten en giechelend, maar ook nerveus. Brommerig vraag ik waarom je mij dan belt.

Even is het stil. Dan zeg je “Ik heb zin in je.. En ik hoopte..” Even is het stil. Dan vertel je me dat dit een stom idee was en dat ik dit moet vergeten. Halverwege onderbreek ik je door je naam te zeggen. Ik vertel je dat ik even met m’n mond vol tanden stond en vraag of je serieus bent. Je lacht en vertelt me dat je serieus bent. Ik zeg je dat je je locatie moet doorsturen trek snel een broek en een shirt aan en spring in de auto.

In de auto bel ik je weer en je vertelt me hoe geil je bent en hoe lang je hier al naar uit kijkt. In recordtijd rijd ik naar je toe. Je bent duidelijk op een avondje stappen gekleed en ziet er geil uit. Je jurkje komt tot aan je knieën, je haar zit wild, je bent bezweet. Als je bij me in de auto stapt kijk je ondeugend en duw je me iets in mijn handen terwijl je me zoent.

Als we uitgezoend zijn kijk ik en zie een behoorlijk nat slipje in m’n hand. “Voor jou” zeg je, en glimlacht. Ik zoen je weer en ga met m’n hand tussen je benen, je bent drijf-, maar dan ook drijfnat. Snel start ik de auto weer op naar een rustige plek te rijden. Thuis gaan we niet redden, dus ik besluit naar een rustige parkeerplaats te rijden. Je buigt over me heen, maakt m’n broek los en haalt m’n keiharde pik te voorschijn. Na een paar keer trekken steek je je tong uit en daarna verdwijnt mijn pik in je mondje. Je zuigt als een bezetenen. Ik vertel je rustig aan te doen, maar je luistert niet. Nog voor we op de parkeerplaats zijn spuit ik je mondje vol. Je trekt je er niks van aan en gaat gewoon door, waardoor mijn lul hard blijft.

Op de parkeerplaats stap ik uit, loop om de auto heen, trek je uit de auto en buig je voorover over de motorkap. In één beweging zit ik in je. Met één hand heb ik je bij je haar, met m’n andere hand kneed ik je billen en tieten. Omdat ik net ben gekomen, houd ik het vrij lang vol, maar jij staat te trillen op je benen. Shit man, je hyperventileerde bijna, terwijl je kut zich samentrekt om mijn lul en je hard klaar komt. Ik trek je omhoog en sis in je oor dat je een slet bent en dat ik geen toestemming had gegeven om klaar te komen.

Je bibbert en ik neuk gewoon verder. Ik voel m’n orgasme aankomen en ram m’n pik tot in je baarmoeder in je. Ik blijf nog even over je heen hangen en trek mezelf dan uit je. Je kan nauwelijks op benen staan en ik til één voor één je benen op zodat je je slipje weer kan aantrekken. Als deze zit rijden we naar huis en zet ik je thuis af. Ik geef je een zoen en een pets op je billen. Je draait je om en ik geniet van het idee dat je zometeen je ouderlijk huis naar binnen gaat sneaken, terwijl je kutje druipt van mijn sperma.

De volgende ochtend krijg ik een appje. “Is dat echt gebeurt, of heb ik dat gedroomd?”

Wat vind je ervan?

Mijn bazin Beffen op kantoor had je dat verwacht?

Lekker wijf ontmoet op een geile chat.