in

Ik liet een oudere man klaarkomen op mijn tieten!

Het was een geweldig weekend bij mijn tante, maar ik moest ‘s avonds naar huis omdat ik de volgende dag naar school moest. Ik heb al mijn spullen in mijn tas gestopt. Ik droeg een licht witte overhemd jurk met knopen tot op mijn knieën en pantoffels, ik wilde me niet verkleden voor een busrit naar huis. Ik deed mijn lange haar in een vlecht, pakte mijn tas, nam afscheid van mijn tante en ging op weg naar de bushalte. Het was een koele nacht, de lucht was een beetje koud. Ik trok de tas naar de voorkant om mijn tepels te behoeden voor de koude lucht van de nacht. Het was rond 12 uur.

De bus stopte bij de halte en ik stapte in. De bus was helemaal leeg! Ik liep naar de achterkant van de bus, nam plaats bij het raam, legde mijn tas in mijn schoot, en keek gewoon uit het raam. Ik zag mijn knielange hemdjurk nu tot mijn dijen komen.

De bus stopte bij de volgende halte, ik zag een man instappen, hij was groot, lomp en een beetje slordig, maar iets aan hem wond me op. Hij stapte in en ik bleef maar uit het raam staren, ik verwachtte niets. Ik hoorde hem naar achteren komen, als een heel verlegen meisje, deed ik net of ik sliep, zodat hij geen praatjes zou maken.

Tot mijn verbazing zat hij naast me. De bus was leeg alleen wij zaten er nu in, ik begreep niet waarom hij ervoor koos om naast mij te komen zitten. Ik negeerde het en deed nog steeds alsof ik sliep. Toen de bus over een hobbel sprong, sprong hij ook, maar deze keer zat hij veel dichter bij mij, ik was me daar zeer van bewust. Zijn been raakte mijn blote boven been. Ik keek nog steeds van hem weg. Ik voelde hem zijn hand in zijn zak steken, terwijl hij dat deed, wreef hij een beetje van opzij. Ik hoorde mezelf diep ademhalen. Toen hij zijn hand terug uit zijn zak trok, legde hij die zo dat zijn pink mijn dij raakte.

Holy fuck! Zijn kleine vinger straalde op dat moment zoveel warmte uit! Toen realiseerde ik me dat ik het was! Ik werd geil! Ik nam een ​​grote slok en besloot niets tegen hem te zeggen om geen scène uit het niets te veroorzaken. Het kan toch niets betekenen? Mijn hele lichaam verlangde ernaar dat hij me zou aanraken. En dat deed hij! Hij legde de rug van zijn hand op mijn dij. Ik kreunde hier bijna van. Ik was op dit moment overgeleverd aan hem. Hij begon mijn dij te strelen, ik voelde het haar achter in mijn nek opstaan.

Hij draaide toen zijn hand om en begon een beetje ruwer over mijn dij te wrijven. Ik wilde tegen hem schreeuwen om te stoppen en tegelijkertijd door te gaan. Op dit punt was het zo moeilijk om te doen alsof je sliep. Ik wilde gewoon dat hij me als een beest in het midden van de bus neukte!

Terwijl hij me bleef strelen, ging mijn ademhaling weer kalm. Ik dacht toen dat hij sneller zou gaan als ik deed of ik ‘sliep’. Hij wreef over de zijkanten van mijn kont en ging door mijn middel tot aan mijn tieten. Deze man kon me daar alles aandoen en ik had ja gezegd! Hij reikte langzaam omhoog en pakte mijn borsten vast .. Ik was zo nat, zo nat voor zijn pik .. Ik wilde het, nee, ik had het NODIG in mij. Hij had er vertrouwen in dat ik ‘sliep’. Hij draaide zich naar me toe en pakte mijn beide tieten tegelijk. Ik onderdrukte een gekreun. Hij begon naar ze te grijpen, ze te draaien, ze te kneden, ik wilde dat hij ze eruit trok!

Hij zocht naar de knopen en begon mijn kleren los te knopen. Dit was zo heet dat zijn hete handen me raakten. Hij opende de bovenste knoppen. Ik was op dat moment zo blij dat ik een strapless bh droeg. Hij deed het af en tot mijn verbazing … gooide hij het uit het raam. Ik weet niet waarom, maar zijn zelfvertrouwen maakte me zo opgewonden. Als we bij hem thuis waren geweest, had ik mijn benen zo wijd voor hem gedaan!

Hij pakte eindelijk mijn borsten .. Ik kreunde een beetje. Ik hoorde hem fluisteren, met de meest mannelijke stem, “neuk me”. Hij denkt dat ik het niet gehoord heb of er in ieder geval voor heeft gekozen het te negeren. Ik stelde me zijn pik in mijn mond voor, terwijl ik met mijn tong eroverheen liep, zijn eikel in mijn mond nam en aan zijn ballen zoog! Mm! Ik moest wel, ik moest gewoon mijn gezicht omdraaien. Zijn handen verstijfden van mijn tieten. Ik hoorde hem heel hard ademen. “Neuk me! neuk me! neuk me!”, Schreeuwde ik in mijn hoofd!

Eindelijk, toen hij zag dat ik nog ‘sliep’, begon hij voorzichtig weer over mijn tieten te wrijven. Ik opende mijn ogen een heel klein beetje om naar zijn bobbel te kijken, daar was zijn pik in zijn hand en masturbeerde hij. Hij heeft een enorme lul! Dit was de grootste pik die ik ooit had gezien! Hij keek naar mijn gezicht en bleef doorgaan. Hij nam mijn tepels tussen zijn vingers en begon ze te masseren. Oh! Dit was zo heet .. mijn tepels waren zo hard! Ik wilde dat hij erop zou zuigen, ik wilde dat hij me hard zou neuken! hij kneep in mijn tepels en trok eraan! Ik kon het niet tegenhouden, ik kreunde … deze keer wel hard. Ik hoorde hem met me kreunen, hij begon klaar te komen, warm, sperma van een vreemde die op mijn tieten viel! Ik wilde het gewoon likken !!

Ik hoorde hem bewegen. Ik deed mijn ogen open en zag hem door de bus lopen. Ik ging rechtop zitten en zag hem de bus uit stappen. Bij de laatste stap draaide hij zich om om naar me te kijken, ik pakte mijn bh, en trok hem omhoog nadat ik zijn sperma van mijn tieten had gelikt! Hij grijnsde, en liep weg.

Wat vind je ervan?

Ik liet mijn man seks hebben met mijn moeder

De vrouw van mijn collega