in ,

Ik heb mijn drugsdealer geneukt

Gisteravond ging ik (vrouw van 21) wiet kopen bij mijn dealer (man 23) en het was de bedoeling dat ik een paar vrienden zou ontmoeten voor een feest. Ik droeg een sweatshirt van de universiteit dat er schattig uitziet, en een paar zwarte Nike schoenen en een legging die mijn kont er geweldig uit laat zien en daaronder droeg ik een roze Victoria’s Secret-string. voelde me erg sexy.

Ik deed mijn make-up, en ik voelde me erg sexy. En ging wiet bij mijn dealer kopen, hij is een man waar ik me altijd tot aangetrokken voelde. Hij is een blanke man met tatoeages op het gezicht en is in en uit de gevangenis geweest. Ik ben nog nooit voor een crimineel gegaan, maar iets aan hem treft gewoon dit echt diepe donkere seksuele verlangen in mij. Hij werd voor 2 jaar opgesloten voor het neersteken van iemand (drugs gerelateerd) en heeft dingen gedaan die best eng zijn, maar op de een of andere manier raakt ik erg aangetrokken tot hem.

Hij flirt altijd een beetje met me, maar ik heb er nooit te veel over nagedacht. Ik reed naar zijn huis en hij loopt naar mijn auto, hij heeft een halve zak wiet en hij kijkt me aan en zegt dat ik er echt goed uitzie. Ik werd zo opgewonden en nat en zei toen met een flirterige stem en een giechel dankjewel.

Hij vroeg me of ik binnen wilde komen en een waterpijp wilde roken. Ik zei ja. We gingen naar binnen en rookten, we zaten te praten. Hij vertelde me over de gevangenis en hoe moeilijk het voor hem is om clean te blijven (hij was een heroïne verslaafde). Hij vertelde me dat hij coke gebruikt. Ik had nog nooit coke gedaan, hij haalde een lijn tevoorschijn en snoof het op. Hij vroeg of ik ook wilde, maar dat weigerde ik. We kijken tv en hij kijkt me aan en ik kijk achterom, hij zegt dat hij mijn outfit leuk vindt en ik zei bedankt en ik ben zo verdomd nat dat ik het door mijn legging heen kan voelen. Ik pakte zijn hand en legde die op mijn poesje.

Hij zei wow. Ik zie zijn stijve pik stijgen en hij heeft de grootste lul die ik ooit heb gezien. snel deed ik zijn broek uit en wow, het was de grootste lul die ik ooit heb gezien, hij was  wel 20 centimeter. Ik zuig aan zijn lul en ik ben zo high. En hij kreunt. Ik kan hem niet helemaal in mijn mond stoppen, maar ik probeer het. Ik begin over zijn lul te spugen en aan zijn ballen te zuigen. Dan haalt hij me overeind, scheurt mijn broek uit en bijt mijn string uit.

Hij spuugt op zijn hand en wrijft ermee over mijn poesje (ik was al zo nat en klaar voor een neukbeurt) dan duwt hij zijn enorme lul in me Ik ben in shock, het voelt zo goed en we zitten op zijn bank en hij stoot gewoon zo diep en hij beweegt zijn heupen op en neer. Hij draait me om om mij op z’n hondjes te nemen. En duwt mijn hoofd in de bank en hij blijft op me spugen en zegt dat ik een waardeloze kleine slet ben en hoe ik zijn kleine hoer ben die zijn drugs koopt en zijn pik pakt.

Hij had mijn ex-vriend op Snapchat en hij nam een ​​video en stuurde die naar hem. Toen hij me zo hard neukte, kwam ik zo hard klaar dat hij me sloeg op een plek waar ik nog nooit eerder was geraakt. Mijn make-up loopt uit en hij doet een lijntje coke van mijn kont en hij gaat weer naar binnen en neukte me zoooo hard dat ik letterlijk op het punt stond flauw te vallen van het klaarkomen. Na ongeveer 20 minuten.

Hij spuugde in zijn hand en begon over mijn kontgat te wrijven. Hij stopte toen langzaam zijn lul erin en het deed een beetje pijn maar voelde ook goed. We deden dat een paar minuten en ik vertelde hem dat het pijn begon te doen, dus hij haalde hem eruit en begon mijn kont te likken. (Ik was nog nooit eerder aan mijn kont gelikt) het voelde echt goed om eerlijk te zijn. Hij heeft een hele lange en natte tong. Ik had bijna het gevoel dat ik ging klaarkomen. Toen zei hij dat hij hem snel in mijn kont wilden schuiven zodat hij kon klaarkomen en dat deed hij en hij kwam in mijn kontgat. Hij vroeg me of ik vanavond een trio wilde met zijn “maat”. Normaal zou ik nee hebben gezegd, maar ik denk er nu wel over na lol.

Wat vind je ervan?

Ik neukte de biseksuele moeders van mijn vriend

Mijn kinky ex veranderen in een seksspeeltje