in ,

Ik liet mijn man seks hebben met mijn moeder

Mijn vader stierf toen ik op de lagere school zat, en mijn moeder offerde haar prive leven en relaties op om voor mij en mijn drie broers en zussen te zorgen in de volwassenheid. Ik kan me niet herinneren dat ze op date ging, of dat ze vriendjes had of zoiets.

Als volwassene raakten zij en ik aan het praten over ons liefdesleven en hoe ze had gemerkt dat mijn man een goede man en vader lijkt. En uiteindelijk kwam het gesprek op hoe ik seksueel door hem tevreden ben en hoe ze al meer dan tien jaar geen minnaar heeft gehad. Ik kreeg absoluut het idee van haar, alsof het iets was dat ze miste en echt nodig had. En ik voelde me zo slecht en had medelijden met haar.

Snel vooruit spoelen naar een nacht of twee later. Mijn man en ik hebben een erg leuke en open manier van communiceren en lig met hem in bed. Ik flapte eruit “Zou je ooit seks willen hebben met mijn moeder?” Hij was in eerste instantie duidelijk sceptisch over mijn vraag. Maar ik vertelde hem over het gesprek dat ik met haar had en dat ik denk dat seks iets was dat ze echt miste en nodig had. Hij was nog steeds ongerust en terughoudend, maar we sloegen enkele van de hypothetische details uit en ik verzekerde hem dat ik het goed vond en dat het geen invloed zou hebben op onze relatie. Hij was uiteindelijk overstag

Mijn moeder was om zo te zeggen een ander mens. We zijn close, maar niet altijd over intieme zaken, aangezien ze vaak verlegen en om ze te bespreken. Ik bracht het onderwerp van haar liefde en seksleven heel subtiel weer naar voren en stuurde het gesprek voorzichtig naar mijn idee om mijn man haar behoeften te laten bevredigen. Ze was minder ontvankelijk voor het idee dan hij. Maar ik kreeg haar zover dat ze toegaf dat het niet was omdat ze niet aangetrokken of geïntrigeerd was door mijn man. Ze maakte zich vooral zorgen dat ze ons huwelijk zou verpesten. Ik stelde haar gerust, net als mijn man.

Ik sla enkele details over omdat dit langdradig begint te worden, maar het is nodig te zeggen dat mijn man en mijn moeder elkaar ongeveer een keer per week ontmoeten sinds ongeveer een jaar of zo om hem in haar behoeften te voorzien.

Wat vind je ervan?

-17 Points
Upvote Downvote

Een vluggertje met de kinderopvangleraar

Ik liet een oudere man klaarkomen op mijn tieten!